- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
Belekezdtem egy Antec P180 Mini Whiteátalakításába.
Jelenleg itt tartok:
Az lenne a kérdésem hogy tudtok e olyan fórumtársat / szakembert aki lefújná a vázat nekem feketére, és szépen dolgozik. Olyan ember kellene aki homokfújással és színterezéssel csinálná. BP XI. ker környéke előnyben.
Ezen felül ha valakinek van ötlete hogy mit lehetne módosítani a házon ne tartsa magában.
A hardver ami bele lesz építve:
ASUS Rampage IV Gene
SB-E i7 3820
4x2GB G.Skill Ripjaws X (2 fekete, 2 piros)
2x EVGA GTX480 @SLI
Táp: Corsair HX1000, de lehetőleg ezt módosítanám egy AX850-re
Corsair H80Eddigi tervek:
-A H80-as radit a házon kívülre helyezném el, a ház hátulsó 12cm-es venti helyet kivágva, és 2 "U"- betüt belemarva a csöveknek.-A ház oldal és előlapján lévő szürke betétekre carbon fóliát gondoltam, ezek a színek játszanak: fehér, piros, fekete (nem tudok dönteni hogy melyik legyen erősen hajlok a feketére)
-SSD elhelyezés: vagy az alaplapi tálcára, vagy pedig a tápelválasztó lemez alá egy takaró lemezt behelyezve ami eltakarja a tápot (erre a táp környékénél egy plexit gondoltam, ami mögött meg lenne világítva az AX850-es felirat)
-Az alaplap mögé körbe piros ledeket gondoltam
-A HDD, SDD az elválasztó lemez alatt fognak elhelyezkedni, tahát az elülső 12-es ventik mögött semmi nem lesz hogy szabad áramoljon a levegő be a házba. Ventillátorra várok ötletek, Corsair új ventijeire gondoltam.
-Az előlapra egy fehér FanControllert tervezek, sajnos ilyet egyelőre nem találtam sehol. Lehet hogy meglévő Zalman MFC-3 -at fogom fehérre festeni / fóliázni, de az igazi egy NZXT Sentry Mix lenne fehérben, piros ledekkel
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
krx21
nagyúr
Klasszak a képek!
Majd ha lesz videó kártyám akkor teszek fel én is képeket...Minden gyári! Nincs "farsang" a gépben stílust szeretem...
De ha valaki a "minimal desing" stílusban változtat a tetszik... -
Ramses07
Modder
-
AndrewTdi
addikt
válasz fatal1ty1984 #35195 üzenetére
Némi felületkezelés után biztos, csak nagyon vonzaná az ujjlenyomatot.
[ Szerkesztve ]
-
fatal1ty1984
őstag
Szerintetek a tt level 10 gyári fekete porfestés helyett lekrómoztatnámaz egészet feketére jo lenne?
-
SkyS1gn
félisten
válasz becsitibi #35187 üzenetére
hát ja, nem lesz egyszerű ha galiba lesz ezért kellett a rengeteg csatlakozó...
lényegében annyiban fog eltérni hogy 1körben megy majd a víz, tehát a vga-tól a prociba megy majd nem vissza lefelé, onnan meg az ODD takarólemezén továbbhát baszki elöbb kellett volna bíztatnotok akkor elhoztam volna tüstént
ebből max jövő hétvége lesz mindjárt indulhatok vissza... kóter, 2hét és utána a moddingé vagyok 100%.igutána "kielégítheted" magad a képekkel, ezért is ilyen szűkös a cikkem eddig
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
blasko92
őstag
válasz SkyS1gn #35186 üzenetére
Reagáld le
Hidd el, ha kisebbre darabolod nem fog annyira nyekleni, mint nagyban Egy teljes tábla (1*2m) még jobban hajladozik.
Egyébként a 0,6-os lemezzel könnyebb is dolgozni. Könnyebb hajlítani, vágni. Olyan takarónak tökéletes lesz. Az úgysem lesz nagy igénybevételnek kitéve
-
SkyS1gn
félisten
válasz blasko92 #35184 üzenetére
igen azon filózom mégis elhozzam-e azt, ittvan helyben falun, ismerőstől, nagyban nyeklett de kissebben nemtudom mennyivel lenne erősebb
ilyet tervezet fedni vele, ugyanilyen átvezető flow csatijaim is vannak direkt erre a célra, ezeknek is ki lenne vágva a helye, vízhőfokmérőnek stb..., akkor szerintetek ráreagáljak?Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
-
Ramses07
Modder
-
Ramses07
Modder
válasz viperabácsi #35175 üzenetére
De van, csak nem szívesen vágnám szét a házat, ráragasztva meg szerintem gányolás...Még egyszer el fogom adni ezt a házikót (megvan doboza, tartozékai stb...)
Life is short, ride hard!
-
viperabácsi
addikt
válasz jericho69 #35173 üzenetére
na így már pofás lett
(#35170) Ramses07 nagyon szép a gép ,de nem volt még egy akkora méhsejtrácsod amiből a gép alján lévő perforált lemezt meg tudtad volna csinálni?Szerintem jobban nézne ki abból!
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
jericho69
tag
válasz Moddingboy #35164 üzenetére
Íme az eredmény. Egy kis fekete tapéta csodákra képes (Freezer, venti közepe)
A táp tetején maradt még egy kevés ragasztó, azt majd ebéd után még leszedegetem és elvileg kész (csak már nem volt hozzá türelmem..)
VGA-n tényleg illik a matrica a képbe, azon rajta hagyom -
Ramses07
Modder
válasz viperabácsi #35165 üzenetére
Sorry a késői válaszért:
Az igazából 2 db venti kivezetés. Csupán a saját lustaságom végett a ház oldalán lévő ventiket erre lehet rákötni. Így nem kell beturkálni a gép belsejébe, amikor felrakom az oldalát Csak lustaság..Life is short, ride hard!
-
pook20
aktív tag
válasz SkyS1gn #35167 üzenetére
igaz igaz!
első ház átalakításom lenne ezért kérdeztem! és nem tudom merre érdemes elindulni!/nem valami bonyolultra gondoltam!azt tudom hogy a gép elején van egy por szűrös szivacs!az mögött lenne hely egy ventilátornak!a szivacs mennyire fogja le a levegőt?ti milyen ventilátort raknátok bele?
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
SkyS1gn
félisten
-
pook20
aktív tag
sziasztok!
van 1 Cooler Master Elite 335 nevű házam!érdeklődnék hogy mennyire lehet ezt a házat átalakítani?/ésszerűség és pénz tárca határain belül!/hol érdemes nekiállni?és merre érdemes menni?
első ház átalakításom lenne úgy hogy bocsi a hülye kérdésért!de valamikor el kell kezdeni.....
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
jericho69
tag
válasz Moddingboy #35162 üzenetére
Akkor nekiállok csupaszítani
-
jericho69
tag
Nektek mi a véleményetek?
Matricákkal vagy matricák nélkül? -
becsitibi
senior tag
-
Ramses07
Modder
válasz becsitibi #35143 üzenetére
Ja az nagyon ott van hehe
(#35149) oroszbence: Köszi! Hát elvileg le kell szednem a gép elejét (egy mozdulat) oladlt két csavar és már kint is van
(#35150) jones965 : Őszinte köszönet! Jól esik ha egy Nagy Modder-nek tetszik a munkám
(#35151) Bari : Hehe Köszi! Állat a műhelyed!!
(#35152) viperabácsi:
(#35153) Cris99 : Danke!
-
DiceBlade
aktív tag
válasz fatal1ty1984 #35147 üzenetére
tényleg, a tx3-at el is felejtettem
-
DiceBlade
aktív tag
[link]
csak egy kis ízelítő, még vennem kell fehér harisnyát, meg nemsoká lesz másik VGA-m, aztán végre készen lesz -
Ramses07
Modder
[ Szerkesztve ]
-
Ramses07
Modder
válasz fatal1ty1984 #35138 üzenetére
Igen, de nekem ez (TU NERO) a stílus jön be Fekete és karbon minden mennyiségben!! Én már csak ilyen sötét lelkű vagyok
-
Ramses07
Modder
-
N_A_S
veterán
INNOTERN plexi és polikarbonát forgalmazó Kft.
Állítólag nagyon korrektek, jó áron dolgoznak, és méretre is szabják a plexit. Saját tapasztalatom nincs velük kapcsolatba, DaveJr ajánlotta nekem őket még 1-2 éve.
https://tinyurl.com/phnas
-
Atke
senior tag
válasz AndrewTdi #35122 üzenetére
Szerintem nincs sok különbség, de ízlések és pofonok
Itt az egyik MDPC-s Ez meg amit én árulok egy 3 pines ventin,ami szerintem vastagabb,mivel lapkábel... szerintem megfelelő a fedése...
Itt a fórumon láttam olyan képet, ami MDPC-s volt és átlátszott, szerintem ez sok mindentől függ. -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
beírtam ezt már máshová is, de lehet, hogy ide kellett volna, mivel ezt többen olvassák, többeket érdekelhet.
Nos. beújítottam egy Lamptron modding tool kitet, és kellemesen meglepett. Kb 12 perc alatt szétkaptam a 8pines CPU kábelt vele.
Be is harisnyáztam gyorsan.
Néhány észrevétel.
A táp saját kábeleit harisnyázom, kiderült, hogy a full modu kábeles tápok kábeljeit garancia vesztés nélkül át lehet harisnyázni. Így is tettem. De már bánom. Lehet, hogy jobb lett volna hosszabbító kábeleket harisnyázni. Az nem össze-vissza megy, mint a gyári, hanem mindegyik kábel helye megegyezik mindkét csatin. Így szerintem sokkal szebb amikor be van dugva. Lehet, hogy a 24 Pinest hosszabbítóval fogom csinálni.Atke harisnya vs. MDPC harisnya.
Véleményem szerint mind a kettő mellett van pro és kontra.
Szeretném ha ebből nem lenne győzködés, sértődés, miegymás, szigorúan tényleg csak saját vélemény.
Atke harisnyája közel olyan, mint az MDPC-s, de mégsem ugyanaz. az MDPC-snek szerintem kicsit élénkebbek a színei és nem annyira merev. A másik érdekes, hogy bár ATKE féle tényleg sűrűbb, de mintha az MDPC féle harisnya nem lenne annyira átlátszó, nem üt át a fekete kábel a színes harisnyán. Akkéénél ezt szomorúan konstatáltam (ha kifeszítettem, ha nem).Ami viszont jó, hogy elérhetőbb, hamarabb megvan. De nem bántam meg, hogy Tőle vásároltam a mostani projectre.
Más: A legelső rendelésemből maradt még meg zsugorcső, szintén MDPC-s. Lementem ide hozzánk a villanyszerelő boltba és vettem pirosat a piros kábelhez. A méret ugyanaz, de a bolti merevebb is és pont annyival vastagabb a cső fala, hogy pont nem tudom bedugni tőle a kábelt. Így most a piros harisnyám ugyancsak fekete zsugorcső van.
Zsugorcsőből is van méret meg vastagság ami alapján érdeklődni lehet? vagy csak egyszerűen olyat kell találni, hogy jó legyen? -
Atke
senior tag
Valaki árult plexi lemezeket, de elfelejtettem a nevét, ha valaki tudja,vagy tudplexit, keressen meg. 5-6mm körüli UV narancs kellene 50*50 vagy egy ATX lapméret
előre is köszönöm -
kungzi
veterán
-
-
blasko92
őstag
válasz Engineer086 #35107 üzenetére
Ez nagyon ütős! Elegáns... Azt viszont nem értem, hogy miért a nagy Himuro-ba tette az SSD-ket, amikor van kicsi is
-
akela91
addikt
Precízség fogalmát teljes mértékben kielégíti! Mennyi munka lehet ebben...
-
Gyufaaa
veterán
Ez tényleg nagyon szép.
-
Engineer086
Modder
Azt hiszem ettől le fog esni az állatok! katt
Itt most nem azt kell nézni, hogy mennyi pénzből épült, és az sem számít, hogy mennyit alakított a házon. Nálam azt hiszem megvan az etalon.
[ Szerkesztve ]
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Smani
senior tag
Árban verhetetlen volt a kis hipro. 5k volt iPon-ban tavaly.
Sajnos beszállítót váltott a hipro és mostanra valami névtelen kínai belső van benne (enyém még a jóféle)Link
Végére agyamra ment, gondolom fordítva csináltam.u.i:
Ennyi maradt a 480 SLI-s rendszerből szép kis downrage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest