- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
válasz albert8 #34797 üzenetére
Igen,közben megoldottam.
Nem a ragacs végett aggódtam,hanem az ALU oxidációja miatt,hogy ne legyen a matrica alatt "gyári fényes,miközben az évek alatt meg mattult a hátlap.De hálistennek OK. update.
(#34798) fatal1ty1984: Az enyém Full Alu.
-Szép a drága,de nekem egy kicsit Túl "modern".[ Szerkesztve ]
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
monosz
őstag
válasz ittakary #34794 üzenetére
P:L]Próbálkozik az ember,a lehetőségekhez mérten,aztán meg,nem vagyok a szépnek-jónak elrontója.
Gyakorlatilag,egy az egyben ment a "csere",5970+5870Cfx árából megvolt az 590.A táp meg alkalmi vétel volt.(#34795) fatal1ty1984:Igen,ez egy Armor Plus.Szép,és tágas kuckó.
(#34793) Engineer086 :Sajnos a matricákat,még "suttyó"koromban tettem oda,de attól félek ha leszedem,akkor ott marad a nyoma.De lehet hogy eltávolítom valahogy.[ Szerkesztve ]
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
monosz
őstag
Üdv!
Vga,és táp csere után ezt sikerült kihozni:[link]A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
albert8
veterán
válasz Devil Smile #34790 üzenetére
Szétvághatod a kábelnek semmi baja nem lesz, csak a rajta lévő zsugorcsőnek.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz Devil Smile #34788 üzenetére
Csatlakozó szét, harisnya ráhúz, majd zsugorcső a 2 végére
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Devil Smile
őstag
Az ilyen kabeleket szerintetek hogyan kellene harisnyazni? csak a vegere tegyek zsugorcsovet vagy az egeszet huzzam egy vastag harisnyaba?
szerk: meg 1 kep
[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
becsitibi
senior tag
válasz ittakary #34785 üzenetére
Azért azt a versenyzést én megpróbálnám,a legtöbb időt a harisnyázással töltenéd el,de a végeredmény magárt beszélne,meg különben is ez egy izgalmas feladat,kisebb kihivás,az én logoutomon vezetett moddingolásnál is vannak olyan dolgok amik meghaladják a képességeim,vagy szerszámhiány miatt,ezért külső segitséget 1-2 dolognál megejtettem.
-
becsitibi
senior tag
válasz ittakary #34782 üzenetére
". Illetve találtam egy PH kollégát, akit majd megkérdek, hogy ugorjon át valamikor a fotóscuccával és lőjünk pár normális képet a gépezetről."
Ahhoz előbb én harisnyázott kábeleket szereznék,és a venti lapátokat lefesteném feketére,a tápról leszedném a matricát,és lefújnám azt is feketére,ezek után jöhetne a fotóművész.
-
nagyúr
-
SkyS1gn
félisten
válasz oroszbence #34751 üzenetére
hmm pont ma álltam neki harizásnak ezt meggondolom
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
imibogyo
veterán
válasz fatal1ty1984 #34776 üzenetére
Köszi.
(#34777) lizRRR: nekem tetszik a régi is. Bár azzal még lenne sok munka, de az nem egy 9x120-as radiátorhoz lett tervezve (sokat kellene rajta átalakítani), ezért váltok és direkt ehhez a cucchoz tervezem az új házat. De azért köszi a dicséretet az új ház nevében.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
Töröltem néhány nem idevágó hozzászólást, még mielőtt személyeskedésbe át nem csap a dolog.
Akkor nem csak törlés lenne. -
imibogyo
veterán
Mivel jön a Phobya Extreme Nova 1080-am, úgy gondoltam megérdemel egy új házat is. Persze csak akkor ha elviszik a mostani házamat.
-
Ágógreen
senior tag
válasz blasko92 #34766 üzenetére
1 fokot se ? az gáz.
egyébként az ilyen kiradírozott procik elvesztik a garanciájukat ?
mert szerintem nagy valószínűséggel igen.
és akkor nem éri meg ez a haccacáré.hűtő talpa egyébként tükör. az gyárilag ki van sikálva.
...nem tudom, majd meglátom hova ugrik fel vidkarival egy szép nyári napon a belső hőmérséklet. aztán majd lehet majd ügyeskedni kell ilyen polírozgatásokkal.
-
blasko92
őstag
válasz Ágógreen #34762 üzenetére
Ha homorú a felülete, akkor számít. És azt ki kell belőle csiszolni 400-as papírral, utána lépcsőzetesen lehet menni 2000-2500as papírig.
De a kupakkal együtt a hűtő talpát is akkor már meg kell csinálni, különben nem sokat ér.
Üveglapra le kell rögzíteni nagyon frankón a papírokat, és azon kell szépen, nem rányomva mozgatni a procit.
Én szárazon políroztam fel még anno az E6550-emet, de annál nem hozott 1 fokot sem.
[ Szerkesztve ]
-
Ágógreen
senior tag
válasz fatal1ty1984 #34763 üzenetére
nem rossz. lehet meggondolom. hogy kell csinálni ?
-
Ágógreen
senior tag
no, bedobtam a procikát.
teszt-körülmények: zárt nagyház, nulla ventillátor, passzív cpu hűtőborda, passzív psu
előző procim: 2700K (95W TDP)
IDLE: 40fok
TERHELÉS: 80fokúj procim: 3770T (45W TDP)
IDLE: 42fok
TERHELÉS: 61fokelég jó.majdnem -20 celsius fokot nyertem a cserével.
teljesítményben nagyjából egy kategória.mindenkinek "hidegen" ajánlom HTPC-be vagy passzív gépbe.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
oroszbence
tag
válasz Engineer086 #34754 üzenetére
Nálam a tüzőgép kapcsos megoldásnál volt pin törés amit akarsz én ahogy nem vagyok elég türelmes és pontos Ha majd kiprobálod vagy bárki kiprobálja irjon már egy véleményt ne csak ez én elfogult egyoldalú véleményem legyen elérhető
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
Ez jóóóóó! Nálam eddig a tűzőgépbe való kapocs volt az etalon, a következő tápomnál lehet kipróbálom ezt a megoldást is.
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
oroszbence
tag
Köszi
-
fatal1ty1984
őstag
okos
-
oroszbence
tag
Pin remover az én 5letem szerint
-
Ágógreen
senior tag
válasz fatal1ty1984 #34748 üzenetére
most az a kérdés hogy van e létjogosultsága alacsony fogyasztású procinak egy asztali gépbe ?
hogyafenébene, emellé a proci mellé egy passzív 7850 fog bekerülni és csá mindenkinek.
3770T-nek a Turbo Boost-ja 3,70GHz, változatlanul csodálatosan alacsony 45W fogyasztás mellett.
3770K alulfeszeléssel sem fogja tudni hozni ezt a szintet. 77W TDP-ből sosem lesz 45W.
ennyit erről.[ Szerkesztve ]
-
fatal1ty1984
őstag
válasz Pickle Rick #34740 üzenetére
kistraktor
-
N_A_S
veterán
válasz radi8tor #34742 üzenetére
A laptopot ne keverjük ide, ott nem sok variációra van lehetőség, és egyébként is asztaliról beszélünk. Én arra vagyok kíváncsi, hogy megfelelő lapban elérhető e ugyanez egy non-T procinál. Szerintem elég jó eséllyel igen. Ráadásként a 3770K-nál ha kell egy kis plusz kraft akkor még mindig lehet birizgálni
https://tinyurl.com/phnas
-
Pickle Rick
senior tag
Akkor neked szerencséd van. Most csomó H40-H60-H80-H100 gyárilag hibás. Kerreg a motorjuk mint egy traktor. Nekem H40-esem van. Alacsony fordulaton ilyen [link] hangja van, viszont most maxon pörög a pumpa és így nincs hangja és a teljesítménye is több mint jó.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Ágógreen
senior tag
csak azért mertem megemlíteni itt, mert ez a zseniális proci kihatással van a hűtésre és ezáltal a házra - és ezáltal a gép kinézetére is ugyanis alig eszik valamit mégis nagyon korszerű architektúrákkal dolgozik.
Quad-Core Ivy Bridge 45W-al. nekem bejön.
[ Szerkesztve ]
-
fatal1ty1984
őstag
meg szarok a molex csatik,lognak minden felé,+havernak is először elszált a led rész aztán meg az egész pumpa.3 napot ment,huszon pár ezer forintért már azért megcsinálhatnák rendesen nem valami szzart rásozni a népre.énis ezért válok meg a 60-astol.levettem a pumpárol a csöveket és kb 70l/h a max amit tud az a pumpa 4200-as fordulaton.éppen hogy csordogál a viz.csodálkoztam is hogy mikor rátettem 2 single radit képes volt átforgatni a vizet.de inkább megy vissza a 2db laing+2single+1 dual radi.azok még nemokoztak csalodást meg annyiba sincs mint egy h80 és 100x jobb teljesitményben is,a hangjukkal sincs problémám mivel 1 centi szivacs alájuk és teljesen zajtalonok azokis onnantol
-
Smani
senior tag
válasz Pickle Rick #34731 üzenetére
Enyém hibátlan volt
-
Ramses07
Modder
válasz zolee5016 #34724 üzenetére
Az igen! Várom már az újításokat benne! Ha még a vga-n is lesz rács az maga a tökély lesz! Szerintem is egyedi lett mind a két kuckó! Az enyém most kicsit megváltozik a belsejét illetően, mert "újabb" cuccok kerülte-nek bele: VGA 5870 vapor lap: asus P5Q és ezért kicsit át kell építeni az egészet, mert nem fér el a carbon csatorna...De majd kitalálok valamit
(#34723) vtomi2 : Köszi szépen! Jó építést!
Life is short, ride hard!
-
Smani
senior tag
válasz fatal1ty1984 #34683 üzenetére
Ki mondta hogy a H80-ba hangos a pumpa?
-
blasko92
őstag
válasz vtomi2 #34719 üzenetére
Látszik a kötés, meg a cérna, vagy madzad, vagy fonal Tudja a franc
"Elöször függönyt akartam , csak leleplezték az aljas tervemet(ezek a szülők ). "
Ez nagyon tetszett!
gabikiraly2 jó a házi vinyóhűtő zajfogó dobozkád Van vagy annyi kiló mi
Milyen fajta ház?[ Szerkesztve ]
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok,
Elkészültem egyenlőre a gépemmel.
Gép
A véleményetekre vagyok kíváncsi.Csend a lelke mindennek!
-
zolee5016
őstag
válasz Ramses07 #34721 üzenetére
Már ha jól megy elkészül az egész a hétvégén.Homogén lesz a belseje is.kitaláltam a videokártyák boritását,rácsozását is.Az Evgának jön a tesója,igy két egyforma kari lesz az sli-be.A piros részek feketítésén még gondolkozok,és összeszedek egy jó képsorozatot.
Jó volt látni az "ellen" elképzeléseit ugyanarról a házról.Külön tetszik,hogy teljesen ellentétes irányba mentünk! Szerintem tényleg egyediesitettünk
A kábelezés megoldása meg külön kálvária ,tudom mi agyalás meg meló van vele.Az a karbonos lemez külön szupi[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
vtomi2
őstag
válasz Ramses07 #34721 üzenetére
Amúgy most valami borítást készítenék a tápnak, meg a DVD olvasó keretnek. A háttérben látni az öreg házamat kb10éves, de még mindíg használható lesz valamire.
Pénzhiány végett fel lett fügesztve. Majd nyáron, egy kis brigáddal újra nekikezdhetek.
Tervek: 120Gb SSD, egyszerűbb vízhűtés, harisnyázás (fekete+fevér kombó), nagyobb plexi az oldallapba. Egyenlőre ezeken gondolkodom, de ki tudja mit hoz még a jövő -
vtomi2
őstag
válasz SkyS1gn #34720 üzenetére
Elöször ott volt 2 venti, csak jöttek a 30-40 fokok és nem akartam, hogy 40fok fölé menjen a cpu, meg 60 fölé a vga. Kellet valami, ami megfogja a port, de azért áttengedi a levegöt, mert ugyebár venti nélkül üresek mardtak volna a "lyukak".
Elöször függönyt akartam , csak leleplezték az aljas tervemet(ezek a szülők ). Aztán jött az ötlet, hogy valami anyag kéne,pincébe le, őreg ruhák közé be, és ezt sorsoltam ki, elég pórusos,egyszóval tökéletes, úgyhogy méretre vágtam, és feldrótoztam.
Tökéletesen teszi a dolgát, és szerintem még jól is néz ki.
-
Ramses07
Modder
válasz zolee5016 #34713 üzenetére
Köszi! Ááá Láttam már ezt a gépet! Nagyon tetszik a rácsozás na meg a lényeg a fonott kábelek! Nem semmi! Egészen egyedi ötlet!
fatal1ty1984: Nagyon szépen köszi!
(#34716) vtomi2: Én is a porra tippelnék, vagy szúnyoghálóra Egyébként jó ez a fekete fehér összeállítás!
[ Szerkesztve ]
-
vtomi2
őstag
Azt hittem, hogy találgatni fogtok, hogy mi van ezen a képen
-
ZetorGumi
addikt
[link] Beteszem ide is, hátha.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
zolee5016
őstag
válasz Ramses07 #34712 üzenetére
Látom nem apróztad el ! Marha jó.Rendbe kell szedni nekem is a képeket
Azért nem csak az én fantáziámat mozgatta ez a kecó már egy kicsit megbántam a piros fekete kombót,igy feketén jobban üt!Nekem az aljának az oldala van vissza még! LINKHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Ramses07
Modder
válasz >Deego.. #34698 üzenetére
Nekem is ilyen van a strike-x-ben Ahogy albert is mondta mindegyiket le kell szedni és egyenként ráhúzni.A sata tápnál vigyázz, hogy ne törd le a karmokat, a harisnyába könnyen beleakad....Én papír ragasztót tettem rá és úgy könnyen becsúszik. Ez szerintem azért fontos, merthogy nem csak egy csatiról van szó...Jó meló! Szerintem ez a legnehezebb
-
SkyS1gn
félisten
holnap ha megjön Atke kollégától rendelt harik akkor újraharisnyázom a sima kék bitfenix hosszabbítókat fekete-fehér kombóval
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz fatal1ty1984 #34705 üzenetére
ja és kijövö ágban is van egy hömérö ami 23 fokos vizet mutat.erröl ennyit nem ez a topik foglalkozik a hütéssel.......
-
őstag
válasz >Deego.. #34698 üzenetére
Én az ilyen problémák miatt vettem molex átalakítós bővítőket,hosszabbítókat. Könnyű vele dolgozni,olcsóbban jövök ki a harisnyával,nem annyira macera(egy komplett táp harisnyázásához képest),nem veszti el a garanciáját a tápom, és ami a legjobb,tápcserénél nem kell előröl kezdeni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest