- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
hmm... én még mindig ahhoz tartom magam, hogy ne az adatokkal kezdődjön az egyes gépek oldal, az viszont tényleg vicces lenne, ha a szavazásnál nem lennének nevek, csak hogy x szavazat, stb..
más hozzászóló esetleg!?
köszönöm a welcome-ot, de vmit irhatnál a kérdéseimre is
szevasz máté! állat lett, igen. és lehet, igazad lesz, én maradnék a lent + balra zárt kombónál..
oh.. ehem, közben itt diskuráltok. az úgy télleg nem szép. akkor közép, ok, de lent.
(végül is tényleg nem lét fontosságú, de nekem ez a véleményem).
tesóm, ok. küldöm.
-
aero.
veterán
válasz
Hurkaleves #12797 üzenetére
hát talán szóközzel lehet megpróbálni, beletúrni nem tudok, mert akkor minden megy vele, de ehhez most nem igazán van kedvem.
-
aero.
veterán
válasz
Hurkaleves #12795 üzenetére
próbáltam, de akkor nagyon rosszul mutat, hogy alatta a kép középen
-
Hurkaleves
őstag
cső beni! na, jó lesz az oldal nem?! aero.-val msn kontaktba voltunk egy pár napig...
egyébként a konfigokat balra zárjátok szerintem.....a középre zárt sztájl nem jóóó...
mod: beni! küldj egy pár egész alakos képet a gépedről ímélen! de csak olyat amiben teljesen benne van a gép! thx.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #12791 üzenetére
Jó akkor UFO-k..
Welcome back for3lkelzsoca: Igen, hülyeség.
-
kelzsoca
félisten
Nagyon elvetendő ötlet lenne, ha a gépek mellé egy képen az szerepelne milyen környezetben is "dolgoznak" a masinák?
Tehát konkrétan a helyükön lekattintva gondolom, vagy esetleg külön fülön ilyen lehetőség?
Vagy totál hülyeség?
-
aero.
veterán
én csináltam meg most mindenkiét egységesre, a tiédet is, láttam, hogy szerkeszted, de siettem
1., szerintem felül legyen, mert akkor látjuk "mivel van dolgunk"
2., ha nem írunk oda semmit akkor névtelen lesz a szavazás, sajnos ez ilyen
működik az most egyáltalán?képekbe én nem szólok bele, csináljátok egységesre, úgy lesz az szép
-
for3l
senior tag
4 nap off után ismét visszatértem és úgy látom alkottatok ez alatt az idő alatt elég szépen! grat tesóm & aero.!! fájin lett az oldal!
most már csak azt kellene kitalálni, hogy akkor a szöveg (config, date..) fent, lent és balra, középre, jobbra zárt-e legyen!?
én lentre szavazok, felőlem lehet középen, de lent talán jobban mutatna (elvégre nem az a lényeg, ne azzal kezdődjön a kép sorozat). plusz még mindig azt mondom, hogy a thumb-ok fölé nem kellene kiirni a tag nevét (igy olyan fura, mintha a gép neve lenne vagy nem is tudom...érdekes). bent a leirásnál úgy is ott van a név.
más: ha ezekre meg vannak a válaszok, akkor nekem pl. elküldheted a 10 képet jer1cho (meg akárki más is) leméretezem + fel is rakom. ha van vmi special kivánság (pl xy képből ezt a részt ne vágd ki, vagy vmi ilyesmi, akkor azt is közöljétek).
ja, és még annyit, hogy mindenképp egyforma szélesre kéne vágni az összes képet (ez a random elég csúnya).
nagyjából ennyi. kezd helyre állni dolog!
szerk.:
most akartam átszerkeszteni a gépeket (szünet a gépek közé + leirás áthelyezése), de látom, vki gépészkedik az oldalon.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #12786 üzenetére
Az egyik ág mellett van még egy folt. Amúgy meg miért ne?
Hát nem is UFO. Vagy esetleg valami bug? Kétlem.jer1cho: Már ha elfogadják.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #12783 üzenetére
Mondjuk felhő?
-
TESCO-Zsömle
titán
-
S. Szabi
őstag
válasz
Vasinger! #12777 üzenetére
Igen, ez egyáltalán nem árt hozzá: http://www.pcdome.hu/hirek/15901/far_cry_2_hotfix_ati_tulajoknak
syC mindenképpen tedd föl, ha még nem tetted
-
Hurkaleves
őstag
aero. az lesz az!
-
aero.
veterán
válasz
Hurkaleves #12774 üzenetére
nem táblázat alapú, de mindjárt megcsinálom.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
TazLeacher #12767 üzenetére
jah...télleg a v-sync fixál...de miért?..
-
Hurkaleves
őstag
válasz
TazLeacher #12767 üzenetére
az fixál? erre nem is gondoltam....na mindjárt utána nézek ha lement a blend teszt..
más: aero. most néztem a pc-style oldalt a laptopomon ami 1024x768 és nekem nagyon széltől szélig megy a dolog ami ilyen kis monitorokon nem esztétikus...
ezért kérdeztem, hogy a táblázat amiben dolgozol amiben az egész oldal van milyen széles?
mert én 900px szélességre dolgozok esetleg 950px-re hogy még a kisebb monitorokon is lehessen látni a két szélre kifutó csíkot...hogy még legyen egy kis "levegő" az oldal (táblázat) két szélén....
és jelen esetben semmi nem indokolja, hogy ne lehessen kicsit keskenyebbre venni az oldalt... megnéznéd a kedvemért mondjuk akkor 950px szélességben?
THX! -
syC
addikt
válasz
TazLeacher #12768 üzenetére
[link] Fraps, mániája, hogy printscreen közben belagol...
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Hurkaleves #12766 üzenetére
V-sync.
-
shteer
titán
-
syC
addikt
válasz
Stirbi #12760 üzenetére
Kevés
Ha nem sajnálnám rá, akkor lenne 4890 TRI-Fire , de megmaradok a gagyi crossfire-nél és a C2D-nál
Egyébként erősen gondolkodom (mint elfogult amd-s a phenom2 955+ crosshair3formula kombón, LEGFONTOSABB kérdés: láttatok/hallottatok C3F-ra fullcoverblockról?mod: apró összehasonlítás: Farcry2 (Jer1cho
) régebben 1680x1050 @ GTX280@700stb.. VH@2xAA@16AF=45FPS, most: 1920x1200@UH@4xAA@16AF=fix60FPS
-
Hurkaleves
őstag
válasz
TazLeacher #12759 üzenetére
szerintem is egységesíteni kellene a szélességet 600-ra! a legtöbb (hanem az összes) komolyabb képnézegető proginak van olyan funkciója amivel egy kattintással az összes kijelölt képet tetszőleges magasságúra vagy szélességűre lehet konvertálni! sőt tömörítési és egyéb hasznos cuccok is vannak benne....(én pl. irfanview-el szoktam csinálni..)
ja, és azt én is akartam javasolni, hogy a képek között legyen egy kis szünet...viktor82 szép valóban, de a magasfényű festékek szerintem már kimentek a divatból...
kicsit olyan érzésem van mikor meglátok egy szockó emeletes ház bejárati ajtaját...
vagy ha a ház alapból ilyen volt akkor sry! -
aero.
veterán
válasz
TazLeacher #12759 üzenetére
ja hát mehet a 600px szélesség, az elfér ... én arra gondoltam, hogy álló és fekvő egyaránt ugyanakkora.
-
TazLeacher
nagyúr
De miért ne? Simán megoldható...megállapodunk egy max kép szélessében, (ami, ha jól emléxem 600px lett a végén), az álló képenél a 600px a rövidebb oldal, a fekvő képeknél a 600px a hosszabb oldal, így van ez MDPC-n is. És kellene egy sor szün minden kép után.
Mikortól él a "küldj be 10 kiválasztott + 1 150x150-es képet" dolog? Mert akkor leválogatnám a 10 képet, és azt az 1-et, amiből "kockát" szeretnék.
Ja, és így mellékesen
: grat az oldalhoz.
-
törölt tag
-
toldy
őstag
Üdv
Egy hétig nem nézek be erre több 10 oldal megtelik, nem rossz.
Nézegettem a készülő weboldalt, minden elismerésem jól eltaláltátok
Halkan jegyzem meg elirtátok g4ga adatainál a vga hűtőt , jelenleg zalman zf000 van oda írvasyC: nagyon tetszik a gép, jol néz ki
kelzsoca : a tied is szép -
aero.
veterán
válasz
Hurkaleves #12741 üzenetére
köszi, a képek nem lesznek egységesek, nem is lehetnek, mivel más az álló és "oldalkép", szóval azért vannak középen, hogy esztétikusabb legyen. Konfig majd a tetején lesz, de ezért nem én vagyok a felelős, de megcsináljuk azt is.
-
Hurkaleves
őstag
aero. néztem az oldalt és álllllat! asszem erre gondoltam!
még annyi, hogy majd a képek szélességét egységesíteni kell illetve el kéne dönteni, hogy az egyes emberkék konfig leírásai a lap tetején legyenek vagy az alján....mert most vegyes..összességében
-
aero.
veterán
az oldal elérhető [link] ... külsőleg 99%-os állapotban, még a postokkal van mit babrálni, aztán jöhet, aminek jönnie kell
-
syC
addikt
Na, már csak a kábelezés van hátra:
-
hali!
akit érint: bejegyezték a domaint. ezentúl elérhető az oldal a pc-style.hu -n kersztűl is!
vagyis azt az oldalt, ami végleges lesz, vagy ki kell tenni a saját könyvtárából a gyökérbe, vagy az admin panelen rá kell mutatni, be kell állítani, hogy hová mutasson a domain.
thx -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Stirbi #12724 üzenetére
Nekem nem volt semmi baj avval, hogy lefényképezted és beraktad, csak van egy szint a topicban. Most ezt a szintet nevezzük 3.2 mp-nek.
Viccet félretéve, azért tettem szóvá, mert kiváncsi vagyok a gépedre, csak ebből vajmi keveset lehet kivenni.
Egyébként azért lett ilyen a kép ami, mert kevés volt a fény. Próbáld meg délben, mikor a legtöbb a fény, felhúzott redőnnyel, hidd el sokat fog segíteni.
-
Stirbi
addikt
válasz
Vasinger! #12723 üzenetére
kikérem magamnak ez 2mp el volt fényképezeve
, amugy tényleg qwa szar a képminőség, pedig nem szokott ilyen lenni, szerzek fényképezö gépet és csinálok avval majd rendeseket
gondoltam kis izelittő képpel nemteszek rosszat senkinek
BR4D-jo az falura
Zefír-ámen Papa
pisztoly-mindegy hagyjuk LoL
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Stirbi #12715 üzenetére
ehh...én most nem vágom...miről is van szó...
régebben öcsémmel (for3l-el) együtt használtuk ezt a accot és lehet az ő gépéről beszélsz még....
igaz nekem is cm690-es házam van meg van benne minden finom ketyere, de én annyira nem adok a külsőre....illetve a belsőre..szal föl se teszem még ide sem!
-
Stirbi
addikt
válasz
Hurkaleves #7990 üzenetére
fasza lett
, látom lecserélted az s1et is
-
törölt tag
Ki a f....m írta át a gépem kódjait PC-STYLE-on?
Mert akkor csinálja is vissza, tegnap csomót szoptunk vele... -
aero.
veterán
válasz
Hurkaleves #12705 üzenetére
no ja, aki most téved ide kb így kezdi, hogy wtf
-
aero.
veterán
válasz
Hurkaleves #12703 üzenetére
oké, majd meglátjuk mi lesz holnap, délbe kelek
megpróbálom kihozni a legjobbat, most csak programozási résszel foglalkoztam inkább, eléggé megváltozott az oldal azóta.
írok majd egy privátot holnap, ha el nem felejtem, nem feltétlenül az oldal lesz a téma.
-
aero.
veterán
válasz
Hurkaleves #12701 üzenetére
blogmotorra húztam rá egy galéria szintű megoldást, php + css
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Nyugdíjas #12700 üzenetére
ehh...én csak dizájn!
aero. lesz a válaszadó!
aero. oks pihenj egyet és holnap még finomítunk. ahol tudok segítek csak én nem ismerem az ilyen weboldal összerakós progikat vagy nemtom mi ez...
mod: igazából az lenne a legjobb ha lementenéd azt amit csináltam (gif) és a színeket méreteket mindent megpróbálnál átrakni az oldalra! a logót meg vágd ki és úgy helyezd bele! a jelenlegi is kép nem? csak berakod a helyére és annyi..
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest