- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
válasz
TazLeacher #12594 üzenetére
okés, visszairtam p5e-re.
más: majd irok tesómnak, hogy ha kész van, publikálja itt a topicban a tervet. (én megint nem leszek keddtől péntekig, pedig most pörögnek az események..
)
-
zazahoho
őstag
válasz
TazLeacher #12595 üzenetére
jer1cho
jövőhéten megyek is hozzá.ill láttam nála jó cuccokat
ha sikerül szépen megcsinálnom teszek fel képet. -
TazLeacher
nagyúr
igazából az lenne a legjobb, ha mindenki kiválasztana ~8-10 képet a saját termékeiből és akkor azokat BR4D és/vagy én megcsinálnák (méret + minden) és én fel is raknám őket az oldalra (plusz külön 150x150-es kép kiválasztása a főloldalra, ami lehetőleg vmi négyzet alakú legyen, és akkor nem fog kilógni a teteje meg az alja).
Pontosan.
ami a design-t illeti: megkértem bátyámat (elektronikus grafikus), hogy csináljon nekünk egy látványtervet (mdpc stilushoz vmi hasonszőrűt). benne megbizhatik az ember, nem szokott kaki munkát végezni, jövő héten vmikor meg lesz a cucc. (itt egy kis ref munka: link - ezt az oldalt is ő tervezte plusz a referencia és galéria menüpontok alatt találtok még némi anyagot, amit szintén ő rakott össze (mármint a designt).
Na, errre kíváncsi leszek...szépen belead mindenki apait-anyait, úgy néz ki elég komoly kis "cucc" készülődik, köszönjük mindenkinek.
G4ga gépére visszatérve: elnézést, jogos, és teljesen igazad van, elcsesztem. A többi az igaz, a lap 2 napja lett cserélve, csak leflejtettem.
-
for3l
senior tag
válasz
TazLeacher #12589 üzenetére
megcseréltem a képet, de az igazat megvallva azért használtam ezeket a képeket, mert BR4D ezeket készitette elő (keret + logó, bár pont az övéire ezeket nem csinálta meg
azok csupaszok).
igazából az lenne a legjobb, ha mindenki kiválasztana ~8-10 képet a saját termékeiből és akkor azokat BR4D és/vagy én megcsinálnák (méret + minden) és én fel is raknám őket az oldalra (plusz külön 150x150-es kép kiválasztása a főloldalra, ami lehetőleg vmi négyzet alakú legyen, és akkor nem fog kilógni a teteje meg az alja).
aztán, érdekes volt, mikor bepróbáltam a 600px széles képeket, ugyanis szépen beszaladtak a ph!-s társoldal gombok alá
nem arról beszéltünk 2-3ldalon keresztül, hogy akkor 600px?
mindegy, lehet még javitani rajta, csak úgy megemlitettem ezt is.
ami a design-t illeti: megkértem bátyámat (elektronikus grafikus), hogy csináljon nekünk egy látványtervet (mdpc stilushoz vmi hasonszőrűt). benne megbizhatik az ember, nem szokott kaki munkát végezni, jövő héten vmikor meg lesz a cucc. (itt egy kis ref munka: link - ezt az oldalt is ő tervezte plusz a referencia és galéria menüpontok alatt találtok még némi anyagot, amit szintén ő rakott össze (mármint a designt).
G4ga gépére visszatérve: javitottam, bár egyértelműen látszik, hogy az nem egy maximus formula a képeken (mf vs p5e), és sztem nem a jelenlegi konfigot, hanem, ami a képeken látható, azokat kellene oda leirni.
-
zazahoho
őstag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni hol lehet kapni vékony fekete színű fémhálót?
oldal plexi kicsit már karcos és annak a helyére szeretném tenni.
láttam valahol képet róla és nagyon tetszett
-
motorhead
aktív tag
Most már nagyon pofás az oldal, nekem nagyon tetszik. Talán a képek lehetnének még nagyobbak, vagy esetleg nagyítási lehetőséget kellene még beiktatni.
Az a baj a kis képekkel, hogy a lényeges apró részletek nem tűnnek ki. Így eléggé "egyformának" tűnnek a vasak. Vagy eleve kiemelni, a gép tulajdonosának kérésére az egyedi megoldásokat. Ahogyan azt az MDPC oldalán is látni,sok részletkiemelő kép van. -
TazLeacher
nagyúr
Szerintem jó. Nem lehetne a főoldalra külön készíteni egy 150x150-es indexképet, mert pont nálam is elég bénán néz ki...
Illetve eléggé fölösnek tartom még mindig, hogy a fél képernyőt elfoglalják a PH-s linkek.
Ja, G4ga gépe:
Ausus Maximus Formula - Q6600 - HD4870 - 4 GB CSX - HX620 - CM690 -
for3l
senior tag
csekkoljátok az oldalt holnap (aki nem lesz nagyon másnapos)! kicsit rendbe szedtem a galériákat, sztem a fő oldalra nem kellenek a nevek a képek (gépek) fölé (ki is szedtem őket
) inkább bentre raknám a kép sorozat aljára (amit meg is tettem konfiggal + dátummal kiegészitve).
utólagos engedelmetekkel azért engedtem meg magamnak ennyi mindent (képek újra rakása egyben, stb...), mert annyira béta még az oldal, hogy ezt is fel foghatjuk amolyan tesztelésnek. majd mondjátok a véleményetek.
(link.)
ui.: ja, G4ga, a te konfigodat hiányosan (és lehet, hogy hibásan is) tüntettem fel, ne haragudj, de nem tudtam utána járni, majd javitod.
-
DeckardCain
senior tag
Hát srácok le a kalappal. Nagyon jók a gépek. Na csak legyen időm, és pénzem ere aztán neki kezdek én is. Tervek már vannak. Bár nem lesz ennyire komoly, de majd igyekszem
-
Szép lesz! Grat!
Viszont szerintem az oldal tetején a nagy fehér prohardver felirat megtévesztő. Egyrészt home linkként is funkcionál, de én tuti nem kattintanék rá, mert nem akarnék a prohardver-re menni. ha meg oda akarnék, csodálkoznék, hogy miért maradok itt. Szóval ez az oldal nem a ph és lehet, hogy a ph sem örülne neki, hogy az ő nevét írjuk ki az oldalunk címeként. Szerintem kéne mellé, elé, mögé vagy alá még pár szó.
aztán van még néhány apróság, de azt biztos tudja for3l és majd javítja. -
for3l
senior tag
na, srácok!
először is: fájin lett az oldal!
(persze még lehet rajta pofozgatni!)
aztán, kelzsoca, szépen alakul a szerkezet!
ha meg lesz a végleges állapot és csinálsz egy sorozatot róla, akkor sztem mehet fel az oldalra!
virkir, a te géped is tetszetős, akár az is lehet esélyes az újdonsült oldalra!(persze, ezek csak az én véleményeim, de jó lenne, ha nem 5 gép lenne feltéve, meg hát igy nő a látogatottság is..)
közben én fel is raktam a képeimet (thx to aero.). most azon dolgozok, hogy hogyan kéne valami "szünet" félét rakni 1-1 kép közé, ha vki tud segiteni, az jó lenne!
plusz BR4D, esetleg el tudnád-é árulni, miféle betűtipust használsz a képeken lévő "pc-style" felirathoz, mert lehet, modósitanék 1-2 képet.
és végül, de nem utolsó sorban: látom elég sokan buzdultak fel mostanában hogy egy kis moddingra adják a fejüket, ami jó dolog, csak igy tovább! sztem van jövője ennek az új oldalnak!
ps.: ja, és BR4D, bátorkodtam kijavitani a thumb mezőt a te galériádban, mert nem volt korrekt a link. most már ott figyel a kis kép a fő oldalon.
-
virkir
veterán
válasz
Laraxior #12576 üzenetére
Nem vitatom.
Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy az én elvárásaimnak így tökéletesen megfelel.
Ebben a nagy melegben kordában tudja tartani a procit még terhelés alatt is viszont jobban besegít a házszellőzésbe.
Természetesen az sem mindegy, hogy hogyan van elhelyezve az adott hűtő, mennyire tud szabadon áramlani a levegő.Kb. 32°-os külső hőmérséklet melett
-
Laraxior
titán
hogy beleszóljak kicsit, van egy hatalmas radim, és a ventik fújták a levegőt rá, és amikor megforditottam hogy szivják a levegőt le róla, tapasztaltam különbséget a szivás oldalára. Persze ez nálam 6 ventinél érzékelhető
-
virkir
veterán
válasz
TazLeacher #12574 üzenetére
A tapasztalatom is ezt mutatja, hogy itt mindegy semmivel sem lett melegebb a gép amióta így működik, sőt a jobban megoldott légszállítás miatt kevesebb a por mint gyári állapotban.
Hozzá kell tenni, hogy ennél a hűtőnél az átáramló levegő hűti a bordát.
Természetesen egy zárt bordára nem igazán lenne jó egy szívó venti oda csak a fújás a hatásos. -
virkir
veterán
válasz
TazLeacher #12571 üzenetére
Egy ötlet volt és úgy tűnik bevált.
Mivel a hátfal le lett cserélve a perforált lemezre és a hátsó ventiket megszüntettem most a proci venti szellőztet hátrafelé.
A bordának édesmind1, hogy szív vagy fúj rajta a venti, viszont a házszellőzés szempontjából jobbnak gondoltam ha közelebb van a hátfalhoz.
Most 32-34°-os szobában idle 44-48°-ak a magok a gyári xigmatek ventivel. -
virkir
veterán
válasz
Peti78 #12566 üzenetére
Megvigasztallak jobban jársz vele ha elviszed porfesteni ha lett volna időm én is inkább azt választottam volna.
Hiába néz ki elég jól a selyemfényű fekete jó minőségű spray-vel festett így képen a valóságban baromira sérülékeny és nem is sokkal jönnél ki olcsóbban.
Egy dobozzal vettem valami 1300 frintért de a nem látható részekre és az oldallapokra már nem is maradt. -
virkir
veterán
Igen az a gyári keret annyi módosítással,hogy szilikon gumi rögzíti a HDD-ket mivel egynél több összegerjedt és elég csúnya hangot adott a gyári műanyag sínes rögzítéssel.
Azért zöld a kábelharisnya mert abból meg kékből van itthon egy jó adag és amikor festettem a gépet már nem volt kedven feketét beszerezni és áthúzni a vezetékeket. -
Vasinger!
nagyúr
Meleg van.
[link]
-
sirzollee
tag
Nem tudom ismeritek e EZT az oldalt,de a moddingosok előtt le a kalappal
-
G4ga
őstag
válasz
kelzsoca #12544 üzenetére
profi munka...
Mivel festetted? milyen festék? modell festék? spary?
VAlahogy éreztem hogy nem lesz egyszerü mutatvány. majd meglátom neki állok-e. még egy full plexi oldallapot akarok csináltatni, ha már ilyen jól néz ki a belseje lágyszodjon is valami alapon.
de még ez is a jövö zenéje!
-
vergilx
őstag
Nekem is átkéne fujnom belül az rc690 et.milyen festéket javasoltok?jó sima autospray is?
-
kelzsoca
félisten
Igen, kimaszkoltam, és felcsiszoltam, majd fújtam
Az ezüst csík, hát 2x is gondold meg hogy átszínezed e vagy sem, mert eléggé vékonyka, és azt a króm felületet is teljesen le kell róla szedni, mert ha arra fújod rá a másik réteget lepattog róla a festék!
A többieknek is köszönöm a hozzászólásokat!
-
syC
addikt
válasz
TazLeacher #12529 üzenetére
Egyik fórumtárstól (Plejik)
-
syC
addikt
válasz
TazLeacher #12527 üzenetére
Igen, gyakorlatilag holnap jön a HR01 és kész
Megismerted az exed?
-
kelzsoca
félisten
-
Peti78
őstag
Lehet hogy én vagyok beteg, de nekem bejön a Noctua színvilága. Nem az unalmas fekete, és nem is a botrányos ledes. és mégis látni, hogy ott van
-
syC
addikt
-
törölt tag
válasz
ADAM1337 #12518 üzenetére
A TRUE Black-el kapcsolatban igazad van, a többivel nem értek egyet, mert ilyen alapon a fekete műanyag is passzol a táppal.
Szerintem nagyon szép lesz ez a gép, ha még kisebb alakítgatásokat csinál kelzsoca, értek ezalatt még kis kábelrendezést... Olyannyira, hogy szvsz még az oldalra is fel mehetne, de lehet hogy csak én gondolom így. -
-
Fagyi
aktív tag
válasz
#97544192 #12505 üzenetére
Eredetileg a hazi_barkacs_ganyolas_takolas_megdobbento_gepek topikba készültek.
A hozzászólásom oda készült a képekkel együtt.De a lapomon van több kép is készül egy projekt, amiben egy vízhűtést hívok életre 2-3 év után.
Emelett egy ősöreg gépet próbálok beüzemelni.Mindkettőt szépen dokumentálva bloggolni is fogom
.
-
MattX
tag
Hali! kis help kéne, 24 pines hosszabbító kellene fekete véggel! Lehet ilyet kapni vhol?
-
törölt tag
Nagyon jó a Noctua, de sztem is randa. És nem csodálom hogy syC azt vett, nem mindenki szereti ha 2000 RPM-en pörög a venti, aztán közbe 25 dB... ^^
-
syC
addikt
Megjöttek a noctuák, kicseréltem a csavarokat. Holnap jön a 4890
-
szacsee
nagyúr
A kábeleket rendezd el, ha pedig a belső megjelenés is fontos, akkor:
- Sokan a HDD-t megfordítják és a kábeleket ügyesen a 3,5"-os keret mögött rendezik el, így a gépbe benézve csak a HDD hátulját látod.
- A DVD meghajtód / író-t tedd a floppymeghajtó fölé az alsó 5,25"-os helyre, a mobil rack-et pedig eggyel lejjebb, így a mobil rack-ben tárolt HDD nem melegszik fel annyira, mivel felette most nincs semmi hely.... vagy ha a DVD meghajtód többet használod, akkor azt tedd felűlre és a mobil rack-et a DVD meghajtó helyére.... persze nem árt ha a jumpereket ellenőrzöd. -
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ASUS notebook topic
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 7 - nota bene
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest