Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Az iponnal szarakodtam kicsit (pontosobban ők). 4GB-s RAM-okat kerestem az elméletileg híresen rambarát (lol) T500-asba.
Először megrendeltem egy példányt, ŐT, mivel itt is használta egy kollega vele megelédegéssel. Azonban a balfasz ipon a KSH verziót küldte, ami single rank.
Írtam garifutár ügyében, elnézést kértek, eljöttek érte, eddig korrekt. Azonban jött az üzenet, hogy sem kicserélni sem javítani nem tudják. Előbbi igencsak furcsa volt, mivel a KSN verzió (amit eredetileg rendeltem) készleten volt, csak épp drágább lett 400Ft-tal (most komolyan, ezért nem küldték le, hogy ezt én fizessem meg?)
Így úgy gondoltam megrendelek egy másik fajta ramot, amire legalább több a gari is, ami a Patriot oldala szerint dual rank, azaz jónak kell lennie. [link]. 1 hét után sikerült leküldeniük, most megkaptam. Beraktam, boot, BIOS rendben működik, de amint betölt a windows betölt, elkezd hullámozni a kép.

Szerintem az van, hogy a gyártó állítása ellenére, ez is single rank, bár nem értek hozzá, csak ránézésre mondom.A ramon lévő matrica nem írja, milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest