Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zol77

    aktív tag

    válasz Lifeforce #4287 üzenetére

    Nekem eddig bejött,de nagyon. Persze nem a Minix,mert még az nem kapható, hanem egy Toshiba tablet,ami ugyanaz a hw mint a Minix Z64. Igaz én windowsal használom,Linux alatt nem tudom mi a helyzet,mert úgy rémlik,hogy Te azt akarsz majd rátenni. Hdmi -n ki van kötve monitorra,a tabletet mint tablet,nem is használom,hanem mint "pc" üzemel nálam. Hubon keresztül egér,billentyűzet,pendrive rákötve,meg egy 32GB-os microsd van benne.
    3 hete használom,ez a hw teljesen jó minden feladatra,még játékra is. És teszi mindezt hang nélkül, 4W fogyasztással. Azt telepítek rá amit akarok,teljes értékű, legális windows 8.1 van hozzá,a 32GB belső tárhelyből 14GB szabad. A 4K videót is röhögve viszi,ha valakinek ez is számít, úgyhogy jó kis hw lett ez,főleg ha tényleg 129$ lesz a Minix verziója. Egy dolgot hiányolok a Minixről,az optikai kimenetet,de arra is találtam megoldást.
    Ha valakinek kell valami infó,hogy mi hogy fut ezen a hardveren,az szóljon kipróbálom,legyen az app,vagy akár játék. A használhatóságról azt hiszem sokat elmond,hogy az asztali gép, (ami egy i5 8GB rammal) az elmúlt 3 hét alatt 2x volt bekapcsolva, az is egy gyors másolás erjéig.

Új hozzászólás Aktív témák