- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
Ez a torrent + külső vinyó dolog engem rohadtul érdekel mivel konkrétan erre akarom megvenni
Én úgy terveztem hogy egy kicsit komolyabb külső dokkolóba bevágom a 3 terrás WD RED-em, aztán had szóljon róla 0-24-ben.
A lekapcsolást nem hiszem hogy a gép kommunikálja, hanem a vinyó ilyen. Van egy két terrás külső Samsungom és rettentően idegesítő hogy 3 perc után lelövi magát és majdnem 10 mp mire újra feléled, addig meg beáll a windóz mint a gerely. Sorozat nézésnél vagy képválogatásnál/rendezésnél őrületbe tud kergetni. Míg a WDRed majd húsz perc után tér nyugovóra ha nincs semmi mozgás. Ezért gondolom hogy azt a merevlemez okoskodja ki mikor akar parkolóba állni. -
Aethel
aktív tag
Bocs, nem oktatni akartalak
Amióta súlyos húszezreket fizettem ki szinte majdnem mindegyik Kínából jött csomagomra, azóta mindig azzal együtt számolom az árakat, így kizárólag kellemes meglepetés érhet. Talán egyszer úsztam meg a vámot egy tablettal..(ami mellesleg két hétig ment aztán kuka)
Én is megvárom a hazai Pipo-t, szinte naponta frissítek rá az üzletre mikor rendelhetőMás:
Vajon az a beépített 32 gigányi eMMC mennyit bírhat élettartamra? Annyit kibír mint egy olcsóbb SSD?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP EliteDesk PC-k jó áron!
- ASUS ROG játékos gépezet a vörös oldalról
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest