- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hővezető paszták
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
Lifeforce #4287 üzenetére
Nekem eddig bejött,de nagyon. Persze nem a Minix,mert még az nem kapható, hanem egy Toshiba tablet,ami ugyanaz a hw mint a Minix Z64. Igaz én windowsal használom,Linux alatt nem tudom mi a helyzet,mert úgy rémlik,hogy Te azt akarsz majd rátenni. Hdmi -n ki van kötve monitorra,a tabletet mint tablet,nem is használom,hanem mint "pc" üzemel nálam. Hubon keresztül egér,billentyűzet,pendrive rákötve,meg egy 32GB-os microsd van benne.
3 hete használom,ez a hw teljesen jó minden feladatra,még játékra is. És teszi mindezt hang nélkül, 4W fogyasztással. Azt telepítek rá amit akarok,teljes értékű, legális windows 8.1 van hozzá,a 32GB belső tárhelyből 14GB szabad. A 4K videót is röhögve viszi,ha valakinek ez is számít, úgyhogy jó kis hw lett ez,főleg ha tényleg 129$ lesz a Minix verziója. Egy dolgot hiányolok a Minixről,az optikai kimenetet,de arra is találtam megoldást.
Ha valakinek kell valami infó,hogy mi hogy fut ezen a hardveren,az szóljon kipróbálom,legyen az app,vagy akár játék. A használhatóságról azt hiszem sokat elmond,hogy az asztali gép, (ami egy i5 8GB rammal) az elmúlt 3 hét alatt 2x volt bekapcsolva, az is egy gyors másolás erjéig.
Új hozzászólás Aktív témák
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest