- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #26396 üzenetére
persze, ha ott van mellette két annoy-a-tron, akkor kb. gg, de elég ritkán ölt kezelhetetlen méreteket. engem az iron sensei sokkal jobban idegesít.
játszik valaki amúgy a szezonban control pappal (Zetalotot kivéve)? van értelme?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
-conrad-
addikt
válasz whitezo88 #26391 üzenetére
Megjelenik a populárisabb játékokban, önreklám... mondjuk ez pl. baromi jó lett sztem :dragonborn
-
fogtunder
nagyúr
válasz netpeti98 #26392 üzenetére
nem nagyon van olyan common mech, ami annyira OP lenne, hogy nerf várható, de class kártyák között sem, max dr. Balance, de addig még sok GvG packot kell eladnia a Blizzardnak. a kalapom tenném rá, hogy folyamatosan figyelték, az aktív játékosok közül hány ember nyitotta már ki a Naxxot és egy bizonyos % felett megnyomták a nerf Undertaker feliratú gombot.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
F-ECT$
titán
válasz NyxNyxNyx #26390 üzenetére
Rank 7-8-ig jó volt nélküle is. Boom mindig T7 play, Antonidas a legjobb esetben is T8. Persze az elhúzódóbb, control meccseken kevesebb esélyem van nélküle, de azok sem reménytelenek. (Btw azért nincs benne, mert nincs meg, és még nem éreztem az erőt, hogy lecraftoljam, de lehet egyszer csak elszánom rá magam.)
netpeti98: kicsit lassan jönnek mostanában a nerfek, és igazi OP minion Boom-on kívül nem nagyon van. Ha csak annyi dust kell a lecraftolandó cucchoz, ami a feleslegesek betörésével jönne, akkor törj, de csak azért, hogy dustban álljon a "vagyonod", azért ne.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
netpeti98
addikt
A felesleges mech minionokat érdemes törni (amiből 2-nél több van) vagy érdemes várni egy esetleges nerfig?
-
whitezo88
nagyúr
az amúgy megvan, hogy a Chocolate Rain-es Tay Zonday elkezdett játszani vele? [link] Kripp tegnap coacholta is már.
-
-
whitezo88
nagyúr
lol ez az infografika [link]
-
NyxNyxNyx
addikt
belinkeled ide? Amit én csináltam az rossz volt (cserébe élvezetes és free win against druids), de ez amit neten találtam ~működött.
Más: Zetalot most lett legend control priest-tel. Azért ez valahogy nagyobb szó számomra, mint a Xixo féle menetelés.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
P00By
nagyúr
Próbálok összerakni egy kontrol huntert, de nem nagyon megy. Vagyis megy, csak nem akar működni
-
zolka95
őstag
Az összes Naxxramas küldetést meg lehet venni arannyal vagy csak az elsőt?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
NyxNyxNyx
addikt
Előbb nyomott el egy Huntard 2 arcane golemet a 4/5-ös kazán mystic-emre
Lehet mikor lerakta, vette észre, hogy elcsórtam az explosive trap-jét."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ps Vita
őstag
lassan mar egy hete nem jatszottam(sieles miatt), es mar kezd hianyozni a jatek
de remelem igy is meglesz a legend azert a honapban, ja meg az eleg dust a CW-ra
de az sajna lehet at fog csuszni marciusra , pedig mar nagyon jatszanek egy kis warriort. -
kexksz
addikt
válasz EmptyParadox #26375 üzenetére
Tinker's Oil
-
F-ECT$
titán
-
whitezo88
nagyúr
nem igaz, egyrészt innen is többen vannak akik szezon vége felé lettek legendek ilyennel, valamint mégha most gyorsabban haladsz, attól még kapsz alacsonyabb rankosakat is, akik "normális" deckekkel mennek. Amúgy érdekes mennyi olajos rugó volt asia-n, kb abból volt a legtöbb.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ennek a Xixo mániának nagyon nem örülök. Tegnap egy hunterrel sem találkoztam, ma meg itt okádnak az arcomba.
Akkor gondolom elő a Priest-tel.
[ Szerkesztve ]
-
Klemice
senior tag
-
zolka95
őstag
A wikipédia a lapok besorolásánál írja, hogy "Vételár (dust)" és "Eladási ár (dust)".
A kártyákat csak dust-ért lehet eladni, aranyért nem?Ez a craftolás azt jelenti, hogy ha van elég dustom, akkor létrehozhatok kártyákat?
-
Mister_X
nagyúr
válasz zolka95 #26355 üzenetére
Mukla nagyon jó a control paklik ellen, ahol 4-5 kör alatt 7-8 lap is lehet az ember kezében: erre te beraksz neki két "felesleges" lapot, esetleg rányomsz még egy nem kívánatos minionjára Neutralize-t (druid esetén) és leraksz egy Coldlight Oracle-t - mindjárt el is dobott 3-4 lapot.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
F-ECT$
titán
válasz zolka95 #26358 üzenetére
Összefoglalva, kicsit kiegészítve:
Basic - Ez az, ami alapból jár a játék mellé, a hősök level 10-re szintezésével kapod meg az összeset.
Classic - Ez az eredeti booster pack: 100 goldért 5 kártya, amiből 1 legalább rare. (Régebben Expert-nek hívták.)
Reward - Questek teljesítéséért kapod, pl ha megvan az összes Murloc, akkor jár a legend Old Murk Eye érte.
Missions - Questek alatti spéci kártyák, csak ott használhatóak.
Promotion - A már emlegetett ETC és Gelbin ilyenek pl. (Ezekből a sima lecraftolható.)
Naxxramas - Naxx-os kártyák.
Goblin vs Gnomes - Az új típusú booster pack-ok.
Credit - A készítők magukról készített poénos kártyái, nem játszhatóak.Dive ever, work never.
-
Redcaster
őstag
válasz zolka95 #26358 üzenetére
Muklánál azt is vedd figyelembe, hogy 3 manáért jön egy 5/5-ös, ami magában kicsit OP lenne
Credit kártyákról ilyet találtam. Ha ezekre gondoltál, akkor ilyen nem is lesz soha a játékban, mivel a HS fejlsztőit "jelképezik".
Reward-hoz ha jól tudom azok tartoznak, amiket akkor kapsz meg, ha bizonyos lapokat összeszedsz: Old MUrk Eye minden murloc után, és Captain's Parrot minden pirate után.
Mission card az, amiket a gép játszik ellened tutorialban és Naxxban.
Promotion card asszem az Elite Tauren Chieftain, amit úgy lehetett mgszerezni, hogy béta idején vettél legalább 1 paklit.
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz thesound #26357 üzenetére
hát az nem valami jó
legend kártyánál nem számítottam ilyenre, hogy az ellenfélnek segít egy kicsitMás: Megnéztem a játékban lévő összes kártyát a hearthead.com oldalon. Szűrésnél kategóriát lehet választani.
Ezek vannak:
Basic - Ez tudom mi.
Classic - Ezek azok lennének, amik alapból megvannak már a játék leges legelején?
Reward - Erre nem adott ki lapokat.
Missions - Ezeket hogy lehet megszerezni? Még nem láttam ilyen lapokat.
Promotion - Ezt sem tudom hogy lehet szerezni.
Naxxramas - Ezt értem.
Goblin vs Gnomes - Ezt is.
Credit - Ezt nem. Itt csak Legend kártyákat adott ki.A Reward, Missions, Promotion, Credit kategóriát nem nagyon értem.
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
végre szereztem egy legend kártyát, King Mukla-t.
Battlecry: Give your opponent 2 bananas. Ez most WTF?
első legend kártyám és két banánt ad az ellenfélnek, ez igenFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #26351 üzenetére
new meta [link] ... amúgy 1-5 ma eddig, és jött egy 4. golden is. tegnap valahogy könnyebb volt. vagy csak a deck nem jó ebben a rákos metában (Kolentolock). A 4. golden egy pala volt akit egy sapper carryzett a winig (lol?) a kövi huntard is UT-s, ennyire érdekel egyeseket a nerf (még Xixo is dropolta) 4. körömre 5 életem van, mert persze huffer jött. aztán a VC felrobbantva nem a Malganist hozta, és persze t5: bow + hp. leborulok a skill előtt.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
rank15, zsinórban a 3. arany portrés, ebből 1 legalább legend volt... öröm ladderezni néha.
-
Redcaster
őstag
-
whitezo88
nagyúr
Tenyleg eleg beteg ahogy xixo daralja a laddert a facehunterrel elobb rank4en egy rugot olt meg 6 kor alatt ugy hogy valami 27 elettel fejezte be. Most nyomja, asia serveren. Tradelni is csak annyit kell a deckel hogy korbejatszon 1-2 aoe-t.
-
Redcaster
őstag
válasz ígyvanferi #26344 üzenetére
Aludtam rá egyet, SG lett belőle
-
Klemice
senior tag
gazlowe mennyire használható lap? törjem be és még szedjek össze 140 dustot egy dr boomhoz ugye?
megtörtént
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz F-ECT$ #26342 üzenetére
Nyilván én is kerestem. Egyszerűen csak gondoltam megkérdezem az itteni magyar közösséget hátha van valami tapasztalata ilyen téren (másikról nem tudok és nem volt ingerem az angol izék közt kutatni, bocs).
Amit linkeltél egyébként pont nem néztem. Köszi[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz Redcaster #26343 üzenetére
Bár egy második Sea Giant sem akkora választás szerintem, de a DW-nél mindenképp jobbnak tűnik. 6 manás körben 5 db Wisppel nem mész túl sokra, az az 5/5 jól jöhet bizonyos helyzetekben, de leginkább egy sima 2-2 trade lesz így egy minionból. Általában úgyis menni fog rá valami removal, bár addigra jó esetben egy valamit már leszedtél vele.
Persze épp össze is jöhet a kombó a SR-rel, de ahhoz azért nagy szerencse kell. Ha meg úgy sem tudna mit kezdeni a wispekkel, akkor akár 3 db 2 manásat is kiszórhatsz a boardra, ami ha egy sima 3/2-t nézünk, jobban megéri.
De csak ugatom az arénát, várd meg más véleményét is, vagy számold ki ec-peccel.[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
Istenem... segítsetek nekem egy pickben:
Druidnál utolsó pick:
-dark whispers (van stormwind champion, force of nature, savage roar, cult master, sea giant, amivel jól kombózna)
-sea giant (van force of nature, és mégegy sea giant ezen kívül)Mi a pick?
-
törölt tag
basic paklival mennyire verhetők a naxxramas ágak? konkrétan a második érdekelne úgy teljes egészében. találtam egy priest paklit, de jó pár lap nincs meg belőle, úgy viszont borul a mutatvány, ha jól sejtem.
-
Mister_X
nagyúr
Utálom ezeket a szezonváltásokat
@whitezo88: az is szép. Tough Steal.
De várjál, zt hogy csinálta?Voidcallert és Mal'Ganist lopott? Az tényleg kemény.[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
whitezo88
nagyúr
ha nem rank17 lenne úgy vágnám ki a monitort az ablakon csak repülne. Komolyan?! [link] 1 db TS volt...
-
salaam
senior tag
Ha valakit érdekel, kikerült a lumina legends felhívása
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Redcaster #26329 üzenetére
ha már aréna, 0-2 vagyok egy rugóval amivel legalább 8-10et kéne menni de annyira nevetséges ellenfelek jönnek hogy 0 esélyem van. épp egy rendkívül rosszul játszó magetől kaptam ki akit 2 életre tudtam levinni de mivel elkezdett tauntokat pakolgatni nekem meg nem jött se sinister se evis, vesztettem... pedig ilyeneket draftolt hogy leper, 2 clockwork, silverbad meg hasonlók...
-
DjDanee87
addikt
válasz DaveNo1 #26330 üzenetére
Ha van benne undertaker, glaivezooka, wolfrider, arcane golem, explosive trap, unleash, leper, loot hoarder akkor ma én is futottam ilyennel össze. Szerencsére a control warrim elég jól ki van hegyezve hunterek ellen és sikerült is nyernem azt a meccset.
Aztán úgy döntöttem kicserélem Harrisont, mert vagy sosem volt nálam mikor kellett volna vagy nem fegyveres class ellen mentem. Beraktam helyette az iron juggernautot ami nagyon jól vagy nagyon rosszul is elsülhet handlock ellen. Az volt a szerencsém, hogy nem volt nála a 2. sunfury protector
-
salaam
senior tag
Az utolsó győzelemmel, amiben sikerült elköszönni egy legend hátlapos mechmagetől meglett a 2222. win. (Amúgy fatigue magel egész jól meglehet fogni a mechmaget még közepes húzás esetén is.)
-
DaveNo1
veterán
válasz NyalokAA #26328 üzenetére
Gondolom mindenki a Xixo ebola huntarddal játszik. Xixo meghackeli a játékot ezekkel a deckekkel
Érdemes amúgy kipróbálni Ekop midrange lockját, beteg mennyiségű heal van benne.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
NyalokAA
aktív tag
Istenem mérhetetlen mennyiségű rák van ladderen ismét és senkit nem zavar az undertaker nerf
-
M3oH
addikt
Új Funny and lucky, elég epic.
-
whitezo88
nagyúr
0-t hagytam meg, 3/3-at húzok be 3 kör alatt [link]
-
salaam
senior tag
válasz BladeHero #26318 üzenetére
Inner rage felesleges, inkább armorsmith. Meg kéne bele mondjuk shield block is, laphúzás+élet (plussz removal, de gondolom shield slamed nincs), shieldmaiden sem rossz lap és csak rare. Ha sludgeod nincs, betennék a golem helyére két senjint, a golemnek végképp nincs semmi értelme
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
" Dr Boom should be changed to a 9 mana 4/12 that at the end of your turn gives you a Boom card the Boom cards would be: Boommare: Deal 5 Damage to all expect Dr Boom, Boomerald Drake : a 7/6 minion, Booming Sisters: 3/5 minion, Boom: Return a minion to your hand"
-
whitezo88
nagyúr
Nobody expects the Mirror Entity in mechmage [link]
előtte egy paladint vertem 6 kör alatt, Threatennel köszönt el majd insta add friend, gondolom nem megköszönni akarja a játékot, nem is acceptolom ezeket amúgyse.
-
F-ECT$
titán
válasz zolka95 #26310 üzenetére
2 út van:
-Rohadt sokat játszol, és goldért veszel, készülj fel rá, hogy olyan fél év kell ahhoz, hogy a főbb lapok meglegyenek, az összeshez szerintem kell 1 év is. (Ez csak classic, amin túl azért van Naxx és GvG is.)
-Betolsz egy valag pénzt.Az aréna GvG lapokat ad, 12 winnél van esély arra, hogy 2 packot kapj.
Dive ever, work never.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz tomazin #26312 üzenetére
Ja igen, azt elfelejtettem, hogy amiből aranyat kaptam és rossz lap vagy van belőle elég nem arany, azt betörtem. Így jött ki 5 hónap alatt 5 class(6 ha a milldruid számít), a 3-4-gyel még óvatos voltam.
Mister_X: Nyilván a paladin, warrior és a handlock drága.
-
Redcaster
őstag
Ha classic lapokat akarsz szerezni, akkor paklit érdemes venni 100-ért, ha GvG lapokat, akkor arénázni. Az aréna 3-4 winnél már jobban megéri a 100 goldos boosternél, mert akkor már annyi goldot kapsz a pakli mellé, mintha vettél volna, ergo ugyanott tartasz, mintha paklit vettél volna, csak játszottál egy jót és még tanultál is. 7 wintől önfenntartóvá válik az aréna, akkor már 150 gold + 1 pakli a nyeremény.
-
tomazin
veterán
válasz NyxNyxNyx #26299 üzenetére
Én béta óta tolom, nagyjából a napik 70-80%-t megcsináltam.
Most kraftoltam le boomot (ezt is csak azért mert mindenki nerfet emleget), ezen kívül van vagy 7-8legem, de ragna, szilvi, jaraxxus nincs meg, giantból van 2, és egy csomó epic hiányzik (pláne dudunál fáj).
Szóval kell azért szerencse is erősen. Mondjuk pénzt nem költöttem rá (azaz 1arénát vettem és ennyi)Mondjuk az egy másik kérdés, hogy törni meg nem török csak amiből 2+ van. úgyhogy még lehetne 2legem, mert van arany cho+geddon-om.
de úgy vagyok vele, hogy élvezem a játékot, sőt ez arra késztet, hogy magamtól (is) próbáljak összerakni dolgokat.
-
salaam
senior tag
2 paklit nagyon ritkán kapsz, én eddig egyszer kaptam 12 winnél. Az arénának nem az a lényege, hogy 150 goldért több paklit kapsz, hanem, hogy pénzt is kapsz mellé(+ami még fontosabb, megtanulsz játszani). Ha alapkártyákat akarsz, akkor nyiss classic paklikat 100goldért.
-
zolka95
őstag
Hogy érdemes paklit szerezni?
arénában 150 goldért
vagy csak simán venni 100 goldértaz alapkártyákat akarom összegyűjteni mindet
arénában pedig csak mech paklikat adhányszor kell győzni az arénában, hogy legalább 2 paklit kapjak?
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz DaveNo1 #26304 üzenetére
streamelt vele meg még fog is gondolom, akkor nem kamu. "ha" pedig HS-ben értelmetlen, mert akkor minden "Ha". Pl Warrior se tud nyerni nagyon "ha" Grom, Alex nem jön fel
mod: rögtön első meccs: [link]
igen casual, de úgyis oil rogue volt az ellenfél, nem basic mage.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #26303 üzenetére
Őőő csak nekem feltűnő hogy ebben a deckben kb. semmilyen midrange unit nincs, és az 5-ös drop kimerül egy healbot formájában? Elég gyanús nekem ez a deck. Voidcallernek kb. semmi haszna ha Mal'Ganis nem jön fel például.
Kolento Midrange lockjában több szinergia + kombináció van, de tegnap Ekop játszott egy fura demonlock deckkel iszonyat sok heallel szerintem az is jobb volt.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
regeteg a mechmage a ladderen, itt egy 33-3 deck ellenük akit érdekel, demonlock [link]
-
Shamy
tag
Én nemrég kezdtem játszani (kb 3,5 hónapja) amolyan casualként, napikat kiszedem, de a 100g winstreaket már nem szoktam, max 20-40-et.
Jótanácsok, hogy ne utáld meg a játékot.
1. Csináld végig az összes hidden questet, elég sok goldot ad.
2. Classic packokat vegyél, ne gvg-t!!!! A classic common,rare és epic class specifikus lapok a legerősebbek a játékban. Gvg-ből elég annyi, amennyit arénázol.
3. Gyakorlásnak ne használd a play módot, nyugodtan menj rankedra, több lesz a sikerélmény. Play modeban sok a pakliteszter, rgo lapvalue-ban messze előtted lesznek, rankedon 20 körül azért kevesebb az erős pakli. Van pár gold hero farmer, de elég sok a kezdő.
4. Minden hónapban van ranked reset, ami visszacseszi a rank10-15 játékosokat jórészt rank20 fölé. Rgo a hónap első 5 napjában ha van rá mód, ne nagyon rankedezz, mert 20% alatt lesz kb a winrate-ed.
5. Ha tetszik a játék, fizess be naxxra, fun, és jó kártyákat ad.
6. Arénához ajánlom belezőgép youtube videóit (féregaréna), mindent elmagyaráz.Kb ennyi. Jó játékot.
Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook