Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
hát a belső tárhelyet mindenképpen 3 Giga kell neki jelenleg és folyton hízik, ahogy jönnek ki az új cuccok, illetve a RAM-ot is zabálja eléggé, 2GB abból se árt. a pár évvel ezelőtti high-eneden azért elég jól fut még, többen használják LG G2-n pl, nekem LG G3s-en vállalhatatlan volt, azon kívül pedig csak durvább telókon próbáltam (Samsung Galaxy S5-S6, HTC M9)
(#42896) Gyuri27: van már WP kliens?
-
saen
veterán
Telefon ügyben kérdeznék. Nekem még egy régi félbuta telefonom van, Telenor meg mindenáron el akar nekem adni valami okosat. Gondolkozok rajta, hogy lehet váltok, mert már eléggé vacak a mostani és sokat telefonálok rajta. Ha viszont váltok, akkor szeretném ha a HS is jól menne rajta, van valami amit figyelnem kell, vagy kb mindegy? Valamilyen androidos telefont választanék és nem éppen az aktuális csúcsmodellekből...
-
Shadowguard
senior tag
Hát az elmúlt két körben összesen kaptam egy tauntos miniont magamnak, de a túloldalon tobzódtak a 6/6-os meg a 4/6-os minionok. Mondjuk előbbire tauntot is hiába teszek ki, mert röhögve leszedi. Nem megy ez most nekem, tényleg meg kell hagynom estére...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Shadowguard #42889 üzenetére
A sima pedig konnyu csak sok tauntot kell rakni es szedegetni folyamatosan. A hcban se sokkal nehezebb de ott szerencse is kell hogy ne kapjon az ellen nagy dogoket.
-
F-ECT$
titán
válasz
Shadowguard #42889 üzenetére
És ez még csak a sima gondolom, a heroic még "viccesebb"
-
KaraDani
addikt
Addig rendben van, ha rosszul jatszik valaki az kikap, de vajon most mi a helyzet ket jo jatekos kozott? Ha deathloardos, entombos az azert 4 lap elony meg ha nem is huz a CW akkor is, raadasul -2 nagy lap a CW-nek +2 nagylap priestnek. Ha thoughtsteallel raadasul nagyobb hasznlhato dolgot szerez akkor mar valueban is elorebb kerulhet. Erdekesebb lett a matchup az biztos, bar ezt nem volt nehez elerni, eddig annyira egyoldalu volt.
Amugy CW vs CW-nel is annyi ellenfelet kapok aki szethuzza magat... es meg akkor sem esik le nemelyiknek amikor egy armorsmith-el utogetemem az acolyte-jat
(#42888) SLYM: Kosz, nekem is ez volt az erzesem.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Shadowguard #42884 üzenetére
full RNG, ha jókat húzol, megvan, ha nem akkor megégsz, mint egy kutya.
-
SLYM
veterán
válasz
Mister_X #42882 üzenetére
ritka kivételtől eltekintve igen. illetve warriornál még arra kell figyelni, hogy a fegyverekkel soha ne menj face-re, max csak a játék legvégén, mikor már pontosan lehet tudni, hogy hány kör lesz hátra. mindenesetre ezek a srácok akik az új kaszt specifikus lapokat kreálják nagyon komoly szinten vannak a játékban, ez az új priest lap warrior ellen a kulcs a győzelemhez
-
Shadowguard
senior tag
Ennek az Uldaman-os Mine Cart Rushnak van valami trükkje, amire én nem tudok rájönni vagy csak szerencse kellene hozzá, ami nekem nincs? Reggel nyolc körül vettem meg a második szárnyat, a troggos lement elsőre, de azóta nem tudom ezen átverekedni magam ezen a vackon
-
NyxNyxNyx
addikt
+1
Ha az ellenfeled nem érti ezt meg, akkor szinte nyertél, legyél Priest, vagy Warrior.
Ami még érdekes, hogy a Warrior armorszáma nem olyan fontos miután lement a shield slam. Igen persze a fatigue-nél gáz lehet, de ott is inkább az jön ki, hogy kinek maradt több használható lapja a végére.Én a shielded el szoktam nyomni, mert az nagyon erős az elején és elég gáz ha végig a kezedben van egy halott lap.
-
SLYM
veterán
válasz
F-ECT$ #42862 üzenetére
én control warriorral nagyon ritkán vesztek priest ellen, egszerűen soha nem húzok lapot, ennyi a megoldás. a játékosok 90%-a egyszerűen nem jut el erre a szintre, hogy ezt megértse, ezért tűnik jónak a priest a warrior ellen (múltkor ellopta a deckjébe az ysera-t és a grommash-t és még úgy is megvertem, nem volt képes leosztani damage-t sehogy, persze ehhez az is kell, hogy a priestek 90%-a ugyanúgy nem érti meg, hogy warrior ellen nekik sem kell semmivel se lapot húzniuk)
-
fogtunder
nagyúr
gondoltam megosztom, hogy ismét sikerült becsicskulni 11-2 után, az álom nem akar valóra válni
-
whitezo88
nagyúr
NA plays [link]
-
Kanczy
veterán
-
ThySoul
senior tag
Hát igen. Egyszer nyitottam legendaryt 2-3 hónap alatt, most poénból nyitottam haveromnak egyet az accountjában, azt Sylvanas.....király :"D
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ígyvanferi #42867 üzenetére
645 :p
-
válasz
ígyvanferi #42867 üzenetére
ha mondjuk nincs meg neki szilvike, meg a slam, akkor máris 2k dust magasságában járunk.
gz amúgy a nyitáshoz! -
saen
veterán
Mai brawl jutalom, kb legjobb pack amit valaha nyitottam
-
whitezo88
nagyúr
Na, megint ismétlés van, de legalább a jobban közül: Crossroads.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
F-ECT$ #42859 üzenetére
nekem amúgy a purple féle malylock még mindig jobban tetszik, mint a reno, nehezebb annyira rosszul húzni, mint azzal, van benne rengeteg heal, leszedés és burst a végére. ha több lenne a hunter, akkor hanyagolnám, de így jobban kézre áll.
a LoE-vel kapcsolatban ugyanez a véleményem (meg szerintem bárkinek), a TGT-ben összesen nem volt annyi használható lap, mint ebben az egy kiegészítőben. ez nagyban köszönhető szerintem annak, hogy a discover egy jó mechanika, mert bár random, van fölötte kontroll, ellentétben a jousttal, az inspire meg ugye constructeden tempó hátrány. plusz brann és reno is olyan lap, ami önmagában új stratégiákat hozott létre. nagyon kellett már ez, gyakorlatilag naxx óta aggro központú meta van egyfolytában, amit csak a patron tudott megtörni kicsit, de így most rengeteg használható deck és stratégia van. aztán meglátjuk, hogy hosszú távon mi marad játékban, de legalább pár hétig tényleg élvezetes rankeden játszani.
(#42863) saen: szerintem nem mindegy, hogy legend CW, vagy rank 10-15 CW.
-
F-ECT$
titán
válasz
NyxNyxNyx #42861 üzenetére
A cw az egyik legkönnyebb meccs szerintem priesttel, akkor van gáz, ha fatigue előtt összeszed 40-50 armort. Alexre legalább 3 válasz lap van, és utána még healelni is tudsz, tehát Grom-mal sem lesz lethal.
A "garantált" részt meg el kell engedni, annyi random van a játékban, hogy el kell fogadni, hogy néha akkor is kikapsz, amikor nem kellene.
-
F-ECT$
titán
válasz
NyxNyxNyx #42858 üzenetére
2 TS (4 lap) + 2 Entomb (2 lap) control ellen bőven elég, ennyiből behúzod azt az 2-3 endgame lapot, ami kell ha control ellen mész.
Sajnos agro ellen továbbra is jól kell húzni, mert hiába van ott a Soulpriest + coh, wild pyro + olcsó spellek, a nova, cabal, deathlord és a lightbomb - ha 2-3 körig csak heal + passz megy, akkor ezek nem elegek a visszajövetelre.
-
F-ECT$
titán
válasz
fogtunder #42855 üzenetére
Ez az entomb priest nagyon beteg lett, persze egy csomó decktől kikap (maly lock, druida), és egy csomóval szenved (agro shaman, secret pala), de iszonyat meg tud alázni agro és control deckeket akár közepes húzással.
Renolock is jó deck, gondolkodós, mégis van esélye egy csomó deck ellen, nem érzed úgy, hogy a ladder fele autolose.
Persze secret palát rég láttam, az ellen nagyon gyorsan tudsz bukni, még ha T6-ig nagyjából tudod is magad tartani.
Komolyan: a LoE a legjobb dolog ami a HS-sel történt az elmúlt 2 évben, nem hittem volna, hogy 8-10 jó lap ennyire meg tudja kavarni a metát. Persze továbbra is kérdés, hogy ez meddig tart, és mikor találnak rá az új cancer deckre, amivel jelentősen visszaszorulnak majd a mid / control deckek.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
JNashville #42856 üzenetére
Amire én anno nem gondoltam, hogy nem a többi removalt szorította ki, hanem a late game lapokat.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
JNashville #42856 üzenetére
azért nincsenek nagyon elájulva tőle, mert aggro ellen semmit nem ér, és ebben igazuk is van.
-
JNashville
senior tag
válasz
F-ECT$ #42854 üzenetére
Többen húzták a szájukat az Entombra (Belező Csabi se volt tőle emlékeim szerint elájulva), de Control vs Mid/Control meccseken ha nem vagy amúgy is rossz helyzetben, kb. megnyeri egymagában a játékot. A legtöbb legendaryre autowin eltolni. szerintem ki fogja szorítani a Vol'jint, ami főleg Ysera, Malygos és hasonló 4-es sebzésű lények ellen volt bent.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
F-ECT$ #42854 üzenetére
ja, tirionra nagyon durva az entomb, olcsóbban leszeded, mint a lap maga, nem kap ashbringert és később ki is játszhatod.
nekem ma renolockkal volt egy vicces meccsem huntard ellen, 5-6 körben durván feltauntoltam, erre az idióta eltol minden burnt a kezéből, hogy levigyen 13-ról 1 HP-ra. aztán reno -> concede
-
F-ECT$
titán
Ááá de kár, hogy nem veszem fel a meccseimet (telóról nem is tudnám): priesttel voltam mid pala ellen. 1 hp-m volt, neki ~30, 0 lényem lenn, neki 7, és nyertem. A fordulatot a Lightbomb, 4-es hero power heal + flash heal hozta. Erre ő kitolt egy Boomot, de azt elintézte az SW: D + Cabal, utána jött Tirion, de arra meg volt Entomb. Epic comeback is real. (6.5/10)
-
DaveNo1
veterán
válasz
KaraDani #42844 üzenetére
Csak lvl10-ig kell elmenni, az pár óra most a xp bónusz miatt, és ezzel a linkkel
Azt hiszem még diablo3as ismerős körökben is terjesztenem kell
-
oba
addikt
válasz
JNashville #42838 üzenetére
Tudom, HKK -ztam régen, még általánosban. Vettem is a pakkokat, még mindig meg vannak a lapok. Ha kellett valami még cserélgetni is tudtunk, volt valami bolt is talán a Váci utcánál, haverommal mentünk mindig aki már "öreg motoros" volt és segített, hogy a cápák ne húzzanak le engem kezdő HKK playert a cserénél. Itt ugye még azt sem lehet megoldani, hogy cserélsz lapokat, vagy egy közös market a játékban ahol pénzért (mármint goldért) eladhatnád. 1:4 arányban persze dustot csinálhatsz belőle... milyen nagylelkű...
Tudom, így sok pénztől elesne a Blizzard, és szegények éheznek
-
saen
veterán
válasz
JNashville #42838 üzenetére
Az magyar játék, picit itt azért más az árazás. Magichez képest pl olcsó nagyon a HS.
-
DaveNo1
veterán
válasz
DjDanee87 #42833 üzenetére
Itt az a kérdés, hogy valaki megengedheti magának vagy sem, ha nem (többségében ők vannak), ők továbbra sem kapnak semmit. Ez tipikusan olyan "akció", hogy azokat terelje vásárlás irányába, akik eddig is megengedhették maguknak, viszont még hiányos a lapkészletük.
Btw. ha már Blizzard, egy kis reklám: ha valaki kipróbálná a HOTS-ot, most van egy kedvezmény aminek a segítségével gyorsan lehet fejlődni benne, jár ingyen Raynor + Sylvanas, és ami számomra fontos, hogy hozzájárulhattok az ingyenes SC2 vulture mount megszerzéséhez, ha itt jelentkeztek be. LvL 10 pár óra alatt megvan
-
oba
addikt
Nem tudom hogy vagytok vele, de én 50 pakkért sem fogok kiadni ~15ezer forintot. Lehet én vagyok smucig és/vagy csóró, de szerintem a pakkok (meg úgy minden) picit túlárazott a Hearthstone -ban. Oké, más játékban meg élő kártyás játékok lehet hogy ugyanennyibe fájnak vagy még többe, nem tudom. De mit is kapsz majd 15 ezerért? Jóindulattal 3 legendást, 6 epicet, és ha kezdő vagy akkor kb. 1000 dustot, ha nem akkor 2000 -et kb. Hát, nem lett azonnal venni akarok ilyet érzésem...
-
JNashville
senior tag
Az abszolút kezdőknek, vagy a nagyon régóta szenvedőknek jó lesz ez, egyébként az átlagos és pro playa pont leszarja ezt.
Mai okosság: kéne a gold cefetül, hogy meglegyen az újabb szárny a LoE-ből. Belépek,
zsinórban hatodszor 40 goldos quest. Lecserélem, jön belőle Watch & Learn. Meh."Megcsinálom", bontom a pakkot, kiesik egy Mukla ...
-
DaveNo1
veterán
Megérkezett a klasszikus HS "leértékelés":
http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/19975324?utm_source=app-other&utm_medium=internal&utm_content=external-sso
Veszel 40-es classicot, kapsz 10et ingyen.
-
pachito
őstag
A pillanat, amikor tudod, hogy nyertél BrokeBack Hm, well played BrokeBack ellen
-
Kanczy
veterán
Most beszélt Forsennel egy magyar. 100%, bármikor felismerem a Hunglisht
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
h3lios #42820 üzenetére
Persze, csak épp ebebn a pakliban is ott van 3 lap ami nincs: Ysera, Justicar, Sylvanas. Innentől bukta. Köszönöm, hogy próbálsz segíteni, de sajna nem tudok olyan deckekkel játszani, aminek az alapjai hiányoznak(és dust-om sincs, mivel most craftoltam le a tiriont, meg a coghammert a midrange palába, így most kvázi nullán vagyok).
-
SLYM
veterán
válasz
Nordic #42801 üzenetére
ne akadj fenn a részleteken, most attól, hogy nem fogalmaztam teljesen pontosan, hogy android operációs rendszereken előforduló HS mobilnet hiba, még nem lettem android gyűlölő fanatikus, (hiszen nekem is ilyen telefonom van), sőt, igazából érzelmeim sincsenek OS-ek felé
szerk: lol, lehet, hogy mostantól már PC-n se fog működni rendesen (lehet nem kellett volna feltenni az új AMD drivert
) [link]
-
h3lios
addikt
válasz
Nordic #42790 üzenetére
Tudom, hogy még nincs teljes lapkészleted, viszont csak ajánlani tudom, hogy rakj össze egy Zetalot Control Priestet, vagy valami hasonló paklit.
Ezt használom már hónapok óta és a Priest quest-eket is ezzel tolom le inkább. Ma mentem hirtelen egy 3. meccset dragonnal, mert a héten végig 11 órázok és betorlódnának a questek. A tapasztalat az, hogy az 1 igazi no brain pakli, csak fosni kell ki a cuccokat és menni arcba (néha okosan tradelni).
Viszont abban az időszakban amikor ezzel a Control verzióval játszottam hatalmas mennyiségű tapasztalatot szereztem. A Freeze Mage-hez tudnám hasonlítani, ott körökre előre kell gondolkozni a dmg miatt. Itt viszont az AOE -ket lehet ugyan így beosztani.
Hunter + Paladin ellen nyerő pakli. Mivel ha a pyrokat is AOE-nek veszem akkor összesen van bent:
-2 db pyro
-2 Auchenai + Circle (nyilván nem mindig DMG-re dolom el).
-1 Nova
-2 Lightbomb.Ennyivel nincs az az isten, hogy semmi ne jöjjön fel a rákosabb paklik ellen.
Ma pl. egy midrange paladint megaláztam (volna), mert loptam tőle equality-t és a pyroval takarítottam egy fullos Esport Knight féle boardot.
Az más kérdés, hogy End game-ben, amikor nem voltak lapjaink kiderült, hogy Szifon soult kapott a Nexus Champből és így le tudta szedni a 6/7-es Divine Shieldes Voljin-emet, de ez már az RNG része.És miután sokat játszottál ilyesmi priest-el, hidd el, hogy a többi paklinál is jobban meglátod majd a lehetőségeket az adott mini combokra, + 1 -2 dmg re.
Ettől függetlenül a Huntereken mindig jókat röhögök, amikor Justicar után szenvednek. Minden esetben az lesz a vége, hogy nem támadok bele az Explosive trap-be, ameddig nincs elég HP-m. Aztán ha csak nem adja be a quickshot - > quickshot ->skillcommand dream combo, akkor elverem, mert elfogy a DMG.
-
saen
veterán
Új meta report a Liquid csapattól, elég más mint a Tempostorm:
http://www.liquidhearth.com/forum/hearthstone/499776-power-ranks-121-paladin-hangs-on -
válasz
EmptyParadox #42811 üzenetére
Köszi, megnézem.
[sírás on]
Mielőtt megvettem a telefont, megkérdeztem, hogy ez is akkora hekkelés lesz-e, mint anno az android tv stickemmel. Mondták, hogy ááá p780 fasza, nem lesz semmi gond. Ahhoz képest 2 hét elment mire megtanultam hogyan kell flashelni (mondjuk nagyon biztosra mentem, mert a stickkel úgy kezdtem,hogy brick). Majd megint 1hét volt, mire ugyan nem is a teljes 4gb-ot, hanem 3,5et sikerült az oprendszer+appok számára varázsolni. Pedig itt még szó sem volt különböző appokról. A 900mhzet mai napig nem volt kedvem rendesen rávarázsolni (pedig 2 vodás kártya van benne, ami azt használja)
És akkor most már HS szinten is mehet a workaround. Lehet tényleg szifonra kéne beruháznom (nem).
[sírás off] -
KaraDani
addikt
válasz
Tyler Durden #42814 üzenetére
Én is találkoztam vele már párszor az elmúlt pár héten, és egyre sűrűbben jön.
-
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #42814 üzenetére
Pedig már múlt szezonban is jelen volt.
-
-
whitezo88
nagyúr
wow Forsennek legendben rank3-as legend druid ellen összejött a t6 Voltron
kár hogy fel is szúrta egyben a Warra...
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
darkrock #42809 üzenetére
Illetve itt egy post, amely részletezi, hogy a HS appot hogyan lehet átlinkelni SD kártyára.
Röviden FolderMounttal átlinkeljük a data és obb könyvtárakat, így az unpacking crates sem zabálja le ideiglenesen a memóriát. Simán felmegy kis belső memóriájú, de megfelelő kapacitású SD kártyás telefonokra is így a HS.
Valamint itt vannak modolt appok különböző funkciókkal (pl. gyorsabb animáció, autosquelch). Viszont ezeket mindenki csak saját felelősségre használja. -
darkrock
aktív tag
válasz
tomazin #42800 üzenetére
Ezt is megpróbálhatod: Tutorial: Link2SD azaz, hogy rakhatod az összes Appod SD-re
-
whitezo88
nagyúr
Savjz ellen azért vesztett egy legend, golden druid mert duplakombó előtt egy körrel lecserélte a Hero Powerét, és 1 off lett miatta, ráadásul mind3 darab már nála volt vagy 3 kör óta
math is hard.
-
KTony
tag
Telenor 4G S4 active ha 2 vagy 3 vonás van térerőn akkor mindig stabil 1 vonásnál DC ik nekem is, tudom hol van stabil netem ahol játszani tudok de csak Brawl t meg casualt játszok telefonon
Nordic: Ezek a novemberi statjaim rank 5 ig mentem utána már nem motivált. Még anno márciusban az akkori midpalával mentem 30-4 et rank 19 től rank 5 ig 1 nap alatt utána ugyan azzal a deckel rank 2 5 csillagig jutottam a szezon végére. Ezek a nagyon magas winrate k csak rövid távon vagy ha nagyon eltalálod a metát tudod hozni.
-
netpeti98
addikt
Van valami használható druid mostanában? A dupla FoN verziót az agro megeszi reggelire
A TGT óta nem foglalkoztam a classal. -
Nordic
Közösségépítő
Ne haragudj de ez nem android hiba. Amikor megjelent droidra a hs ,akkor egyből feltettem én is a 1+1 telómra, és gond nélkül futott, talán akkor dc-zett mobilnettel, ha nagyon leárnyékolt helyre mentem, és még térerőm is alig volt. Aztán a TGT előtt jött egy előzetes patch, ami magával hozta az állandó dc-t. Tisztán emlékszem, hogy a google play-en is tele volt sírással a komment szekció, akik közölték, hogy totál elb*szta a patch a játékot, mert előtte nem volt dc, vagy csak ali(kb 20 meccsből 1x). Most meg szinte játszhatatlan. Max tavernezni szoktam mobilon, mert amúgy értelmetlen másra használni. Nem érdekelne ha fapados lenne hiányzó animációkkal, de azért ne dobja már el a kapcsolatot félpercenként. Rengeted online játék van androidra, ami gond nélkül megy, dc nélkül, itt is simán meg lehetne csinálni, csak ahhoz foglalkozni kellene vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest