Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
wow pappal megöltem egy murlocadint ami egyik legnehezebb matchup a "kombó" miatt. Arany paladin volt, de első Fint 2 murlockra tolta el, második meg kevés volt. Entomboltam egy Warleadert és annyival kevesebb éledt fel. TS se volt a deckben. Kétféleképp lehet megnyerni: Entomb legend murlocot, ill. TS-elni Anyfint és miután eltolta, sajáttal kivégezni, más mód nincs.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Nekem a mostani brawlban egy házi worgen warrior is jól muzsikált, sokan elfelejtenek boardcleart hozni az onlyface miatt.
-
whitezo88
nagyúr
ON: dupla warrior quest, első meccs: [link]
sejtettem hogy a Block hiba volt, de ez retarded... 0 exec 0 bgh... nem látszik de DF is jött... laza 6 lap kb. -
whitezo88
nagyúr
mikor Forsen megcélozza a Kappa rekordot LIRIK elől
[link]
-
darkrock
aktív tag
Meg is van a Rank 5, jó ez a Paton Warrior
Pár százalék eltérés lehet, mert volt hogy elfelejtettem elindítani a trackert.Par epic play
Reno warrior ellen: kép. A Rhonintol kapott három Arcane Missiles megsokszorozta a Patronjaimat
Renolock ellen kép. Ellenfél kitette Jaraxxust én a következő kőrben arcra Death's Bite, Fire Blast és Gromm.
-
netpeti98
addikt
válasz
férfiállat #45494 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de elvileg a busy státusz esetén nem dobja fel a chat ablakot játékon belül. Legalább is a Starcraft 2-ből kiindulva. Ki kell próbálni.
-
saen
veterán
Szerintetek van ennél rosszabb pack?
A mai Watch and learn eredménye...
-
P00By
nagyúr
Mennyi dragon pakli lett! Vajon miért?
-
salaam
senior tag
Másnál is huncutkodik a decktracker a legutolsó frissítés óta? Néha teljesen lefagy a játék miatta, meg ilyen darabos f*s, ahogy a nagyrabecsült főnök mondaná. Lehet, hogy nem túl stabil az új verzió.
-
darkrock
aktív tag
Mikor az ellenfélnek két élete van és a Slam nem sebez arcba de felhúzza Finleyt és ott van a Hunter hero power majd jön az "I Will be your Death" és a friend request: FeelsGoodMan
(#45486) salaam: ma egyszer lefagyott a játék, nem tudom mi okozhatta. Szerencsére győztem, miután kint voltam a patronok a face shaman feladta.
-
KaraDani
addikt
-
Soybex
őstag
válasz
férfiállat #45479 üzenetére
Best tanár ever
-
Genji
őstag
Zetalot vs Stancifka
A priestmágus elveri a handlockot 3x az önmagában epic de az utolsó meccs.. WTF!
-
netpeti98
addikt
válasz
férfiállat #45479 üzenetére
Mind a két játékoshoz be tudsz lépni spectatornak. A board azé lesz akihez először belépsz, de a másodiknak a keze látszik.
-
férfiállat
tag
Sziasztok
1 középiskolában dolgozom infótanárként és arra gondoltam, hogy lehetne szervezni hs bajnokságot és arról szeretnék érdeklődni, hogy legálisan lehet e olyan környezetet használni hogy látszódjon mind a 2 játékosnak a kezében a lapok, pont úgy mint a hivatalos versenyeken vagy marad a 2 kivetítős spectator mód? -
salaam
senior tag
válasz
EmptyParadox #45476 üzenetére
Gratula
-
Genji
őstag
válasz
EmptyParadox #45476 üzenetére
grat
-
EmptyParadox
senior tag
Első golden herom meg is van.
Closed beta közepe óta játszom (kb. 3 hónap kihagyásom volt összesen), többi class még messze van. Eléggé casualben tolom.
-
Balathruin
veterán
Sajvz (2) priest, 6 élet, következő kör 3 fatigue, 2 Ysera a boardon, Thijs (2) utolsó kártyája: Bash.
Ezt kapod azért amiért nem healelsz. -
KaraDani
addikt
A döntő game 2-2 után Savjz és Thijs között is eléggé epicre sikerült. Azt is ajánlom ha felkerül.
-
KaraDani
addikt
Omfg. Ostkata vs Thijs, miracle rouge vs druid, rogue topdeck módban druid 4 hp-n. Ostkaka a rogoueal sorozatban húzott: fen of knives, prep, conceal, prep, cold blood, na ha valamikor lehetne saltynak lenni az ez volt.
-
dejaris
addikt
Eliset kijatszva, tokig huztam a paklim, de a map sehol se volt.
-
sagem
addikt
válasz
whitezo88 #45469 üzenetére
Szerintem alsóbb szinteken vacak, én elég sokat próbáltam
Biztos nem is játszok vele olyan jól, de egy másik control pappal többet nyertem, mint ezzel. Most is próbálom de..rank 12ről->rank15..
S itt nem is látok már jó ideje secret palákat pl. Face sámánt se..csuda kombinációk vannak..pl. az előbb mech warlok.. -
sagem
addikt
válasz
whitezo88 #45466 üzenetére
Ah thx, ezt ismerem..szerintem sokat nem ér rank 10-15+ között, simán ledarálnak vele általában, eléggé halott pakli, ha nem jól húzol az elejétől kezdve végig..legalábbis nálam nem volt valami világverő, másik pap paklival jobban haladtam.
Legend persze más tészta..de ott már szinte mindenfélével lehet(ne) haladni
-
h3lios
addikt
Szerencsétlen Strifecro, Ostkaka 10/10-es Edwin-t tolt ki második körben. Ezzel nem tudott mit kezdeni az aggro shaman, nem volt kézben earthshock.
-
whitezo88
nagyúr
ez az Eloise pap nem tűnik rossznak, Kolento top3ban vele az elmúlt napokban, sjow is ma top100 volt végig, valami 39nél hagyta ma abba.
-
Gyuri27
félisten
Classic play. Turn 1 cleric. Turn 2 sield. Turn 3 blade, circle. Aztán lehet vakarózni.
Maradjunk annyiban, hogy ha kolentó bárki top steamert nézel a clerik mindig hal amint lehet. Ugyanúgy a secret keeper, a wyrm. Mert lehet nem tudja tromfolni. Ha viszont tudja 3-4 kör alatt bukod a meccset. -
Gyuri27
félisten
Félő volt, hogy a clreicre érkeznek a buffok. Ha pedig ez megtörténik nem veri le a shámi a boardról.
Én is leütöttem volna. Az, hogy LF mindenféle classic lappal játszott egy dolog. Mindenki másnál ment volna rá 1 de inkább 2 velen.
Az meg külön tészta, hogy a 3/4-t hogy verte volna le a priset vagy abból, hogy húzott volna lapokat. Ja várj cleric buffal. Ha pedig félek a bufftól és nem rakok ki semmit leverem.
Amúgy meg nem hajtotta a tatár. Neki ott volt a board clear. A lapok gyültek a kezében otk-ra játszott. Jó játékos zalae de ettől nem lesz quantum fizikus. -
saen
veterán
válasz
KaraDani #45450 üzenetére
Megnéztem a meccset és jót röhögtem. Bár Zalae tényleg tökéletesen játszotta a matchupot, azért nem kellett hozzá akkora zsenialitás. Ha játszik a shaman ED-vel akkor ez már sokkal inkább egy control deck nagy bursttel és nem aggro. Arra emlékeztetett a meccs amikor Kolento ladderen nyomta a saját verzióját napokig streamen, ott ha nem is ennyire élesen, de sok hasonló meccs volt.
Az egészet az tette viccessé, hogy a "nagy szakértő" Kripp totál nem ért a játékhoz, az aréna nem egyenlő a verseny deckekkel. Rockbitert nem szabad elszórni ilyen matchupban egy clericre, mert rengeteg burst-öt buksz és kifogysz a sebzésből. Ezekhez meg játszani kéne a deckekkel, hogy tudja kommentálni és akkor nem égne be annyira, mint most amikor nem értették Frodannal a meccs elejét... -
JNashville
senior tag
Dupla 60 wines Druid questem volt ma, rühellem a decket, de inkább összeraktam, mintsem cserélgessek valami sittre. Az első meccsen azért tett róla a játék egy Shredder segítségvel, hogy megjöjjön az esports alaphangulat:
Meg is lett a 140 gold 6 meccsből.
-
KaraDani
addikt
válasz
Gyuri27 #45448 üzenetére
Azert ahhoz hogy a shaman nyerjen kellett egy zsenialis strategia. Nem sokan oldottak volna ezt meg ugy ahogy Zalae. Aggro deckel az elso 6 turnbol 5-t elpasszolni, hogy a clericcel nem tudjon huzni, majd gyakorlatilag boardcearrel valuegamet nyerni... Azert ez az emelem a kalapom kategoria. Es lifecoach is toketelesen tudta mire megy ki a jatek, jol jatszotta o is a amennyire lehetett. Talan egyet hibazott coach, ha mar az elso corruptor lehetosegnel korbejatszotta az ED-t akkor szerintem a masodikat se kellett volna kirakni uresbe, hanem megtartni removalnak mindkettot. Ugy lehet eleg defense lett volna. Vagy ha kirakja rogton az elsot kellett volna maikor az ED meg fura lett volna mert 4 manaja volt csak Zalenak es ED utan 1 maradt volna kov korben is, szoval nem lett volna lehetosg lavashuockra ket korig.
-
KaraDani
addikt
A tegnapi Lifecoach vs Zalae matceket eredemes megnezni. [link]
Ez a szeria zsenialis volt. 24 percnel meg az egyik legjobb game amit eddig lattam. Aggroshaman vs dragonpriest. Next level plays... -
thesound
addikt
-
JNashville
senior tag
Szezon elején legyen a váltás? Tehát ti azt szeretnétek, hogy a teljesen új Hearthstone élmény április elsején induljon el?
-
KaraDani
addikt
válasz
Balathruin #45439 üzenetére
Grat, és nem is egy tipikus klasszal
Golden Sen'jin
-
ThySoul
senior tag
Mit szóltok ahhoz a világmegváltó ötletemhez, hogy a Jugglernek lehetne olyanra esélye, hogy a kését kidobja a tábláról? :"D (csak 1%, de szerintem vicces lenne)
-
törölt tag
nehéz eldönteni, hogy ezen a versenyen mi a nagyobb rák, a shaman vagy a druida.
-
KaraDani
addikt
válasz
JNashville #45426 üzenetére
Nem lenne fura hó közepén váltani? Úgy értem a ranked rendszer is átformálódik kicsit, azt gondolnám a logikus bevezetés így egy szezonvége lenne.
-
saen
veterán
válasz
JNashville #45426 üzenetére
Én azért nem fogadnék rá. A LoE-vel siettek az ünnepek miatt... Persze nem bánnám ha hamar jönne
-
Kanczy
veterán
A játék azt akarja, hogy face hunterezzek
-
whitezo88
nagyúr
kis érdekesség [link]
első posztban van egy shot, pl lehet deck selectről collectionba menni majd, és fent lehet váltani a Wild és Standard közt.
-
whitezo88
nagyúr
[link] Aki lemaradt, BB hs-ezik és válaszolgat. Több részre van vágva a VOD, nem ez az egyetlen.
Nem tudom miért f2pn játszik, nincs rendes accja? Láthatnánk rendes Legend playeket tőle
-
saen
veterán
Fordítva van, két expansion és egy adventure, elírtam.
Egyébként ez az áremelés és nem a standard format. Blizzard jól kitalálta, nyáron kijön az olcsóbb adventure amikor mindenki egyébként is nyaral. Tavasszal meg Karácsony előtt amikor jobban költenek az emberek, akkor jönnek a nagy kiegek. Egyértelműen áremelés ez.
-
whitezo88
nagyúr
ha 2 nagy és 1 adventure lesz, az elsőnek tényleg jönnie kéne márciusban, vagy fel fog torlódni és a TGT is elég rég volt.
-
Kari1
aktív tag
Szerintem meg újaknak pont azt könnyebb mivel ha jön egy kieg 5 szárnnyal az is csak 3500 gold és akkor megvan az összes kártya. Plusz mivel gondolom heti bontásban jön így ha valakinek csak 1000-1500 goldja van kezdéskor akkor is kb időben végig tudja csinálni ha napi 80 goldot szerez. (max az utolsó szárnyat pár nappal később nyitja)Míg ha kiadnak egy új kieget akkor ott lesz min 100-130 új kártya, amihez a 3500 gold kevés lesz, és itt rögtön kellene annyi gold, plusz még az összes kártya sem lesz meg. (Ez akkor is kevés ha azt feltételezzük hogy a 100-130 kártyából csak 20-30 használható mivel abból sokat úgyis kraftolni kellene, mivel 20-30 nyitott pakliból nem jönnek majd be a hasznos epic/legend lapok)Közben látom hogy fordítva lesz (sajnos böngésző nem frissített rendesen így nem láttam az új kommenteket). Így viszont már kezdő /olyannak aki kevesebb mint 1 éve játszik/ lehet hogy kevés lesz a gold / dust.
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #45413 üzenetére
A második verzió esetén 1-1 promóciós 50-es packot vagy ha nincs, akkor egy 40-es vagy 60-as packot kell venni, ami szerintem az átlag usernek belefér (nem feltétlenül itt Mo-n). A tavaszi kieg sok kérdést meg fog válaszolni.
Az adventure-nek általában jobb az euro / gold aránya, viszont lehet, hogy azt kevés lesz megvenni, és kell majd mellé packot is.
-
zws
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
F-ECT$ #45407 üzenetére
Azért óvatosan kell ezzel bánniuk. Nem tudom mennyi a f2p userek száma, de a 3. verzió szerintem nagyon sokukat elijesztené. És lehet mondani, hogy a f2p userek úgyse hoznak pénzt, de figyelembe véve, hogy a fizetős, de béna játékosok igazából őket tudják csak érdemben megverni, ezért az ő kiesésük a fizetős keresletet is visszaveti.
Mondjuk a jelenlegivel számolva elég megengedő a rendszer (ha valakit tényleg érdekli a játék, akkor a napi 5 win + quest nem egy nagy időbefektetés), szóval el tudom képzelni a 2-es verziót. Az elég arra, hogy nagyon casualkodva azért kelljen fizetni, de ha valaki nagyon ráfekszik akkor f2p tud maradni (így legalább érezheti azt az illető, hogy f2p is össze lehet szedni mindent).Mondjuk másik oldalról, ha az ember megveszi az adventure-t $-ból, akkor máris drasztikusan jobb a helyzet. És évi 1 fix kiadás nem tűnik egy vállalhatatlan tételnek, kivéve ha az ember elvből f2p-en játszik. Azért az Adventure-t gondolom inkább megvenni, mert az egy fix összeg. Pakliból lehet elég a 150, de ha peched van, lehet kell 200. Ez olyan szemszögből, hogy az ember nem nagyon akar fizetni a játékért, szerintem kevésbé vonzó.
-
thesound
addikt
válasz
F-ECT$ #45407 üzenetére
Utóbbi lesz várhatóan. Mintha valami kékben azt olvastam volna, hogy nagy kieg. jön. Bár kell is a nagy kieg. a standard miatt minden évben.
Nem játszottam még ennyit "F2P" játékkal, de az ő szempontjukból nézve zseniális üzleti modell. Tudom, hogy ez ilyen bicikli amióta a mikrotranzakciós játékok léteznek, de nem igazán játszottam ezekkel eddig. -
KaraDani
addikt
Keepert es Lore-t Kripp pl listazta a nerfelendo kartyak kozott, merthogy amit egy class minden deckje hasznal kb az op. Szerintem ez azert nem igaz, ezek eros utility lapok, de szerintem egyaltalan nem op-k, inkabb csak jol dizajnolt classcardok. Gondolom erre reagaltak.
Amugy ket szempontbol is logikus ez hogy, ev eleje vege expansion. Ha elejen adventure jonne, eleg keves lenne a lap, mivel egy teljes ev megy ki kozben. Masodik ok, igy nekik tobb penz
Az utolso adventureos reszt ugy kell erteni, hogy mar kifutott adventureoket visszahozhatnak a jovoben esetleg? Vagy ezt felreertem? Ha igen azert az aranyos hint, hogy betorheted a lapjaidat, de kesobb lehet megszivatunk erte -
darkrock
aktív tag
Brawlos packbol nyitottam: kép. Ez mar a harmadik snake trap.
Tegnap W&L-os packbol jött egy Twisting Nether.
(#45360) vzarmo: direkt nem akartam legyártani, gondoltam úgyis kinyitom egyszer, de van pár lap ami úgy latszik soha nem lesz meg nyitásból.
-
F-ECT$
titán
Nehéz számolni, mert a Standard miatt lehet, hogy sokkal több lapot kell majd az expansionokból nyitni, mint eddig, de tény, hogy egy expansionre sokkal többet kell költeni, mint egy adventurre.
Ha mégis elég kb 100 packot nyitni, akkor éves szinten kell: 2x100 pack = 20000 gold + 3500 gold az adventurre, azaz 23500 gold / 365 nap = 65 gold. Átlag 50 gold lehet a napi q, emellé akkor nem árt 5 wint összehozni.
Ha viszont már 150 packot lesz érdemes nyitni kiegészítőnként, akkor 90 gold kellene naponta, 200 pack esetén pedig 120 gold. Ez utóbbi már nem fenntartható, mert 70 goldhoz kellene 21 win, az kb 40 meccs, az legalább 5 óra naponta. (De a 90 goldhoz is napi 3 óra kellene.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest