- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
Lifeforce #4287 üzenetére
Nekem eddig bejött,de nagyon. Persze nem a Minix,mert még az nem kapható, hanem egy Toshiba tablet,ami ugyanaz a hw mint a Minix Z64. Igaz én windowsal használom,Linux alatt nem tudom mi a helyzet,mert úgy rémlik,hogy Te azt akarsz majd rátenni. Hdmi -n ki van kötve monitorra,a tabletet mint tablet,nem is használom,hanem mint "pc" üzemel nálam. Hubon keresztül egér,billentyűzet,pendrive rákötve,meg egy 32GB-os microsd van benne.
3 hete használom,ez a hw teljesen jó minden feladatra,még játékra is. És teszi mindezt hang nélkül, 4W fogyasztással. Azt telepítek rá amit akarok,teljes értékű, legális windows 8.1 van hozzá,a 32GB belső tárhelyből 14GB szabad. A 4K videót is röhögve viszi,ha valakinek ez is számít, úgyhogy jó kis hw lett ez,főleg ha tényleg 129$ lesz a Minix verziója. Egy dolgot hiányolok a Minixről,az optikai kimenetet,de arra is találtam megoldást.
Ha valakinek kell valami infó,hogy mi hogy fut ezen a hardveren,az szóljon kipróbálom,legyen az app,vagy akár játék. A használhatóságról azt hiszem sokat elmond,hogy az asztali gép, (ami egy i5 8GB rammal) az elmúlt 3 hét alatt 2x volt bekapcsolva, az is egy gyors másolás erjéig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest