Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Nálam ma az utóbbi néhány hónap messze legrosszabb napja lett. 11-ről 15-re másztam
Nem megy nekem ez a paladin... Lezárásképp nyomtam 2-őt priesttel, így visszajöttem 14-re. Még a brawl-t megcsinálom, aztán elég volt mára
-
h3lios
addikt
Már megijedtem, hogy nálam van probléma, de lehalt megint a PH lapcsalád, kizárólag Mobilos nézetben hajlandó betölteni.
Minden esetre megvolt a ma esti Kreygasm pillanatom.
Ellenfelem Face warrior én pedig Reno mage-el nyomultam.
A játék 6 körig tartott....Turn 1: passzol, passzolok
Turn 2: Heroic Stirke, pingelem az arcát
Turn 3: Wolfrider, pingelem a farkast
Turn 4: Kor'kron Elite, torchot dobob a 4/3-ra
Turn 5: Reaper Face, Conjurer -ből kapok egy Duplicate-et
Turn 6: Második Heroic Stikre + megmaradt Reaperrel jön arcba, illetve kirak egy Death's Bite-ot.Én: Molten+ Reno -> minden Face
Srác insta Concede-t tolt, amikor meglátta Reno-t.
Mindenesetre nem volt semmi, hogy mennyi DMG-t osztott ki, Turn 6-ra kemény 4 HP-m maradt. Ha van nála a DB helyett Arcane golem, akkor bukom a meccset. -
whitezo88
nagyúr
hát, ez a Brawl is egyszerjátszós. Ismét te rakod össze a decket sajnos, a játék elején meg választasz, hogy
-1/1 bónusz a DR lényekre
-1/1 bónusz a Battlecry lényekre
-3 armor minden spell után
-1/1 murloc minden köröd után.és ennyi...
tempo/freeze mage vagy cancer shaman jó lehet, abba sok a spell, az ellen nem fog healt berakni igazából, és egy rakat armort kapsz amivel kihúzod, tíz spellnél az már dupla életet jelent, főleg ha van coinod.
-
h3lios
addikt
Kipróbáltam énis Mike Reno Mage paklikját és azt kell, hogy mondjam hosszú idő után újra élvezem a mage-et.
Paladin ellen eddig hibátlan a cucc, mondjuk a végén, amikor ki kell centizni a HP-t sok esetben az ellenfél mázliján múlik a meccs végeredménye.
De nincs viccesebb, amikor a brann + healbot után feladja a meccset az ellenfél.Most legutoljára CW ellen mentem, ami elvileg a legrosszabb matchup, viszont végig csak játszottam a sráccal. A duplikált moltennel nem tudott mit csinálni és még ígyis lett volna rájuk Eco a kezemben.
Szerencsétlent már szinte sajnáltam, hogy a Grom + DB kombónál 9 HP-m maradt. Mert onnantól esélye sem volt további burst DMG nélkül. (kézben volt BGH, Sheep és Flame Lance).
-
h3lios
addikt
Mage-be tök fölösleges lesz Rhonin, szóval az felejtős. Őt lecraftoltam mondván, hogy jó lesz, de még a mostani metában is rohadtul lassú. Prietben nekem Voljin jól teljesített annó a sima és a Dragon verzióban is a kérdés már csak az, hogy megéri -e kis lapkészlet mellett craftolni. Paletress nem rossz lap, viszont túlságosan RNG, inkább win more lap, tehát én nem játszom egyik paklimban sem. Hunterből 1 legendem sincs meg és nincs is rá szükség, mert nem működnek a mostani metában a Hunter paklik.
Én mostanában Maly Lockkal játszok és eléggé jó a sok paladin ellen, mert 2 heal-bot-ot futtat, valamint sok AOE van benne. Abban 2 Legend van, ami neked valszeg nincs meg, ez a kettő értelem szerűen Malygos, valamint a másik Chillmaw.
Utóbbi szerintem nagyon alulértékelt, nálam pl. a maly lockban mindig működött. Sok paladin szutykot eltakarítja és ha egy nagyobb minionnal tradel bele valszeg azután meg is öli, mert a +3 DMG is ott van még. Lehet szopatni vele az ellenfelet, mert ma pl. nálam a srác mindent beletradelt, viszont nem robbant utána 3-asat, így a boardom megmaradt. Fel is adta azonnal.Ha nem szeretnél dragon priest / maly lockot játszani, akkor viszont ezek a lapok felejtősek.
Ahogy a többiek is mondják Tirion instant get, nincs olyan paladin pakli ami nem használná. Maximum a face paladin, de az most nem menő, mert a secret konzisztensebb. -
kohai
tag
üdv
milyen legendaryt érdemes mostanság craftolni ha mage,hunter és priesttel játszom?
(antonidas,king krush,justicar,ragnaros,sylvanas,ysera,boom -megvan) -
saen
veterán
Nekem ma megint sóbánya van... Mentem 7-10-et secret palával és volt egy rakat szoros meccs ahol ilyen boom bot rng döntötte el a meccset. Ráadásul a meta is változott az eddigihez képest, volt jónéhány nem túl jó matchup. Szóval lehet még gyakorolni, asszem kipróbálom az anyfin-es palát ha már úgyis szarul állok
-
h3lios
addikt
Mai napon egy újabb élménnyel lettem gazdagabb és most az RNG dildó jó oldalán álltam.
Ellenfelem Reno Druid 1-2 duplikációval operált csak, pl. dupla wrath, dupla keeper és dupla darnassus a többi lapjából csak 1 volt bent (innen gondolom, hogy Reno volt).
Én Maly Lock-kal mentem, ahol szerencsére az early game fényesen alakult, mert turn 2-ben sikerült pickelni egy zombie-t a peddlerből, amit coinnal ki is tudtam tolni a boardra.
Aztán a játék végéig gyakorlatilag oda-vissza takarítottuk a boardot. Mindent le tudott pucolni starfall-al és a társaival.
Az egész azért volt epic, mert jó szokásomhoz híven nem húztam be semmilyen combo lapot az utolsó körökig. Gyakorlatilag volt kézben végig egy dark bomb és 1 malygos (mondjuk utóbbi legalább a dragon szinergia miatt jó volt).
A végén viszont amikor elfogyott az összes lap minden combo elem kézben volt -> 2 dark bomb, soulfire + malygos. Mehetett ki a szintén utolsó lapok közül felhúzott emperor. A boardot szerencsére nem tudta teljesen lepucolni. így 31-HP-ről OTK -ztam le a srácot.
Nagy VALUE volt Reno ebben a matchup-ban.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nyomtam egy meccset loser shaman ellen
Sir Finley Mrrgglton-ból rogue hero powert szed, amit egyszer sem tudott használni mert tempo-ra ment az elején, aztán meg doomhammere volt. Közeledtem a halálhoz, egyik körben megunta és eltolt kettő crackle-t. Mindkettő 3-at sebzett, így nem ölt meg ebben a körben, aztán topdeckeltem a reno-t.
-
bepe79
addikt
válasz
fogtunder #43584 üzenetére
A palám sokkal erősebb, és eddig azzal is max 17-es rankig tudtam menni, a Hunter-el is ilyen 17-16 rank körül lenne a cél nekem. Az meg a mostani paklival teljesíthető lenne, ha nem a legendary karikkal játszanék még rank 20 körül
Reggel sem lettem ideges, amikor jött rank 20-on legend secret pala ellenem.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
bepe79 #43583 üzenetére
nem akarom elvenni a kedvedet, de a hunter perpillanat nem túl erős, én nem kraftolnék snake trapet, mert 400 dust és nem fog sokat javítani a helyzeten. a dire wolf alpha szintén felejtős lap, nem érdemes arra játszani, hogy a kelgyók majd túlélnek egy kört.
fogalmam sincs, milyen lapjaid vannak, de valószínűleg érdemesebb lenne másik classt próbálni felhúzni. LoE előtt totál más volt a helyzet, és lehet változni fog, de most az aggro sámán hatékonyabb és simán legyorsul egy facehuntert is, a control paklik pedig iszonyatos mennyiségű gyógyulással operálnak.
pár hozzászólással fentebb linkeltem a meta snapshotot, azokat a paklikat nézegesd. de amit korábban linkeltél az is használható, szerintem olyat ne kraftolj, ami azon a listán nincs rajta, nem véletlenül maradtak ki onnan sem.
-
bepe79
addikt
Na most párszor kisz.ptam Hunter-el az első körben mágusok által lerakosgatott 1/3-as minion-ok által, amiket még fel is healelgetnek utána.
Itt az explosive trap nem ért
semmitsokat, úgyhogy kénytelen leszek kikraftolni a snake trap-et, és átalakítgatni a paklimat kicsit megint, ugyanis snake trap mellé már a +attack-et adó fehér farkas is dukál, és máshol is csinálok majd pár módosítást. + megvan a 700 arany, úgyhogy nyitom a Naxx-nak azt a szárnyát, ahol a mad scientist van, az szintén kötelező lesz az új paklimba. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Kanczy #43580 üzenetére
nov-dec környékén nekem is volt 7 run, amiből mindegyik 6 fölött volt, 5 pedig 11-es. aztán azóta bejött 3 überfos draft, de azokkal is megvolt 5 win mindig.
(#43576) DaveNo1: hát nem én töltöm fel a paklikat
a divine favor szerintem is jobb, control paklik ellen gusztustalan mennyiségű lapot lehet húzni belőle.
-
Kanczy
veterán
Azért ez...
-
DaveNo1
veterán
válasz
whitezo88 #43578 üzenetére
- Ragnaros + Divine Favor, ennyi endgame csak control meccsbe kell, ott meg szerintem jobb húzni akár 4-5 lapot vagy még többet 3-ért mint kirakni egy random ragnát amit egyből megoldanak.
Ha az elején felhúzol minden olcsó szart, gyorsan elfogy a kezed és laphúzás hiányában szörnyen rá vagy utalva a top deck módra. Ja igen a Dr. 6 felhúz x lapot, de ahhoz az is kell hogy ott legyen Dr. 6 a kezedben.
-
fogtunder
nagyúr
tempo storm meta snapshot - tier 1 paklik
-
Genji
őstag
Skacok! 3 hónap kihagyás után térek vissza. Szerintetek mivel létrázzak?
-
saen
veterán
Hotfix volt éjjel arénára:
"We’ve hotfixed the proportion of League of Explorers cards that appear while building an Arena deck.
Previously, some League of Explorers cards were scarce, while others appeared much too frequently.
League of Explorers cards should now correctly appear about 50% more often in Arenas than other sets."
-
bepe79
addikt
Összeraktam ezt a deck-et: Legendary Hunter Midrange BrM Deck
kisebb módosításokkal, mert pl. a Knife Juggler-ből nekemegyelőre csak egy van (azt is ma kraftoltam ki), a bagoly (Ironbeak Owl) is ma lett meg, az Eaglehorn Bow-ból szintén csak 1 van benne, Unleash the Hounds-ból is egy, Mad Scientist-em pedig még nincs, most fogom csak nyitni a Naxx-nak azt a szárnyát, ha összejön rá az arany (jelenleg 580), mert nem vagyok pay2win-es. Beletettem a zöld szörnyet (nem tudom a nevét hirtelen), ami ebben a pakliban nincs benne, viszont sokszor jól jön, mert lefröcsköli az ellenfél fegyverét, és megsemmisíti vele.
Az első 2-3 meccset eddig nyertem is vele, elég jól működik. Az elején eléggé megfogtam az aggro ellenfeleket a hunters mark-al és a deal 2 vagy 3 damage-el, próbáltak a minion-juknak az első 1-2-3 körben hatalmas health-et csinálni, meg nagy attack-et, de ezt elég hamar letörtem a hunter's mark-al, és a silence-es bagoly is nagyon jól jött. Így már tényleg működőképesebb a Hunter build-em, eddig ezek nem voltak meg. Még a Mad Scientist és a Dr. Boom nagyon jó lenne, de ezek közül csak az elsőre van esély, bár már az is sokat fog lendíteni a paklin.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
ígyvanferi #43566 üzenetére
nem lesz csak 9 hős és 9 deck slut, mert:
-
whitezo88
nagyúr
tease? [link]
vagy nem kell mögé látni semmit, csak kimaxolni amit lehet.
-
whitezo88
nagyúr
ha már volt szó a druidról. Amúgy ez 2 laptól eltekintve TIdes deckje, annyi hogy shadet tol tides meg mct-t a palák miatt.
-
thesound
addikt
Egy 2015-ös összefoglaló, hatalmas playek
-
gbela
senior tag
Biztos láttátok már (én is már kétszer még tavaly), de most megnéztem és még mindig sírva röhögök az első másfél percen:
[youtube]
Szegény. Én nagyon birom a csávót, ez tipikus... -
szilva01
őstag
Ha annyi legendás és epikus lapom lenne mint az ellenfeleimnek, akkor kb nullába aláznám őket...
/cry off
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
F-ECT$ #43549 üzenetére
Nekem mage questem volt. Gyorsan letoltam 6 meccsből az 5 win-t reno mage-dzsel. Imádom ezt a lapot, nagyon örülök hogy belerakták a játékba. Nem gondoltam hogy ilyen erős, és főleg nem azt hogy ennyire fun lesz.
A 2/4 battlecry törpe miatt aggódtam, hogy túl imba lesz, de eddig az is nagyon bejön.salaam: Keményen tolod szép munka.
-
F-ECT$
titán
Ma hunter questem volt, összedobtam egy hybrid decket, de eléggé szenvedős lett. Az agro legyorsul, a control meg körberöhög a reno healje után. Kellett vagy 8 meccs a 3 winhez...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
JNashville #43544 üzenetére
a Warlock valahol a középmezőnyben van, elég sok hulladék lapot kapott mostanában, nehezebb jót pickelni belőle.
-
-
Shadowguard
senior tag
Végülis 6-3 lett a vége. Utolsó meccsen pont egy állítólag gyenge warrior volt az aki szép illedelmesen laposra pofozott
Annyira nem volt rossz, mint ahogy az elején gondoltam, végeredmény 45 dust és 85 goldMeg egy közel használhatatlan gvg-s pack...
-
-
csizi90
aktív tag
válasz
JNashville #43541 üzenetére
A video szerint nem is az új lapok feltétlen a jók, hanem hogy TGT féle hulladékon nincs már bónusz.
-
JNashville
senior tag
válasz
Vasinger! #43539 üzenetére
Krippnek néha vannak merész dolgai, nem tudom most megnézni a videót, de LoE előtt biztos a leggyengébb volt. Azóta megkapta a játék autolose fegyverét, egy közepesen jó nagy lényt meg egy korrekt 3 dropot. Ettől meg a neutral lapoktól nem hiszem hogy elérte akár csak közepesen jó szintet.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
JNashville #43538 üzenetére
Hát nekem priest-warrior-hunter volt a lehetőség, gondoltam megyek priesttel, azt alapvetően szeretem, de ráfizetés lesz a vége így. Bár most legalább nem kapok legendary lapokat az arcomba, csak simán tempo nincs.
Szerk.: Icy-veins azt írja a warrior a leggyengébb, én is aszerint választottam
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
JNashville #43538 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy a Warrior a leggyengébb? Kripp szerint kb. a második legjobb class jelenleg. Videó
-
JNashville
senior tag
válasz
Shadowguard #43537 üzenetére
Én most pár napja bevállaltam a Huntert Arénában egy küldetés miatt, bár ne tettem volna. Adott class lapokat gazdagon, de így is Warrior után a legsittebb kaszt.
-
Shadowguard
senior tag
Meh... Gondoltam megyek egy arénát (utoljára bétában toltam az ingyenes lehetőséggel), hátha szerencsém lesz, de olyan trágya lapokat dobott, hogy az valami eszméletlen...Eddig 1 win, 2 loss, de csoda lesz, ha háromig el tudok menni. Pedig a heartharena szerint raktam össze a paklit, de nem sokat ér
A saját lapjaimból jobbat össze tudnék hozni.
-
tPedro_
őstag
Ma valami nagyon tragya a mobilos kliens. Szinte minden jatekra jut egy DC.
-
oba
addikt
válasz
whitezo88 #43514 üzenetére
Nekem is tele van a tököm amikor 30 hp -t levernek rólam egy kör alatt. Tartom a frontot warlock -kal, pakli fele már elfogyott bőven, alig van hp -m, kirakom Reno -t, 30 hp, jujj de jó, innen már nem lehet elveszíteni. Gondolom én... erre 1 azaz egy kör alatt leveri a teljes 30 hpmat ez a fon, roar, roar szarság. Ez még a facehuntereknél és a secret paladinoknál is idegesítőbb.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
F-ECT$ #43532 üzenetére
nem is a lapok lényegesek annyira szerintem, hanem a dust értéke mondjuk egy rank 5 rewardnak, ha nincs meg még egy csomó epic lapja, akkor elég nagy boost.
nekünk kábé mindegy, mert csak roleplay faktort tudsz vele növelni, vagy a következő kiegészítőhöz lesz dustod lecraftolni valami OP legendet, de mondjuk ha druidázni akar és nincs se FoN, se Lore, akkor azt max 4 hónap alatt ki lehet így farmolni, a gold meg mehet adventure-re.
-
szilva01
őstag
Na a kevéske dustomból csináltam mörlok paladin meg face shámán paklikat, előbbit elsőre nagyon nem érzem (bár ezzel csak kettőt mentem, 0-2), második meglepően op, 5-1 lett a vége ha jól emlékszem. Lehet, hogy mostmár 3 viszonylag használható paklival kicsit többet fogok ladderezni, a secret palával már a tököm tele volt 1,5 hónap óta...
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
h3lios #43516 üzenetére
csak az aggro játssza, midrange-nek jobb a shade, a raptor jobb esetben megül egy 4 dropot, a shade meg tutira, ha nem tudják első körben megoldani.
(#43519) saen: novemberben azzal toltam, amilyen ellenfeleket kapok, szerintem most bukó lenne. Kolento az Kolento, én meg én vagyok sajnos
-
h3lios
addikt
válasz
DaveNo1 #43517 üzenetére
Noxx említette, hogy nevetséges a FoN mondjuk egy Bloodlust-hoz hasonlítva. Ott nagyon nem tudsz mit csinálni kombózni szinte lehetetlen, mert 5 mana mellé nem fér ki semmi nagy Charge. Arról nem is beszélve, hogy itt ugye a hősöd is kapja a + attack-ot, tehát még a kis tauntot is le lehet takarítani az útból.
FoN nerfnek elég lenne annyi, hogy felraknák 4 manára. Máris megakadályoznák az ilyen dupla combo-s lehetőségeket. + normál esetben az Emperor nélküli Combo is csúszna min. T10-re. Sok esetben a druid T9-ben vagy nyer Combo-val, vagy veszít, mert se board nincs se HP tartalék.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Tegnap este belenéztem Trump streamjébe, épp egy Druid ellen ment, Druid kirakott egy Emperort, Entomb, majd mondja hogy 25 hp-n biztonságban van, board is az övé, semmi gond nem lehet, erre a Druid:
FoN, Inner, Inner, Maci + dupla roar, 30 sebzés, GG
Az a baj, hogy a Druid kb ennyit tud másfél éve, és ezen csak az segíteni ha a Roart nerfelnék és cserébe kapna normális kontrol lapokat.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
mióta az aggro játszhatatlanná tette a lassabb verziókat, semmi nem változott a pakliban. két éve (vagy mittudoménmár), mikor kezdtem, druidhoz volt a legtöbb lapom, a deck 80%-a azóta is ugyanaz, a rohadt gyenge 3-as sloton is naxx óta a shade van, meg a tech BGH, pedig ott aztán lenne ok cserélgetni. és tényleg igaza van gaara-nak, ha nem gyorsabb sokkal a decked és nem húz szarul, akkor mindent el tud verni.
-
whitezo88
nagyúr
Gaara 15 perce megállás nélkül salty a drudok miatt, megállás nélkül szidja a classt, hogy alfa óta nevetségesen erős, nincs counter deck ellene, csak imádkozni lehet hogy rosszul húzzon, és hogy WCA-n bukott 50 ezret FoN 2x inner 2x roar miatt
és még mindig mondja.
mondjuk most Tides is azzal lett legend a 24 órás alatt, ráadásul kicsit old school, 2x MCT, Asspirate és Shade nélkül, War nélkül. asszem 26 lap classic, 1 Emperor, 1 Boom 2 roots, szóval van benne valami hogy alig hatja meg a sok kieg.
-
hrvp
aktív tag
-
Jammalan
tag
Sziasztok!
Lehetséges értelmes Reno lockot építeni Molten, Jaraxxus, Malganis és Sylvanas nélkül? -
fogtunder
nagyúr
válasz
DaveNo1 #43501 üzenetére
természetesen azzal próbálkoztam, de 6 meccsen át csak aggró sámán jött, ami simán kicsinál egy csomószor, mielőtt renot felhúzom/ki tudom játszani. aztán jött egy secret pala, aki ellen legalább 40 HP-t gyógyultam és elvert, ez után leálltam és elkezdtem aggró sámánozni, 5-ös win streak.
-
Kanczy
veterán
válasz
fogtunder #43499 üzenetére
Vicces történet... január 1-jén megcrafoltam a Justicart és Jaraxxust, hogy végre játszhassak kontrollt, ha már a secret valamiért nem működik a kezemben (pedig nem atomfizika az a deck). Valószínűleg nem tudok a paklikkal rendesen játszani (pedig rank 3 körüli az átlagom, és tcg-kben is midrange / kontroll játékos voltam, szóval ANNYIRA nem kéne rossznak lennem), mert elég rossz eredményeket hoztam velük. Teljesen kiégtem és betilteltem, 13-ról visszaestem 18-ra, és már mindegy volt a matchup, a paklik, kikaptam. Ma hajnali fél kettőkor úgy feküdtem le, hogy szorított kicsit a mellkasom és rohadt ideges voltam. Így mentem szóbelizni 7 órával később
Délben végül meguntam a lassú kínlódást, úgyhogy a "legalább gyorsan sz*pjak" elv alapján elővettem a face huntert, és azóta 13-4 vagyok vele.
Itt vannak az utóbbi 4 nap eredményei
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest