-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Fontos olvasmány a tapasztalatlanabbaknak, és akiknél kiborul a só sokszor.
-
JNashville
senior tag
válasz
emperorka #43197 üzenetére
Régen tényleg ez volt a baj vele, de a két új lap pont ezekben segít. Shredder, Gorillabot, Boom csinál elég lapelőnyt, ha a boardot meg tudod őrizni az első 4-5 körig, onnan már elég az is, ha simán face-re mész és t7-t8-t9-ben elsütöd a bent maradt Fireball-Frostboltokat. Nekem legalábbis ez általában bejön.
-
emperorka
tag
válasz
JNashville #43196 üzenetére
Amúgy pont ugyan ezzel a deckel játszottam én is, nem lenne rossz csak az a baj vele hogy hamar kiürül a kezed és utána nem tudod visszatölteni. Ha meg letakarítják a boardodat akkor vége van a meccsnek.
-
JNashville
senior tag
Ebben sem kételkedem.
-
emperorka
tag
válasz
JNashville #43194 üzenetére
Nyugi, rank 5 felett nem fog működni
-
JNashville
senior tag
Nem gondoltam volna, de egész tűrhetően lehet most haladni ladderen mech mage-dzsel, amit szerintem utoljára komolyabban a G&G megjelenésekor játszottam. A két új lap (Clockwork Knight és Gorillabot) akkora value, hogy megáll az ész, utóbbinál mondanom se kell, mennyire beteg lehetőség vannak:
- fegyveres kasztok ellen Snowchuggert szedni (volt, hogy egy meccsen mindkétszer sikerült),
- ha nagyon aggro-san akarjuk nyomni, jöhet egy Blingtron, Fel Reaver vagy akár Clockwork Giant, ami a sok mid pala/handlock ellen eléggé olcsón kijöhet,
- Mechwarper, Shredder vagy Sky Golem meg bármikor, bármi ellen betegség. Eddig a legrosszabb dolog, amit ki kellett szednem, egy Micro Machine volt, de előre rettegem a Discovert, amikor a három lehetőség Jeeves, Taunt Dummy meg Junkbot. Utóbbi trade-elés előtt középjátékban még vállalható, de egyébként meh.Itt a decklista, Rank 12-ről 7-re vitt fel, elég lassan, szinte mindig kapok valami gyökeret, aki elcseszi a winstreak folytatását, de aztán megint összejön három win általában, úgyhogy lassan, de lehet mászni vele.
-
saelin
veterán
Nincs is annál jobb érzés, mint amikor az ellenfél arcába sebzel 96-ot...
-
saelin
veterán
válasz
ígyvanferi #43187 üzenetére
Akkor nem csak én voltam ilyen "nub"!
Megnyugtató.
-
oba
addikt
Amikor a rank16-rank9 -es winstreakes ámokfutásodat egy turn6/turn7 dupla Mysterious Challenger állítja meg...
SzikretGyökerek.
-
ígyvanferi
addikt
Ja, b.szki, tényleg. Kösz! Tudtam, hogy én vagyok a hülye, nem a játék.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ígyvanferi #43184 üzenetére
Ugyanúgy élnie kell egy kört mint egy másik minionnak. Ezt én is megszívtam először.
szerk.: lecsúsztam
-
dejaris
addikt
válasz
ígyvanferi #43184 üzenetére
Friss meg nem ut, mivel nem charge-os.
-
ígyvanferi
addikt
Őőő, az, hogy néha tudok ütni a PO-s dobozzal, néha meg nem, miért van? Biztos csak nem látom a fától az erdőt.
-
whitezo88
nagyúr
Amikor akasztják a hóhért
[link]
-
-
bepe79
addikt
Nekem elsőre meglett a Brawl palával, húztam valami olyan lapot is, ami 10 damage-es, és a végén azt a Hero-jába toltam. Ki is cseréltem a Hunter-emnél és a Palámnál a lapok hátulját erre a szép villogó égős karácsonyfára: )
-
whitezo88
nagyúr
nekem eddig ez tarol, talán ha 1-2 lose volt 7-8 win mellé. [link]
t1 soulfire is mehet sajátra, t2ben lesz így csomag. Lényeg hogy saját dobozt érdemes ölni hogy elhappold a másik elől. Előző 5 meccsem 3-5. kör win volt. T2 PO nagyon durva, t2 sayer nagyon durva, sajátot alchemiztezni szintén durva, stb stb. Wrathguard és Sword olcsó és 4es dmg. -
szilva01
őstag
Kezd eldurvulni az androidos HS, mikor először letöltöttem ~1,3 Gb volt, mostmár kereken 2. Ebből még baj lesz. lesz...
-
emperorka
tag
Ezt én se értem...oké, olyan a hátlap amilyen, de miért nem a szokásos pakk mellé adták? Így mondhattuk volna hogy az ünnepekre kaptunk egy karácsonyi hátlapot még pluszba. Így meg egyik kezükkel adtak, másikkal elvettek. Mondjuk én még bízok, hátha kapunk még ajándék pakkokat.
-
oba
addikt
Ekkora skót egy gyökér bandát komolyan... nyilván bele pusztultak volna ha a szokásos pakkot is oda adják a fos hátlap mellé. No comment. Ez a Blizzard komolyan ilyen piti dolgokat művel ekkora nagy cég létére? Vicc, komolyan.
-
NyxNyxNyx
addikt
Inner fire Priest-tel tök jó.
Zsinórban kaptam 3db 2 manás Confessor-t. Turn 3 12/12 ajándékkal leütöttem minden szart.
-
thesound
addikt
A brawl bugos? Több brawlnál volt már ha feladja az ellen, akkor nem számolja, hogy nyertem, és a hátlapot sem kaptam meg így. Mind1 nyomom a köv. kört
Megadta a második meccs után amit buktam amúgy
-
NyxNyxNyx
addikt
Egy early doomsayer kb meg is nyeri a meccset. A packért kár, na mindegy.
-
h3lios
addikt
válasz
JNashville #43159 üzenetére
Happy Feast of Winter Veil !
-
Redcaster
őstag
válasz
JNashville #43159 üzenetére
Bezony...
-
JNashville
senior tag
Ezen a héten komolyan pakk HELYETT jár ez a fos hátlap?
-
whitezo88
nagyúr
na NA-n meglestem Brawlt, spoiler akit érdekel:
Mindenki kap 1 4 életes ládát, amit ha megölsz (mindegy melyiket), kapsz egy 1 manás discovert, amiből jó kis lények jönnek. Elvileg az ellen kaszttól, ahogy néztem, és sokkal olcsóbbak is. Nekem először 3 manás Alakir, majd még egy 3 manás Alakir, majd 1 manás Mistcaller jött, aztán feladtade fire ele-t is ajánlott 1 manért, szóval 5-tel olcsóbbít. Ha meghal a láda, kör elején kap újat a játékos.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Olyan jóleső látni, amikor mill rugózás közben a Deathlordod kirakja az ellenfél (renolockot játszó) renoját, ezáltal használhatatlanná téve azt
Ment is a concede a srác részéről. -
whitezo88
nagyúr
válasz
hyperspace #43153 üzenetére
cancer shaman ellen elég lassú, elmegy a köröd a húzással.
Apropó: ilyen yolo shaman ellen topdeckelni t7-ben tíz élettel a Reno-t FeelsGoodMan
ma volt ilyen. Még sima Rockbiterrel is ment arcba csak úgy.
-
hyperspace
őstag
válasz
JNashville #43152 üzenetére
paladinok meg aggro shaman ellen jó, ott szépen lehet lapokat huzatni vele.
-
JNashville
senior tag
Ha már ilyesmi a téma: szerintetek érdemes lecraftolni Harrisont a mostani metában? Én úgy érzem, eléggé jó lehet, főleg a mid palámat dobná meg.
-
F-ECT$
titán
válasz
Kanczy #43147 üzenetére
Egyrészt érthető, hogy nem használt kártyák helyett szeretnél egy olyat, ami 3-4 deckbe is befér, másrészt 3 legend + 1 golden epic kártyáért cserébe egy sima legend elég fájdalmasan hangzik. (Ha ezek duplikátumok lennének, akkor ok, de gondolom csak 1 van belőlük.)
Az említett ötösből én Fizzlebang, Millhouse, Troggzor 3-ast törném.
-
F-ECT$
titán
válasz
hyperspace #43137 üzenetére
Én sosem törtem legendet, pontosabban csak akkor ha full dustot adott (nerf után), vagy 2 volt belőle. Ha hosszú távra tervezel a játékkal, akkor bármelyik lap lehet jó. A korai zoo pl futtatott Shieldbearert, se előtte, se utána nem kellett sehova, de abba a deckbe fontos volt.
Bármelyik legend lehet még jó, bár az emlegetett Bolf vagy Flame Leviathan jelenleg tényleg elképzelhetetlen, hogy jók legyenek.
Vele és Neptulon viszont előkerülhetnek még.
noxwill: ja.
-
callmeakos
veterán
Rafaam csak ugyanazt a 3 Artifactot dobja elő?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
hyperspace #43141 üzenetére
Hogger kb. egyszer volt meta control warriorban 2 hétig, mert Forsen betechelte, azon kívül sose láttam.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Neptulon jó Midrange shamanba, csak az a deck gyenge.
Velenre van valami OTK priest deck, de az is inkább csak fun deck
Giorgio: egyetértek, a jövőben még jöhetnek lapok amik miatt jók lesznek ezek a lapok. Malygos is néha eltűnik, néha visszajön. Ami tuti törni való kategória, az pl. Bolf, a gvgs mage legend lap, meg a hasonló hulladékok
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ezek ilyen határérték lapok, én nem törném be őket, mert néha a meta furcsa dolgokat hoz játékba. yserat se játszott a kutya se, mielőtt visszajött.
-
hyperspace
őstag
használható lesz vajon valaha Velen, vagy Neptulon? Azon agyalok, töröm őket, és befejezem Ysera-val a dragon priest deckemet. Chromaggus van a helyén.
-
saen
veterán
válasz
Chuzzlee803 #43132 üzenetére
Jaraxxust szerintem megpróbálhatod Mal'Ganis helyén, illetve ha van fearsome doomguard azt is. Demon szinergiát nem szüntetném meg, mert az nagy tempo swing ha ingyen ki tudod őket rakni. És ha nincs boom meg malganis, akkor ne legyen bgh target szerintem, erre figyelj. Alex szerintem nem kell, Sylvanas még jó lehet, de nem feltétlen legendary a megoldás mindig.
-
saen
veterán
válasz
Chuzzlee803 #43130 üzenetére
Valami late game akkor is kéne bele ha ilyet akarsz játszani és nem aggro. Top deck így viszont nem lesz szerintem, ezek elég jól illenek bele, főleg a Mal'Ganis.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Létezik olyan zoo deck ami nem használ se Malganist, se Dr7-et, és nem aggró? (Jaraxxus van, de handlockra meg nincs se lapom se dustom
)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
F-ECT$ #43121 üzenetére
annyira jó hogy 2-3 lett, 1 legend mage, aki 15 lapból 2 cleart tolt el nálam 3ból 0 jött fel, aztán meg 2 pala, amiről inkább ne is beszéljünk...
rank13on Reno warlock: Kirakom Feugent, ő meg t7ben Stalagg+Reinc... ggwp... ilyet se most láttam, elég vicc kategória volt.
-
tomazin
veterán
válasz
ígyvanferi #43120 üzenetére
Emellett írta itt valaki, hogy más játékokban ki bírják adni egyszerre a világon mindenhol az új contentet.
Nem tudom, egy ideje hots és hs amivel online játszom.
-
saen
veterán
válasz
tomazin #43119 üzenetére
A rossz PR üzenetben egyet értünk, ennek a kommunikációnak negatív a felhangja.
Szerver probléma azért más játékoknál is szokott lenni, viszont ami nem pozitív az, hogy semmit nem javítottak ezen az évek alatt. A megoldás az lett, hogy a legforgalmasabb szerveren éjszaka tolják ki az új cuccokat és jobban eloszlik a tömeg. Ez elég amatőr megoldás a skálázható szerverek világában...
-
zws
senior tag
válasz
ígyvanferi #43120 üzenetére
És akkor már beszélhetnénk a mozi premier vetítésekről, vagy az amerikai sorozatokról is, de ez más kategória
Sokan túl sokat foglalkoznak azzal, hogy xy miért kapja meg előbb mint ő, és rögtön türelmetlen ha várnia kell. -
tomazin
veterán
Annyiban igaza van mindenkinek, hogy teljesen mindegy mikor jön a brawl. Viszont már megint az van, hogy us-en kívül mindenki le van sajnálva. Nagyon rossz pr üzenet.
Emellett írta itt valaki, hogy más játékokban ki bírják adni egyszerre a világon mindenhol az új contentet, ami az internet korában szerintem egy teljesen elvárható dolog (hiszen akkor minek is fűtené a marketing a hypetraint, ha dzson már kitolta az adott contentet, mikor nekem még 2napot kell rá várni).
Szóval szerintem, igen probléma. Nem nagy, de megint csak mutat valamit.Btw amióta kiadták a patchet kb 2x tudtam belépni, az elmúlt 3napban meg egyáltalán nem. És még nem tudom eldönteni, hogy beruházzak-e egy új telefonra (sajnos az sd kártyára átlinkelős mókára nincs most időm, mert a telefont is újra kell húzni, netem nincs otthon, úgyhogy eléggé bukta), vagy szimplán keressek más játékokat androidra.
-
whitezo88
nagyúr
loe bejelentése óta nem arénáztam, egy nem rossz drafttal sikerült visszatérni
[link]
+ Blizzard, 2 skillstrike -
zws
senior tag
Igazából én se értem mire fel megy a sírás a brawl miatt. Semmit nem kapsz azért ha "az elsők között" csinálod meg a wint, se azért ha indulás után 1 órán belül. Valószínűleg sokunknak nem egy extra pakkon fog múlni az, hogy összerakjon egy paklit, így kár idegeskedni miatta.
Mellesleg kíváncsi lennék hányan hagyták abba a HS-t azért mert nem tetszett nekik a szerverlehalás, laggolás stb probléma. Valószínűleg az emberek 99,9%a inkább azért nem játszik tovább, mer megunta, ezen pedig nem változtat semmit az, hogy 5kor vagy 10kor van új brawl.
Arról nem is beszélve, hogy gondolkozzatok kicsit Blizz fejjel. Te beraknád csúcsforgalomba a brawlt úgy, hogy arra a pár órára több ezer $-ért kellene bérelned/vásárolnod még erőforrást, hogy lagg nélkül bírják a szerverek? Vagy inkább te is átraknád olyan időpontra, amikor a jelenlegi erőforrással is ki tudod szolgálni a játékosbázist, mert eloszlik a terheltség (Mivel nem mindenki este fogja most megcsinálni, hanem reggel vagy másnap délután). Az oké, hogy lenne miből költenie erre Blizznek, de attól, hogy van pénz még nem kell ész nélkül költeni. Valószínűleg nézik ők is, hogy mely időszakok kritikusak terheltség szempontjából.
-
h3lios
addikt
válasz
whitezo88 #43112 üzenetére
Jaja, azt is olvastam.
Mindenkivel kicsesztek, csak NA-n lesz értelmes időben a Brawl. Továbbra sem tudom egyébként megérteni, hogy ekkora bevételek után hogy az istenben nem tudnak egy rohadt kártyajátéknak elegendő szerverparkot fenntartani. CS-ben sokkal komplexebb dologról van szó, de mondhatnám az összes Highend gépet igénylő játékot. Ott sikerül több millió játékost kiszolgálni ?
De legalább ismernék el, ha valami sz.r ne nyomnák ezt a minden rendben dolgozunk az ügyön dumát.
Most is az lesz mint eddig, NA-n lesz 10 perc fennakadás, eközben este 10-kor is ugyan úgy lehalnak majd az EU szerverek. És akkor már tényleg nem tud még az sem játszani, akinek amúgy jó lenne az időpont. -
h3lios
addikt
válasz
ígyvanferi #43107 üzenetére
Sokkal inkább, mint 10 után.
Sok esetben hazaértem gyorsan letoltam és ki is nyomtam a játékot. Nem fogok még 1 órát várni 10 után már erősen leépült agyi állapotban vagyok. Nap közben leszívnak agyilag az ügyfelek.
Ügyfélszolgálaton szerintem nem kell bemutatni milyen kérdések / esetek jönnek minden nap.
Pláne decemberben, ilyenkor meg vannak bolondulva az eberek. Örülök, hogy a fejemből kilátok, nemhogy még 10 után tököljek 40 dustért.Hidd el, hogy hatalmas különbséget jelent az, hogy mikor állok neki. 9-kor, vagy 10-kor (szerver halál esetén fél 11-kor).
Az pedig nem egyszer előfordul (mint most a héten), hogy 3 napot vagyok egyben. Ilyenkor másnap is csak ugyan úgy este van időm játszani.
Így is sok esetben este kell játszani 1-et, mert 3 nap meló után betorlódnak a questek és szabadnapra már 1-et elveszítenék, amit pedig nem akarok.De sokan nem maradnak fent eddig, pláne nem egy hülye játék miatt.
-
h3lios
addikt
válasz
whitezo88 #43103 üzenetére
11 óra meló után hazaérek 9 - re, fog a tököm még este 10 óra után 40 dust-ért küzdeni még 1 spideres brawl-ban, mert épp összeomlik a szerver. Hozzáteszem, hogy szabad napokon még szarabb lesz, mert másnap adott esetben meló. Gyakorlatilag mindenkivel kib.sztak akik nem NA szerveren játszanak.
De nem is értem, hogy ekkora bevétellel hogy lehetnek ennyire kritikán aluliak a szerverek. Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy CS:GO-n nevelkedtem az elmúlt 2 évben. Ott még csak hasonló failra sem volt példa. Volt, hogy nagy update után összecsuklottak a szerverek (piacon megőrültek az emberek). Mindez tartott fél óráig. Utána minden rendben volt. És világszerte egyszerre van update. Ha egy ilyet meglépne a Blizz leolvadna a fél szerverpark. Egy ekkora cég nevetségessé teszi magát ezzel az amatőr hozzáállással.
Ez olyan lenne, mintha én az mondanám az ügyfélnek, hogy tök király kötünk 1 új szerződést és majd 1 hét múlva be is aktiváljuk, de ne aggódj, addigra biztos nem fog semmi összecsuklani, addigra tuti jó lesz.
Ha minden szolgáltató / cég így működne már rég visszakerültünk volna a kőkorszakba. Egyetlen rohadt nagy szerencséjük van, hogy nincs konkurencia. Ha lenne már rég kikaptak volna / jelentősen kevesebb lenne a bevételük, mert valamit vissza is kellene forgatni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
h3lios #43102 üzenetére
nem egy nappal hanem 5 órával hátrébb teszik. Az a vicc hogy PR-hányadékkal azt mondják hogy nekünk lesz jó, közben meg nekik így kényelmesebb, ahogy a korábbi exp-ek release-i is.
Blizzard is treating EU like trash
Este tíz tényleg jobb, mikor már mennek a népek aludni a munka miatt, mint az 5, mikor épp hazaérnek a melóból.
-
h3lios
addikt
Csak mondom, hogy elvileg a Brawl mostantól EU-n egy nappal később jön, ugyan úgy mint az Adventure szárnyak. (redditen olvastam).
Erre csak azt tudom mondani, hogy Fuck yourself Blizzard.
Szarok az EU-s szerverek ? Semmi baj, majd éjfélkor berakjuk a brawl-t amikor mindenki alszik, hogy az a két db. kávéfőző is el tudja futtatni, amit üzemeltetnek. Ritka egy szarházi bandáról van szó...
Oké, hogy NA-s szervereken valszeg többen is játszanak, de az már kritikán aluli, hogy ennyire szarnak a fél világra....Ja és a hivatalosa twitter accounton is védik azt a foshalmot amit EU szervernek neveznek. Valaki írta nekik, hogy mindig kicrashel EU, amikor új brawl van. Erre válaszoltak, hogy nem mindig. Srác erre: nem mindig csak majdnem minden héten.
Erre mi volt a hivatalos válaszuk ? A majdnem minden héten nem jelenti azt, hogy mindig...
Ezek tényleg ennyire gyökerek, vagy csak be vannak b.szva ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged