Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz mancer7151 #71015 üzenetére
???
ezt hogyan értelmezem úgy hogy ne értsem félre? -
G4ga
őstag
válasz Angie™ #70969 üzenetére
ilyen ez a pop szakma, szokták mondani.
érdekes hogy eddig nem érdekelt az RGB, kb. egy éve vadultam meg, most vagyok ott hogy nem szeretnék már gépre költeni.
a HTPC-be nem is akartam rgb-s ramot, de egész jól szálltam ki a régiből és minimális ráfordítással RGB-s tudtam cserélni.
Ha már úgy alakult, hogy nagyobb memória, akkor már cserélem a procit, de aztán itt a vége.
Még kinából megjön a narancssárga harisnyázott kábelszett és a két rgb-s VGA tartó, azokat beszerelem és remélem életem végéig gyönyörködhetek bennük.
Új játékokkal nem játszom, amivel meg igen, arra bőven jó lesz.Mondjuk elnézve ezeket a kis ITX dobozokat, néha elkap a vágy, hogy legyen egy ilyenem is de... elégedett vagyok a jelenlegi állapottal.
Az pedig, hogy a nulláról kezdjem... ááá... akkor kezdödik minden előről.
Motorozni szeretnék, arra kell a pénz -
G4ga
őstag
válasz Angie™ #70966 üzenetére
hát, az újabb Giga lapok tudtommal nem kezelnek már csak RGB fuison kompatibilis ramokat.
Ami szinte már csak a Gigának van meg. haverom probált G.Skill Trident-z, Corsair Vengeance és Pro ramot is benne. csak szivárványosan világított.
Az Asus Aura Sync-je G.Skill-el tökéletesen müködik, viszont Corsair terén csak a Vengeance Pro és Dominator ramokat kezeli, de azt is ICue+pluginnal.
Bezzeg a MSI Mystic Light-ja megeszik mindent.
Mint mondtam Van egy msi és asus lapom, a kettő közül egyértelmüen jobb az msi vezérlése. mindent is vezérel kismillió variációban.
Mondjuk tény, hogy az Asus viszont jobban müködik együtt third party szoftverrel.
Pl az NZXT Kraken lcd-jét már boot alatt is kezeli ( custom gif-el indul ) mig az Msi csak a Winbetöltése és a Cam szoftver indulása után rakja ki a custom gifet a kijelzőre.Effect terén amúgy pl az ICUE számomra sokkal fapadosabbnak tünt mint akár az Aura vagy a Mystic.
Jó, az ambilight plugin gizda az ICUE-ba, de hogy egy Music opció miért nincs benne azt nem értem. simán elfért volna a sok szinváltos karácsonyfa effekt mellé.
persze kinek a pap, kinek a papné...
azt is megértem, hogy ebből van pénz a gyártóknak. Nem pálya már ha minden mindennel is kompatibilis, az túl egyszerű.nah, de nem offolok többet
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz sixpak #70952 üzenetére
azt megtaláltam, probáltam ugy is hogy ott volt a pötty és ugy is hogy nem.
A device meletti fülön hol irt egy találatot hol nem. De ha megtalálta akkor is azt irta ki, hogy not support.
pedig firmwaret is frissitettem a ramon.
Mindegy, evvel a latency versios ( 3.30 ) icue-val müködik ahogy szeretném.De nagyon szépen köszönöm a tippet!
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz #48613632 #70946 üzenetére
Koszonom szépen mindenkinek a választ,
hajnali 2-re csak sikerült
az megvolt hogy kell az icue, az Asus plugin és az armor create.
meg a sorrendet is betartottam.
uninstall minden Asus, icue és a plugin telepites, restart majd Asus armory, restart.
egyszer az icue látta is a lapot, utána soha többet.
aztan a 625. Variációra ( icue 3.30-as sw ) sikertult.
a baj az volt hogy az újabb icue verziókban nem volt lehetőség a sw control linkelesre.
azert kell az Asus aura mert audio spektrum módban használom az rgb-t.
icue nem tudja sajnos. Amúgy tok elégedett lettem volna vele.
de most öröm és boldogság van, úgy világít ahogy elképzeltem.
ezert cseréltem ramot. Sajnos az Asus csak a pro valtozatokkl hajlandó együtt mukodni.
a régi vengeance rgb ramokkal nem.
nem is értem, az msi lapomba gond nélkül vezérelhető, meg az icue se kell.
ez olyan Asus-os megoldás -
G4ga
őstag
Sziasztok,
Nem teljesen a témába vág, azét is off:
valaki tudna nekem segíteni Corsair Vengeance Pro rgb ram és az Asus aura Syn osszekapcsolasaban, mert lassan agyvérzést kapok, hogy nem tudom összehangolni…
egyszeruen sehogy se megy, pedig Kiss millió módon próbáltam.
a ki esetleg használja így keressen meg priviben.
nagyon Koszonom!ilyenkor átkozom magam, hogy építettem egy Asus konfigot is. Az msi-be gond nélkül működnek a ramok rgb vezérléssel
segitseget előre is köszi, és sry az offoert,
-
G4ga
őstag
válasz tvamos #66317 üzenetére
Köszönöm!
Nzxt 500.Sokat is vártam rá. Merlinröl rendeltem, nem volt készleten és nagyon nem is akarták berendelni mert nem egy elterjedt szin. De megjött hálám üldözze öket örökké
Igazából az ezer éves Thermalright True Copperre épült a dizájn.
Még mindig mutatós tud lenni. És a dolgát is teszi[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
Ezer éve nem jelentkeztem de idén, így év vége fele ismét ugy érzem kész vagyok megosztani a nagyvilággal vasaimat.
Elkészültek a "profi fotók" is mindkét konfigról melyeket a linken megtekinthettek:
FULL MSI AMD konfig
Kedvcsináló :Full ASUS INTEL konfig
[Kedvcsináló :[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
Igyekeztem
Az alkatrészek eleve egy helyről jöttek, így nem volt nehéz.
A memóriát modoltuk egy kicsit...
Valószinüleg a kék takarokat is átfujjom pirosra és úgy lesz az igazi -
G4ga
őstag
Hosszú idő után úgy döntöttem feldobom picit a régi CM690-et.
Első komolyabban összevállogatott gépem még a egy 775-ös deszkára épült...
Rég jártam erre felé
Azóta több összeállítás járt már ebben az öreg CM690-ben, de most érzem úgy, hogy megint sikerült valami olyat összedobni ami jól néz ki.A Vga-án még gondolkodom, vagy maradunk az MSI márkánál és akkor kap egy GTX Gaming-et csak hogy passzoljon minden, vagy ha aprón sikerül elcsípni egy faja Kaf kártyát akkor...
A legvége pedig, mikor azt mondom, hogy minden olyan amilyen aminek lennie kell..
Ha vége a karácsonyi hajtásnak és lesz ideje BaluC kollegámnak, kap egy plexi oldallapot és egy kis led villágitást -
G4ga
őstag
pici off:
Aki esetleg most épit és szüksége van nagyon pöpec VGA hütöre és Venti szabályzóra van eladó:
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
gondoltam benézek már ide is.
Gratulálok az uj felkerülteknek.
És örülök hogy ennyire rákaptak az emberek a igényes dolgokra.Azért Adam netezös gépét is feltenném az oldalra
-
G4ga
őstag
Látom mindenki nagyon halad...mostanában nálunk is áll a víz. Inkább meló meg a játék. Várjuk az új gépeket!
-
G4ga
őstag
válasz Cthulhu Dawn #14403 üzenetére
ha litudnám venni, és letudnám festeni abszulute meglennék vele elégedve.
a kérdés az hogy hogyan vegyem ki? kisérletezni nem nagyon szeretnék azzal hogy szétdarabolom a házat! akkor aztán egy ruppot se fog érni, plusz ház nélkül maradok!
bereggeltem overcloker.net-re. nézegettem a modolt házakat, majd átfutom hátha akadt olyan aki szétszedte!
-
G4ga
őstag
válasz kelzsoca #14301 üzenetére
jaja.
semmi bajom nincs a CM-el. egyetlen egy aprocska dolog amivel nem tudok megbarátkozni az a két ezüst csik. nem érzem ugy hogy megy az összképhez.
a többit már jer1cho megirta.ha antec lesz, kombattal már beszéltem, hogy kikell vágni a hátoldalából hogy kitudjam vezetni a kábeleket. ez az ami picit visszatart.
Ami eszeveszettül tetszik dizánjnba az az antec 180 mini, abba viszont nem tudok beköltözni.
Ugyhogy vagy a 300 lesz vagy valami lian li. hamarosan eldöl.
Plusz szeretnék még egy két lcd kijelzöt beletenni, kibélni szépen az alját, meg kell majd vennem vinyoházat.
ezt meg a másik kártyát megveszzük még és egy jó darabik befejezzem.
-
G4ga
őstag
Ugyan nem 100% ide vágó kérdés, de hátha akad olyan aki találkozott már ezek házak egyikével:
Antec Three Hundred - Kombatnak ilyen van! Vele értekeztem már.
Lian Li: Lian Li PC-A06FB vagy PC-A07 ezekröl nem sok képet találtam. Igazábol a második ami szimpatikusabb. Ahogy néztem Lian Li ék nem igazán preferálják a felsö ventiket. Jók lehetnek ezek nekem?Ahogy nézegettem Kombat képeit elgondolkodtam. Semmi bajom a 690-el... de az a két ezüst csik annyira nem tetszik. Igy elképzelhetö hogy csere lesz a vége...
Bár megfogadtam hogy a videókártyán kivül másra nem költök egyenlöre, de egyszerüen ... nem is folytatom!
-
G4ga
őstag
válasz Klemens #13985 üzenetére
Szia!
A távolságot pontosan nem tudom megmondani, arröl viszont tudok nyilatkozni mennyire elég a hely.
Nos. Ugye a proci alá betudsz rakni egy 80*15 ventit, mert van hely kialakitva az alaplapi tálcán. Valoszinüleg egy picit több a hely de ezt pontosan nem tudom. Ez a hely viszont kényelmesen elég egy normál kábelezéshez ugy hogy minden kábel hátra van vezetve.
Ha megnézed a ezt képet, ahol nem kevés kábel van, elfér ugy hogy az oldallapot ugyan nehezen huzod rá, de nem puposodik és nem törnek össze vissza a kábelek. Pont annyira feszül, hogy csavar nélkül kényelmesen fent marad a ház oldallapja. Láthato, hogy a képen a pci kábelek alat fut a proci 8 pines kábele. talán az ami a legjobban kiáll.
Aero:
Remélem segithettem.
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
Picit rég irtam már.
Olvasni folyamatosan olvastalak benneteket!
Eddig nem gratuláltam az oldalra felkerült emberkéknek, most megteszem:
Tehát : kelzsoca, Syc, jones965, zefir, mec!
Mindannyian nagyot alkottatok! -
G4ga
őstag
válasz jones965 #13052 üzenetére
Tudom...
Amire most nagyon rákattantam még, az uj MDPC-re felkerült gépen van az a 3 db kis kijelzö, valami hasonlót szeretnék én is. Néztem for3l- gépét, ö ugye kibélte az alját és az oldlát. gondolkozon én is ezen. pláne azért mert a gyári rezgéscsillapitó szivacsokat a házból kikellet operálni a festés miatt. Az aljába szeretnék én is rakni egy szép sima felete szivacsot, és abba a kijelzöket meg az LCD postot ami az uj laphoz járt.
jer1cho mondta 500 - 1000 ft lehet kapni ijen kis kijezöket, van is valami topik itt ph! ami evvel foglalkozik. picit élvezem most a játékot, és bele vágok. hivtam már egy két plexist, lehet azt is sikerül kivitelezni. aztán picit késöbb még bele kerül a másik videó kari, és jó idöre megállunk!Szerk: no meg kiakarom szedni én is a vinyó tartókat és beledobni a vinyokat egy egy tartóba, mint for3l. ki is néztem Öt ( itthon is kapni ) vagy [öt] ( ezt itthon nem nagyon találtam ).
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz jones965 #13050 üzenetére
nem tudom a ház tipusát, de nagyon frankón néz ki.
Ahogy néztem BR4D gépét és a most a tiedet, hát elgondolkodok a vizen. egyetlen egy dolog tart vissza, hogy egy vagyonba kerüne.
Nagyon jól néz ki a cuccli. nekem az Asus felirat mindent visz! Kár hogy az én házamba nem lehet igy beleépiteni.
-
G4ga
őstag
Csekkoltam az oldalt. gartulálok nektek aero és pisztoly nagyon ügyik vagytok! nagyon jó lett. remélem hamaros több gép lesz rajta látható!
Syc: korrektos lett a technologia!
Areo: Az oldalon javitanál egy keveset a konfigomnál?
core2quad 6600 - nem corequad6600
nec 7170 - nem pedig nec 712 ezt én irtam neked rosszul privibe.Plusz elküldeném neked azt a 10 képet ami frankó.
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz Nyugdíjas #12690 üzenetére
pisztoly 12674hsz ben ott a link!
BR4D: Most nézem azt amit felöltöttél nekem, az is ilyen.
Megjegyezném eszeveszett komolyan néz ki ahogy a narancssárga gatyám rávetödik a cuccra! Olyan büszke vagyok magamra...
Mod: Igazából picit sajnálom hogy nem most fényképezzünk... Bent van az uj lap, szépen megpucoltam sidolall a cucokkat, csillog villog mint az atom!
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
Nagyon pöpec lett a tervezett kedves pisztoly kollega.
Látom voltak a képpekkel kapcsolatban hozzászállok. Van nekem is 630*XXX képem, amit még BR4D megcsinált azokat kinek kellne elküldeni? Szeretném ha azok lennének az oldalon.
innen letudja szedni az illetékes kollega
A gallériáért és az utomunkáért ismételten köszönet illeti BR4D-et!
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz kelzsoca #12544 üzenetére
profi munka...
Mivel festetted? milyen festék? modell festék? spary?
VAlahogy éreztem hogy nem lesz egyszerü mutatvány. majd meglátom neki állok-e. még egy full plexi oldallapot akarok csináltatni, ha már ilyen jól néz ki a belseje lágyszodjon is valami alapon.
de még ez is a jövö zenéje!
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz TazLeacher #12474 üzenetére
ezt elkur*am! is helyet igy-et kellet volna irni... nagyon meleg van!
aero:
Ami most a linkre jön be az tetszik! már szavaztam is![ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz TazLeacher #12470 üzenetére
biztos is van vele annak az ócskavasnak a tulajdonosa is...
Nem rossz. egyre több variáció merül fel... a végén annyi lesz hogy nem tudunk dönteni...
szó esetet arról amit a legelején aero csinált... azzal nem lehet valamit kezdni? -
-
G4ga
őstag
válasz FoBCRaistlin #12407 üzenetére
Számomra nem igazán a trendiség volt a lényeg!
Pusztán igy van összhangba az egész. És ez volt a fontos. Ha belenézek a gépbe ( most hogy igy néz ki a cucc, tervezem egy full plexi oldallapot! ) Szerettem volna ugy kialakitani a dolgokat, hogy igényes legyen. mivel nagyon más szin a számitogép épités világában nem nagyon van ( fekete, kék, piros, zöld ) igy maradt ez. Ha elkezdesz minöségi cuccokat vásárolni, táp, lap, sajnos ismételten szükül a kör. Egy fekete táp, lap mellé nem tudnák mást elképzelni mint fekete beltér. Pepita gépet nem akartam. a tök feketét is unalmasnak tartottam volna. Ezért cseréltem hütöket. TRUE black-et Copperre, Kama Wing blacket - Copperre stb.
Igazából kék szinre lehet még épitkezni ugye - FSB táp, de ezért nem akartam cserélni. Jó nekem a Corsair.
Ugy érzem nem kimondottan a trendiségem miatt épitettem ilyenre, pusztán azért mert nem volt más választásom. Jellenlegi kinézetében és teljesitményében azt mondom ilyet akartam.
-
G4ga
őstag
Parádés.
Erröl van itt szó. nagyon ügyes...
ha annyi tanácsot megfogadsz hogy a két vinyot rakd legarulra. igy a kábelek nem fognak látszodni! kap hütést is a vinyo a front ventitöl, plusz egy kicsit jobban tudja betolni a házba is a levegöt!
a fotok is ezerszer jobbak!
szerk: látom a kék kábelt is cserélted pirosra... sokkal jobb!
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
Elég rendezett lett. Ugyes. Ügyesen megoldottad a Cpu kábelt.
A front kábeleket viszont hátulról hoz, és akkor nem fog azokból is ennyi kilátszoidni.
vezesd be a vinyó tartohoz, majd ott hátra és utána ugyan ott hozd ki ahol a tápkábelek is bemennek. és ugy jobb lesz!szabadba fotozz inkább!
-
G4ga
őstag
válasz TazLeacher #12341 üzenetére
Hali!
Itt vannak a CM 690-es képek is!
-
G4ga
őstag
válasz Bagira01 #12243 üzenetére
én is ezt akartam... aztán lettem a csili villi dolgokról. tudok adni neont, lett két kék feleslegbe. Ne is mond. kb 25K amit most bele raktam a gépbe csak a dizájn miatt! ( kábelek, proc és memó hütö csere. VGA csere, Vga hütö, fényezés ) és harisányát és egyébb kiegészitök nem is kellet vennem. azt kedves barátom ajándéka volt.
ugyhogy nem kis lecsó az tény!
-
G4ga
őstag
Szerintem kimondott a képhez ne lehessen hozzá szolni. igy elveszti az album jellégét. bár tudom hogy munka, de egy külön kis amolyan vendégkönyv jellegü oldal legyen minden egyes feltöltött gépnek
Ha kimondott hozzá szolások lehetnek a képhez, fél oldalon csak azt fogod scrollozni hogy de fasza, de jó, nekem is ilyen kell stb.a többi kifogástalan. A rangokról ne is beszéljünk!
Bagira01: Látod látod. abba már nincs kihivás.
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
-
G4ga
őstag
válasz TazLeacher #12225 üzenetére
szerintem kellene irni az érintett emberéknek egy privit, hogy válalja-e.
Én a magam részéröl köszönöm a jelölést, de nem éretettem még meg a feladatra. max végszükséglet esetén.
ki lesz olyan bátor, hogy felkeresi a kedves usereket? ...
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz kelzsoca #12213 üzenetére
ez nem tapasztalat kérdése. szerintem egyszerüen akár ki aki ránéz megtudja mondani hogy alkalmas e arra hogy felkerüljön. Csak vissza kell olvasni, megnézni azt hogy mijen reakciók jöttek adott képekre. ha ez megvan hamar rájön az ember mit is akar az uj oldal bemutatni. vagy akár olyan emberek kellenek akik maguk modoltak. tehát tudják mi munka van egy jól kinézö géppel. pl SyC vagy Tomate, ök maguk festettek. vagy jones965, beteg, BR4D. akit kihagytam sry.
Eleve megbukik a dolog, ha nem megfelelő a kép. szerintem sokan emiatt lesznek felháborodva. összerakja szépre, de nem képes egy normális képet csinálni. a telefonnal készült képek alapból elkell hogy legyenek utasitva. szerintem ez lesz a legnagyobb baj.
A mindenki feltöltheti a képeit én azért nem tartanám jó ötletnek mert:
- a kapott tárhely véges
- szerintem te se szivesen törölgetnéd ( és ez nem személyes, nem félre érteni ) Jóska Pista hülyegyerek képeit, amit csak ugy feltöltött. Sajnos szerintem vannak ilyenek. Vagy pl látja itt a topikba hogy egy asztalon üsszedobot gép mekkora buli, és feldobb vagy 6 különbözö képet!Az adminokat én mindenféleképpen ugy válogatnám:
Legyen aki a Vizes területen van, otthon, legyen olyan aki moddingolt már, legyen olyan aki ért magához az oldal üzemeltetéséhez, és legyen egy olyan aki ért a Photoshophoz.kelzsoca: Tomate és aero!
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
valahol igazad van, de szvsz nem kizáró ok ha valakinek a gépébe mx440 és ddr1, cerka proci stb. jó, nem azt mondom hogy pl egy egyszerü "mistralos" hazázzal fellehessen kerülni ha csak elvannak rendezve a kábelek jól. de ha pl harisnya, festés, hütö csere stb. és mutatt a cucc akkor miért ne. Persze kevés olyan ember lesz aki egy ilyen gépre ennyit költene.
Az ujszerüségre - Egy Old Timer is jobban mutatt mint a Ferrari... de igazad van!
-
G4ga
őstag
válasz TazLeacher #12197 üzenetére
Ezzel abszulute egyet értek.
Ha mindenki felkerülhet az oldalra elveszti a kihivás lényegét. Egyszerü dolgokból is lehet nagyott alkotni. egy szépen elrendezett ház is jól mutat. nem kell ahhoz több 10E ft beleölni. Szerintem nem az az újonnan alakuló oldal lényege hogy, csak olyan gépek kerüljenek fel mint beteg-é vagy jones965-é ( megjegyzem mindkettőnek ott lesz a helye ) hanem hogy szépen igényesen, rendezetten összerakot vassak legyenek fent. pl jenei92
esete. nem ölt bele sokat. pusztán forditott rá idöt és energiát hogy jól nézzen ki.Lehet valakinek csúcs szuper több 100K-s gépe, de ha összevisszaság látszik szvsz nem az oldalra lesz való. pl mint egy autó tunning show. Lehet neked Ferrarid, de egy széria autó nem biztos hogy akkorát üt mint egy optikázott Lada VFTS!
Amolyan bemutató, tanácsadó jellege is lesz az oldalnak, azoknak akik a dizájn is lényeg!
Az adminságot szivesen bevállalnám, de nem biztos hogy lesz rá idő.
-
G4ga
őstag
Hmmm... örülök a kedvezményezéseteknek! elég komolyul belecsaptatok.
remélem sikerül majd felkerülni az oldalra... egészesen biztosan nevezek a 690 szépségversenyre!
A most felkerült gépekhez gratulálok. pöpecek. nálam beteg vitte a pálmát. egész pofásan néz ki az a halom alkatrész! ...
-
G4ga
őstag
válasz TazLeacher #12042 üzenetére
a lényag ugyan az 2x8 ként müködik!
-
G4ga
őstag
válasz TazLeacher #12040 üzenetére
tudom én azt de akkor a ph teszt hülyeséget irt a tesztjében? x8 + x8 (2.0) 790X, 790GX P45 4 GB/s
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12038 üzenetére
még viz esetében is hely hiány adothat... Te se bizod a véletlenre...
D1Rect: biza biza. belemegy a CF. csak jönnek a gondok. ugyanis ez a lap nem komálja az q9xxx szériát, viszont ebbe 2x16 pcie, ebböl adodoan lapot kell cserélni. azt mondják se az x38 se x48 nem jó a quad alá, oda p45 kell. abba ugye 2x8 pcie csatolo van. és hogy legyen is kis on is a hszbe. x38 és x48 tökéletesen bele illik a dizányjba, ugyan is azoknak a lapoknak amiket kinéztem ( maximus formula és rampage formula ) réz szinü chipszett hütöje van a p45 ( ep45-ud3 vagy maximus ii formula ) pedig nagyon nem illne bele az általam elképzelt idillbe. ugyhogy még megy a gondolkodás ezerrel! ugyhogy a vége még ?-es
-
G4ga
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12029 üzenetére
Már azt hittem nem fért el a házba... és mindent kiköltöztettél ...
-
G4ga
őstag
válasz TESCO-Zsömle #12019 üzenetére
Nem rossz! ... Hát ezért váltál meg a TRUE Coppertöl ...
-
G4ga
őstag
Most hivott anyuka... átvették a házat! 3K volt. annyit mondott szép fekete! már uton vannak hozzám, ugyhogy este gyönyörködhetek benne!
fireproof : Javaslom neked : X. ker Gyömröi út 76 sz alatt található fényezöt...
én hivtam többet is olyan 10 körüli árat mondak mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz fireproof #11989 üzenetére
csiszolni szerintem csak akkor kell ha érdes a felület. szvsz a ház belsejét biztos hogy nem kell. A zsirtalanitás nem árt, igy ugy egyszerübben fog tapadni a festék. a festék terén pedig egy festékboltba is megtudják szerintem mondi. SyC, Tomate, SID is tud szerintem tanácsott adni, hisz ha visszalapozol láthatod ök maguk fulyták a gépet!
Szerintem és kiindulva abból hogy a gépházamra szerény 3K mondott a fényezö, nem hiszem hogy ennyiböl ugyan igy kifogod tudni hozni. Szvsz csak a festék lesz annyi, és nem ismerlek, félre ne értsd nem hiszem hogy olyan cuccod van mint egy profi fényezönek. Ha igen akkor vágj bele
jer1cho: Tényleg, a Cm házadat is megcsináltad már... ez kiment a felyemböl... a 10 métert vontam csak le ...
FoBCRaistlin: szerintem is f.szára sikerült... mit nekem dizájnoloás...
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
válasz D1Rect #11980 üzenetére
annyira sok embert azért ne toborozz. látod nálunk is közbe jöttek olyan dolgok amit 2x kellet megcsinálni. mivel nem tudod pontosan kiszámolni mennyi kábel kell egy gépre. igy azt mondom a 100m 3 embernek elég.
Vedd azt figyelmebe hogy a harsinya visszafoszlik, egy rossz muzdulat és a kábel közepéig felhuzott harisnya kuka. ne hogy ugy járj hogy 1-2 méteren muljon a dolog! nekünk 90m ált rendelkezésünkre. annak a felét elhasználtuk kb. tény elég extrem mennyiségeket harisnyáztunk le... több mint 10 ventit, 3x a front kábeleket, 2 1394-et, 4 Usb-t, 7 venti hosszabitott, 1 molex hosszabitott, 2 30cm 24pinest, 2 30cm 8 pinest, ugye lesz a 4 30cm 6 pines,
pontosan nehéz megállapitani mennyi is kell a gépre!
-
G4ga
őstag
épp itt az ideje hogy a gép dizájnolás elött megosszam veletek milyen volt, milyen most a computerem ...
hát ime:
Ilyen most -
Ilyen volt -hogy milyen lesz... az napokon belül kiderül. ha minden igaz holnap hozzom el a fényezöböl. még 1 kábelt kell megcsinálni + várjuk a PCIe kábeleket külföldröl.
Ha minden jól megy csavart is sikerül szerezni a Zalman VF1000 hez, igy a videó kari is lassan uj pompályában tündökölhet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest