Hirdetés
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizi90
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #44697 üzenetére
Illetve ez alapján LoE-t ás BRM-t is lehet majd disenchantolni miután legyőzte valaki az összes bosst.
"Note that you can also craft and disenchant cards from Standard format Adventures, as long as you’ve already earned them by completing the necessary challenges."
-
hrvp
aktív tag
Féreg Rádió
Belező fanoknak, én nagyon jót nevettem -
ígyvanferi
addikt
válasz
Chuzzlee803 #44694 üzenetére
Ez jó kérdés, szerintem csak craftolni lehet azokat, a már meglévőt szétszedni nem (esetleg amit ezután fogsz gyártani, azt szétszedheted).[ Szerkesztve ]
-
csizi90
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #44694 üzenetére
Minden Naxx lap törhető és kraftolható lesz.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Mage elveszti minden lategame-jét, ég veled Flame Leviathan!
Apropó, ha már nem árulnak naxxot majd, akkor betörhetem pl. Maexxnát? -
Kanczy
veterán
Ez mindenképp jó lesz. A változatosság gyönyörködtet
-
tomazin
veterán
válasz
Stylerr #44685 üzenetére
aki nem olvassa el a tldr-t amit írtam, hanem felteszi a kérdést amire ott van a válasz.
(#44684) giorgio : inkább menjen a theorycraft, mint a sírás.
(#44683) DaveNo1 : hát nem is értettem, hogy miért csak duplázzák ha már beraknak egy csúszkát, akkor lehetne nyugodtan 40 is. ui. aki mind2 rankeden menni akar, annak ez a bővítés semmit nem ért.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
fogtunder #44689 üzenetére
visszabuffolnak minden Alpha-kora beta szintre, vicces lenne: Tw Drake attackot is kap nem csak életet, Sunfury MINDEN lénynek ad tauntot, Sylv 5 mana, Pyro és MC 8 mana....
DaveNo1: nem lennék meglepődve, ha a kieső lapok helyett kapnánk pótlást, pl Ancient Healer: 4 mana: heal face for 7 vagy ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Efelett mondjuk elsiklottunk:
"re-evaluate a number of cards in the Basic and Classic card sets, including class cards, and make some long-considered adjustments."
Szóval kinyírhatják a kombót
-
-
fogtunder
nagyúr
amúgy tök fölösleges azt boncolgatni, mi lesz jó és mi nem, mert jön egy új kieg is.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
DaveNo1 #44678 üzenetére
NAxx előtt se volt. Sokat játszottam még classicban handlockkal, druidokat szarrá verte a deck, mivel 1 DB bgh volt a giantok ellen, meg a brute force. Ja meg a TBK, ami lehet lesz megint.
Healbot se volt GVG előtt, az inkább az agro ellen segített Molten után, lassabbaknál nem annyit. a Jara elég volt. jól emlékszem, akkor még játszottam is nem csak panaszkodtam meg felhúztam magam
Az új format segíti a kezdőket mert kevesebb kiegből kell összehalászni a dolgokat, de kell sok classic cucc majd, amit azóta egyáltalán nem, vagy alig láttunk, TBK, Cairne, Rag, Cenarius, stb.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
volt értelme leírnom röviden, hogy mi merre, mikor 5hszt nem hajlandó több ember visszaolvasni...hálátlan dögök
Stylerr : megmentetted a becsületét a sok trógernek
When we release the first new Expansion each year, every set that wasn’t released in the same year or the year prior will cycle out and no longer be part of the Standard format.
azaz az év első kiege, és az azt megelőző év (+basic,classic) fog bennelenni.
azaz 2017 első kiegjénél már csak az idén kijövő kártyák lesznek a standardban[ Szerkesztve ]
-
-
-
KaraDani
addikt
válasz
DaveNo1 #44669 üzenetére
Nembaj, akkor viszek tempomaget az agyonveri a druidot, mert miután a mad scientist felrakja a mirror entityt a druid fucked
Kappa
Amúgy loathebet fogom talán hiányolni legjobban, az szerintem egy jó taktikus lap, erős de ész kell hozzá nem csak kivágni curveon ahogy esik puffan. Druid mondjuk meg fogja érezni a hiányát, nem annyi lesz egy controlpriest meccs hogy T10 emperor után vagy innervattel loatheb+boom = autowin.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Savjz-ot megkérdezték, melyik formatot preferálja? Válasz: ahol nincs dr. boom és piloted shredder.
Én is így érzem.
Nagyon várom azt a világot, ahol lehet választani a 4 és 7 sloton, nem csak két autoinclude van kb.
[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Redcaster #44663 üzenetére
Úgy lenne logikus, ha a jobb eredmény után. Persze, ha mind2-ben legend vagy akkor sorry. Apropó legend, mi lesz vele ? Új hátlap ?
ígyvanferi hogy lennénk már értelmileg kihívásokkal küzdők, megcsináljuk még a pókos brawlt is, meg a portalosat elsőre !
Kiálltuk a próbát...
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz
EmptyParadox #44655 üzenetére
Na vazze, most törtem egy rakás lapot...
Tetszik a változtatás, egy egész jó megoldás ez, amivel kicsit könnyebbé teszik a kezdők dolgát.
18 deckslot. Egyből dupla mennyiség.Ezek szerint már nem vagyunk értelmileg kihívásokkal küzdők?
Gondolom most az új kiegészítő lapjaival külön rámennek a standardra való balance-olásra.
[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
És melyik ranked alapján fogunk a hónap végén rewardot kapni?
-
Balathruin
veterán
válasz
EmptyParadox #44655 üzenetére
Rouge Malygos miatt maradni fog szerintem, de más classoknál lehet gond, viszont kieg előtt felesleges annyira elásni párat (pl. Paladin), lehet megoldják valahogyan a balanszt.
-
KaraDani
addikt
válasz
DaveNo1 #44656 üzenetére
Death's Bite fájni fog, shieldmaiden nem akkora tragédia szerintem. Viszont cserébe egy csomó sticky szar kimegy, ami a warriornak gond, szerintem erős lesz.
BTW olaj rugó, pont ma vittem rugót először rankedre, utolsó klassz amivel még nem próbálkoztam. 5-1-es kezdés jól esett
-
whitezo88
nagyúr
válasz
DaveNo1 #44656 üzenetére
ja, Viszlát Chow és Minibot, és Unleash the Dudes. Továbbá rip mad scientist, tehát freeze mage, valamint huntereknek is érvágás. Naxxban nagyon sok alap lap van, ezzel fel lehet frissíteni a metát. Visszatérnek a yetik és a tazdingo, meg KARN?
Ezek után érthető a régi lapok revampja, kíváncsi leszek hogy oldják meg. Van min dolgozni, elég sok hulladék szar lap van a class cardok közül is. Savagery vagy az immunissá tevő hunter spell pl
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz
KaraDani #44653 üzenetére
Standard form nem ismerve az új kiegészítőt = Druid form
az OP kombó nem kerül ki, a shade, shredder és boom meg viszonylag könnyen helyettesíthetőek.
Paladin elveszti a teljes early gamet (RIP)
Mage + Hunter elveszti a mad scientiestet, sőt a hunter a teljes early gamet (RIP)
CW két nagyon fontos lapot
Rogue az olajat (RIP olajrugó)[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
Will the Basic and Classic cards you update for the Year of the Kraken be disenchanted for full value?
While Basic cards can never be crafted or disenchanted, Classic cards that have been changed during the review can be disenchanted at their full dust value for a limited time.Szóval valószínűleg lesz pár változás Classic cardok terén.
Szerintem régebbi meta kártyák újra érvényesülni fognak, pl. Ragna, talán Cairne...
Rogue-on gondolkodtam, hogy mi lesz vele olaj nélkül. :/
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
na végre egy kis vérfrissítés. Amúgy Druid továbbra is jó lesz Standardban mert FoN roar, ancientek, WG, wrath, swipe druid stb stb mind basic és classic. Belcher meg Shredder nem lesz, azok helyett kell keresni, de Emperor is jó még mert az már BRM. Boom se lesz, nem is baj...
Wildot nem értem, az mi?
-
KaraDani
addikt
válasz
JNashville #44645 üzenetére
"Standard formátum a Druiddal az lesz, hogy pick a new class?"
Miért is?
Nem játszható: Shade, Shredder, Loatheb, Boom, mindem más igen. Miután a többi deckből is kimegy boom, shredder, így azok nem akkora érvágások, shadet is lehet pótolni azért, loatheb effekt ami egy kombó decknek igazán hiányozni fog csak szerintem.
-
P00By
nagyúr
Hűhahűha
GVG óta nem törtem, akkor most még várok vele
[ Szerkesztve ]
-
csizi90
aktív tag
Ez a legérdekesebb rész szerintem:
Can I earn Hearthstone Championship Tour points by competing in Ranked in both formats?
No. Standard will be the only format that offers Hearthstone Championship Tour points for 2016.Will all official Blizzard esports events be played in Standard format?
Yes. Standard is the official format of the Hearthstone Championship Tour and the Hearthstone World Championship in 2016 -
JNashville
senior tag
válasz
csizi90 #44647 üzenetére
Wild formátumban továbbra is tolhatod vele, de Standardban is jó ideig.
Egyébként ügyes húzás ez, így gyakorlatilag rákényszerítik saját magukat, hogy folyamatosan tolják ki a lapokat, mert előbb-utóbb úgyis kifutnak a szettek, kellenek az early-mid-late lapok a kulcslapok helyett minden pakliba.
-
tomazin
veterán
válasz
DaveNo1 #44642 üzenetére
Hát jah én is befcsitzam, hogy aztaaa.
Na mind1.
Angolul nem tudóknak/lustáknak tldr verzió:
2 ranked lesz.
standardban csak a legutolsó év kiegészítőt lehet használni ÉS a basic+classicot
wild mód ugyanaz lesz mint most a ranked
2 külön helyezésed lehet, viszont rewardot csak az egyik után kapszamit nem tartalmaz a standard mód (jelen esetben majd naxx és gvg), azok kikerülnek a shopból (tuti blizz mechanika, ha már nem lesz elérhető biztos sokan vesznek) és csak craftolni lehet majd őket (igen, naxot is)
illetve lesznek a basic és a classic setben is kártyaváltoztatások (szerintem gyengítések)
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
El se hiszem, valami TÖRTÉNIK. Persze nem mostanában, de legalább a közeljövőben.
Standard formátum a Druiddal az lesz, hogy pick a new class?
[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
Na hagyjuk a "statisztikákat", meg Magyarországot, úgysem azért játszik az ember, pláne fórumra nem ezért jár, ezt a tv-ben is megkapnám...
Tehát a szociális ellátórendszerünkkel ellentétben a ma megemlített classic zoo nagyon jól működik.
(kedvet kaptam hozzá és meglepődtem)
Én még egy ilyen soul fire-ös verziót tolok, tojással, minden jósággal, egyetlen epic a pig game, szóval az is érvényesülhet egy ilyennel akinek nincs nagy lapkészlete. Hajrá.saen: Fordítasz nekem ?
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Itt a sokak által várt új Standard format:
Standard format -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KaraDani #44633 üzenetére
A HS drága a legtöbb többi játékhoz viszonyítva, pont.
Szóhasználatomba bele lehetett kötni, de szerintem teljesen érthető mit akartam mondani. Nyilván megéri ha az illető 1000 órákat öl a játékba és jól szórakozik. De ez mindenre igaz. Egy kibaszott színes kavics is megéri 1 millió forintért, ha a gyerek nézi és boldog tőle.
ui.: Ha valaki felhozza, hogy 84 óta játszik a játékkal és neki így megvannak a lapjai, megőrülök.
-
Kanczy
veterán
válasz
NyxNyxNyx #44632 üzenetére
Már miért lenne lehúzás? Senki nem kényszerít, hogy megvegyél bármit. A "megérés" pedig mindig is szubjektív volt, lsd. például a kozmetikai upgradeket. Semmi objektív hozzáadott értékük nincs a játékokhoz, mégis gazsillióan megveszik őket, mert számukra jobb velük játszani. A packeknek itt van tényleges értéke is, úgyhogy nem látom a problémát, ez már 20 éve így megy a kártyajáték-piacon
Amikor kb. 4 éve kiadtak egy lapot WoW TCG-ben, ami olyan ritka volt, hogy a 140 dolláros árat is elérte, és kellett belőle 3-4 egy pakliba, na az már NEKEM sem érte meg, és kiszálltam. Valakinek igen, ők meg is vették, és valószínűleg jól szórakoztak vele
[ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Dantenero72 #44618 üzenetére
A WoW is F2P már közel egy éve, legalábbis én csak gold-ból veszem a játékidőt, na de nem akarok ennyire off-olni.
Azzal játssz, amit élvezel és nem fog így felidegesíteni.[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz
KaraDani #44633 üzenetére
Ja, akkor a Magic mi, ahol a legerősebb deckek összköltsége több száz, akár 1000 dollárra is rúghat!
A Blizzard (és a többi multi sem) magyar viszonyok szerint áraz, annak aki havonta megkeres mondjuk 10 ezer dollárt/eurot nem lehúzás ez a játék.
Inkább azokat kell hibáztatni akik miatt még mindig itt tart a bérszínvonal Magyarországon.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz
NyxNyxNyx #44632 üzenetére
"Az tök egyértelmű hogy lehúzás a játék és nem éri meg."
Kinek mi mennyit ér meg tök szubjektív. Majdnem minden hobby drága mulatság. Ennyiből a nyaralás se éri meg, átlag ember elmegy egy hétre, és elkölti egy havi fizetését, csak azért hogy máshol legyen. Elmész a kocsmába meginni a haverokkal pár sört, mennyivel olcsóbb lenne már a boltban, stb...
Céget se hibáztatnám, nyilván annyiért adják amennyiért veszik. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
h3lios #44620 üzenetére
Azért de, normál esetben egy átlag felfogással rendelkező embernek nincsenek feleslegesen tízezrei egy ilyen játékra. Annyi fontosabb dolog van, még a szórakozáson belül is okosabban el lehet költeni azt a pénzt. Ettől függetlenül semmi közöm hozzá hogy ki mennyit költ rá. Nyugaton ennyi pénzt kiszórnak simán, csak errefele számít nagy tételnek.
Az tök egyértelmű hogy lehúzás a játék és nem éri meg. Csak ezeket a szidásokat kizárólag a cég felé kéne irányítani. Csávó konkrétan leszólta a fórum nagyrészét azért, mert megvannak a lapjaink. Nem is tudom ennyi flamekeltés után hogy nincs még kitiltva. -
whitezo88
nagyúr
F-ECT$ megírta a frissített legendary listát, betettem TIR-be.
(#44620) h3lios
Még valamikor tavaly év elején írt egy srác a FB-n HS csoportba, hogy sikerült megcsinálni F2P egy FULL ARANY ctrl warrit. Na, ahhoz hány játék kellett... meg persze gondolom MINDENT betört, így más deckje nem is lehetett akkor mellé.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz
Nyilván ha valakinek megvan a teljes kollekció, mert nem fillérb.szó logikával áll neki játszani az máris szemétláda. Nekem pl. meló miatt időm és erőm sincsen egész nap HS-el játszani. Abszolút csak kiegészítő játék. Majdnem minden megvan, mert beleraktam 1 halom pénzt. Átlag rank 13-14-ig jutok el, mert annyira nem érdekel, hogy órákat grind-oljak a magasabb rangokért. Meg persze salty vagyok sok esetben.
És nem érzem magamat azért sz.r embernek, mert ilyen rankon megvannak a lapjaim. Egyébként előtted is ott a lehetőség, hogy megvedd a kiegeket és meglegyenek a lapjaid. Zsebpénzt félre raksz, vagy ha már melózol akkor ezek a kiadások nem jelenthetnek problémát. Ha pedig nem akarsz rá költeni, akkor elfogadod hogy sok esetben esélyed sincs. Ha így már nem érdekel a játék, akkor abba kell hagyni a fenébe. Sajnos vagy nem sajnos ezt a játékot nem azoknak találták ki akik ingyen akarnak teljes kollekciót összeszedni. Aki az eleje óta játszik annak megvannak a lapok, de aki most csatlakozik annak igenis pénzt kell rááldozni ahhoz, hogy használható legyen.
De ez igaz majdnem mindegyik netes MMO -ra is. Ha kezdőként mész el PVP-zni ott és leölnek a rákba ha nincsen normális felszerelésed.
-
salaam
senior tag
válasz
Úristen, haldoklik a WoW
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
F-ECT$ #44617 üzenetére
Az a baj hogy RENGETEG nagyon béna,hülye full deckes játékos van akik max elmennek rank 15-ig és ezért a kezdők összefutnak nonstop sokkal erősebb paklijú játékossal akik aztan free winelnek ha melléjük áll egy tiny little luck... Blizz meg szarik mindenbe,WoW is már a halálán van anno twitchen vezetett stream volt most örülsz ha főoldalon egyáltalán kint van. És a streamet se a játékért nézik hanem a tagért aki streamel. A WoW-al annó halálra szedték magukat persze hogy nem érdekli őket semmi max hogy még több fizetős contentet rakjanak valamelyik játékukba mert hát azért pénzel fürdeni meg azzal törölni segget úgy hamar elfogy az a fektetett 8-as pénzmennyiségük.
ui.: Most megjelent B&S furcsa mód megcsinálta azt hogy a PvP 100%balanced csak a TE skilledtől függ hogy nyersz e,a PVE pörgös darálás de azért vannak taktikák meg 4fősbe semmi warning szóval iszonyat nehéz. És F2P játék,pénzel max hamarabb lesz full inventorid kicsivel több goldot szerzel és ennyi,ellehet dönteni hogy megér e 5dolcsit ez neked havonta vagy elég hardcore vagy ahoz hogy tarsd magad így is a premiumosokhoz mérve. NCSOFT-al csak a szerverekkel szopik az ember,lag,szerver crash stb de maga a játék az pöpec. És idővel a prémium bónusz csökkeni fog,szóval amelyik cég akar az tud főleg ha nem Blizzard a neve,de már csak rá kell nézni az ottani tagokra tipikus amerikai faggots mind.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz
tomazin #44613 üzenetére
Persze, a régebbi játékosok nem nagyon játszanának ott, de az újaknak lenne egy olyan play módja, ahol igazi ellenfelek ellen (akik jó eséllyel szintén kezdők) játszhatnak úgy, hogy nincsenek kilométeres hátrányban kártya szinten.
Ki lehetne ezt találni jobban is (max 1000 dustos deckek / max rare deckek / max epic deckek / stb), de ezt a Bliznnek kellene kidolgoznia, ha nem szarnának bele ennyire a fejlesztésbe.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Tyler Durden #44615 üzenetére
épp múltkr volt Neirea és LC Bo29 vagy mennyi, patron vs duplicates freeze és elég egál volt. Patronnal fatigue-re kell menni armor stackeléssel.
-
válasz
h3lios #44605 üzenetére
Ott az igazság amit Dani mond. Verhető a freezmage armor stackeléssel. Arra kell ügyelni csak akkor rakd ki, mikor tudsz vele kellő armort szedni + a 2db execet betartani Alex és Antonidasra. Ez sikerül, akkor nem fog tudni lelőni. Persze ha pl peches vagy és egyik exec se jön fel, akkor game over..
-
wanted5
őstag
válasz
bepe79 #44608 üzenetére
sajnos több mint a fele nincs meg
, de elmentem a linket és megnézem hogy lehetne összecraftolni
(#44611) ThySoul
A kezdőknek a tanácsom: fogadják el hogy ez a játék csak napi pár meccsre lesz jó, másra max akkor, ha monotonan farmolsz hónapokig/komoly pénzt ölsz bele.[/I
ezzel sajnos egyet kell értsek
-
F-ECT$
titán
válasz
ThySoul #44611 üzenetére
Ja, csak egy kezdőnek még ha alapvetően okos, intelligens is, akkor sincs rutinja, így mégiscsak számít a kártyák ereje (sokan panaszkodnak, hogy már rank 20 is tele van legend lapos deckekkel), és mire megszerezné a skillt, addigra el is megy a kedve az egésztől.
Már réges rég be kellett volna vezetni a kezdőket segítő szolgáltatásokat (a heti 1 brawl nem elég), sőt új Play módokat is, pl Play csak basic lapokkal.
-
ThySoul
senior tag
válasz
wanted5 #44607 üzenetére
Lehet hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem kb bármivel le lehet rank15-ig. Odáig szerintem jóval többet számít a skill, mint a lapjaid. ( jó, persze vannak olyanok akik bármivel lemennek bármeddig, de az más)
Az újoncos témához: szeptemberben kezdtem, de nekem ez már csak poén. Persze ki lehet farmolni a 3 kalandot, de az annyira monoton kb a 2 szárny után, hogy az ember néha inkább elveri a pénzèt packra/ arénára (ès az aréna legalább izgalmasabb)
Persze kapok heti egy brawl packot, de abból esett eddig egy DW, azt ennyi. Még craftoltam egy Dr.7-et, de a lemaradásom akkora, hogy arra szavak sincsenek. Kéne az imp gang boss, dark peddler a zoo-hoz, Reno meg a Naxx-os testvérpár a RenoLock-hoz( plussz Jaraxxus, Mal Ganis, Sylvanas), ez több ezer gold.
A kezdőknek a tanácsom: fogadják el hogy ez a játék csak napi pár meccsre lesz jó, másra max akkor, ha monotonan farmolsz hónapokig/komoly pénzt ölsz bele.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz
Redcaster #44609 üzenetére
Simán ki lehet farmolni ezeket az összegeket
HA az elejétől fogva játszol. Ha most indulnál, akkor esélyed sem lenne rá.Persze, néhány f2p paklit össze lehet még mindig dobni pár hét / hónap játék után, de a lemaradást max csökkenteni lehet, behozni már nem.
[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
válasz
bepe79 #44602 üzenetére
Én sem költöttem komolyabb összeget a játékra, egyedül 40 tgt packot vettem, azt is csak azért, mert azt hittem, hogy az összeszedett 2xxx gold nem lesz elég rá. Mint tudjuk, bőven elég lett volna rá, sőt...
Megjelenés óta játszom, minden fontos lap megvan 0 Ft-ból (tgt-ből csak Justicar kellett, de őt lecraftoltam), jelenleg gyűlik a következő kiegre a pénz, valamint van több mint 4000 dustom félrerakva. Ismétlem: a fontos lapokra, adventurekre én sem költöttem pénzt.Simán ki lehet farmolni ezeket az összegeket, csak hát egyszerűbb széttrollkodni egy topicot mint leülni, és játszani ezzel a fullrng/noskill játékkal
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz
wanted5 #44607 üzenetére
Itt van pl. egy Legendary nélküli aggro-face hunter deck: [link]
Ha valamelyik lapod (vagy több lapod) nincs meg hozzá, akkor írj, és segítünk, hogy melyikkel lehet helyettesíteni. Merthogy van mód rá, a helyettesítő lapokkal is nagyon jól működik, és rank 15-ig minimum jó, kipróbálva általam (persze hónap végén, mert hónap elején elég nehézkes, bár én pont tegnap vertem gold/arany ellenfeleket is vele)
P.S.: nem baj, ha valami hiányzik, nekem is hiányzik pl. a snake trap, tehetsz a helyére egy másik secret-et vagy esetleg egy charge-os minion-t.
A stratégia pedig, hogy legtöbbször face-re (Hero-ra) kell menni vele, persze az ésszerűség határain belül. Tehát ha az ellen lerak már a meccs elején tauntot, akkor azt le kell valahogy verni, mert csak úgy müxik a dolog. Vagy jönnie kell a bagolynak, hogy hatástalanítsd a tauntot.[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
válasz
bepe79 #44602 üzenetére
látom itt is vannak hasonló dolgok mint más topikokban
olvasva az írásodat te sem sokat költöttél a játékra, ezért tudnál nekem segíteni, pár tippet tanácsot adni?
kevés lapból, kellene egy-egy normálisabb paklit összerakni, amivel nem csak 19-20 között lehet ingázni, ok még szezon eleje van így sűrűbben összetalálkozok erősebbekkel is rankedban, de bosszantó tud azért lennisok különböző deck-et próbáltam már, oldalak százairól nézegetve őket, de valahogy az ingyenes játékosoknak elég nehéz a dolguk, szóval pár jótanácsot, tippet, esetleg konkrét deck-et amit te is használsz szivesen látnék
ja, és a kiegészítőkből 1-2-2 van meg, a legújabbtól a régebbi felé haladva
ui.:
nekem is megvan a véleményem a játék igazságtalanságával kapcsolatban, ha legalább annyit változtatna a blizzard, hogy egy kicsit több lehetőséget adna goldot gyűjteni, akkor megváltozna, de hát mindig is egy erősen profit orintált kapzsi cég volt (amellett hogy jó játékokat csinálnak)[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz
ígyvanferi #44601 üzenetére
+1
-
KaraDani
addikt
válasz
h3lios #44603 üzenetére
Freeze mage ellen szerintem egyaltalan nem instalose. Controlwarriorkent kell jatszani amennyire lehet, sok armorup, patronokat lehetosegszerint ugy kijatszani, hogy megy veluk armorsmith is, egy korben igy rengeteg armort lehet nyerni, es probalni csak annyit huzni, hogy ne huzd tul a a freezemaget igy a fatigue planre is jo lehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz
ígyvanferi #44594 üzenetére
Én játszottam vele párat, Midrange Druid és bármilyen Paladin ellen jó a pakli. Palánál röhögve rakod ki a muster után a ghoult. Illetve sok esetben nem tudja úgy leütni a Ghoult vagy Tauntot, hogy a mögé rakott berserker is meghaljon. Mid druid esetében pedig sokszor volt olyan, hogy szintén az említett tauntal védett berserkerre kellette eltolni a FON-t, mert amúgy nagyot üthetett volna az arcba.
Igazából előre kell gondolkozni, hogy mikor tud az ellenfél takarítani. A patron nagyon jó a druid ellen mert 1 teli board Patron ellen max a Drake + Swipe a megoldás, de azért az elég ritkán jönn össze kézben. Szóval én azt mondom, hogy nem olyan rossz a metában. Grom minden féle képpen kötelező bele, mert így a charge-os berserker hiányában ő lett az igazi befejező. DB setuppal tökéletes 14 HP-s Combo, mint a druid.
Freeze mage ellen nyilván insta lose és ide sorolnám mág a Reno Lock + Control Priest párost is.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz
Redcaster #44600 üzenetére
De még úgy is lehet rohadt jó paklid, hogyha 0 pénzt raksz bele a játékba (mint én), és van ugyan pár legendary-d, de nem használod őket (face hunter). Nekem is ez van, és aranyból csináltam meg a naxx és loe szárnyait (naxx még nincs teljesen kész), így amik kellettek ezekből a face hunterhez, azok meglettek (mad scientist, vagy pl. LOE utolsó szárnyából a teve, etc.)
Ami meg nem lett meg, és kellett, azokat más lap szétszedése után és egy kis dust gyűjtése után lecraftoltam (leper gnome, owl, unleash the hounds, etc.)P.S.: mondjuk a tevét pont ki fogom szedni ebből a pakliból, mert az inkább a beast hunter-es pakliba jó, face hunternél már párszor megszívatott, beteszek helyette még egy leper gnome-ot vagy egy pókot vagy loot hoardert vagy a charge-os wolf raider-t (asszem' ez utóbbi van Koleno-éban is)
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Kérlek szépen, ne válaszoljatok neki! Hátha akkor eltakarodik innen. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy a 72 a születési dátuma vagy az IQ-ja. Utóbbi esélyesebb, előbbi szomorúbb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest