- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
őstag
Kelzsoca háza az enyém volt asszem!
A rács miatt azonnal felismerem.
Nem fekete hanem grafit picit beige-vel bolondítva.
Olyan képet ha kapunk ahol a rács mintája a ház tetején illetve elején jól látszik azonnal kiderül. Vakuval tökéletesen megmutatná..
A kéké műanyagok feketére vannak festve, de a többi mintha az lenne. -
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12993 üzenetére
Írtam egy egy mondatosat, remélem hamarosan frissül - ha jól irkáltam be. A forrásban megnézheted meta description kód alatt.
Kérdés:
Legyen e impresszum? -
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12995 üzenetére
fér még, 10 post lesz a főoldalon, ha meg betelik akkkor lesz következő oldal link
update: van RSS!
-
TazLeacher
nagyúr
Viszont betelt a "nyitólap". Így lassan kellene valami galéria a régebbi képeknek...
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12988 üzenetére
helyes, had bővüljön az oldal szép képekkel
google cuccost kitaláltad már?
-
Zefír
őstag
Ennyi jött ki a Cannon ból
-
Pecc
őstag
Próbálj valami világosabb dolgot betenni háttérnek, szvsz úgy jobban kiemelkedik a gép.
Illetve az iso értéket vedd le lehetőleg a legalacsonyabbra, akkor mindenképp részletesebb, jobb lesz a kép.
Lásd, kelzsoca képeit, az sem egy hűde über brutál géppel készült, és mégis sokkal jobb a végeredmény.Na most az egyszer sajnálom, hogy eladtam a gépem, elfért volna az oldalon érdekességképp
-
jenei92
senior tag
-
Gerisz
addikt
válasz
TazLeacher #12980 üzenetére
Pepe78-é volt, de Ő sárgára festette a rács alatti műanyagot is és grafitra az oldallapokat, ha jól csal az emlékezetem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #12980 üzenetére
Hát én ezeket a képeket most látom először, és úgy látszik a két gép egymástól teljesen függetlenül készült!
Mérgembe veszek is egy Lian Li házat
-
Fagyi
aktív tag
A szembe fotozás csak jó tanács volt.
Azt hittem volt még külső fény forrásod is ,bocs. A világítást mindig a fotózandó felé mutasson. Emellé lehete, sőt kell is használni lehetőség szerint másik fényforrást.
A zsírpapír pedig jó szolgálatot tezs a szórt fény eléréséhez. -
törölt tag
válasz
ADAM1337 #12963 üzenetére
Worklog... Én például egyetlen egy képet nem csináltam se összerakáskor, se első bekapcsolásnál, se semminél. Többieknek lehet, de én nem tudok semmilyen Worklogot mutogatni, jer1cho tud, mert ő Logout-on vezetett blogot a gépéről, de másról nem tudok.
Ja, és eléggé nem illek az oldalra ezekkel a képekkel, úgyhogy ha kész lesz a szobám, és meglesz a MO-RA 2 Pro radiátorom, megpróbálok új képeket készíteni. (ha meg tudom oldani, szoba berendezéstől függ a dolog
)
Zefir: Vázz, vegyél 300k-ért valami gagyi dSLR gépet.
-
KRS_91
csendes tag
Sziasztok
Az oldalhoz csak gratulálni tudok tényleg qva jó
Respect!
kelzsoca: te aztán tudsz valamit, nagyon f@sza a géped
(mennyi idő volt mire kész lett a csoda?
)
Zefír: te pedig alkoss valamit azzal a géppel, mert nagy kár lenne ha a képek minősége miatt nem kerülnél fel! a te géped is bejövős
-
syC
addikt
Szép lett
Jók a képek
-
törölt tag
szerk.: Mire végeztem vele, le is izzadtam alaposan.
-
-
kelzsoca
félisten
Köszönöm mindenkinek
BR4D
Köszi, várom
-
kelzsoca
félisten
Elkészültek a képek:
-
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12940 üzenetére
nagyon egyszerű, nem bonyolult szerkezet, holnap majd megnézed, de fogalmam sincs hogy mászott oda, hiszen egy dolog vonatkozik a főoldalira és az aloldalira is.
-
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12938 üzenetére
írj egy szöveget, és megcsinálom.
szabályzatot majd kijavítjuk ( de ha bejelentkezel te is tudod szerkeszteni ), 1024-ben nekem pont a legszélére megy ki, nem is tudom hogy került oda de már nem sok erőm van módosítani.
-
TazLeacher
nagyúr
Nagyon nem értek ehhez, de hogy lehet szöveget írni a Google találat alá?
Mármint, ha kidobja a google az oldalt, hogy ott valami szöveg legyen alatta?
-
TazLeacher
nagyúr
Szép jó estét mindenkinek!
Látom alakulunk!
Pár dolog:
A szabályzatban javítani kellene:
nem rendelkezel ilyennel, itt regisztrálhatsz! (ki kellene emelni, mondjuk fehérrel)
linkeld a Hogy is néznek ki a gépeink? topikba! (szintén ki kellene emelni, és a nagy betű)a képekkel szemben támasztott....kezdetű mondat elé kellen 1 sor szün
a képek felbontása kizárólag JPEG lehet! (csere formátum)
végül egy pár javaslat...előtt szintén
Utolsó mondat külön kellene, és alá mehetne valami "aláírás", mondjuk pc-syle.hu csapata, ha nem túl sablonos.
Más:
A szabályzatos oldalon a jobb oldalt a két dátum nagyon kint van (1024-be nézem, és a vége már nem is látszik)
Nem dbtok a a fölső PC-STYLE.hu logo mellé egyelőre egy BÉTA "logó"-t?
-
for3l
senior tag
igy van.. nem a megapixel a fontos! állvány, iso, záridő, rekeszérték (blende), fény viszonyok - ezek a fontosak (még esetleg manuális custom fókusz)!
sőt, szerintem annál nehezebb éles képet varázsolni, minél nagyobb a felbontás. nagy képek azért jók, mert lehet beléjük zoomolni, leskelődni a részletekben, de ezek nem tájképek, amiket majd a1-es lapra nyomtatunk ki, szóval fölösleges sztem is 3m-nél nagyobb kép (jelen esetben).
Vasinger!, ha neked szükséged van nagyobb képre (saját célból), akkor oké, de az megint más tészta..
-
aero.
veterán
-
for3l
senior tag
válasz
#97544192 #12908 üzenetére
(remélem nem haragszol, hogy még tegnap átrendeztem a szöveget a te képeidnél alulra
)
Fagyi, thx! bár azt nem értem, miért irtad, hogy fénnyel szembe ne fotózzunk. (mármint miért nekem cimezted ezt..
mert igazad van, csak én erre figyeltem, és nem is tettem ilyet, vagy csak úgy odairtad plusz jó tanácsként..!?)
meg tudom, hogy elszabtam a megvilágitással, mivel nem szabtam semmit vele.. vagyis nem használtam semmit extra fényforrást, ez a gép egyelőre ennyit érdemelt tőlem, majd később - ha lesz esetleg vmi upgrade - lesznek komolyabb képek.
de még egyszer thx!Ijk, jól néz ki a szerkezet!
más, a JPEG az tudtommal formátum vagy kiterjesztés, de nem felbontás (felbontás jelen esetben a méret lehetne).
+ akkor jer1cho és G4ga képeit is egyforma szélesre kellene hozni, hogy dögös legyen!
különben ismét csak gratula srácok!
szerk.: csak, hogy én se maradjak ki: én is rákerestem googleben tegnap
de nix
-
-
aero.
veterán
Feltettem a szabályzatot, és kikapcsoltam a szavazást, egyrészt mert nem működött, másrészt mert szerintem nincs értelme, ez nem arról szól, ki a jobb
-
törölt tag
Na feltettem Ijk gépét, és frissítettem a sajátomat is.
-
Zsubi
őstag
Lehet hogy ma csinálok pár normális képet a gépemről ha lesz időm
Mik a feltételek hogy felkerüljek az oldalra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest