- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Hoztak 2db T500-ast.
Tök egyszerre csinálok mindent a 2-n, telepítés stb, erre az egyiknél ha megnyomom a hangerő vagy a fényerő gombokat, akkor egy fekete ikonnal a kijelző alján jelzi, hol is tartok. Másikon semmi. Működik a csökkentés/növelés, de kijelzés nincs.
Mi az a program, ami ezért felelős?havri
-
rgeorge
addikt
válasz MrSealRD #71896 üzenetére
Ígértem, hogy megnézem a nálam lévő T61-et: tegnap frissítettem a NOD32-t 8-asra, azóta is megy rendben, tegnap is volt két-három újraindítás telepítések miatt, és semmi gond nincsen.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
MrSealRD
veterán
(#71893) Aggregátor & (#71894) soldi3r & (#71895) kraftxld
Köszi, mindenkinek.
Úgy tűnik valami hibrid megoldás lesz...
Comodo-t megnézem hátha bejön. Win saját marad ha más nem, de lesz egy virtuális gép szennynek. Az xxx tartalom nem prioritás. A warez néha "véletlenül" betalál. Vagy olyan oldalak amik szemét alattomos módon tolják az ember gépére a reklám bukkantó vackokat... Meg hát sosem lehet tudni.
Még a végén linuxra váltok...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz kraftxld #71889 üzenetére
Ok, de akkor mit használjak helyette, ami gyors és jól működik?
Tűzfal is kellene meg vírusvédelem is.
( Néhány program esetén nem szeretném ha kimászkálna)Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Uzi74
senior tag
válasz donjohnson #71874 üzenetére
Próbáltam Samsung TV-re (amire a nexus 5 gond nélkül csatlakozott) és Amazon Fire TV-re is. Próbáltam frissíteni a WiDi drivert a lenovo oldaláról, de azt írta nem kompatibilis a gépem.. (Win 8-as drivert találtam csak, nem tudom 8.1-es van-e) Most leszedtem a WiDi drivert, gondoltam az a gond, de nem tudok mit feltenni helyette. Nem tudom az Nvidia kártya jelenléte kavar-e be.
-
MrSealRD
veterán
válasz azbest #71885 üzenetére
Húha...hát ez nem jó hír. Nagyon nem. Csak az a kérdés mivel lehet baja. Mert valamilyen windows összetevő lehet az. Hiszen gyári driverből még semmi nem került fel...
A memtest-et csak akkor fogom, ha azután is előjön ez a probléma, hogy sikerül megoldani(már ha sikerül)... Nagyon lottó kategóriás lenne, hogy Win7 + ESS8 megy, aztán újrahúzom a rendszert és 3 óra múlva meg Win8.1 + ESS-nél kiüt egy memória hiba.
Itt valamit nagyon elcseszett az ESET... az ilyen kékhalál dump-okat hogy lehet megnézni? Volt régebben valami program, de nem emlékszem rá, hogy mi...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
azbest
félisten
-
MrSealRD
veterán
válasz azbest #71883 üzenetére
Valami az ESS update körül van. Mert ha nem frissítem le akkor még elindul a gép. Viszont annak frissítése után nem. De itt kizárólag a vírusdefiníciós fájlokról van szó.
Csak az érdekesség kedvéért kipróbáltam a 7-es ESS-el is. Ugyanaz az eredmény...Ja sajnos nincs olyan bla..bla..mint régebben. Csak a szomorú smile...meg annyi, hogy ő most éppen információt gyűjtöget a hibáról...Amit most hirtelen nem tudom, hogy lehetne megnézni.
-
MrSealRD
veterán
válasz rgeorge #71845 üzenetére
Na van előrelépés de totál X akta az egész...
Ma egész nap gurult a gép 8.1 és Update sokaság + Nvidia driver és semmi más. Minden OK.
Poén kedvéért mást nem is raktam fel csak a ESET Smart Sec 8-at most az előbb. Restart és még mindig tart a frizkója...
De ezután lefrissítettem a ESS-t és bumm, következő restartnál már nem ment tovább és a rendszer visszaállítás tudott életet lehelni bele. Ismét KERNEL_TRAP...bla..bla.Neten találtam pár ilyen szálat mint probléma, de semmi megoldás...
Akkor most jön a WTF rész: T530 ugyanez a 8.1 telepítő, ugyanez az ESS verzió és semmi baja.... Most akkor mi a fene van?!
-
Peet91
aktív tag
válasz donjohnson #71875 üzenetére
Nem kenyerem a "biznisz-zsidóskodás", de mindettől függetlenül ha van egy jó ajánlat, akkor arra le lehet csapni, aztán lehet használni úgy, hogy közben árulja az ember, aztán max. elviszik. Szerintem mindenkinek szíve joga azt venni és eladni amit akar. szvsz a srác nem rosszabb egy mezei gsm boltosnál...
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
félisten
-
yanna
addikt
Második e-mailre jött a válasz:
"Tisztelt ................,A készülék valójában T540P jelzésű. Valószínű elírás történt. Elnézést a kellemetlenségért. Megvásárolhatja a T540P jelzésű készüléket a T530-as áráért.
http://www.l.pt.pd.szk.nt.h./index.php?main=main&page=keres&subpage=kirakat&searchop=searchdetails&start=&limit=&itemid=18970Üdvözlettel:
............................
L.pt.pd.szk.nt.h.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Köszi a pasztás válaszokat mindenkinek, akkor ilyet fogok venni.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Cold5
senior tag
válasz donjohnson #71875 üzenetére
Nem is értelek... nem egyforma
A másodikban már rám van nem is RAM, akku helyett aku van benne, és ujjlenyomat helyett csak az ujlenyomatokat olvassa, régieket nem is viszi.
Szerintem ez eléggé felspécizett gép!
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
soldi3r
veterán
-
donjohnson
addikt
ilyenkor elég mérges tudok lenni, hogy nem a "rendes" gazdájához kerül valami,
hanem szimplán élősködnek rajta. lehet, hogy másnak nagy öröme lett volna pár nappal később ez a gép.
129k-ért egy hete
149k-ért mostThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
félisten
-
Uzi74
senior tag
T440p-t (nvidia-s verzió, i5-4300M-es procival) próbáltam miracast-on/Widi-n csatlakoztatni, a legújabb driver azt mondja nem kompatibilis a hardver.
Én rontok el valamit vagy tényleg nem megy a dolog?? -
azbest
félisten
válasz spammer #71848 üzenetére
Mx4-et vettem t61-re. Jó
Saccra fél borsónyit a közepére. Mivel nem vezeti az áramot, így nagy bajt nem okozhat.A hőátadó képessége sokkal jobb, mint a sima fehér maszaté, az mx2 sem rossz állítólag, az kicsit gyengébb az mx4-nél de az is sokkal jobb a gagyiknál.
[ Szerkesztve ]
-
mustang28
tag
Na szuper!
A sokadik fel és le telepítés után sikerült végre! Most 100/100%-os az SSD a Hdsentinel szerint!
Köszönöm a segítséget nektek! (itt mindig van megoldás!)
-
Tim82
félisten
válasz mustang28 #71865 üzenetére
Ahogy Peet91 is írja.
Mobilról vagyok, szóval csak azt írom le, hogyan jutottam el oda:
Google-keresés "remove intel rapid storage driver", első, MS-es találat alapján csinálnám.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Peet91
aktív tag
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz mustang28 #71860 üzenetére
Ha jól emlékszem, a csodás Lenovós Intel Rapid Storage driver okoz ilyeneket. Ezt az SU telepíti magától, ha hagyod.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
mustang28
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Ma újratelepítettem a T500-at. System update-tal felraktam amit akartam, és a Bios updater-t is. Nem tudom használtátok e már. Win 7 64bit települt egy OCZ Vertex 3-ra. A telepítés előtt nem volt semmi gond az SSD-vel de most a HD sentinel azt írja a TRIM nem aktív. Ellenőriztem, és gép szerint be van kapcsolva. AHCI-re állítva BIOS-ban. A kondi 80%-os. Ezt írja a sentinel "Az SSD TRIM funkciója támogatott de inaktív. Javasolt az operációs rendszer, lemezvezérlő vagy annak illesztőprogramjának frissítése az optimális teljesítmény eléréséhez."
Ha valaki tud kérem segítsen.
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Hol érdemes venni X61T-hez 8 cellás akksit venni? Itthon vagy érdemes külföldről (pl. aliexpress) is rendelni?
H2O über alles!
-
Tikakukac
titán
Működhet. A probléma: ezt nem damilozgatod le csak úgy, mert neked az nem kell rá. Alul végig drótozás van. Azt le kell vagdalni de nagyon ügyesen mert nem fér be majd a zsanéroknál.
Utána: ez körben ívesre hajtott plexivel egyben lévő műanyag keretes. Nem mint az AFFS. Na és itt nem húzod bele a damilt.Hanem eltöröd a keretet, amit nem könnyű. Közben törik majd a panel is, csuda anyag ez. Aztán mikor már befér a damil le kell küzdeni. Majd végül de nem utolsó sorban kiderül, hogy hiába írja a panelook azt amit, a tabletes verzió vastagabb és szét kell karistolni a fedlap belsejét, hogy belemenjen, mert gyárilag ugye itt vannak szivacsok. Grátiszban a feszítés miatt ami még ezután is benne van lesz backlight bleed, mint a legtöbb tabletnek alapból. És a javított tuti verzió is tud ghostot.Ezeket honnan tudom? Elvégeztem mindenki helyett a munkát és ebből már hozattam kettőt Amit sikerült eladni, az fedezte a másik árát meg a sajátját, éppen. Ne kísérletezz vele, én azt mondom. Kell rendes panel, nem táccs meg nem izébizé meg nem nem létező verziós. Én már annyit qrva anyáztam eladókkal ebayen is meg alin is, hogy mondjad meg mit akarsz küldeni, de nem. Matrica sem feltétlen jelent semmit, azt ragacsolnak rá szerintem amit mondasz.
rgeorge: Mindegyiken lesz lyuk. Csak az egyikre csavarozni kell a keretet, a másik gyárilag öntve van. A harmadikban csak 4 lyuk van az Dellekbe való, de belemegy TP-be is, csak nem lesz annyira fogva a helyén.
Mondom, a témát kitúrtam, hetek-hónapok mentek bele Most másik projekt van, januárra majd hozok be 2-3 kijelző még, legyen a munkának eredménye is
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
rgeorge
addikt
A panelook szerint pont a B3-ason vannak likak, igaz, ott más a FRU: 04W3919, ami mintha az X220-hoz tartozó lenne.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Tim82
félisten
válasz rgeorge #71852 üzenetére
Azon már túl vagyok.
A termékfotóról annyit tudok megállapítani, hogy megvannak az X220 kijelzőkerethez való csavarhelyek. Az eladó két FRU-t is írt: 04W3462, 04W3920. Mindkét FRU sima X230-hoz tartozó IPS panelt jelöl.
Ezért kérdeztem rá a paneltípus pontosítására is, erre kaptam, hogy a kijelző hátulján B3 van.
Akkor gondolom, innen már érthető lányos zavarom.
-
aneda
senior tag
Üdv Urak!
W520-ba keresek HDD gumi sínt, ill. tálcát 9,5mm magas SSD részére.
Hol tudok ilyet venni?Az oroszok már a spájzban vannak!
-
rgeorge
addikt
Panelook-on is összehasonlíthatod a két panelt, hátha az segít, én csak annyit látok, hogy a B3-hoz ír Lenovo FRU-t, a B2-höz nem, illetve a B2 "csupasz".
És egyik sem érintős.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Tikakukac #71850 üzenetére
Annál működhet ugyanúgy a digitizer leszedés, mint az X200 AFFS kijelzőknél?
-
Tim82
félisten
X220-guruk:
Az LP125WH2(SL)(B3) panel csak X220 tabletben volt, vagy sima X220-ba is került? (FRU-m nincs, mert az eladó által megadott a (B2)-höz tartozik, de letette a nagyesküt, hogy (B3) a panel típusmegjelölése.)
-
spammer
veterán
Tervezem néhány laptop, köztük egy R61-es újrapasztázását. Szerintetek ilyen paszta megfelelő lesz? Arctic MX-2 "hőközlő zsír" 8g, Arctic MX-4 4g hőközlő zsír Mennyit kell ezekből a procira nyomni? Ezzel az Arctic MX cucossal van valakinek tapasztalata, megéri ilyesmit venni?
Off-ba rakom a kérdést, de remélem elfér, hiszen egy TP gép is érintett.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
MrSealRD
veterán
válasz rgeorge #71845 üzenetére
Hm...ez érdekes... Akkor annyiban módosul az elmélet, hogy bekerült egy új játékos az Nvidia driver személyében. Talán még az is lehet, felelős...
(#71846) ivana : Azt kihagytam, hogy a 2. próba után már rendben volt az WU. Csak az elsőnél kicsit bután működött...
----------------------------
Egyébként amíg ment addig nem volt vele különösebb probléma...A hardverek rendben voltak...Csak tényleg annyit, hogy az egyik indítás alkalmával ledobta az ékszíjat...Ma reggel még Nvidiát tettem fel rá. Más nincs. Majd kiderült, ez lesz a felelős vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz MrSealRD #71844 üzenetére
En éppen mostanában készítek fel egy inteles 14" wide T61-et vésztartaléknak, Windows 8.1 van rajta a kezdetektől. Eddig semmi gond, és mintha a NOD32 v8 is felment volna rá, de ezt még ellenőrzöm. SU és WU frissítések voltak, manuálisan semmit sem telepítettem.
-
MrSealRD
veterán
Akkor Windows 8.1 vs T61 történet.
1. próba: Windows Update még mindig képes összeesni a semmitől. Nem készítették fel az életre. Ez van.
2. próba. Minden driver fent van. Nincs ismeretlen hardver. Szépen megy. Egyik újraindításkor KERNEL_TRAP...bla..bla... Ezután nem indul.
3. próba. Kb ugyanaz mint a második csak kicsit jobban figyeltem mikor mi megy fel. De megint KERNEL bla..bla... Visszaállítás.
A poén, hogy még 2014-ben is az elmúlt évek reklám bullshit szövegével együtt egy rakás restartot kér a rendszer, pedig nagyon nem ezt ígérték... mindegy ez mellékszál.
Úgy látom ami közös pont eddig, hogy azután dőlt be mindkét alkalommal a rendszer, miután feltettem az ESET 8.0-t. Addig simán felmentek a driverek restartok, stb...nincs gond. Amint feltettem a második után bumm. Persze ez csak sejtés. Ma délután tovább próbálkozom...
-
soldi3r
veterán
válasz FoxiestFox #71841 üzenetére
Nalam a folytatasban is gyorsabbnak tunik.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #71837 üzenetére
Kis értelmezésként: nem is mondtam, hogy cáfoltál volna.
Pusztán ha te úgy érezted, hogy hozzá kellett tenned, akkor nem voltam előzőleg eléggé egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #71835 üzenetére
Kis szómagyarázat, ha már ezek szerint szükséges: "elméletben igen" = Nvidia úgy promózta.
-
oliverthomas
csendes tag
Sziasztok,
Mikulás bácsi hozott nekem egy T61-es black screent 1 hosszú 2 rövid sípjelzéssel
Itt a fórumot már végigolvastam, mások is beleszaladtak már (https://forums.lenovo.com/t5/T61-and-prior-T-series-ThinkPad/T61p-exhibiting-1-long-and-2-short-beep-and-black-screen/td-p/223574)
Volt már valakinek ilyen és tudna ajánlani megbízható szakit a javításra?Köszi előre is!
-
soldi3r
veterán
Hatha valakinel van elfekvoben csak nem hirdeti. Vennek R51/2-t.
E30 (oo=[][]=oo)
-
cadeyrn
aktív tag
válasz soldi3r #71822 üzenetére
Pale Moon Browser - Firefox, amilyennek lennie kellene.
-
Francia91
veterán
válasz azbest #71827 üzenetére
Nekem csak a CoreAVC-vel van tapasztalatom, eddig amiken használtam, bevált. Nyilván már a T500-ason nem kell, de raktam fel pár régebbi hardverrel megáldott gépre. T60 T2400 GMA950, T61 T7300 NVS 140M, régi asztali masinám (Socket 462 AMD Duron 1600 MHz, ASUS Radeon 9600SE 128 MB). Ezek a CoreAVC-vel mind vitte az 1080p-t, kivéve az asztali masinát, az csak 720p-ig bírta, de ott 50% CPU terhelés mellett, ami sztem szép ahhoz képest, hogy azelőtt nézhetetlen volt a 720p.
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
YumeD
tag
válasz azbest #71827 üzenetére
LAV már jobb... dxva2, intel quicksync támogatáson felül sw-sen is egész korrektül optimalizált, sőt, nvidia esetén több formátumhoz a cuda magokat is be tudja fogni olyan formátumokhoz ami nem menne dxva2-vel.
K-lite Mega meg egész "tiszta" codec pack, rengeteg finomhangolási lehetőséggel, csak ajánlani tudom. -
-
Tim82
félisten
válasz Francia91 #71819 üzenetére
Ha a CoreAVC-re gondolsz, azt is tedd hozzá, hogy fizetős az a megoldás. Mellesleg sehol sem írják, hogy besegítene YouTube-videók lejátszásába, amiről pl. szó van most. Streamről beszélünk, netes videókról, nem pedig letöltött, mkv-konténer formátumban offline meglévő filmekről.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Van szoftveres megoldás, amivel sima ügy az NVS140M-nek az 1080p is, unokabátyám T61-eseén is fent van a cucc. Ezzel a progival az Intel GMA950-es, T2400-as CPU-val TP T60-as lazán viszi az 1080p-s cuccokat, Chaser kolléga tanúsítja, átküldtem neki a cuccot, tesztelte
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
HSM
félisten
válasz Francia91 #71816 üzenetére
A Chrome nekem csak akkor zabál, ha sok oldalt nyitok meg. Magam sem szeretem, de a T410-en mégis azt használom, mert kevés (5-6) nyitott tab esetén jóval gyorsabb, mint pl. a FF, jobban használja a több magot, ami egy ilyen lassúcska procinál rengeteget számít, mint az i5 M540. Az azstali gépen az i5 4690K-val nem volt gondom a FF-al. Operát rég nem használtam, pedig a kedvencem volt, aztán eltolták a fejlesztését....
-
Tim82
félisten
válasz Taoharcos #71814 üzenetére
Valami olyasmi rémlik régebbről, hogy az NVS140 elméletben támogatja a DXVA-t/flash-t, gyakorlatban meg nem. sutszi próbálgatta annak idején a különféle drivereket, lejátszókat, amikor szó volt erről.
Letöltött, nem streamelt filmnél nyilván szó nincs flash tartalomról, azt meg izomból megoldja a T9300 röhögve.
A másik meg, hogy a Chrome beépített, "saját" flash-je szarabb, erőforrásigényesebb állítólag (nem használok Chrome-ot, szóval ezt csak itt-ott olvasottak alapján írom).
-
Francia91
veterán
válasz Taoharcos #71814 üzenetére
Chrome zabálja a legjobban a hardvert... Opera kisebb CPU és GPU erőforrásokkal is bőven beéri. Chrome alatt nálam is beakadtak az FHD videók T500-on, míg Operán pöcc- röff megy.
[ Szerkesztve ]
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Az R61 hardvere mire képes? Egy T9300 és 8GB társaságábam, Nvidia NVS140 alaplapival. A lényeg akadnak a netes videók. A letöltött full hd filmek simán mennek. Win7 64bit fut rajta általában chrome-t használok. A youtube mostanában sokszor csinál olyat, hogy ugrál a videó főleg a weboldalba beágyazottak. A netem Digi 80/40, lemértem tényleg kb tudja is ezt. Amire gondoltam, hogy vagy a diginél a videostreamet lassítják vagy a hardver lenne gyenge. Másra nem tudok gondolni. Szerintetek?
-
félisten
-
rgeorge
addikt
Mi adhat kattogó hangot egy W520 Esc gom felőli oldalán? Egy kattanás, olyasmi, mint egy régebbi 3.5"-ös HDD parkoláshangja. Előfordult ez közvetlenül bekapcsolás után, amikor nem is indult el a gép, hanem kikapcsolt, és esetleg újra is indult.
-
Chaser
legenda
válasz abcukistván #71805 üzenetére
Jövő héten írj rám, tudok segíteni.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
btudos
nagyúr
válasz abcukistván #71805 üzenetére
Aprot kell figyelni T500 bontas kulcsszoval, de mivel nem igazan akarnak meghalni, nem lesz egyszeru dolgod.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
HXY
addikt
Sziasztok!
A T61-ben alapból a gyári BIOS-ban nincs SLIC?
Vagy csak régebbi van, ami a Win 7-et még nem támogatja?A middleton biost nincs kedvem feltenni, mert kb 10% esélyt látok arra, hogy téglásítom az alaplapot, és ezzel az egész gép mehetne bontásra. Vagy ezt nem jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
abcukistván
tag
Üdv,
T500 képernyőjéhez keresnék magnézium vázat (43Y9736). A bal zsanérnál képes volt eltörni... Jó tipp beszerzésre?
Köszönöm!
-
Tim82
félisten
válasz Francia91 #71800 üzenetére
Nem telepítettük más módon; én szintén kompatibilitási módban, rendszergazdai jogosultsággal tettem fel azokat a drivereket, amikből nem volt Win 8/8.1-es. Lehet, hogy egyedi pech, hogy összecsinálta magát (bár kétlem), mindenesetre nem kísérleteztem vele tovább.
-
MrSealRD
veterán
válasz FoxiestFox #71801 üzenetére
Van játék minden évben. Ott lehet nyerni.
(#71800) Francia91 : Egy próbát megér nekem, mert a céges gépen már 8.1 van. Akkor váltok minden gépen ha lehet egységesen... Amúgy is többnyire kézzel szoktam telepíteni minden driver-t.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest