-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vétó
aktív tag
Sziasztok,
már kétszer voltam itt kérdéssel, de azon kívül nem szóltam még érdemben hozzá a témához. Így most ez lesz, akár érdekel, akár nem...
Múlt hétfőn rendeltem online egy használt TP T400-as gépet, szerdán megérkezett. Sokat nem tudtam aztán foglalkozni vele, de láttam, hogy a gép alapvető funkciói működnek, viszont vannak driver hiányosságok. Így aztán hétfőn nekiestem, és feltettem a drivereket, frissítéseket, megcsináltam a beállításokat, majd mindezek végeztével ThinkVantage SU felajánlotta, hogy van ám még frissebb BIOS is, én meg mondom, ha lúd, legyen kövér... Le is futott, rendesen, majd jött az újraindítás. Itt az újraboot elején sötét képernyőnél lemorzézott valami SOS-t, aztán elhallgatott.
Türelmes ember vagyok, vártam másfél órát, semmi változás. Megnyomkodtam pár szimpatikusnak tűnő billentyűt, úgy se. Ok, türelmes vagyok tényleg, vártam másnap reggelig (na jó, azért aludtam közben). Helyzet változatlan. Közben olvasgattam a témában itt-ott, és hát nem voltak túl megnyugtatóak a látottak... Így már tervezgettem, hogy BIOS chip flashelést mikor, hol, kivel, mennyiért. Mígnem eluntam a várást; kihúztam a tápot a gépből, kivettem az akkut. Aztán visszatettem, megnyomtam a bekapcs gombot. És bekapcsolt. Mintha mi sem történt volna.
Szóval ennyi az eddig élettörténetem az új géppel. Köszönöm, hogy meghallgattatok
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest