- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #27296 üzenetére
GvG-ből a legtöbb igazán sokat használt lap common vagy rare, a fontos részét sokkal kevesebb nyitásból össze lehet szedni, mint az alap szettet.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Mister_X
nagyúr
válasz F-ECT$ #27297 üzenetére
A Naxx azoknak volt kvázi ingyen, akik az elejétől fogva játszanak. Ha én összeszámolom, akkor talán kerestem annyi goldot, hogy abból lett volna egy teljes naxx. Talán. Nem kell ingyenessé tenni, csak a free részbe kell belerakni pár dolgot + a kieg soulboundjai és az még hozhat is pár gyűjthetőt.
@giorgio: gondolom hasonló, mint E1-2100 APU-s PC-n HS-ezni
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #27296 üzenetére
Ez a része abszolút igaz, ha most kezdenék bele, akkor valószínűleg egy Ft-ot se költenék rá, mert eszméletlen messzinek tűnne a vége. Meglátásom szerint minden egyes kiegészítővel kb annyival kellene bővíteni a free részt, amennyi tartalmat behozott az új kieg, kb 2 kieges lemaradással. Tehát a most jövő új tartalommal kb ingyenessé kellene tenni Naxx-ot, hogy az új játékosoknak legyen esélyük behozni a régieket.
Dive ever, work never.
-
ígyvanferi
addikt
válasz F-ECT$ #27277 üzenetére
Ez tök jó, hogy hamar megtanuljuk az új kártyákat, csak azokat be is kell szerezni az újabb tartalom előtt. Mondjuk a kb. 3 hónap még sok idő, addig elméletileg akár 12-15 ezer gold is összegyűlhetne, de most úgy érzem, már sosem fogom behozni a lemaradást, utolérni az új tartalmat. Pár ezer dustot el kéne még költenem az alap kollekció pár fontos epicjére, legendjére. Bár nem számoltam utána, de lehet, hogy GvG-ből már kevesebb dust értékű hasznos kártya hiányzik, pedig harmad annyi GvG pakkot nyitottam, mint classicot. Azt még mindig nehezményezem, hogy aréna rewardként nem választhatjuk a régit.
Persze megértem, hogy f2p játékosként a sírásom vajmi keveset számít. -
Mister_X
nagyúr
válasz EmptyParadox #27290 üzenetére
Elvileg semminek.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Redcaster
őstag
válasz EmptyParadox #27290 üzenetére
Semminek, nem vesztettem, de nem is nyertem
-
fogtunder
nagyúr
óriási szenvedés árán sikerült lejátszanom egy meccset valami bétás Droid tabon a pack miatt, kíváncsi lennék, hogy hogy fut egy végleges alsóbb kategóriás cuccon, de gondolom abban sincs köszönet.
a packban viszont legalább ott volt minden epikus lapok legepikusabbika, a kidnapper
-
NyxNyxNyx
addikt
Kihozhatnának valami kisebb Dragon szinergiát.
Nem baj ha várnak kicsit az új kieggel, még kell 3-4 legendary és sok epic a fontos régiek közül.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
fogtunder
nagyúr
válasz DjDanee87 #27283 üzenetére
az az alapvető baj, hogy nem tudsz eltávolodni attól, ami itthon van. ez egyébként melóban is egy nagy probléma kollegák részéről, akiknek nincs összehasonlítási alapja, hogy a gyártók mekkora bizniszt csinálnak más országokban.
mi, mint Magyarország, nem vagyunk releváns piac, csak nálunk is elérhető a cucc, mert minimális befektetésbe kerül onnantól, hogy EU tagállamok vagyunk. nagy valószínűséggel észre sem vennék, ha egyik napról a másikra az összes itthoni HS játékos abbahagyná és nem költene többet pénzt rá. vannak országok, ahol nem azért vesznek elsősorban Driod tabot az emberek, mert arra le lehet warezolni az appokat. és tippre ők adják a bevétel nagyobb részét.
-
DjDanee87
addikt
válasz fogtunder #27279 üzenetére
Szerintem minél sűrűbben adnak ki contentet annál több pénzt kaszálnak. Ok biztosan vannak akik android tableten találkoztak először a játékkal és vettek paklikat is, de szerintem a bevételük többsége a komolyabb casual és profi játékosoktól jön akik Day1 már fullos paklikkal később meg full arany paklikkal akarnak játszani.
Ismeretségi körben a legtöbben vagy F2p játszanak vagy 1 max 2 alkalommal vettek paklikat pénzért. Ettől a rétegtől (amibe én is tartozom) nehezebb elkérniük a pénzt, mert a napi questekkel felhalmozzuk a goldot egy idő után, amikor már a lapok nagy része megvan. Utána meg nincs szükség paklivételre új content esetén.[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #27277 üzenetére
az tény, hogy főleg az online mivolta miatt hamar évülnek el a dolgok, pláne, hogy egyesek a fél életüket mesekártyázással töltik és a class jellegű felépítés miatt limitáltak a működőképes kombók.
lehet begyorsítják a dolgokat, de itt szerintem alapvetően az eladások dominálnak, nem tudom, mekkora fizetőképes bázis jött télen az Android launch után, de ha ők még rendesen csengetnek, akkor nem fogják elkapkodni.
(#27278) DaveNo1: ha úgy lesz, mint a Naxxnál, akkor nyárra ki is tudja tolni mindenki
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #27276 üzenetére
Kripp beszélt pár napja arról, hogy a játék frissen tartásához sűrűbbre kell venni az új tartalmak megjelenítését, mert a közösség egyre gyorsabban tanul rá az új kártyákra, Egyébként az éles - naxx, naxx - gvg között nem kellett fél évnek eltelnie, és már gvg is negyed éves, szóval ~2-3 hónap és jönnie kell az újnak.
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #27268 üzenetére
nekem volt egy valag dustom, és kraftolgattam, legutoljára pl. pont Hoggert. perpill egy-két epic van, ami nincs meg (CW Gaint, Echo of Medivh), meg pár class legend (Malorne, Trade Prince), de ezek nem hiányoznak, mert előre tudom, hogy nem játszanám őket. amiben láttam fantáziát, az legyártottam, most már csak azért nyitogatok packot, mert élvezem.
(#27266) DjDanee87: ha tippelni kell, akkor be fognak állni a fél évenként új tartalom rendszerre, valami Naxx szerűséget várok nyár elején.
-
Shamy
tag
válasz Mister_X #27272 üzenetére
Sylvanassal igen, de pl egy haunted creeper vs wild pyromancer gyakrabban előfordul. Ha később játszod ki a pyrot, akkor ha lelövöd a creepert spellel, megöli a két 1/1-est, ha korábban, akkor elmegy az aoe, utána megidézi a 2 db 1/1-est.
Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
salaam
senior tag
Ha már játékoskeresések: Van valaki, aki kiválóan játszik olajos rugóval és valamikor hétvégén volna ideje 2-3 órára kölcsönözni magát? Mirror meccset szeretnék gyakorolni, illetve backspace rugó - olaj rugó meccset, mert a ladder nem tűnik mérvadónak, kevés olajos komával találkozok és folyamatosan visszaesek egy-két rankot, mert counter deckek többen vannak, mint az olajosok(illetve nem feltétlenül a legjobb játékosok). Cserébe feltudok ajánlani nagyjából bármilyen paklit, .kivéve a mechmaget, mert azt nem szeretem- gyakorlás céljából
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz whitezo88 #27271 üzenetére
Ebben az esetben az én megállapításom is helyes (lenne), miszerint saját kör DR-je előbb aktiválódik.
Bár látszik, hogy ez annyira ritka szituáció, hogy nincs tapasztalatom benne.
-
F-ECT$
titán
válasz Mister_X #27269 üzenetére
Tehát a később kirakott sylvanas nyer, ahogy eredetileg is írtam. De nem a támadása miatt hanem azért mert előbb történik az A DR-je és csak utána a B-é. (Ha A nem arcra menne, hanem leütné B sylvanasát, akkor is B-nél maradna a wisp.)
DjDanee87: március elején várható bejelentés, szerintem nyárra itt az új "kieg".
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Mister_X
nagyúr
válasz tretyak #27264 üzenetére
Ne hülyíts már. Te állításod alapján:
A játékos kijátsza Sylvanast
B játékos kijátsza Sylvanast és egy Wispet
A játékos arcra megy
B játékos megöli A játékos Sylvanasát a sajátjával
Kör végére a B játékosnál marad a WispKijátszási sorrend (szerintem) saját boardon belül játszik, de szívesen megnézek a fentihez hasonló felállást mutató videót.
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #27265 üzenetére
napi questekből kinyitogatod, ami kell, az új kiegek előtt pedig bespajzolsz aranyat
Nekem is gyűlik ár az arany, lassan megvan a 4k. Persze kicsit nehéz megállni, hogy az ember ne nyisson új packokat (és mivel nem arénázok, így onnan sem jön), de erre jó, hogy dustból is van egy kis tartalék, így múlt héten azért csak lecraftoltam Antonidast.Mondjuk egy csomó "nagy" legendary hiányzik még, de egyelőre elvagyok nélkülük, pl: Troggzor, Foe Reaper. Néhány közepes sincs meg, de ezek csak kevés deckben futnak / funolni jó kártyák: Blingtron, Mimiron, Gazlowe, Hogger. És persze class legendaryból is vannak erős hiányok: Bolvar, Malorne, Mal'Ganis, Gahz'rilla, Vol'Jin.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
válasz capafog23 #27260 üzenetére
én is vertem ma olyat aki kettőt tolt el, de kevés volt. ellenben az arena druiddal maga 2-3 lett, első kettő loss korábban említett brutál tempós hunterek voltak (deckben az össz removal 1 db swipe és 1 db starfire volt meg 1 claw), a harmadik egy mage, aki tele volt ultra value lapokkal, de egy jó trade-je nem volt (pl az egyetlen kinti, 3/2-jével ment arcra 20+ életnél, ahelyett hogy a 7/3-amat leszedte volna, amit egy 30% flamecannonnal sebzett le másik 2, 2 dropom helyett), de mivel az innervate Wart polyzta, meg végig húzást ill jó lényeket topdeckelt én meg 2-4 dropokat, mire végre jöttek a nagyobb dögök, addigra az Ironbarkon átlőtt fireball + frostbolt (2.) párossal kivégzett. Ja, heal se volt a deckben.
-
fogtunder
nagyúr
hát erre most mit mondjak? ez nem WoW, hanem HS, soha senki nem állította, hogy ugyanúgy fog működni minden, aminek ugyanaz a neve. a lapokra rá van írva, hogy mi a hatásuk, a gyakran használt keywordök is meg vannak magyarázva, olvasni kell. a learning curve pedig egyáltalán nem magas, ekkora lapkészlet miatt sok a kombinációs lehetőség, de alapvetően még mindig alacsony a kategórián belül. ha komolyan veszed a játékot, akkor utána nézel a dolgoknak, ha nem, akkor kitapasztalod menet közben.
ladderen tökéletesen lehet érvényesülni drága lapok nélkül is, ott van a hunter és a zoo, olcsó lapokból tudsz nyerni és leszarhatod a legendaryket, mert előbb bevered az arcát, minthogy kipakolja őket. azt meg nem lehet elvárni, hogy f2p üzemmódban pár hét alatt behozol másfél évnyi lemaradást. már tavaly tavasszal is olyan hátrányban volt egy kezdő, amit csak hónapok alatt lehetett behozni, azóta meg kijött két kiegészítő.
én speciel vettem pénzért pakkokat az elején, aztán egy idő után, ha van pár épkézláb paklid, és ismered a játékmechanikát, el kell kezdeni arénázni, és be lehet állni arra, hogy napi questekből kinyitogatod, ami kell, az új kiegek előtt pedig bespajzolsz aranyat.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Minden rá van írva a kártyákra és az fog történni, ami rá van írva, Nincs ebben itt semmi mágia, ellenben a lapok képesek szinergizálni egymással, így ki tudsz alakítani speciális műveleteket. Tényleg értelmetlen egy katalógus, amikor már van. Megnézed, értelmezed. Ha nem sikerül (nem érted a mechanikáját), akkor meg külső forrás, videók, etc.
@F-ECT$: "2 sylvanas esetén a később kijátszott "nyer"" - nem, két szilvi esetén a védekező nyer, mivel a támadó deathrattle-je megy el előbb.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
A legjobb tanulási hely az aréna, viszont nem biztos, hogy a legjobb gold felhasználási mód az, hogy bemész oda azelőtt, mielőtt a kártyák 95-97%-át ismernéd.
És a kártyaismeret után jönnek az olyan apróságok, mint pl a silence leveszi a fagyasztást a saját lényedről, 2 sylvanas esetén a később kijátszott "nyer", ha sámánként taunt kell, akkor tudod békázni a saját lényedet, stb.Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
LOL, Kripp Arenaban lerakott egy sniper ragot, erre ellenfele holy wrath 8 sebzés ragba. Skillstone!
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
capafog23
őstag
Imádok olyan mageket elverni 9. winért arenaba, akiknek 7-8-9. körük végig flamestrike ...
-
Prof
addikt
válasz fogtunder #27258 üzenetére
Ez tiszta, de nem valtoztat a tenyen, hogy a jatekban kene tobb info nem ez a bujd a forumokat videokat szakkor. Kulonosen ha, mint ex-Wow jatekos azt hiszed a fogalmak egyformak, mikor nem.
Casualban nyertem sima basic deckel 12-szer, zsinorban es sokszor jott olyan emberke aki kattingatott volna a taunt mogotti minionokra de nem ment neki.
Rank-eden meg minden masodik deck top deck ragnaros/boom/sylvanas r17-18 korul. Egyszeruen a full rare epic magas budgetu kartyak felorolnek minden lapelony, eszseru kartyatradet, mana gazdalkodast. A legszebb egy warri volt 4 legendaryjat nyirtam ki es jott 2 masik a vegere.. -
fogtunder
nagyúr
van legalább 3-4 oldal, ahol végig tudod böngészni a kártyákat, még azokat is, amiket a többi kártya dob és nincs meg a kollekciódban. azt, hogy melyik kártya mit csinál, nagyon egyszerűen meg lehet tudni: elolvasod a rá írt szöveget. ha nem tiszta, beírod google-be, kb 99,9% a valószínűsége, hogy kidob rá egy youtube videót és akkor megnézed. én is ezt csinálom, működik.
amúgy meg játék közben fogod megtanulni, hogy miket kell körbejátszani, ha olyan történik, amit nem értesz, bal oldalon vissza tudod nézni. érdemes streameket is nézni, abból is rengeteget lehet tanulni.
-
Shamy
tag
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #27254 üzenetére
Kolentot én is más ligának tartom, versenyen is láttam már olyan kombinációkat tolni, amit lekövetni is nehéz volt. Pont ez benne az a +10%.
Egy Ragnaros + silence nem észrevétele viszont rohadt gáz. De itt nem csak azzal van a baj, hogy nem vette észre, hanem hogy nem is gondolkodott Forsen a lehetőségeken, amint jött a kör ki is vágta a Sneed'o-ra. Kb. mintha úgy játszott volna, hogy legyünk túl minél gyorsabban ezen a versenyen, hogy még több pénzt bezsebeljen a saját streamen. Ami részben érthető is, de akkor meg inkább olyanokat hívjanak meg versenyre, akik hajlandóak gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #27248 üzenetére
Én a skillről azt gondolom, hogy 2 átlag János összecsapásán valóban 90%-ot jelent a deck és a lapjárás. Egy agro jellegű deck esetén egy "majom" is ki tudja tenni az összes miniont, ami belefér a manába, egy control deck esetén meg szintén nem kell nagy ész a korai leszedések kijátszásához, utána meg a legendek nyerik a meccset. Talán jelenleg a legtöbb ész a mid jellegű deckekhez kell, amikkel jól kell menedzselni a leszedéseket, és kevesebb nagy legendary van benne, így a végjátékot is főleg a mid lényekkel kell hozni.
Viszont elnézve pl Kolento-t, a srác olyanokat húz, ami 2-3 kör múlva mutatja meg az erejét. Tegnap néztem, és warriorral tolta az új hunter ellen (kb 3x azt kapott egymás után), és egy csomószor nem azt lépte, amit elsőre gondolt az ember, és persze mindhárom meccset behúzta. Főleg abban mutatkozott meg a jó gondolkodása, hogy hogyan használta az erőforrásait, sokszor inkább várt egy kört, minthogy elégesse gyorsan a lapjait, és a végén persze neki lett igaza.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Füleske #27217 üzenetére
első arena meccsemen egy midrange huntertől kaptam ki épp... 2 mark mikor kellett, multishot mikor kellett, deadly, Himom, KC, Huffer, Hmaster, Malorne a webspinnerből, stb stb
mod: 2. ellenfél is hunter: coin webshitter, cockwork... ja és persze ismét deadly az innervatelt Spectralra t3-ban... vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
Nem rosszból, de ha lenne ilyen "kártyakatalógus", akkor a maradék élvezet is elveszne a játékból, az embereknek semmit sem kéne úgymond "felfedezniük" a játékban... Így is már egy 12 éves szintjére van butítva az egész, és akkor lehet, hogy sokat mondok... De valószínűleg ha elég sokat kutakodsz, a net legsötétebb bugyraiban meg lehet találni az ilyen kisebb játékmechanikai érdekességeket
-
Prof
addikt
válasz DaveNo1 #27248 üzenetére
A konzisztensen fokuszalni kepes, turelmes ember is egyfajta skill.
Es akarhogy is nezzuk a versenyeken vannak visszateru arcok, pedig nagyon sokan jatszanak vele. Van aki nyomas alatt idegen kornyezetben jol teljesit, valaki meg teljesen becsodol.Mondjuk megtanulni a kartyakat amik leteznek se keves ido, ma eppen egy priest nyomta le a magemet 4 lap maradt paklijaban a basic magem ellen, jol alltam erre elnyomot vmi minion attackjabol taplalkozo baromi nagy aoe-t. Pedig a Ysera legendaryjat kinyirtam es 23 kartyambol 0 sheep jott..
Ha ismernem azt a rare lapot akkor szamitok ra, igy csak a holy novaval szamoltam, ami ugye csak 2 dmg drain aoe.Nagyon kene vmi kartya katalogus, amiben leirjak hogy a kulonbozo effektek mire hatnak es mire nem. Eszembe nem jutott volna, hogy mindenfre kartya felirat ellen jo a silence es deathrattlet is kinyirja pl. Ahogy az se hogy a rogue, druid wowban melee fizikai tamadasait buffolja a spell dmg.
-
DaveNo1
veterán
Xixo minden hónap elején elére a legend rank1-et az ebola deckjeivel, de nem igazán látom át milyen skill kell ahhoz, hogy 24 órán át ülj a gép előtt és go face go face go face.
Én abszolút komolyan gondoltam a 90%-ot (szerencse mellé a lapjárást is beleértettem, csak jól kell olvasni). Sose értettem azokat az embereket akik szerint bármiféle nagy tudás kellene ebbe a játékba.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
Lifecoach féle cancer warriort próbálgatok [link]
ladderezik vele éppen jó sikerrel. volt Juggernaut is de kivette mivel gyors a deck így nagyon idő sincs felhúzni a bombát.
-
DaveNo1
veterán
Eddig bármilyen játékkal játszottam, jobbára nem a szerencse faktorról szólt. Itt meg kb 90% a szerencse faktor + megfelelő lapjárás, a maradék 10% ami kiemeli Kolentot meg a legjobb játékosokat.
Dr. Balance és társaival csak tovább rontották ilyen szempontból a játék minőségét, még többet számít a szerencse. Vajon jó helyre repül a bomba, vagy sem? És vajon 1-et sebez-e vagy 4-et? Túl sok kulcslap van ami el tudja dönteni a harcot és nincs felette rendelkezésed.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
GabN73
addikt
válasz ígyvanferi #27240 üzenetére
+1, a CS-ben is vagy beadja a fejest, vagy vigan továbbsétál, hiába "oda céloztál"
-
SLYM
veterán
válasz ígyvanferi #27240 üzenetére
az alap elvárás nekem egy streamertől, nem is figyeltem erre. sorry
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Rank 1-et írtál, nem legendet. Azért nem értettem.
Mégis miért ne különbözne már bármiféle profi sporttól? El kell tudni számolni 10-ig, meg eltalálni a megfelelő kártyát, amit ki akarunk tenni a boardra. A dekoncentráltság, figyelmetlenség, leszarás persze itt is érvényes. Illetve talán nagyobb mértékben is van jelen.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz ígyvanferi #27222 üzenetére
nem legend rangon fordult elő, hanem legend 1-en. az a legjobb rangon ami létezik
DaveNo1 mégis miben különbözne akármilyen játéktól? azon kívül, hogy nagyobb a szerencse faktor benne. nem is értem hogy lehet erre a következtetésre jutni. egyébként, hogy meg is válaszoljam a kérdést, pont azért amiért valaki egy meccsen panenkázik, vagy amiért ma messi kaputól 7-8 méterre üres kapura mellé fejelte a labdát, vagy mert valaki pofázásért kap egy meccsen sárga lapot. figyelmetlenség, nem koncentrált eléggé, vagy épp leszarta. ennyi. hidd el nekem, az a srác az egyik legjobb játékos ebben a játékban
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
link
Egyébként ha veled gyakorolhatnék az is jó lenne, gondolom ki vannak a lényegesebb deckek. Vagy aki hajlandó szóljon.Nem merek rankedre felmenni vele most, az is egy megoldás hogy várok egy hetet.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Valaki mondta, hogy ha gyakorolni akarok mechmage ellen, vegyem fel. Felvenne?
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz whitezo88 #27229 üzenetére
Meg is értem, nem sok olyan tournament van amit ha megnyer több pénzt hoz mintha streamel-ne az idő alatt. (mármint tegyük fel tökéletesen játszik akkor megnyer mondjuk 1/4 tournamentet)
Bőven elég ha részt vesz rajtuk, ha nagyon beég figyelmet is kap. Néha néha azért odateszi magát, de a legtöbbször leszarja.
-
whitezo88
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
Ma volt pár lossom és elgondolkodtam a doomsayer alkalmazásár priestben. Kirakod a boardra második körben a 2 dropja után, nem rak le semmit így nyertél egy kört gyakorlatilag. Rossz esetben lesilenceli, arra beraktam egy inner fire-t. Ha meg később dobom be akkor sok esetben 7 heal.
Összeraktam egy deck-et recombobulatorra épülve aztán rákerestem, és láttam h Kripp is csinált hasonlót. Valamennyire átalakítottam, nyilván ladder-ra nem a legjobb, de casualon eddig 3/3 win (warrior, druid, warrior).
Itt a deck, eddig nagyon fun."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Mister_X
nagyúr
Azért érdekes, hogy priest 8 lap közül pont Jarraxxust Mind Visionöli ki. Na nem mintha ért volna bármit is, mert lent volt a boardon elég mennyiégű minion és utánam játszotta ki.
-
DaveNo1
veterán
Aki napi 10 órát játszik + ezért még adományokban kap havi 20 ezer dollárt is (rofl), attól azért elvárható, hogy valamit ladderen teljesítsen. Amúgy ahogy ígyvanferi is írta HS-t e-sportként kezelni vicc.
Pont a játék komolyabb része az, hogy ilyen egyszerű kombót ne nézzen már be. Ráadásul van valami másfél perc gondolkodási idő miért kell 1 másodperc után kivágni az owl-t rossz targetre?
You are not prepared.
-
Mister_X
nagyúr
válasz opzozi #27221 üzenetére
De, csak olyan paklikkal kell menni, amik bedarálják. A palám 75%-os WR-rel megy mage ellen, továbbá linkeltek már itt anti-mechmage warlockot is.
Ha nem nyitom ki majd Jarraxxust, tuti lecraftolom, most eléggé win condition volt. Csak úgy remeg az ember ujja, mikor elengedi a lapot a board fölött, majd a battlecry és a megváltozott emote-ok
[ Szerkesztve ]
-
opzozi
tag
10 meccsből 7 mech mage casualon is, nem lehet így játszani.
Xiaomi Poco X3 Pro
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #27218 üzenetére
Kungen nézte be egyszer de őt azóta se láttam játszani. Chaten mindenki ordított hogy Lethal mielőtt még jött volna Forsen köre. Tök egyértelmű volt, ráadásul ki is játszotta a baglyot, csak éppen rossz targetre...
Sokan szidják LifeCoach-ot hogy sokat gondolkodik meg RopeCoach, de ő legalább végig veszi a lehetőségeket, Forsen meg semmit nem gondolkodott, 1 sec alatt kivágta az owl-t rossz targetre.
Ez már nem csapathiány vagy gyakorlás kérdése. Ilyen szinten egy Ragnaros + silence kombót nem kellene tényleg benézni. Jobb játékosok ennél bonyolultabb playeket is csinálnak.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Füleske
addikt
Ebola hunter aréna .
-
Mister_X
nagyúr
Ejj, demonlock arena
+ Mortal Coil, Abusive, Blood Imp, Flame Imp, Chow, Dark BombJarraxxusnál megkönnyítette a választást, se The Mighty Millhouse Manastormban, se Mogor "not that one" The Ogre-ban nem éreztem potenciált, na.
-
DaveNo1
veterán
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #27211 üzenetére
nekem az az érzésem egyébként a HS fejlesztői gárdájával, mint az Apple mobil készülékeivel kapcsolatban. egyrészt a full kreténekre terveznek mindent, másrészt ha neked valami olyanra van igényed, amire ők nem gondoltak, megmagyarázzák, hogy ez miért lenne neked rossz, ahelyett, hogy reagálnának a valós felhasználói igényre.
ettől függetlenül nem akarom lebecsülni a munkájukat, de ez a hozzáállás baromság.
-
whitezo88
nagyúr
Blizzard megkérdezi az új HS játékosokat [link]
-
F-ECT$
titán
Massan nem kicsit mákos: 19 packból 2 legendary, 3 golden legendary és asszem 3 epic
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
Durva ellenfeleket kap Kripp Arenaban: kikapott 6 kör alatt egy full mech rogue-tól, utána 1 hp-ról jött vissza egy Mage ellen akinek első 11 lapjában 4 frost elemental volt, utána meg jött egy hunter akinél 4 skillcommand 2 uth, animal comp stb jó lapok voltak
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
Gondoltam felmegyek még este egyet játszani miután rank 4 5csillagra lementem. Rank 3 még sose voltam. Erre 2 mechmage meccs közül első meccsen mindkét secret a kezdőkézben, a másikban priest kettő combot nyomott el a 6. körig, aztán thoughstealelte Antonidas-t és fireball-t. Mondom oké vissza a cancerrel, priest meccs warrior ellen, utolsó 5 lapomban a 2 cleric, semmi nem jön időben, shield slam thoughtsteal, cabalok akkor jönnek fel mikor mikor már mind a 4 targetet elnyomta, mind control akkor jön mikor húzott vagy nyolcat Yserával.
Sorry, ki kellett írnom magamból a sót.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz ígyvanferi #27200 üzenetére
Én sem tudtam, mi úgy játszottuk a párharcokat Xirith kollégával.
-
salaam
senior tag
válasz ígyvanferi #27200 üzenetére
Hát akkor tuti, mert a többi deckem nem volt izgalmas
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Opel topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Akvarisztika
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook