Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Akkumulátoros gyújtású motorkerékpárhoz "terveztem" LED-es világítást.
A kérdésem az lenne, hogy rendben van-e így vagy valamit változtassak rajta?Konkrétan ezekről a LED "izzó"król van szó: eBay
200mA áramfelvételt számoltam "izzó"nként, s a HE kalkulátorát használtam előtét ellenállás számítására. Mivel nem konkrétan motorba való izzók, ezért tenném be a feszültség stabilizátort, mert az akkumulátorban lehet 14V is, ha jól tudom.
Szerk.: Annyival kiegészíteném, hogy az ellenállás a tompított világítás miatt van benn.
Viszont, azt az előtét ellenállást máris elnéztem,12V-ra számoltam. Mekkora ellenállást tegyek be, ha 7-8V-ra szeretném ejteni a feszültséget amikor tompítottra kapcsolok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest