- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
rank9en egy mage ölt meg 100% nyerő helyzetből (26 élet, kézben healbot, 3 nagy legend, neki semmi), hogy ping saját face, molten molten echo molten molten echo molten molten...
3at el tudtam intézni, de a másom nem volt...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
DaveNo1 #26196 üzenetére
viszont ki tudja mennyi játékos szokott így csalni mikor otthonról versenyeznek, biztos nem ő az egyetlen. Én is láttam már olyanokat hogy ilyenkor az arc kitekinget oldalra folyamatosan... gondolom nem a tévét nézte.
Amaz streamjén megy már a copypasta
༼ຈل͜ຈ༽ノ·︻̷┻̿═━一I'VE GOT THE STREAM IN MY MIRROR FRAME ༼ຈل͜ຈ༽ノ·︻̷┻̿═━一 meg "Hosty did nothing wrong!" illetve " Je suis Ghosty"
-
DaveNo1
veterán
válasz
ígyvanferi #26197 üzenetére
Azt én se vágom, de elég pitiáner volt. Kb mintha egyetemi vizsgán a puskát az asztalra rakta volna.
-
DaveNo1
veterán
válasz
ígyvanferi #26193 üzenetére
Ha nagy előnyre nem is tett szert, a szándék akkor is megvolt. Fociban is büntetik ha szándékosan akarsz valakit lerúgni, csak nem sikerül.
Mondjuk magát a szándékot nem értem, mintha számítana bármit is ez a verseny (vagy akár bármelyik más). Gondolom ezek után versenyekre sem nagyon hívják majd + sok pénzt bukhat (RDU-nál mondjuk nem volt bizonyítható a csalás ha jól tudom, de valami büntetés ott is kijárt volna, igaz ott a szervezők is barmok voltak.)
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #26193 üzenetére
Nem olvastam végig, de ha jól tudom, akkor barátok elleni meccsnél nincs 1.5 perces limit. Emellett ha látod a kezében lévő lapokat, akkor az előny (még ha pici is), mert ha pl ott van kezdőben a bgh, akkor nem feltétlenül rakod ki t7-ben boom-ot.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
fogtunder #26176 üzenetére
De az hogy lehet? Másfél perc után jár le a kanóc. Még ha az ellenfél is végigvárja, legalább 4 kör lemegy. Nem hiszem, hogy az a minimális előny, amit ezzel szerez megérte volna. Persze ha nem hülye, és nem bukik le így, akkor lehet, hogy megérhette volna. Most a kérdés morális oldalától tekintsünk el.
-
NyxNyxNyx
addikt
Kibaszott portál Nozdormu-t adott
Olyan izgatott lettem hogy letettem egyből egy priest ellen arénában. Pedig előtte még a Venture Co-t sem mertem letenni az MC miatt, pedig simán nyertem volna
Először Cogmaster-t adott mikor pont volt nálam egy Harvest, aztán wolfrider-t mikor 3dmg kellett volna a lethal-hoz. Nem tudom mennyire a véletlen műve, de el tudom képzelni hogy belenyúltak a portálba a Blizzardnál.
-
salaam
senior tag
válasz
F-ECT$ #26184 üzenetére
Én csak azt nem értem amúgy, hogy a leper gnome egy hulladék lap, hiába szereti Gnimsh. Az egyetlen ok amiért játszható volt az ut miatt. Most a facehunter deckekbe meg beraktak +1 clockworkot meg mondjuk 1 abusiveot és ugyanúgy két leperrel játszanak. Ez valahogy magas nekem, hogy miért
-
salaam
senior tag
válasz
fogtunder #26172 üzenetére
Nem új, de ladderen visszatértek a murlockok meg az ut nélküli rákvadászok. Nyilván pont amikor egy új decket próbálgatnék. Kéne egy teszt realm is a hearthstoneba, olyan, hogy beállíthasd hogy milyen deckekkel rakjon össze. Soha a büdös életben nem fogom megtudni, hogy működik-e a deck, ha a negyedik körre már 2 hp-n vagyok a ráktömeg miatt
-
Shamy
tag
Új módosított android apk undertaker patchre, 6 col alattiaknak!
-
whitezo88
nagyúr
most olvasom hogy az esti Pinnaclen Hosty ghostolta (Ghosty
) Lifecoacht, ráadásul eléggé ostoba módon bukott le.. [link] aztán ki is lett rakva az Archonból, igaz, nem csak ezért.
-
whitezo88
nagyúr
ezen felröhögtem
[link]
-
opzozi
tag
válasz
F-ECT$ #26164 üzenetére
Egy-egy kártyát is be lehet tenni, mondjuk nerf helyett, nem kell mindjárt 100-asával.
Arra gondolok, hogy oké, akkor nem lesz nerf, hanem arra lapra beteszünk pár megoldás kártyát és kész. Használjátok. Szép lassan ki lehetne ballanszolni. Vagy csak egyszerűen nem kéne túlnerfelni az adott kártyát. Az undertaker nerfre szükség volt, ezt senki nem vitatta. Meglátjuk mi lesz. -
KTony
tag
A portal megint alkotott.
-
opzozi
tag
válasz
NyxNyxNyx #26162 üzenetére
Lesz is, mert pont nem csak az undertakeren múlt a dolog. (Hiszen nem önmagában az volt az OP ahogy mondtam is) Majd kitalálnak mást ami jobb lesz, mint a mostani undertaker. Aztán majd lesz megint sírás, megint jön a nerf és a kör nem áll meg.
A vége az lesz, hogy az összes lap le lesz nerfelve, ahelyett, hogy új kártyákat tolnának a játékba. -
opzozi
tag
Na az előbb frissített a battle.net kliens. Megtörtént a nerf.
-
netpeti98
addikt
Azért azt se felejtsük el, hogy a nerfek után általában törhetőek teljes áron a kártyák. Annak idején meg lett mondva, hogy csak golden naxxos kártyák törhetőek, a többi viszont nem. Aki megvette a naxxot az ennek tudatában volt.
-
DaveNo1
veterán
válasz
opzozi #26157 üzenetére
Azért ez távol áll az ingyenességtől. Ha sok decket akarsz összerakni 0 real money ráfordítással, akkor az idővel kell majd fizetned.
Ráadásul az in-game purchaseval egy idő után nagyobb pénzt lehet szakítani, mint a doboz eladással hogyha beválik, mint a HS.
Naxx ráadásul egy opció, ha megveszed max kockázatot válaltál. Undertaker így is elfér majd a hunterben csak nem lesz mocskosul OP, ha meg nem, akkor is játszható lesz a class, mivel Naxx előtt is volt face hunter.
-
opzozi
tag
válasz
DaveNo1 #26156 üzenetére
Itt egyébként azt mondta, hogy maga játék ingyenes és a naxot vetted csak pénzért goldért, ami nem volt kötelező, hogy játszál. A d3 alapból fizetős, ha bármit szeretnél vele kezdeni, fizetned kell, ha csak kipróbálni, ott a starter verzió ingyen. Van benne igazság, amit mond.
-
DaveNo1
veterán
Ezzel az erővel bármilyen játékban ha nerfelik a neked tetsző dolgot, akkor visszakérhetnéd a doboz árát.
Pl. ha valaki a d3-at csak a wizzard miatt veszi meg, majd elcseszik pár változtatással a wizzardot akkor ugyanúgy lehetne reklamálni. Ha már hasonlatokkal akarunk érni (ezek az autós hasonlatok + Madi hasonlata nagyon nem álltják meg a helyüket)
Minden Naxxramas szárnyban kapsz egy legendaryt 700 goldért, átlagos booster bontásból meg 700 dust jön össze körülbelül ugyanebből az árból, ami egy fél legendary sincs. Megjegyzem a használhatóság kérdése ezeknél a lapoknál a meta függvénye, nem a Blizzard csinál valamit direkt rosszra, vagy nem használhatóra (például undertakeres wingben ha jól emlékszem Heiganék voltak a legendek, akik azért egyáltalán nem rosszak.)
-
.OM.
aktív tag
válasz
opzozi #26143 üzenetére
teljesen igaz..
csak most jutott el a tudatomig, hogy a naxx pakk vásárlásának egyik oka ez a lap volt nálam - igaz később nem tetszett annyira - erre most kinyírják.
Nem szép dolog. Kicsit se.Mintha idejönne egy muki az autógyártólés kivenné a turbót a kocsinbólmből, mert az túl hatékony..
-
DaveNo1
veterán
válasz
thesound #26151 üzenetére
Pont azért nem OP a micro machine mert 2 mana, szóval egy 2/3-as 2 manás lénnyel simán tradelhető első körben úgy, hogy az a lény meg sem halt. Ráadásul a hp-ja változatlan marad, így nem kell 4-5 manás leszedéseket rááldozni ha nagyon úgy alakul.
Vagy egy 1 manás 2/1 is simán tradeli.
-
thesound
addikt
válasz
ígyvanferi #26142 üzenetére
+1
Sztem meg innentől a micro machine simán jobb az UT-nél mert többször és aut. buffolódik. Igaz 2 mana.
-
DaveNo1
veterán
válasz
F-ECT$ #26147 üzenetére
A refundnál nagyon nem veszi figyelembe, hogy nem csak az Under van abban a szárnyban, függetlenül attól hogy használható vagy sem. Ha jól emlékszem Mad Scientist is abban a szárnyban van ami szintén szükséges lap volt Hunterbe. Szóval kicsit túlzás lenne ha hirtelen mindenki kapna 700 goldot csak ezért.
Esetleg 50 dustért legyen betörthető, de 100 dust nem világmegváltás még a kezdőknek sem.
Ha boostert vásárolsz azért mert kell nagyon egy lap, akkor sem a goldot/pénzt kapod vissza mert azt a lapot nerfelték.
-
Redcaster
őstag
A vitától kicsit eltérnék:
Végre sok hónapos várakozás után nekem is sikerült kitisztítanom Naxxot hc-n. Eddig nem éreztem elég jónak a lapkészletemet ahhoz, hogy nekiüljek. Hónapok óta már csak Sapphiron és KT maradtak. Sapphiront Kripp deckjével elsőre vertem, de KT megsz*patott
Folyton a felbuffolt Flying Machinet vette el a 8. körben, vagy mindig ott volt nála a Twisting Nether.
-
-
DaveNo1
veterán
válasz
Gyuri27 #26144 üzenetére
Nem is írtam hogy használhatatlan lesz a hunter, de azzal a többség egyetért hogy az Undertaker unfair lap volt. Leper Gnome, Wolf Rider, Arcane Golem, Skill Command megmaradtak, úgyhogy változás biztos nem nagyon lesz, némileg majd csökken a Huntardok száma + nem lesz az, hogy első kör undertaker második kör két 1 manás DR lap, és jobbára mehetett is a feladás.
salaam: Madi jól összefoglalja a problémákat, kb. ezeket hoztuk fel mi is korábban.
-
opzozi
tag
válasz
DaveNo1 #26138 üzenetére
Én pl. más stílust játszok. Paladin és Druid, ezeket szeretem a legjobban. Ha valamit védek, akkor szerinted csak azzal játszok és mérges vagyok a nerf miatt stb.?
Tiszteletben tartom a véleményetek, miszerint túl OP lap volt. A hunter nem csak emiatt nyerte azokat a gyors meccseket, de ez majd úgyis ki fog derülni hamarosan a nerf után. Csupán amellett érveltem, hogy nagy volt a nerf és emiatt nem kellett volna kinyírni egy lapot, inkább az újakat erőltetnék. Kár ezt ragozni tovább az undertakerek kora lejárt. -
salaam
senior tag
Egy hozzáértő (Madi) véleménye a nerfről.
-
tomazin
veterán
válasz
F-ECT$ #26130 üzenetére
szerintem ez hibás. az a baj nem mostanság volt valszám, így egyszerűen már nem tudtam kiszámolni.
a 8lap látása teljesen ok.
első lap húzásánál 28/30 esélyed van, hogy nem azt húzod. másodiknál 27/29, a 8-nál 21/23
ezeket összeszorozva megkapod, hogy 0,531 az esélye, hogy nem kapsz adott lapot amiből 2van.
de igen ez azt jelenti, hogy majd 47% eséllyel húzol egy adott lapot.és lehet ezzel vitatkozni, hogy "de érzésre nem így van", (most függetlenül attól, hogy melyikünk számítása jó vagy rossz) a statisztika ki fog ütközni megfelelő nagyságú mintán (és az nem egy személynek az összes játéka lesz, mert az semmi)
-
fogtunder
nagyúr
én már tényleg csak egy dolgot tennék hozzá az UT témához:
játszottam vele pont eleget, nem hunterben, hanem papban, nyert meg jó pár játékot, és használhatatlan volt még több esetben. nem véletlenül pont az undertakeres hunterek ellen játszottam, mert mással nem lehetett 50% felett verni őket, de az ő szinergiájuk sokkal erősebb volt vele. nekem sokkal ritkábban jött össze a kezembe egy ut chow loot hoarder kombó, mint ahányszor ellenem pakolták ki webspinnerrel/leperrel és mad scientisttel. a hunterben több a kis költségű DR minion, jó DR beastjei vannak és mellé a trapek gátolnak a trade-elésben. ez sokkal több, mint amit a többi class ki tud hozni belőle, és unalmas volt már, hogy direkt erre kell mulliganelni.
-
F-ECT$
titán
Persze, ismerem a decket, ha hunter napi van akkor ilyennel szoktam letolni. Mivel max 3 manás az összes drop, így majdnem mindegy, hogy mit kapsz mellé.
Egy szóval sem mondtam, hogy ezzel verhetetlen leszel, de mondjuk egy warival elgondolkozol, hogy megtarts-e egy acolyte-ot vagy dob el, hátha kapsz fiery-t, addig a hunterrel "agyatlanul" dobálhatsz, ha nincs UT.
Ozrych: így van, egy srác le is tesztelte. Csinált egy olyan decket, amiben 2x15 lap volt úgy, hogy 15 sima és 15 arany. Így látszott, hogy ha eldobott egy sima lapot, akkor max annak arany verziója jött csak vissza.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
opzozi #26133 üzenetére
Mulligant nem húzhatsz vissza. Blue post. Bár régebben volt vele bug, ha jól emlékszem.
-
opzozi
tag
válasz
F-ECT$ #26130 üzenetére
Próbáld ki a gyakorlatban hogyan működik az 50%. Meg fogsz lepődni. Nem azt mondom, hogy nem jön be néha, de ritka és azt is megoldják hamar. Ha nem tudják, akkor csak az ellenfélnek volt rossz lapjárása. És mivel a pakli gyors, onnantól már nincs visszaút és bukta. Ergo megy a sírás és nerfelni kell stb. Kellemetlen lap mint mondtam, de felül van értékelve. És most már gyakorlatilag kuka lesz így. De jön másik megoldás helyette mert alapvetően a hunter gyors marad és akkor majd más miatt lesz a sírás. Ennyi a történet. A nerf kellett de sok volt, továbbra is ez a véleményem.
PeaceEgyébként meg amit lecseréltél is visszahúzhatod... Vagy megkapod az undertakert, aztán kapsz mellé egy fegyvert meg két trapet. Sok mindenen múlik ez.
-
opzozi
tag
Kikészít ez az aréna. Nekem miért nem jönnek a normális deckek? Ellenem bezzeg tudnak játszani Tiriont is. Mostanában nem tudok 7-nél tovább jutni. De tegnap mentem 0-ásat is. Kihez kell könyörögnöm, hogy végre mehessek újra 10 fölötti arénákat?
-
F-ECT$
titán
válasz
opzozi #26121 üzenetére
Akkor számoljunk! Elsőként 3 lapot kapsz, eldobhatod mindet ha nincs közte az UT az újabb 3 lap + 1-et kapsz az első kör előtt az összesen 7. Másodikként 4 lapot kapsz, itt is eldobhatod mindet, az megint 4 + 1-et kapsz az első kör előtt, az összesen 9. Mivel 50%-ban vagy első és 50%-ban vagy második: 7*0.5 + 9*0.5 = 8, tehát átlagosan 8 lapot látsz mielőtt az elsőt ki kell játszanod. 2 UT van 30 lap között, azaz 2/30 = 1/15 az esélye, hogy behúzod a lapot. Mivel átlagosan 8 lehetőséged van rá, így az UT kezdő kézbe kerülésének esélye 8/15 = 53.3%, ami a matematika jelenlegi állása szerint > 50%.
De írd meg, ha máshogy gondolod!
-
opzozi
tag
válasz
F-ECT$ #26118 üzenetére
Az 50% sehogy se jön ki. Na mindegy.
De egyébként én nem akarok senkivel vitatkozni. Ki kell próbálni mennyire op és aztán sok-sok meccs után meglátod hogy valójában milyen. Van még 1000 féle más jó deck, nem fogunk sokáig sírni az undertaker miatt, nekem mindegy, mert sok lapom van, egy kezdőnek már nem biztos hogy jó lesz.
Összességében úgy gondolom, hogy nem ez lett volna a jó megoldás. És ebben többen egyetértünk. -
-
opzozi
tag
válasz
tretyak #26103 üzenetére
Jó, hát te úgy gondolod, nem gond ez. De azért messze van az egy manás yetitől. Ne a szélsőséges esetekről beszéljünk már.
Nem probléma, ha másnak megfelel a nerf nagysága. Tökéletesen sosem fogja megoldani a blizzard, hogy mindenkinek tetszen. Majd megszokjuk, lesz helyette más. És nerf is lesz még. Lépjünk túl ezen, ismerjük egymás véleményét. -
tretyak
aktív tag
válasz
opzozi #26091 üzenetére
Én DaveNo1-gyel értek egyet, ha tudtad buffolni, akkor a win axen kívül, nem lehetett úgy leszedni, hogy ne legyen nagy tempohátrány. Plusz lategameben sem volt annyira halott lap, mint bármelyik másik 1 drop: pl Zombie Chow-az egyik legjobb 1 manás lény, de az esetek 99 százalékában eszembe nem jutott a 7. kör után kirakni,semmi haszna.
Így is erős marad, csak nem kell egy 1 manás jetit megoldani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest