- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
#97544192 #13598 üzenetére
Köszi!
Hát, ahogy ajánlottátok , kis csavarhúzóval szedtem szét és vissza hajlítgattam a kis füleket a sarun... Sajnos egy teljesen tönkre ment, azt kicseréltem... Pont ugyanolyan nincs sehol, így egy darab saru az kb 1mm-rel rövidebb a 20+4pines csatiban... F@szán érintkezik, most a kis p4-es gép erről a tápról megy... Az eredeti csatlakozókat raktam vissza. Annyi trükk még van a dologban, hogy a 20+4 pines vezeték kötegen dupla harisnya van a szálankénti harisnyákig... Így már szépen fed, mert amíg csak egy volt addig eléggé kikandikáltak a vezetékek, és mi azt nem szeretjük
Nekem annyi nem tetszik az egészben, hogy gyárilag nem egyforma hosszúak a vezetékek, így a szálankénti harisnyázott 20+4 vezeték kicsit rendezetlen....Szét szabdalni meg nem akartam, ahhoz túl drága ez a táp....
-
N95 8Gb
tag
válasz
jones965 #13595 üzenetére
Most látom, hogy Kandalfod van , nem Armor.
Bár nagyon egyforma, sőt talán teljesen megegyezik a hátfal. Lehet, hogy mégsem faragok sokat. Arra gondoltam, hogy a tápot a ház elejébe rakom, alulra. Akkor lesz hely egy élére állitott dupla radinak belül. A kifújás pedig a teli oldallap felé történik, amire rácsot teszek.
Megyek is a garázsba!
-
TomiLi
addikt
Kicsit felspéciztem a tápom
(superFlower Aurora 1000W) A képek nem túl jók
-
scream
veterán
nemsoká' megérkezik plexis oldallapom RC690hez
utána kezdődhet a mod-olás
-
jones965
Modder
válasz
N95 8Gb #13589 üzenetére
Köszi a gratulációt.
Igen, gyakorlatilag az alaplap hátsó panel kivezetései és a kártyákat tartó lemezen kívül minden egyedi rajta.
Ha olvastad az írásomat, igaz hogy nem centiről centire van az átalakítás leírva, de valamennyire nyomon követhető. Ezekbe a házakba átalakítás nélkül nem igazán férnek el single radinál nagyobb hőcserélők. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Stirbi #13593 üzenetére
Az ember azt hinné, hogy a kábelezés egy olyan magától értetődő dolog, amit nem lehet nem tudni. Aki fűzött már be valaha cipőfűzőt, az ért hozzá. Vagy ez azért van, mert gyerekként LEGO-ztam??
Viccet félretéve nincs jobb játék, mint bekábelezni egy gépet. Az hiszem ez magáért beszél...
UI: Én voltam eddig az egyetlen a topicban aki leírta: "profilból". Így találtam meg egyből a hozzászólást.
-
-
N95 8Gb
tag
Sziasztok!
jones965 nagyon szép a házad.
Nekem is ilyen van, de nem akartam szétvágni... eddig.
A dupla radit nem tudom hová tenni, mert nem a gyári van, hanem Asetek. Elől nem fér, hátul szintén nem, a tetején viszont hasonló volt az elképzelésem. A hátlapot nagyon szét kellett vágni?
-
aero.
veterán
válasz
FoBCRaistlin #13587 üzenetére
aha, de tipikusan akkor jövök rá, mikor letelik a limit
-
Brumi˘
addikt
válasz
FoBCRaistlin #13582 üzenetére
Egész addig én is elégedett voltam még be nem kerültek a gépbe. Egy akkora otvar kitet kaptam hogy még 1100@2,3V se volt hajlandó stabil lenni, amik meg meghaltak 1200@2,05V-ig voltak tesztelve.
-
törölt tag
Íme az új gép, a PC-STYLE.hu-n!
GYÖNYÖRŰ! -
Brumi˘
addikt
válasz
FoBCRaistlin #13574 üzenetére
Nekem crucial ramok mikor gariba voltak hamar megérkeztek visszafele. Este 10kor kaptam mailt hogy küldik őket másnap reggel 10-kor a futár ébresztett az új ramokkal.
-
-
FoBCRaistlin
őstag
ma írt a Crucial, hogy már a hajón van a csere memóriám
remélem köv héten már a kezemben is lesz. akkor ugrik ki a ronda zöld kingmax, és megy vissza a szép kis tracer, és csak a "bevonattal" kell foglalkozni. -
törölt tag
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Nemrég jártam itt,akkor nem sokra jutottunk,mert kicsi volt a keretem.Nos azóta javult a helyzet és az 5K-s keret 30K-ra duzzadt.
Ezért úgy döntöttem,hogy lecserélem a házat és kicsit optimalizálom a huzatot az új kuckóban és persze véget vetek a kábelrengetegnek.
Ezeket tervezem megvenni iskolakezdés után:CM Elite 335,FSP Everest 400W,2db Coolink SWiF2 120P.Mit gondoltok,jó az összeállítás?
És még valami olcsó,de jó VGA hűtésre gondoltam a Sapphire HD4830-amra,mert a gyári játék közben hangos.
-
syC
addikt
-
syC
addikt
Egy kis kábelmodding:
a kezdet: 2x6pin PCI-E ménkü
kb a felénél, a világító hőpisztolyommal
finish -
aero.
veterán
válasz
FoBCRaistlin #13553 üzenetére
ez tetszik
-
FoBCRaistlin
őstag
nem vág ide teljesen, de toltam fel pár saját képet a kedvenceim között.
[link] -
scream
veterán
estetleg nem tudja valaki hogy hol lehet ilyet kapni BP-en ???
-
aero.
veterán
válasz
FoBCRaistlin #13547 üzenetére
Pont azt figyeltem én is
-
TomiLi
addikt
válasz
#97544192 #13544 üzenetére
Rendben! értettem!!!!
De nem ám a TJ07-reCsak az FT01-re!!!!
Nem lesz vízhűtésem, így elég az FT01, mert anyagilag is sok lenne a császár TJ07.....és abba kötelező a vízhűtés!!!! Nem ??? ....Így is picit necces lesz a keret a sok kiegészítő miatt....
Igazság szerint ha sikerül befejeznem, akkor a modding versenyre lenne... De majd kikérem előtte a véleményeteket, hogy méltó lesz -e a versenyre.... Remélem sikerül összehozni -
törölt tag
válasz
FoBCRaistlin #13537 üzenetére
Na ha nem narancssárga lesz, az jó lesz. A zselés dobozt pedig fesd le akkor feketére, szerintem... Jobban fog mutatni szvsz.
-
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
#97544192 #13533 üzenetére
köszi szépen, el is várom az őszinte kritikát.
abból nem lehet tanulni/fejlődni ha csak nyalják az emberek egymás seggét,közben meg nem is az a véleményük. A csövet egyenlőre nem cserélem, mert kimondottan tetszik. (báááár pont egy órája beszéltem Todyval, megjöttek az új csövei, és el volt ájulva tőle.) meglesem beépítve is aztán majd kiderül. bár pont most váltottam UV-s gépről. egyenlőre még "félkész", mert az a narancssárga szín a UV korszak maradványa. más lesz a színe, csak nem akarom lelőni a poént!
a plüss állatot legközelebb leveszem, csak egyiket asszonytól kaptam, másikat meg lakótárstól, és muszáj fent lenniük
az a zselés doboz meg marad mert a funkciója tökéletes, esetleg feketére lenyomom.
ha 7/10, akkor csak örülök, mert 80%-nak mondanám jelenleg.aero.: a csövezés nekem is bejön, de eddig még nem sikerült kitalálni a szín okát
valahogy én meg úgy voltam vele,hogy az az idazi moddosítás ha eredeti alkatrészek vannak átalakítva. ha valami gyárit veszek, abban nincs olyan nagy kihívás. de ez megint csak egy vélemény. bár lehet félreértettelek. -
Sasal1ty
tag
válasz
#97544192 #13533 üzenetére
Igen éppen az előbb nézegettem FT01-et illetve van most a Lian-Li-nak egy új leány vállalata a Lancool és azok között is tetszik egy ház nevezetesen a Lancool K58, eléggé letisztult mondjuk az elejét megcsinálnám murdermod stílusra .
Illetve a corsair új háza is nagyon tetszik nekem [link] viszont nem éppen olcsó kategória talán a Lancool az még nem olyan vészes. -
aero.
veterán
válasz
FoBCRaistlin #13531 üzenetére
na jó, az ilyen házi barkács sunfituning moddal van egy kis problémám, nem kedvelem annyira. Nem tetszik a cső színe ( bár erről már beszéltünk, rejtélyes ügy
). Maga a vízhűtés és a hardverek azok jók.
-
törölt tag
válasz
FoBCRaistlin #13517 üzenetére
Nagyon jó a gép, de én nekem ezek a sufnimodos dolgok nem jönnek be, gondolok itt a plüssre, meg a Schwarzkopf-ra. Mint említettem, egy jobb csővel szebben mutatna a vízhűtéses rendszered, és nekem ez a narancs szín se jön be, legalábbis nem számítógépházban... Feketében, vagy valami szürke-fehér színben jobb lenne szvsz, de ez maximálisan az a kategória, amire azt lehet mondani, hogy ízlések és pofonok, mert nagyon megoszlik a vélemény, valakinek az egyedi szín jön be, valakinek pedig a fekete/szürke/fehér. Na én az utóbbi kategóriába tartozok, és nem fikázni akarom a géped, természetesen csak őszinte kritikát mondtam, én így látom... Egyébként a kábeleket egész jól elrendezted, az nem éppen a könnyű része, főleg hogy ez a ház nem olyan mint egy 690, vagy egy 922/932.
Ha 10-es listán kéne értékelnem, azt mondanám, hogy 7. Természetesen csak a legszebb gépek a 10-esek a szememben, jones965-é például, syC-é, amikor vízhűtéses volt (bár, azon jó lett volna még egy festés...), és természetesen az MDPC-k. Szóval remélem nem zuhanok ezzel a szemedben, tényleg csak az őszinteség beszélt belőlem, és nem rossz kritikának szántam.Sasal1ty: Hmm, TJ07... Istencsászár ház. Ajánlom még az FT01-et, feketében, plexivel... Nyami
Az is hasonló ház, szerintem nagyon igényes az is, és olcsóbb mint a TJ07.
-
Speed®
titán
-
FoBCRaistlin
őstag
várom a bántást!
ceaser: thx!
sajna az "anyagra" várni kell 1,5 hetet kb. eredetileg volt tervezve fölülre is egy radi, de a mora mellett már felesleges. valamit okosítok majd oda is. plexi oldallapot is akarok, csak a haver aki vágná nekem folyton úgy melózik, hogy nem tudjuk összeegyeztetni. -
TomiLi
addikt
válasz
FoBCRaistlin #13522 üzenetére
Ez brutális!!!! A ház mérete, meg a hőcserélő!!!! Nem apróztad el!!!!
Kíváncsian várom, hogy mi lesz a festés helyett!!!!
A táp fölötti részbe tervezel még valamit? Plexi lesz az oldala??? -
aero.
veterán
válasz
FoBCRaistlin #13528 üzenetére
de
-
Speed®
titán
Klassz lett az oldal urak, ha kész a gép (már megint szétkaptam
), jövök
-
aero.
veterán
fixáltuk magunkat a google listáján, ennél előrébb nem valószínű, hogy kerülünk, hiszen a prohardver napi 20-40 ezer oldalletöltésétől kicsit messze vagyunk
-
Sasal1ty
tag
válasz
FoBCRaistlin #13522 üzenetére
Pöpec a gép! A D5 csak nem egy hajzselés dobozban kapott helyet?
-
Sasal1ty
tag
válasz
FoBCRaistlin #13519 üzenetére
Köszi! Még lesz pár átalakítás bár nagyon gondolkozok, hogy veszek egy TJ07-et
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok! Nekem most ilyen a gépem :[link] majd csinálok rendes fotókat ha kész az új szobám
-
FoBCRaistlin
őstag
a teljesség/vágás feldolgozás igénye nélkül pár kép. (sajna munka közben több lehetőségem nincs)
[link] -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Stirbi #13508 üzenetére
köszi!
pár képet toltam még, amin több minden látszik. már a festés helyett is kitaláltam mi lesz a "bevonat" az érzékelőt remélem helkis kollega meghosszabbítja nekem, hogy el tudjam dugni. Crucial is visszajelzett, hogy küldik a cserememót, szal hamarosan egyben lehet a gép. -
shteer
titán
grat a galériához és a gépehez is
majd ha lesz új házikóm, beszállok én is
-
törölt tag
-
flashike
tag
Összeállt a drágám (:
[<3] -
Stirbi
addikt
válasz
FoBCRaistlin #13478 üzenetére
elég jol elrendezted a dolgokat
-
Solfrutta
tag
Szerintem ez lesz az: AquaComputer Aquaero
-
TomiLi
addikt
Sziasztok! Nem tudtok Budapesten, egy olyan helyet, ahol vízsugárral, vagy lézerrel vágnak lemezt és hajlítanak is????
Köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged