- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Mini-ITX
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vétó
aktív tag
Sziasztok,
már kétszer voltam itt kérdéssel, de azon kívül nem szóltam még érdemben hozzá a témához. Így most ez lesz, akár érdekel, akár nem...
Múlt hétfőn rendeltem online egy használt TP T400-as gépet, szerdán megérkezett. Sokat nem tudtam aztán foglalkozni vele, de láttam, hogy a gép alapvető funkciói működnek, viszont vannak driver hiányosságok. Így aztán hétfőn nekiestem, és feltettem a drivereket, frissítéseket, megcsináltam a beállításokat, majd mindezek végeztével ThinkVantage SU felajánlotta, hogy van ám még frissebb BIOS is, én meg mondom, ha lúd, legyen kövér... Le is futott, rendesen, majd jött az újraindítás. Itt az újraboot elején sötét képernyőnél lemorzézott valami SOS-t, aztán elhallgatott.
Türelmes ember vagyok, vártam másfél órát, semmi változás. Megnyomkodtam pár szimpatikusnak tűnő billentyűt, úgy se. Ok, türelmes vagyok tényleg, vártam másnap reggelig (na jó, azért aludtam közben). Helyzet változatlan. Közben olvasgattam a témában itt-ott, és hát nem voltak túl megnyugtatóak a látottak... Így már tervezgettem, hogy BIOS chip flashelést mikor, hol, kivel, mennyiért. Mígnem eluntam a várást; kihúztam a tápot a gépből, kivettem az akkut. Aztán visszatettem, megnyomtam a bekapcs gombot. És bekapcsolt. Mintha mi sem történt volna.
Szóval ennyi az eddig élettörténetem az új géppel. Köszönöm, hogy meghallgattatok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Politika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Mini-ITX
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest