-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
Brawból kaptam egy Antoniast, de már megvolt. Szerintetek megtartsam későbbre hátha teljes törés lehetőség lesz, vagy mehet a süllyesztőbe ?
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
saen
veterán
Ez az új modell (2 adventure egy évben) meg fogja dobni a szükséges pénz költést, két egymás utáni adventure-t nehéz lesz kifarmolni...
-
saen
veterán
Csepegtettek némi infot:
No longer will set releases alternate between adventure and expansion.
We will see two expansions per year (start and end) and one adventure (middle). At least for now.
Ancient of Lore and Keeper of the Grove "maybe those aren't the right choices" - Mike Donais
Leper Gnome and Knife Juggler are two neutral minions being looked at.
The move to Standard may be a bit early, but they don't want to get to the point where it feels impossible to catch up.
Wild was originally going to be known as Legacy but Brian Kibler urged them to make it more Warcrafty.
Adventures could potentially come back out of "the vault" much like Disney's movies do. (Idea is not mature) -
meoindil
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kaptam egy Watch and Learn küldetést. Kit vehetnék fel a barát listámra?
Hogy kell ezt a fajta feladatot teljesíteni? Látok valakit online - rákattintok a nevére és akkor látom, ahogy játszik?Üdv
meoindil -
csizi90
aktív tag
Nekem most warrior questem van, eddig 5bol 3 lett meg a brawlban, egyik szerencsetlen pap még az armort se tudta leutni rolam.
U.i: az ogre warmaul rettenet vicces tud lenni@KaraDani: Grat a legendhez!!
[ Szerkesztve ]
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
-
tomazin
veterán
nekem eddig 4:0, animated armor is the real mvp
-
gmx9
aktív tag
Lenne pár szép szavam erre a brawlra megint, de inkább nem. Zseniális ismét, maradjunk annyiban.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
KaraDani
addikt
Secretpala IQ teszt:
Bejössz-e a brawl-ra secretpalával? Be bizony Animated armoros facefreezemaggel kicsit körberöhögtem
-
h3lios
addikt
Thijs hála istennek 2/0-ra verte a Face Shamant, Dragon Priest és Dragon CW használhatónak tűnik majd, és még az új lapokat nem is láttuk. Az a Harrison pedig FeelsGoodMan volt.
B-tag: H3lios#2825
-
alite
senior tag
Nezitek a Curse Trials-t? Standard Format deckek, eddig erdekesnek tunik. Kovetkezo meccs Kibler - Forsen.
-
KaraDani
addikt
válasz whitezo88 #45380 üzenetére
Előző hónapban 80% winrattel ment le vele legend 1-ig.
Amúgy nem írta sehol, hogy mennyire különleges és új deck"Final words:
In the end it's just combo druid, this deck has been around for ages and I it's actually pointless to write an extended guide on this since there should be plenty of them on the internet. "
-
h3lios
addikt
Hát gyerekek, a mai napon eljött az idő, kellett 5 win Rouge-al, mivel 2db 60-as questem is volt rá. Maly féle verzióval próbálkoztam és jobban ment mint gondoltam. Viszonylag hamar meglett az 5 Win.
2 meccsem pont úgy lett meg, hogy neki boardon lethalja volt, de goblinnal betopdeckeltem a win-t.
A legdurvább az utolsó meccs volt, mivel egg druid volt az ellenfél.
Első körben rögtön Finley-vel nyitott és paladin hero powert választott. Aztán egg, majd mark és dupla roots következett. Következő kör Soul of the Forest. A rohadt nagy mákom az volt, hogy volt egy 3/1-es dagger setup-om. Sikerült fokkal takarítani, igaz a köv körben így 15 + DMG-t kaptam be. Végülis le tudta verni 4-re a HP-mat, viszont volt Flurry és teljes boardcleart tudtam tolni ellene.4 körön keresztül keresztül nem húzott hasznos lapokat, csak második tojást, és raptort. De ezeket le tudtam kezelni és végül ismételtem goblinból utolsó kártyát húzva nyertem meg, történetesen 2 dmg kellett és behúztam a 2. SI-t. Eszméletlenül FUN a pakli, nekem nagyon tetszik, viszont egyértelműen nem való a mostani metába. Az összes Face deck kicsinálja, ha az elején nem húz 2 fokot és flurry-t.
Midrange druid és secret pala ellen sem a legjobb, mert a secreteket csak nagyon ritkán van mivel körbe játszani. De ha 1x egy kör alatt 10-et húzok akkor nem érdekel, mert rohadtul FUN.
Malygos meg inkább csak töltelék, mert nagyon nehéz kijátszani. Emperorral nem lehet megvárni sok combo lapot, mert vagy ki kell rakni tempó miatt, vagy nem kerülhet ki, mert különben meghalsz. Maly meg 9 manáért nem csinál semmit a körben amikor kiteszem (nem játszok sinisterrel).
-
KaraDani
addikt
válasz whitezo88 #45375 üzenetére
A Tyler félével druidból, meg secretpaláztam (azt összedobáltam) is úgy az 1/4-ét
Vasárnap este indultam meg 5-ről:
Druid: 41-25 62%, Pala: 18-9 66,6%Palára akkor próbáltam rá amikor rank 3-on rengeteg tempomage jelent meg és a druid behalt, elején volt vele egy 7-es winstreak, utána már nem működött olyan jól (meg utálom is), úgyhogy váltottam vissza druidra.
(#45377) tretyak: Az, de nem érdekelt, tegnap secretpala úgy gatekeeperelt, hogy volt egy taunt divine shieldes jugglere, nekem meg 4-hp-m, lethalom lett volna ha az arcomat beleüthetem, erre a get downból a juggler 1/6 eséllyel arconvágott... Szóval megérdemeltem már úgyérzem
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Két dolog Brawllal, Amaz streamje óriási.
Icehowl tud lényre támadni, mert a hős neki Immune.
Ha a hős Immune (block, Malganis), bármivel lehet támadni lényekre.Ezekre majd számítsatok. Taunt semmit se ér, átütnek rajta. Power Word glory se rossz, de Amaz Malyhogos shaman ellen is kikapott (ancestral call)
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz whitezo88 #45367 üzenetére
Kösz.
Meg totálisan. Nem tehetek róla, iszonyatosan kompetitív mentalitásom van, és ez már borzasztóan fursztrált, hogy nem sikerült múlt hónapban rank1 5 csillagról.
Legend megvolt, aréna 12 kétszer is megvolt, innentől nem kell magamnak bizonyítani semmit, és nyugodtan fogok játszani
Köv hónapban játszok ahogy jólesik, többet tryhardolni nem kell. Amúgy elég jó winrattel ment egész hónapban, belegondolva egész könnyedén (csak a fejbeni frusztráltság volt para), úgyhogy majd meglátjuk, hogy fog menni. -
whitezo88
nagyúr
Új Brawl: Your hero has taunt!
SMOrc FACE HAS TAUNT SMOrc
Mod: Nailed it [link]
amúgy sima lényre nem is lehet támadni, ez is lehet taktika.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
NA-n olyan lose streakem van faceshamannal öröm nézni, hunter, midpala heallel, patronwarrior Shieldmaidennel, Armorsmithel, 2x war axe persze, WW. Nem lesz ez t1 deck kieg után sem. Ja rank15, nem 5.
[ Szerkesztve ]
-
-
h3lios
addikt
válasz NyxNyxNyx #45357 üzenetére
Rogue most a legerősebb aréna class a paladinnal együtt. Utóbbinál kevesebb kombinációs lehetőség van, inkább a keeper your opponent score 3/3 Value megy. Amaz is átlag a Rouge-al tud igazán jókat menni. 10 paladin draftjából 5 hulladék. Sok a sz.r kaszt lap a secretek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
válasz darkrock #45356 üzenetére
Armorsmith earlyben is fontos aggro ellen meg mid/lateben is menthet meg meccset amikor teljes boardod whirlwindezed és felpakolod vele az armort, hogy túléld a következő kört. Szerintem nem lehet jól helyettesíteni semmivel.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
NyxNyxNyx
addikt
Mai napot végig arénáztam. Rogue-val mentem 3*. 7;5 és 10 winek lettek. Ezelőtt kerültem a rogue-t arénában, De most a 3 deckből 2 hulladék volt és így is sikerült jót menni velük. Amire azt hittem sok lesz, az lett az 5 win. A 10-nél ráadásul volt egy dc is, így 1-2-ről jöttem fel.
6 packot nyitottam ma, 1 epic összesen.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
darkrock
aktív tag
Megvan a Rank 10. 16-rol jöttem le Patron Warrior-ral, és 11-es win streak-kel.
Nincs csak egy Armorsmith-em így betettem a helyere egy Fierce Monkey-t, az megfelelő?
[ Szerkesztve ]
-
gmx9
aktív tag
válasz Vasinger! #45354 üzenetére
Elvileg Amaz kezdte, 10 arénából 100 wint kell hozni minimum. Igazából a lényeg az, hogy a legismertebb hs játékosok a világon, akik igazából elérték már amit lehetett, kb. mindent kimaxoltak a játékban, ez pedig egy kis kihívás, ami még a 'nagyoknak' is kemény tud lenni.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Vasinger!
nagyúr
Ezt a 100in10 arena challanget ez a Reddit poszt indította el?
Mert pl.: Amaz minden nap újrakezdi a 100 számlálását, amit nem értek, hogy miért nem folytatja 2-3 db. 10 wines aréna után?
-
whitezo88
nagyúr
Kolento druidozik, rank2: [link]
-
F-ECT$
titán
válasz tomazin #45351 üzenetére
Ha nem jönnek a kulcs lapok, akkor a legegyszerűbb deckek se működnek, nemhogy a combo deckek. Illetve nem árt figyelni az ellenfeleket: pl a lock mindig is mumusa volt a druidának (akár zoo, akár hand - vagy mostanában reno), így ha abból sok van, akkor nem érdemes erőltetni a decket.
Dive ever, work never.
-
tomazin
veterán
válasz JNashville #45341 üzenetére
Hát nemtudom, de vagy én vagyok a béna, vagy mégsem annyira egyszerű a dolog. Ha nem jön fel a kombó, akkor ált. reszeltek.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Gyuri27 #45349 üzenetére
nem is classiccal mentem hanem újabb, Laughing félével. De amit mutattam az ellen tök mindegy mi lett volna... t1 astral, t3 alex, haló, és persze én fogom ki ezeket. Mást is próbáltam de visszaestem. Nem ment a zoo, a reno se nagyon, freeze se, murloc pala se, control warri se.
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
A Grim Patron önmagában egyáltalán nem erős lap, inkább a közepes teteje. A gond mindig is inkább Warsonggal, de főleg a Frothinggal és az egykörös 20+ sebzéssel volt.
Életképes Druid deck nyilván jó lenne, csak a kombó nélkül. A kövi kieggel itt a lehetőség, hogy összerakjanak egy midrange-control dudut az új lapokból.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
whitezo88
nagyúr
na ez már kész vicc: [link] ennyi is volt nekem a freeze mage. t3ban persze Alexet topdeckelt...
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz JNashville #45344 üzenetére
Patront nem, hogy nerfelni kellett, de ki se kellett volna adni ilyen táp lapokat
Druida kombó nerf tényleg rég kellett volna, viszont én szeretném ha lenne életképes druid deck.
-
F-ECT$
titán
válasz JNashville #45344 üzenetére
Ha ezt is nerfelték volna, akkor nem lenne druid class. (No nem mintha a shaman ne tűnt volna el hónapokra.)
Egyébként nekem is a kedvencem volt a combo előtti druida, de persze akkor még Nat és Overspark alap volt bele, mint ahogy a ma már emlegetett TBK is, no meg Sylv, Rag, Cena és Ysera is: jó kis olcsó decknek számított
Dive ever, work never.
-
JNashville
senior tag
válasz fogtunder #45343 üzenetére
Szerintem nem véletlen, hogy Blizz oldalról is végre terítékre került ez a dolog, a Standard csak még jobban rámutat arra, hogy gyakorlatilag a Classic vége óta nincs más életképes Druid pakli, amiben a nyerés ne a kombó lenne.
EZT kellett volna nerfelni már régóta, nem a Patront, amivel 1. játszani is tudni kellett 2. két-három lapnál bőven több változó volt a nyerési szisztémában.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
fogtunder
nagyúr
engem a másik oldalról idegesít ugyanez, már naxx után kezdett unalmassá válni a midrange kombó, mostanra totálisan meguntam, semmi kedvem vele se játszani, nem hogy ellene. pedig anno, mikor kezdtem, ez volt a fő classom, igaz, akkoriban volt többfajta játszható pakli.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
én meg váltok Freeze-re, első ellenfél Warrior úgy, hogy ma egyel se találkoztam t8 justicar, ggwp.
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Jó is lesz, ha végre jön az új meta és használhatatlan ***sá nerfelik a Force of Nature-t remélem, játszhatatlan kaszt lesz a Druid legalább egy pár hónapig. Mert jelenleg iszonyú tehetséges kombómágus kisgyerekek és céltalan tryhardolók számára biztos klassz ezzel menni, de ehhez képest még a Secret Paladinban is több fun van.
Ja, hogy miért ömlött ki a só: Casualban kipróbáltam a nemrég itt is linkelt Reno Huntert, épp 3 wines küldetésem van, lekeverni nem tudom, a face-t meg legalább annyira rühellem, mint a bevezetőben emlegetett rákot. Ellenfél golden Druid, a meccs meglepően szórakoztató, fordulatos, a deck se rossz. Nála 4 lap, lent egy BGH és egy DotC, a kombóból még semmi nem ment el, én 16 HP-ban. Kirakom Renot meg Elise-t, 30 HP + 1 Armor, passz.
FoN, Roar, Innervate, Innervate, Swipe, hero power. Ja, és persze megy a My greetings a végére, csak hogy egyértelmű legyen, hogy egy igazi paraszttal találkoztam.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
whitezo88
nagyúr
ezt nevezik szoros meccsnek. A 2 warleader az utolsó 2 lapban volt, de így is vége lett a golden secretpalának, aki üres kézbe még Divinet is skillesen topdeckelt. [link]
Előtte egy BM-ező, legend backes fura Reno maget vertem Reno warlockkal, az is FeelsGoodMan volt.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz F-ECT$ #45325 üzenetére
No, ma toltam vagy 10 meccset, maradtam rank 10 tempo mage deckkel, persze ebben benne van, hogy a bukott meccsek fele 1 játékon múlt (waker nem szedett le egy 3/1-et 4 lövésből, turn 6 reno-ja volt a locknak, brawl az 1/1-et hagyta fenn, rossz secretet húzott a scientist, stb.)
Dive ever, work never.
-
Genji
őstag
válasz whitezo88 #45336 üzenetére
Van a Hearthpwn-on valami Chaos hunter vagy mi a túró ami control akar lenni. Állítólag életképes, látni nem nagyon láttam a metában. Pár másik próbálkozást is találtam Control hunter deckre és Finley mindben volt.
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #45332 üzenetére
Én próbálkoztam a face hunterrel, de nekem se adta. Hatékonynak hatékony volt, de az élvezeti értéke számomra elég alacsony. A hero powere miatt egyébként bármilyen control próbálkozás vele sosem lesz olyan jó, mint pl egy priest esetén. (Ez nem azt jelenti, hogy nincs vele control deck.)
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
nem az aggroval van bajom általában, mert az minden kártyajátéknak része, de a hunter az gusztustalan. és majd minden kiegben kaptak valami lapot, amivel még hatékonyabbak lehettek. jó, az utóbbi időben visszaszorultak kissé (szerencsére), de még mindig rohadt idegesítő, sokkal inkább, mint az aggro sámán, ami egyébként még ennél is gyorsabb.
(#45329) Genji: nem azt mondom, hogy nem kell vele gondolkodni, mert bizonyos rank felett bármivel kell, ha nem húzol tökéletesen (márpedig nem fogsz), de semmi nem tudna rávenni arra, hogy hunterrel játsszak.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Genji
őstag
(#45324) Soybex (#45325) F-ECT$
Érdekes módon kb 30 meccs alatt 2 sima priest (1 win 1 lose) és 0 tempomage jött.(#45323) giorgio (#45327) ollie
Dansgame nem Dansgame ha ez a meta counter ezzel kell menni (szerintem). Ez már önmagában gondolkodás nem? Amúgy face nem face apróságokon elmehet a meccs, gondolkodni itt sem árt.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Kellenek az agro, tempo deckek, különben az egész játék elmenne egy olyan value / control irányba, ahol a meccsek fele fatigue-ig tartana és fél órás lenne.
Voltak időszakok, amikor a face dominált és "jogos" volt a sírás miattuk, de pont az elmúlt hónapokban szerintem elég egészséges lett a meta. Ha megnézem a tempostorm meta snapshot tier 1-2 listáját, akkor ezt látom:
-face: shaman
-agro: zoolock, agro druid
-combo: mid-range druid, patron wari, murloc pala
-tempo: secret pala, tempo mage
-control: freeze mage, reno lock, control priest, control wariHol kell ennél kiegyensúlyozottabb?
Dive ever, work never.
-
válasz fogtunder #45323 üzenetére
Amíg az emberek többsége nem szeret gondolkozni, addig minden játékban lesz egy (vagy több) ilyen kiskapu.
Egy ideig reménykedtem bennem hogy a Blizzard tesz valamit a face deckek ellen, de rájöttem, hogy nem fog, mert úgy rengeteg játékost (és így bevételt) veszítene.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gyuri27
félisten
Láttatok már olyan reno paklit ahol az első 10-15 lapban nem volt reno? Mert én nem.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Genji
őstag
Kb egy hete be vagyok ragadva rank 6-4 közé, kb mindent próbáltam és nem jutottam feljebb (minimum 100 meccs). Tegnap rank 6-on elővettem a classic facehuntert 2 óra alatt rank 2őn voltam. Jobban belegondolva iszonyat metakiller most mert Druid, Secretpala és Zoo is nagyon könnyű matchup és ők a meta 90%-a. Renolock, Shaman, Olaj 50-50, Freezemage autolose. Kés a vajban lehet vele menni. Gondoltam megosztom a nagy felfedezést, hátha kedvet kaptok.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz KaraDani #45320 üzenetére
Ja értem. Így a hosszú válaszlánc után kicsit megtévedtem, és azt hittem még a Sunwalker-ről van szó. (aminek a teste mellesleg szintén egy yeti )
más:
Arénában kiszedtem egy KT-t. Az egész alatt kétszer láttam, mindkétszer ki tudtam játszani de csak egyszer tudtam használni a képességét is. 10-3 lett végül. Most is paladinnal kezdtem egyet, de consec és truesilver nélkül nem adok neki túl sok esélyt.
Nem hiszem, hogy valaha meglesz a 12-0... Ahhoz nagy szerencse is kell, hogy mindig legyen nálad 2 drop az elején. Még rájön egy lapáttal az, hogy néha dc-zek is a netem miatt.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Druid ellen Paladinnal mentem arénában. Nagyon jól játszott a srác, pont úgy tradelt le, hogy elvileg ne tudjak value tradelni és consec se legyen túl hasznos. Egyik körben már nem tudta körbe játszani teljesen, treant dr-t adott 4 lényének, ebből 3 2hp-s volt. Topdeck scarlet purifier és ment rá a consec. Szegény srác, ezt ki játszaná körbe.
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Végre kinyitottam a második aranyat és nem Millhouse
-
h3lios
addikt
válasz tretyak #45311 üzenetére
A mostani metába is jó lenne, ha a belcher nem szülne gyereket. Emiatt nem igazán jó tempo swing, mert ugyan úgy le kell szedni a kis taknyot. De mondjuk simán lehet vele meglepetés Lethalt okozni, ha kint van 1 nagy dög, pl. Deathwing, amit megfogna a tanunt.
-
Soybex
őstag
Még a végén lehet hogy Tbk megint használható lesz
[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #45303 üzenetére
Erre akkor érdemes visszatérni, ha kijött a kieg. Heal-nek jönnie kell, mert különben az aggro szutyok megint teret hódít magának, ami pedig senkinek nem jó. Reno egyedül kevés lenne ellenük, mint lehetőség.
Tauntból pedig továbbra is van Tazdingo + Sunwalker, nyílván nem 1 belcher de alternatíva az van.
A Shamannál azért a Crackle is érvágás rendesen, mert az egyik legnagyobb burst a pakliban a doomhammer / lavaburst után. Arról nemis beszélve, hogy feedeli a troggokat. Minden mással tempót veszít a pakli. Én a helyére egyébként Arcange Golem-et vagy valami hasonlóan agresszív lapot tudnék elképzelni.Az új lapokon nagyon sok múlik majd, szerintem túl sokis. Gyakorlatilag újra kell építeniük a komplett paladin / priest early gamet. Warriornak kell 1 közepes költségű Weapon, valamint a Rouge-nak valami jó új fegyver az elvesztett olaj helyére. Ha ezek megvalósulnak nem lesz gond, de ezek hiányában elképesztően sok lesz a rák és főleg az Aggro Shaman miatt.
A control deckekre leszek kíváncsi majd, mert minden ilyen sok mindent veszít:
CW: DB, Shieldmaiden - utóbbiból most is csak 1 van, ez pótolható a legkönnyebben
Priest: Lord, Bomb (legbrutálisabb veszteség), Velen's, Zombie - Ezek nélkül az Early és Late game is halott
Handlock: Healbot, Darkbomb - Előbbi jelenti a túlélést a deck számára, mivel ha kint is van a Taunt fal kaszttól függetlenül röhögve dobálnak át felettük Burst DMG-et
Paladin: A murloc pala mondjuk továbbra is jó lesz, 1-2 csere kell de ez a legkönnyebben megoldható
Freeze Mage: Fájni fog a hard cast a secreteknél, de nem megoldhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
1x én is Jarrax formában látom, hogy az ellenfelem kitol egy Nefát. Mondom mennyi az esélye, hogy pont sac pact-et kap... Persze fejben mentek az összeállítás videók YT-ról.
A végén tényleg azt kapott és emiatt megnyerte a meccset, pedig más lehetősége nem volt nyerni neki sem.
Ilyenkor mérges is vagyok, meg borul a só, de közben annyira abszurd az egész, hogy még én is röhögök rajta.(#45287) F-ECT$
Ezt nálad már többször láttam, hogy azt realizálod, hogy a kiegek száma is nőni fog, de erről volt hivatalos cikk ?
Ha fél évente adnak ki új kieget mindig csak a következő év elején érkező kieg reseteli a standard-et. Szerintem ez még így is bőven elég.Ez most is annyit jelentene, hogy bent van: BRM, TGT, LOE, Új nagy kieg, Új Adventure + a Classic / Basic. Ennél többi kieg a MTG-nél sincs bent Type2-n. Nem hinném, hogy sokkal több content-et kellene kiadniuk ahhoz, hogy elég lap legyen standard-en. Eleve azért csinálják, hogy ne sok lap mellett kelljen a balance-ra gondolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla