- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Sziasztok,
Van egy 4cellás laptop aksim, ami elkezdett púposodni, ezért kivettem a laptopból. A kérdés az, hogy menthetetlen, vagy ha szétszedem, akkor látom melyik cella/ák púposak, ha csak simán azt leválasztom, a többi cellával ( úgy hogy kevesebb lesz mint az eredeti) fog működni a laptop? Típusa: cs hpe725nb -
válasz
Dr. Szilikát #91690 üzenetére
és Barret001: köszönöm!
Időközben keresgéltem a témában, és egy helyen azt írták, hogy oszcillálni fog 4,5V és 3,3V közt, de nem látom okát, hogy ez történne. 🤔
-
Dr. Szilikát
őstag
Az adatlap szerint 6,5 V inputot ki kell bírnia.
Az ajánlott Schottky-dióda 0,2 V feszültségesésével számolva, kb. 3,5 V és felette már átvezet a kimenetre, ezzel együtt a belső Lx kapcsoló le fog állni, miután a műveleti erősítő érzékeli, hogy már 3,3 V felett van a kimenet.
A VLx limiter belső tápkör pedig 6,5 V-ot bír ezek szerint, így elvi akadály nem látszik szerintem.
-
Sziasztok! Adott egy 2108A boost converter, 3,3V kimenettel. Mi történik akkor, ha ennek a bemenetére 3,3V-nál nagyobb feszültséget adok? 3db ceruzaelemmel szeretném táplálni, és nem lenne gond, ha a kimeneten megjelenne a 4,5V táp, tehát nem boost-buck működést várok el, csak nem szeretném, ha elfüstölne a chip. El fog? A kimenetre kötött cucc (Arduino nano) csak 15mA körüli áramot vesz fel.
-
-
ekkold
Topikgazda
válasz
gyenesmartin #91682 üzenetére
A következő lépcsőfok: azok a pákák, amelykben a hegybe van beépítve a fűtés és a hőérzékelő termoelem is. Olcsó kategóriában: kínai Hakko T12 klón + kínai állomás, ami ár/teljesítmény viszonyra optimális (és szerintem jobb mint a 28020).
Ha kicsit több is belefér akkor: JBC. Professzionális, de drága. alternatív megoldás, ha nem boltban veszel JBC hegyet, hanem pl. apróhirdetsből, állomás meg van hozzá kínai, vagy akár építeni is lehet ha van rá affinitásod. Én még egy lépéssel tovább mentem, és saját állomást terveztem/építettem JBC-hez. Ezt már sokan, sikeresen megépítették (és elégedetten használják. -
peter889
őstag
válasz
rednifegnar #91666 üzenetére
Köszönöm az infókat mindenkinek.
Megvettem végül a teszkósat, amit belinkeltem az előbbiekben, akciósan. Pisztoly+20 db-os betét. Kiszállították, még nem próbáltam ki.
Azért is érdeklődtem, nehogy véletlenül valami rosszat vegyek, mert nem értek a témához.
A dobozára az van írva, hogy a gyártó a Somogyi Elektronic, Győr.Majd ha járok az általad írt boltokban, megnézem a felhozatalt.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Van pár usb dongle-m , elromlott billentyűzet vagy egérből vissza maradva. 2.4GHz mind.
Lehetséges ezeket valamilyen módon használni?
Másik egérre/billentyűzetre rá programozni, vagy Arduino -val össze hozni, esetleg más felhasználás?
Valami módon használni.
/Tehat nem kidobni és nem levél nehezéknek/ -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok.
Van most valamilyen ajánlott páka hobbi forrasztásokhoz?
Ilyenekhez például:
Ezeket egy fahrenheit 28020 pákával csináltam. De zavar hogy nagy otromba és lassan lehet vele dolgozni meg nehezen.
Láttam van ts101 páka ami mehet dc-ről is. Van egy rakat bosch 18V-os akksim 4-8Ah minden. Ahhoz egy adaptert vennék aztán elvileg egy ilyennel bárhol is tudnék forrasztani. Vagy inkább valami mást nézzek? -
Rivaul
addikt
válasz
tordaitibi #91680 üzenetére
A relék kattognak igen. Viszont a polaritás nem változik. A programozásról annyi van az oldalon hogy miként lehet párosítani. Megnyomom a gombot, leadja a feszt de ennyi. Mindig ugyan azt. Nem fordít sajnos. Minden gombra ugyan ez.
-
-
Rivaul
addikt
válasz
razorbenke92 #91677 üzenetére
Igen, annak kellene lennie. A távirányítót a készlet elvileg programozva tartalmazta. Mivel gyakorlatilag semmi leírás nincs hozzá, ami van az is csak lengyel, így többet nem tudok. De annyit említ hogy a távirányító használatra készen van. Legalábbis szerintük.
-
-
Rivaul
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett 3 éve egy "kapunyitó szettet". 89eft volt. Költöztek, nem került beépítésre. Most elővette, megbeszéltük összerakjuk. Nah de elakadtunk. A lényeg hogy be vannak állítva a végállások, távirányítóra reagál de ahogy elmennek a karok a végállásig, ott megszűnik az élet. Visszafele nem indulnak csak ha manuálisan megfordítom a bemenő táp kábelek polaritását. A vezérlő nem vált polaritást hiába nyomom bármelyik gombot. Az A gombra folyamatos 12v amit lead záridő nélkül, a többire a nyomás idejére ugyan úgy 12v. Bár hányszor nyomom, nem történik semmi. Facebookon már feltettem a kérdést de csak a savat kaptam... Tudom egy vacak. Elvileg parabola állító karok és a viszonteladó úgy dobálta össze kapunyitó szettnek de neten van több videó ahol működik még is. Mit ronthatok el? (több kép alul a beillesztett alatt linkelve)
[kép2] [kép3] [kép4]
-
ekkold
Topikgazda
válasz
fatpingvin #91674 üzenetére
Nekem a paraffinnal csak az a gondom, hogy hidegben és/vagy rezgés hatására megreped, és nem látja el a funkcióját. Nekem (igaz itt járműről volt szó) fontos volt hogy nagyon jól bírja a rezgéseket, nedvességet, és az időjárás változásait. Erre a célra a gumi (sziloplaszt) jól bevált. Akkoriban melegragasztó-rúd még kevésbé volt elterjedt, de az is jónak tűnik ilyen feladatra, és talán olcsóbb is.
-
fatpingvin
addikt
válasz
E.Kaufmann #91672 üzenetére
a paraffint viszont ha mégis szerelni kell benne valamit igazából forró vízben vagy hajszárítóval ki lehet szedni, ami nagyon nem baj. ne csinálj szándékosan szerelhetetlen konstrukciót.
-
ekkold
Topikgazda
válasz
E.Kaufmann #91667 üzenetére
A trimmert beállítás után kivenném, megmérném, és kiváltanám fix ellenállással. Ezutám már bátrabban önteném ki. Akár melegragasztó-rúddal is. Vagy 20 éve, az ETZ -mhez készítettem elektronikus fesszabályzót, savmentes sziloplaszttal öntöttem ki, egy "írógépszalagos" műanyag dobozban. Soha semmilyen problémám nem volt vele, pedig kapott mindenféle időjárást, hideget, meleget...
A sziloplaszt ha nagyon muszáj - pl. mert javítani kell, akkor elég nehezen ugyan, de kikaparható. A ragasztórúd is jó (szerintem), de elég végleges megoldás, az áramkör roncsolása nélkül nem lesz bontható. De ha az van kéznél, én simán kiönteném azzal... -
E.Kaufmann
veterán
válasz
fatpingvin #91671 üzenetére
Értem én, hogy a rádióban is viaszozták a KF tekercseket, de jobb szeretnék valami szilárdabbat, hőállóbbat. Szívem szerint kiönteném műgyantával, mint egy C64 tápot, de a pénzt is sajnálom rá, meg emlékszem amikor egy hangszórót műgyantáztam. Két hétig nem lehetett velük egy légtérben maradni.
Ha meg a melegragasztó is kezd olvadni, akkor már nagy a baj, rúd meg úgy is van otthon egy halom -
fatpingvin
addikt
válasz
E.Kaufmann #91670 üzenetére
ha úgyis le fogod zárni, nem jobb már venni pár teamécsest és beleolvasztani az egészet a dobozba?
-
válasz
Szerintem nem lehet túl jó a hővezetése szilárd állapotban, inkább elkezd olvadni, ha melegszik üzem közben, meg lehet kifolyik a tokból. 😅
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Nem tudom, van-e buktatója az olvadékonyságon kívül, csak annyit tennék hozzá, ilyenkor már jobb szerintem hőlégfúvóval eldolgozni az anyagot, kinyomópisztoly nem is szükséges. Ha nem is kiöntésre, de más esetekben alkalmaztam én is.
Természetesen megfelelő hőmérsékleti beállítással, illetve óvatossággal, hogy ne pörkölődjön.
-
E.Kaufmann
veterán
Ha már melegtakony. Mennyire használható kiöntőanyagnak?
Egy kicsi 1000 Ft-s DC-DC tápot szeretnék feszültségbeállítás után (potis, 12V -> 18-57V közé kellene egy miki AP-hoz) egy kis flexibilis OBO dobozba betenni és kiönteni. Nézegettem, hogy ennyihez vagy veszek vödörnyi gyantát, vagy szórakozok több tubus Patexx kétkomponensűvel. De egyik sem olcsó megoldás.
3A-s nak van hírdetve a táp, 2A felett hűtés ajánlott az IC adatlapján, én viszont jó ha 500mA@28V-vel terhelném, ezért talán a hő se lenne akkora gond. -
rednifegnar
senior tag
válasz
peter889 #91663 üzenetére
nekem olyan kicsit fillerbaxos ez a tortenet, bemesz az elso osan/aldi/obi/praktiker/hobby stb boltba es kapol barmilyet, barmikor, barmennyit es par szaz ft-okrol beszelunk...
evekig elall, nekunk legalábbis a szkerenyben. de sosem vegeztem friss es tarol kozotti szakitoszilardsag, oregedes, szinezes vizsgalatot evekre lebontva excelben vezetve. tudom nem vagyok tokeletes
-
demars
addikt
válasz
Dr. Szilikát #91661 üzenetére
Köszönöm.
Neked is Reggie0!
Délután rendelek is belőle. -
demars
addikt
230V -os motornál kellene a lágyindítást megoldanom. 3kW -os aggregátort lecsapja, hálózatról működik.
Lehet kapni olcsón kész elektronikát, ezek mennyire megbízható kütyük? Mit rejt a kis doboz?
Egy vizes vágóhoz kellene, térkövet szeretne az ügyfél vágni, nyilván ahol kevés az amper ott az aggregátort használná, de az sajnos kevés. Emiatt merült fel a lágyindító.
Köszönöm -
2 hülye kérdés...
- Vezeték nélküli töltő.
Látszólag tölti a telefont, van, hogy tényleg, de általában a telefonon elmegy-visszajön a töltésjelzés. Ilyenkor a töltő is úgy villog, mint amikor először megkapja a tápot. Adtam neki némi kondit a bemenetre, de úgy is, szóval nem az van, hogy megszívja valami a tápot, és leesik a fesz.
...van benne egy IC meg 2 FET, a tekercs jó, de mi a franc tud ebben egyáltalán így elromlani?- Kapcsolóüzemű táp. Nem indul el. 220 be, kimeneten a visszajelző LED villan egyet. A puffer nem marad feltöltve, tehát valamit csinál a cucc... Flyback kondit cseréltem, nyilván nem lett jobb. Amúgy a legegyszerűbb felépítésű izé, vezérlő IC, FET, trafó, visszacsatolva...
-
Barret001
addikt
válasz
peter889 #91654 üzenetére
Nézelődj. [melegtakony]
-
peter889
őstag
Szerintetek elfogadható áron van most ez a ragasztópisztoly rúd?
[link] 1 599 Ft
Ha a normálistól kicsit többe kerül, nem probléma, csak többszörös árat nem szeretnék fizetni.
----
#91653 Barret001, látom köszi, a nagyobb, 11 mm átmérőjű rúd tehető bele. -
peter889
őstag
válasz
Barret001 #91650 üzenetére
[Ilyened van?]
------
Meg tudjátok mondani, hogy ezekkel a ragaszópisztolyokkal elérhető olyan erősségű ragasztás, mint mondjuk egy technokol ragasztóval?
-----------
Köszönöm mindenkinek az eddigi infókat. -
Barret001
addikt
válasz
rednifegnar #91649 üzenetére
Nekem olcsó teccsós van,és van a markolatában kapcsoló.
-
rednifegnar
senior tag
válasz
ViZion #91646 üzenetére
nekem sincs benne, annyira nem melegszik fel hogy megégjen a rud. ha nagyon hofokszabalyozni akarom akkor neha kihuzom (inkabb kapcsolo kellene ra mert van hogy teszek veszek hasznalom, aztan megint teszek veszek es ujra kell, addig meg ne olvassza a semmit feleslegesen).
multkor lattam valahol egesz picit, maga a pisztoly is pici es a bele valo rud is csak par mm atmeros, majdnem megvettem, kis ragasztasokhoz tok jo lenne. -
kisi
aktív tag
válasz
peter889 #91644 üzenetére
A stanlyeynek van egy pisztolya, kapcsolóval váltható két hőfok, 135, és 210c.
Picivel 5-6.000 körül... -
peter889
őstag
válasz
ViZion #91630 üzenetére
Köszi szépen mindkettőtöknek az infókat.
Ahogy így gondolkodok, nekem is kisebb dolgokhoz kellene.
Gondolom, kisebb dolgokhoz jobb a kisebb átmérőjű rudas változat.
#91632 Reggie0, úgy láttam, a hőfokszabályozósok tizenvalahány ezer forint felett kezdődnek.
Én max. 4 ezer forintot adnék ki érte, így elsőre, aztán majd meglátom.
Gondolom, nem lehet venni annyiért hőfokszabályozósat, vagy mégis? -
-
Reggie0
félisten
válasz
tordaitibi #91640 üzenetére
Ez a litium technológia sajátossága.
Inkabb ugy minden akkumulatore -
válasz
tordaitibi #91640 üzenetére
Nem is baj, ha megáll 80-90% körül, tovább él az akksi
-
-
válasz
Dr. Szilikát #91638 üzenetére
A nagy (forrás) akksi lemerülésétől annyira nem tartok, 10x akkora mint a pici
. Egy diódát mondjuk a biztonság kedvéért belekötök majd, hogy nehogy valamikor fordítva töltsön
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
t72killer #91637 üzenetére
A töltőáramot is elég egyszer beállítani egy multiméterrel, még a töltés elején, mivel később csökkenőbe fog menni. Elvileg rövidzárral is lehet kalibrálni a CC-tápokat, de annyira nem ismerem ezeket, én is csak neten látom. Eszerint be lehet állítani, hogy ne merítse túl az akkut (forrást):
It is a small but well-made product. I will use it to make a driving charger. The action goes well. Set 10.8V, it's exactly cut. Please note.
-
válasz
Dr. Szilikát #91636 üzenetére
, sztem kihagyom az egész inverteresdit és rárepülök a DC/DC-re, amit fentebb javasoltál. Ha árammennyiség szempontjából nem is kritikus, akkor se szeretem a nagyobb veszteségeket.
A buck-boosternél egész 1xerűen annyi, hogy pl 14.2V-ra állítom a kimenetet, 12re a bemenetet, a töltőáramot nem kell vmivel figyelni?
-
válasz
Dr. Szilikát #91634 üzenetére
4A elég
. A feltétel, h <2óra alatt töltse csutkára a miady 7.2Ah-ás pakkomat.
Elfeledtem kérdezni: van egy csóri 4szögjeles inverterem (12Vdc->230Vac), amitől már pl beciripelt és melegedett a dji drónakksi-töltőm. Azt ezekután már tuti nem kötöm rá, de esetleg a kombi ólom-lifepo4 töltögetőt rápróbálhatom a kinyiff veszélye nélkül?
Tény, ez így vagy 30% bukta, de a 120Ah-ás ólomból mind1. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
t72killer #91633 üzenetére
Nem tudom, mekkora áramigény, talán egy SEPIC DC-konverter CC / CV változatban:
https://vi.aliexpress.com/item/1005001688350548.html
https://vi.aliexpress.com/item/1005002804307783.htmlhttps://www.solacity.com/how-to-keep-lifepo4-lithium-ion-batteries-happy/
To summarize this, a bulk/absorb setting between 14.2 and 14.6 Volt will work great for LiFePO4! Lower is possible too, down to about 14.0 Volt, with the help of some absorb time. Slightly higher Voltages are possible, the BMS for most batteries will allow around 14.8 – 15.0 Volt before disconnecting the battery. There is no benefit to a higher Voltage though, and more risk of getting cut of by the BMS, and possibly damage.
-
Sziasztok, van olyan 4S/"12.8V" LiFePO4 töltő, ami (batárnagy) 12V-os ólomakksiról tudja tölteni a kicsi LiFePO4 akksipakkokat?
-
Reggie0
félisten
válasz
peter889 #91627 üzenetére
En a 18W-ossal is siman elvagyok. Ha nem kell a fel rudat egyben kinyomni akkor nem is kell tobb. Ha igen, akkor szivas, hogy meg kell szakitani a kinyomast amig visszamelegszik.
Viszont ha tenyleg jot szeretnel, akkor inkabb egy hofokszabalyozost erdemes venni, mert sokszor az sem mindegy, hogy mennyire folyekonyan jon az anyag, azaz mennyire terul el kinyomas utan, vagy esetleg meg is egeti es kicsit megsargul-e.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Melegragasztó pisztolyt szeretnék itthon használni, ritkán vagy nagyon ritkán.
Ez a Tescoban most akcióban van: [link]
Tudnátok ajánlani?
Nem akarok érte sok pénzt kiadni, mivel még soha nem használtam melegragasztót.Köszönöm szépen előre is.
-
ekkold
Topikgazda
válasz
rednifegnar #91606 üzenetére
A glimlámpát a legkönnyebb villogtatni... Az előtét-ellenállással sorba egy dióda, hogy DC-ről menjen, és párhuzamosan kb. 1uF/200V. A kondi feltöltődik a küszöbfeszültségig, ekkor a glimm világítani kezd, a kondi kisül a kioltási feszültségig, a glimm kialszik, és ez ismétlődik. Az előtét-ellenállást esetleg növelni kell hozzá (1MΩ vagy nagyobbra).
Vagy itt, a lap alján is találsz glimmlámpás villogó kapcsolásokat: [link] -
ekkold
Topikgazda
válasz
tordaitibi #91584 üzenetére
Szia! Van fent egy 12V -> 200V kapcsolás, szerintem nézd meg. De 24V esetén teljes hidas megoldás is teljesen jó lehet.
-
demars
addikt
válasz
tordaitibi #91589 üzenetére
Öcsémnél minden fényforrás ledes (pici kínai táppal). Rádiót nem lehet hallgatni. Akkor szól tisztán, ha a világítás áramköröket lenyomom.
-
MasterMark
titán
válasz
razorbenke92 #91618 üzenetére
Köszi, azt hiszem így már értem.
-
válasz
MasterMark #91616 üzenetére
Egy rövidzárnál hogy lehet kevesebb mint 10A? Hát pl. úgy, hogy a csatlakotás gyenge. Ha nagyobb a helyi ellenállás mint 1.2 ohm, akkor 12V esetén már nincs 10A, de a kontakthiba helyén 120W hőteljesítmény keletkezik.
-
Barret001
addikt
válasz
MasterMark #91616 üzenetére
A 10A biztosíték körülbelül 10A terhelésre kiolvad! De nem pontosan. Ha rossz a kontakt (picike átvezető felület) mm2,akkor tud melegedni,mert nincs meg a felület,ami elvezeti a termelődött hőt! A termelődött hő ott marad,és a környezetét melegíti át.
-
MasterMark
titán
Szóval akkor az a legvalószínűbb, hogy még 10 amper alatt volt, a biztosítéknál meg a rossz kontakt miatt jobban melegedett?
Kigyulladni meg a rövidzár miatti szikrázás miatt gyulladt ki az elvékonyodott szigetelés a végén?
szerk.: De amúgy egy rövidzárnál hogy lehet hogy kevesebb lesz mint 10 amper? Annyi hőt le tud adni a kábel hogy ezt így elbírja? Vagy akkora ellenállása van hogy nem fut meg? Nem teljesen értem.
szerk.2: Vagy nem ért össze annyira hogy nagyobb áram át tudjon menni a rövidzáron?
-
mezis
félisten
válasz
MasterMark #91614 üzenetére
A biztosítéknál nem volt az igazi a kontaktus, az átmeneti ellenállás miatt (meg Ohm miatt) ott volt a legnagyobb a hőfejlődés.
-
MasterMark
titán
válasz
razorbenke92 #91612 üzenetére
Igen, én is ezen gondolkodtam hogy valószínűleg nem volt meg a 10 amper még, de maga a biztosíték háza elkezdett megolvadni, az nem sok akkor már?
Csak a vége kapott lángra, egyébként bírta a kábel, de már legalább 50 fokos volt.
-
válasz
MasterMark #91609 üzenetére
Ha a kábel ellenállása olyan nagy, akkor lehet nem lépett fel 10A áram még a rajta fellépő rövidzár hatására sem. Ugyanakkor pont a nagy ellenállása miatt jócskán melegedett, kigyulladt.
Ezért mondják lakásvillamosságnál is, hogy a kismegszakító a vezetéket védi, nem a fogyasztót.
-
leweegee
aktív tag
válasz
MasterMark #91609 üzenetére
Az előbb nem ezt írtad. Passz.
-
PHM
addikt
válasz
rednifegnar #91606 üzenetére
Nem, nem lehet megoldani direktben.
Kell egy előtét, ami lehet kapacitív is, de minimum kell a kondin kívül még 2 ellenállás
és 2 dióda, valamint egy pufferkondi sem ártana.
Szerintem jobb, ha elengeded a dolgot. -
leweegee
aktív tag
válasz
MasterMark #91607 üzenetére
Rossz volt az érintkezés a késeknél.
-
MasterMark
titán
Üdv, autós 10 amperes biztosíték nem égett ki rövidzárnál, viszont a háza megolvadt.
Ilyen hogy fordulhat elő?Köszi.
-
-
mezis
félisten
válasz
rednifegnar #91601 üzenetére
A villogást elektronika vezérelheti, azt meg a névleges feszültségen lehet üzemeltetni.
"OPERATION VOLTAGE FROM 3.5V TO 13V" -
mezis
félisten
-
ViZion
félisten
válasz
rednifegnar #91601 üzenetére
glimmlámpa? Mondjuk az nem villog, de sztem az a legegyszerűbb.
-
rednifegnar
senior tag
vannak ilyen villogo led-ek pl itt, szerintetek ezt lehet valahogy nagyobb faxni nelkul 230vac-ra kotni. mint pl a hagyomanyos ledeket kondival (es/v ellenallassal), vagy ez igy eselytelen?
igazabol egy mukodes visszajelzo lenne amihez a legkevesebb alkatreszt kellene felhasznalni es beepiteni. a villogas miatt fontos lenne ha figyelemfelhivobb lenne, nem ugy mint egy sima konstans led.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- SörcsaPH!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest