- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Régóta nem követem már a HS történéseket, de változott valami az árazással?
Régebben androidon nézve olcsóbbak voltak a cuccok, de most néztem a köv kieg előrendelését, és mintha PCn euróval olcsóbbra jönne ki. Én számoltam el valamit?
-
DjDanee87
addikt
válasz tomazin #54362 üzenetére
Nekem tűnik olyan jónak, hogy segítene arénában. 6 healer kevés esetben lesz hasznos a 6 drogokat még nem vettem sorra de gondolom vannak köztük gyengébbek vagy battlecry miatt erősek.
Genji: támadhatsz vele többször egy körben, de maximum annyit mint a durability, mert utána ugyanúgy eltörik, mint minden más fegyver.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
válasz KaraDani #53829 üzenetére
A kis adventure alatt nem a lapok számát értettem, hanem a 4 szárnyat. Szívesebben látnék akár 3 szárnyas adventuret is, de akkor abból 2t egy évben mondjuk 20-25 lappal. Lecsípnek az amúgy is tervezett 2 kiegből 10-10 lapot és akkor csak a körítést kell megcsinálni hozzá. Adventuret szerint azért nem akarnak gyakrabban, mert nem kevés idő lehet megírni a fightokat, majd balance-olni vmennyire HCra.
Szerintem erőforrásuk lenne rá hogy évi 2-2 legyen kiadva (de kisebbek mint eddig). Én biztosan többet játszanék vele ha gyakrabban változna a játék a jelenleginél.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz whitemetal33 #53826 üzenetére
Én mondjuk jobban örülnék más felállásnak, mint amit erre az évre (és a többire is talán?) meghirdettek. 2 kieg 1 adventure úgy, hogy a második kieg év vége felé jön véleményem szerint lassú meta változás. Jobban örülnék ha valahogy bele tudnának zsúfolni gyaktabb új lap megjelenést - még akár úgy is, mondjuk egy LOE féle kis adventure formájában akár még egy picit kevesebb lappal.
-
DjDanee87
addikt
válasz jr1994 #53580 üzenetére
Gurubashi Berserker nem feltétlen rossz lap - főleg úgy hogy nem teljes a gyűjteményed. De gondoljj bele, ha rálősz (+2 mana) akkor 7 manát fizettél egy 5/6-ért (igaz tovább tud még nőni a sebzése). 7 manáért kapsz 7/7 War Golem-et vagy akár olcsóbban 6 manáért 6/7 Ogrét.
-
DjDanee87
addikt
Én szeretem a randomot, csak lenne néha az én oldalamon annak örülnék. 5 mage win-t próbálnék összehozni, de 2 win 10 lose a mérleg jelenleg. Shamnnak az astral call lapját ami kirak mindkét játékosnak a kezéből 1-1 lényt láttam eddig 2szer, nálam valami olcsójánost rakott ki enemynek meg Anub, másik esetben meg a 6/10-es wotog commont.
Másik meg ha az ellenfelem telerakrakja a boardját nyer, míg ha nálam véltlenül felgyűlik 4 minion már kapom a flamestrikeot. Nembaj 2-10, innen biztos fordul a szerencse és végzek a napi Q-val
-
DjDanee87
addikt
válasz tomazin #53397 üzenetére
Mikor tegnap este megtudtam mi lesz az eheti brawl megörültem neki, mert szeretem ezeket a random hülyeségeket. Erre ma csiálnám a küldetést - és itt rontottam el - csak funolni szabad, küldizni nem. 1 win rögtön az első meccsen, azóta 7 losenál járok egyhuzamban.
szerk: bocs nem válasz akart lenni.
Így nem egyszerű nyerni:
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz rocket #53026 üzenetére
De ahogy mások is leírták, a dustnak (vagyis a lapok ritkaságának) semmi köze az erejükhöz. Nem tudod az alapján összesorsolni, hogy mennyi egy deck "ára". Tessék itt van Trump ehavi Free2Play próbálkozásából egy videó: [link]
Nem számoltam össze, de 1000 dust alatti pakli talán? Simán vert meg vele Tier1 deckeket is (nemtudom ebben a videóban-e, mert nem most néztem) Most akkor szerinted Trump ellen csak kezdőket sorsolhatna össze akiknek nincs 1 legend sem a paklijukban sem? Elég hamar legend lenne akkor, mert ugyan a paklija nem drága - de attól még erős.[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz F-ECT$ #52892 üzenetére
Tegnap én is belefutottam egy szerencsés (mármint az ellenfélnek szerencsés) Yoggba. Reno lockkal 3 minionom volt a boardon, semmi esélyét nem láttam, hogy visszahozza a meccset a hunter. Erre Yoggi lőtt neki Equalityt, Dark Bargaint tehát maradt 1 minionom 1 HPval, majd 5x 1/1 dude, ball of spiders és soul of the forest. A többi jelentéktelen spell volt. De ez a ritkábbik eset szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #52792 üzenetére
Rossz, mert már volt belőlük 2 + 3 arany (azért vágtam be melléjük a collectionből a megfelelőket a képre) Adatott volna olyat amiből nincs, vagy csak 1 volt.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz szinesz.bob #52721 üzenetére
Itt (Hearthstone Wiki) meg tudod nézni melyik szárnyért mik a rewardok. A Huge Toad 3. szárnyban van.
-
DjDanee87
addikt
válasz salaam #52679 üzenetére
Nem rossz.
Van amúgy használható druid deck amiben NINCS Staghelm - nincs meg nekem? Ismét kaptam 3 druid win küldit (másodjára a hónapban) és az alap C'Thun deckkel nagyon nem megy. Korábban visszaestem 17ről rank19re mikor ez a küldi volt, most rank15ön voltam és 0-5 után 16 vagyok. Valami decket tudnátok mutatni amivel lehet is nyerni? Előzőleg megvártam a brawlt ahol meg tudtam csinálni a druid küldit
-
DjDanee87
addikt
válasz rocket #52457 üzenetére
De ő ezt írta: "ha van legalább egy tier 1-2 paklid, akkor a rank 10"
Nyilvánvalóan nincs 100% winrates pakli, ami Tier1-2 az olyan 50-60%os winrate-el bír. Ahhoz, hogy valaki rank 10ig eljusson még csak 50% sem kell, ha többet játszol 10-20 meccsnél. Tehát ha a napi questeken kívül is játszol valamennyit akkor egyszercsak összejön a rank10. Magyarázat erre a winstreak extra csillaga. Ha mész egy győzelmi sorozatot extra csillagot kapsz, de ilyen extra levonás nincs, még ha utána be is jön egy vesztes széria.
Tehát nem kell itt 30 lapból mindenre megoldás, és valóban nem minden múlik a játékoson, de van egy szint, ahova el lehet érni sok-sok tapasztalat nélkül is.
Ennek ellenére én például vagyok most Rank18 azt hiszem, de ennek is megvan az oka. Egyrészt csak a napi questeket csinálom meg, azt is sokszor brawlban. Illetve egyáltalán nem top tier deckkel megyek - pl volt mostanában Veklor nélküli (nincs meg) C'Thun druid, vagy Kripp videójában látott random mage. Egyáltalán nem jó deckek, de az a random mage nekem fun. De ha tier 1 deckkel mennék akkor ebből a kevés meccsből is valószínű azért valahol rank13 körül volnék most.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Cathfaern #52430 üzenetére
Azért a WoW más kategória szerintem. Havi díja nem csekély összeg, ami ráadásul a játék megvásárlásán felül van. Nem mondom, hogy 100%ban amiatt, de nagy részt a havi díj miatt is hagytam abba évekkel ezelőtt.
Az ilyen visszatérő veteránoknak meg szerintem bőven jó ez amit WOTOGra is kitaláltak. Adtak ingyen 13 paklit ha jól emlékszem (+C'Thun meg az a 2/3as common lap). Azért az nem kevés, azzal már lehet valamit kezdeni. Ha onnantól nem elég gyors a paklinyitás akkor a pénztárcához kell nyúlni. De ez ilyen, a Blizznek is meg kell élnie valamiből. Én a 13 ingyen paklin is meglepődtem, nem gondoltam volna hogy ilyen nagylelkű lesz a Blizz.
-
DjDanee87
addikt
válasz Cathfaern #52427 üzenetére
Pont itt bukik meg szerintem az ötleted. Miért érné meg nekik beváltani a régi lapokat újakra, akkor csak a potenciális teljes árat kifizető emberek helyett lenne valamennyi, aki fél árat fizet, mert a másik felét megoldaná a régi kollekcióból - semmi értelme Blizz részéről.
Szerintem jól be van lőve a mostani rendszer, van elég ingyen pakli és gold szerzési lehetőség. Csak ne akarjon senki full lapkészletet, mert az tényleg nagyon húzós. Én is fizettem már a játékra valamennyit, de nekem sem teljes a készlet. Annyi viszont bőven van, hogy jól szórakozzam vele és a napi questeket ne legyen probléma letolni.
-
DjDanee87
addikt
válasz ígyvanferi #52421 üzenetére
Mint írtam, idő kérdése. Ha most kezdi valaki a játékot akkor vagy beletörődik, hogy lesz kb 1 év mire elfogadható lesz a gyűjteménye ingyen. Vagy a jobbik megoldás, hogy fizet érte valamennyit ha valóban megtetszett a játék, és behoz valamennyi lemaradást (pl adventuret pénzért). Nem lehetetlen szerintem, csak sokat kell játszani. Nyilván nem lesz olyan a gyűjteménye a kezdőnek soha, mint amekkora van itt sokaknak (nekem is), de ezzel nem lehet mit tenni. A kezdők felzárkózását segítő brawl paklit pl mi is ugyanúgy megkapjuk, tehát nem zárkóznak fel, csak kis segítség nekik. Ha csak most ébred rá valaki, hogy létezik ez a játék és tetszik neki, akkor el kell fogadnia a hátrányt.
"Vagy mondjuk minden kaszthoz legalább egy, a ladderen is használhatót."
Használható bármi a ladderen, maximum nem jut vele magasra. Én is játszogatok nagyon ritkán US szerveren és tier 2 deckem sincs, de Rank15-20 basic decckel is elérhető. Múlt hónapban olyan shaman deckel mentem párat, hogy minden tokent idéző lap és dupla bloodlust. Volt 5ös win streakem is vele pedig nem is lehetne besorolni, trash tier deck. -
DjDanee87
addikt
válasz whitemetal33 #52253 üzenetére
Jó ötlet. Végül azért 19re visszacsúszva összejött az 5 win (igaz abból 1 instant concede volt ) ezzel a C'Thun druiddal is. Az a bajom druiddal, hogy nincs Fandralom, de Maly van, meg sárkányok is. Lehet összeütök én is valami olyasmit legközelebbre.
-
DjDanee87
addikt
válasz #75376384 #51852 üzenetére
Én mostanában nem játszom többet mint a napi Q, de nem a HS miatt. Túl sok más játék van ami szintén tetszik. Tegnap mivel 3 csillagra voltam ránk10től mentem pár extra meccset. Főboss sámán volt és nyertem. Volt lightning bolt a tunnel troggjára, mikor kicsit megnőtt a boardja akkor meg storm. Szóval verhető a sámán is ... shamannal legalábbis.
-
DjDanee87
addikt
USAban nézegettem milyen OP lapkombinációm van a brawlra. Sajnos semmi ismert combo nincs meg így a voodoo doctor + mind blast ot választottam. Szegény ellenfél warrior nemtudom kit fog megverni shieldblock+war axe-al. Azért elment fatigueig mire rájött, hogy azzal semmi esélye
-
DjDanee87
addikt
válasz EmptyParadox #49994 üzenetére
Nekem nem tűnnek túl erősnek a ladderen, de most még mindenki kipróbálja olyan is akinek nem túl ideális hozzá a paklija. Meglátjuk egy hét múlva mire jutnak az okosok a finomítgatásokkal. Szerintem maradni fog tier2-3.
Én élvezem a Krippéhez hasonló dupla tournament medices yoggsaron maget. Ritka, hogy Yoggi jól sül el, de nem zavar én jól szórakozom.
-
DjDanee87
addikt
válasz JNashville #49505 üzenetére
Fandraltól miért van mindenki így elájulva?
Értem hogy az effektje nagyon value, de én nem nagyon tudom elképzelni, hogy 1 körnél tovább éljen. Arra meg mekkora esély van hogy miután kirakod pont van olyan choose 1 lap kézben ami kijátszható. -
DjDanee87
addikt
válasz DaveNo1 #43078 üzenetére
Én mentem most egy Elise-es dragon control warri ellen midrange palával. Elég rosszul sült el neki Elise, mert mikor ki tette a majmot volt dr boomom meg belcherem lent, és onnantól legendary lapokkal spellek nélkül nem tudott fordítani. Két aldor peacekeeper pedig várta a nagy legendeket és gyorsan bedaráltam az 50 HPját.
-
DjDanee87
addikt
válasz JNashville #42544 üzenetére
Nem csak az számít, hogy érti-e valaki. Én nagyjából fel fogtam az első meccsem alatt. Aztán jött a köv és az első 3 körben nem kaptam 4 mana alatti miniont választásnál a 9 lehetőségből. Mire ki tudtam végre valami jasználhatót tenni már rég vesztésre álltam a rugó bucaneerjai ellen.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Nordic #42206 üzenetére
Én is csak egy helyben toporogtam a hétvégén, aztán vasárnapra meguntam a dolgot. Aztán eszembe jutott, hogy van egy oldal, amivel bárki eljuthat legendig. kinéztem hát egy tier1 decked (aggro druid raptorral, felreaverekkel) Tempostorm meta snapshotbol. 1 óra sem kellett és azzal meglett a kinézett rank10 13ról.
-
DjDanee87
addikt
Na én is végeztem LoE első szárny heroic móddal. Tényleg nem volt nehéz. Szeretem az ilyen adventure módokat magam megoldani, így nem néztem meg előre mit tudnak a bossok, se netdeck, se stream semmi. De még így is meglett 3 HC fight kb másfél óra alatt.
Képek a killekről, illetve a deckekről: http://imgur.com/a/ibDDe
A 2. deckről elfelejtettem képet csinálni a meccs után, és hála a 9 deckslotnak rögtön töröltem is, hogy csináljam a 3. bossra a decket. Utólag azért összeállítottam mégegyszer. Valószínű nem 100%ban így nézett ki, 1-2 lap eltérés lehetett, nem emlékszem már: http://imgur.com/N11IAy9 -
DjDanee87
addikt
válasz thesound #39010 üzenetére
A linkelt post említi ezt a heartharena overlay-t, aminek belenéztem a bemutató videójába. Ez ránézésre megegyezik a heartharena weboldallal (nyilvánvalóan). Én inkább az egész dologban azt furcsállom, hogy mintha emiatt akadnának ki többen. Még ha a Blizz be is tiltja a jövőben az ilyen 3rd party programokat/overlay segítségeket a heartharena továbbra is használható lesz mint weboldal, ahogyan most is!
Szóval ha előnyt jelentő ilyen programokról van szó, ezt az arena draftot segítőt pont a legkevésbé tartom problémásnak. Az már más kérdés, hogy kb azóta nem is arénázom, hogy jobban elterjedt a használata. Jobban tetszett az aréna, amíg magának pickelt mindenki.Decktrackert én is használom, de engem főleg az eredményeim számontartása a célom vele. Melyik deck hogyan teljesített mi ellen, ilyesmi statisztikák érdekelnek belőle főleg. De amúgy alap beállításokkal használom, ami ha jól sejtem azt jelenti, hogy mindent mutat. Szerintem minimális előnyt jelenthet olyanok számára akik oda is figyelnek minden apró részletre. Én nem így játszom, és nem is olyan szinten ahol ilyenre lenne szükség (rank10 jelenleg), de magas szinten lehet előnye belőle a használójának szerintem.
Ami feltűnt benne, hogy régebben még a secretekkel is "segített". Mikor az enemy kijátszott egy secretet akkor kirakta a képernyőre az összes lehetséges secretet az adott classból. És utána jött a megkérdőjelezhető része: pl arconcsaptad a secretes mágust akkor eltűnt a felsorlásból az ice barrier és a vaporize ha nem aktiválódott az ütéstől. Ebben már volt egy kis játékos helyett gondolkodás, és ezt ki is vették belőle egy frissítéssel ha jól sejtem.Amiről nem is tudtam, de itt írják hogy lehet importálni meg menteni decket valaminek a segítségével. Na az egy jó dolognak tűnik a kemény 9 deckslot mellett. Lehet utána kéne járnom hogyan is működik, olyan lassú netről alt tabolgatva összerakni egy decket, vagy régi decket screenshot alapján. De hát mint tudjuk túl bonyolult lenne megérteni a 9+ deckslotot.
Mindent összevetve szerintem egyelőre semmi probléma nincs még ezekkel a programokkal. Ha lesz olyan, ami jelzi a lethalt vagy tanácsokkal lát el játék közben, akkor nem támogatnám ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Jammalan #38811 üzenetére
Nekem nem tűnt bugosnak, igaz csak 1 meccset játszottam. Úgy működik elvileg hogy minden egyes kör elején megnézi a 2 hero HPját. Ha a kör kezdetén az éppen aktív játékos hátrányban van (HPkat összehasonlítva) legalább 3 dmg-el, akkor kap egy miniont. De ez nem úgy megy hogy ütésenként, meg sebzésenként, hanem minden kör elején nézi a játék. Tehát a magadat sebző démonnak akkor lesz hatása ha a te köröd jön újra.
-
DjDanee87
addikt
Összeraktam tradicionális olajrugót erre a brawlra és nyertem egyből egy golden midrange pala ellen. arany juggler, arany minibot, arany aldor, na azért belcher meg boom nem voltak aranyból Erre nyertem simán, mert olajrugó pont úgy indul az elején hogy kap dmg-et és kapom a minionokat ingyen majd a végén burst.
Most először úgy döntöttem elfogadom az ellenfél friend requestjét - nem szoktam ilyet. Nem csalódtam, másra nem is számítottam:
(nem BMeztem, nem húztam az időt, 1 emoteot sem nyomtam, de hát ilyen playerek akkor is vannak)[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz EmptyParadox #35636 üzenetére
Ez függ azért a kezdő paklijától is. Korábban írta valaki hogy a twisting nether húzta ki a szarból, de a másodikat nem húzta fel és kikapott. Twisting nether nem egy jó lap. Ráadásul kettőt is használ. Mi ellen van nagyobb esélye nyerni ilyen paklival? Inkább control ellen akit meglepetésként ér a TN. Aggro bedarálja, mielőtt elérne a 8. körig. Neki pl inkább egy jól húzó aggro lesz demoralizáló.
-
DjDanee87
addikt
Na meg is lett a 40 spelles daily q Nekem tetszik, bár én alapból szeretem a sok random hülyeséget a játékban (pl nefa hero powerét itt). Persze hosszabban játszható lenne több ember számára, ha nem fix deck lenne, de majd lesz olyan hét is.
Mindenesetre itt volt egy Turn5 éppen lethal Nefával. Köszönet a muster + savage roar combonak
-
DjDanee87
addikt
3 meccsemen nálam is 3 Nefa win eddig.
-
DjDanee87
addikt
válasz NyxNyxNyx #32701 üzenetére
Nem UPCs vagy véletlen te is? Mert szerintem csak ez lesz a baj http://itcafe.hu/hir/upc_uzemzavar_leallas.html
Megnéztem imgur bejön ha google DNSre váltok.
-
DjDanee87
addikt
Én arra leszek kíváncsi hogy vajon aréna szerű belépési költsége lesz-e. Remélem nem.
redditről egy comment a témában:
"Yep. Not including the pricing structure is a huge red flag that we're not going to like the pricing structure." Ne legyen igaza...[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
Nekem úgy tűnik mintha telefonon szebben is futna (Htc one m8) mint ipad2n. A UI is tetszik, igaz meg kellett szenvednem vele mikor a herora kellett layonhandset castolnom.
-
DjDanee87
addikt
Szoktam néha menni random vagy egyéb hülye deckkel. Most összeraktam arany lapokból 1 druidot, nem feltétlen a legjobb lapokkal - úgysem célom a legend.
Azt hittem jöhet egy kis Druid of the Fang value. Mégis hogyan tudna 4+4 HPnyi beastet megölni a druid 5 manából
Thalnos, coin, innervate, swipe, wrath. Ha streameltem volna, azt mondom stream sniper a gyerek
-
DjDanee87
addikt
Nálatok megy a HS? Nekem ipadről nem akar most elindulni valamiért, PCről meg nem tudom megnézni most.
-
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
Az előnye a tegnapi facehunter szenvedésemnek, hogy a visszacsúszás miatt ma sokat hibázó ellenfleket kaptam. Ez volt a legdurvább:
prep-elt egy coint, majd heropower, pass Azt hiszem ezt nem így akarta.Aztán meg eléggé túlbizotsította magát a dupla Loathebbel, szerencsére következő körben már szabad volt a pálya.
-
DjDanee87
addikt
válasz opzozi #27524 üzenetére
Arénában nem csinálok ilyet, de rankeden előfordul, hogy valami eszembe jut mikor rányomtam a meccs startra és nincs kedvem kinyomni - gyors alt+tab. Persze javarészt visszatabolok időben, de előfordul, hogy nem sikerül. Rank nem érdekel úgysem, mivel legendhez nem lenne türelmem annyit játszani. Azon kívül meg a rank20 aminek még van rewardja, de az meg megvan úgyis előző szezon csillagjaiból.
-
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
Tegnap írtam, hogy milyen rosszul ment a tempostormos facehunterrel. Éjfél körül mikor lefeküdtem még belenéztem Kolento streamjébe és 1 lap eltéréssel ugyanazzal a deckkel (1hunters mark helyett worgen infi) játszott. 3 vesztes meccset néztem végig, de a chaten írták hogy 0-5ös streak. Tegnap akkor nem csak nekem nem működött.
-
DjDanee87
addikt
válasz DjDanee87 #27509 üzenetére
2-8, és sajnos ma már nincs több időm játszani. A gyors 5 wines napi helyett holnap nem kapok napi questet. Tényleg borzasztó ez a hunter.
Mellesleg az ellenfelek többsége valami mech volt érdekes módon. Volt mech mageken kívül mech warrior, mech rogue és mech shaman is. Mindegyiknél pont jókor jött az annyotron vagy healbot...
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Huntert nem tudom miért utálja mindenki. Ma hunter 5 win-t kaptam, gondoltam ez gyors lesz, összedobok egy facehunter decket. Lenéztem a legfrisebb metajelentésből a tempostorm oldaláról a decklistet és eddig valami 2-6 az állás. 17ről visszaestem 19re
-
DjDanee87
addikt
Nem próbáltam még ilyen weboldalt, de múltkor mintha pont ezt a heartharena-t láttam volna Kripp streamjén. Akkor úgy volt hogy be kellett írnia mindig a 3 lapot amit felajánlott neki az arena, és az oldal pontozta őket egymáshoz és az eddigi deckjéhez képest. Meg írt egy rövid indoklást is fölé. Szóval jó sok alt+tab, meg gépelés de segíthet ha nem vagy biztos magadban.
-
DjDanee87
addikt
válasz fogtunder #27279 üzenetére
Szerintem minél sűrűbben adnak ki contentet annál több pénzt kaszálnak. Ok biztosan vannak akik android tableten találkoztak először a játékkal és vettek paklikat is, de szerintem a bevételük többsége a komolyabb casual és profi játékosoktól jön akik Day1 már fullos paklikkal később meg full arany paklikkal akarnak játszani.
Ismeretségi körben a legtöbben vagy F2p játszanak vagy 1 max 2 alkalommal vettek paklikat pénzért. Ettől a rétegtől (amibe én is tartozom) nehezebb elkérniük a pénzt, mert a napi questekkel felhalmozzuk a goldot egy idő után, amikor már a lapok nagy része megvan. Utána meg nincs szükség paklivételre új content esetén.[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Casualban a win/lose arányod és a játszott meccsek száma alapján sorsol ellenfelet, míg rankeden csupán a rangod számít. Tehát ha valaki feladja a meccseit 30szor és visszamegy direkt rank20ra akkor simán összesorsol a tournamentgyőztes paklijával téged is rank20on, mert ott csak a rankot nézi.
Az a két lehetőség van lapok szerzésére amit leírtál. Hónapokig grind, vagy money.
"Tenyleg nem lehet versenykepesen jatszani penzkoltes vagy honapoking tarto mindennapos grind nelkul?"
Versenyképesen nem.A legjobb az, mikor arénát is annyira megtanulod, hogy átlag 3-5 wint kihozol belőle és akkor több packot tudsz szerezni onnan, mintha simán megvennéd a packokat storeban goldért. Egyetlen hátránya az arénának, hogy jelenleg csak GvG paklikat ad jutalomként, és nem kevés jó lap van a régi paklikban is.
A disenchant meg egy elég összetett kérdés. Valóban csinálhatod azt, hogy minden class lapot és nem használt lapot széttörsz és craftolod azokat a lapokat 1 classhoz amiket szeretnél. Ez a leggyorsabb útja hogy összerakd a paklit amit szeretnél. De ezzel a mozdulattal le is korlátozod magad arra az 1 paklira, mert más classhoz nem lesz semmid akkor. Ezzel a paklival felmászol esetleg rank 10re és sok sikert a rogue/druid napiquesthez például, azoknak a class lapjai nélkül. Ráadásul szerintem 1 classal játszani nagyon unalmassá válna egy idő után.
Ráadásul 1 lap széttörése csak a dustköltségének a 1/4-ét adja, tehát nagyon sokat buksz azzal ha széttörsz mindent és később le kell craftolnod.Arra nem tudnék válaszolni, hogy mennyi paklit kell bontanod, hogy a kívánt lapjaid meglegyenek. Tök random, lehet veszel 40 paklit és kinyitsz 5 lapot ami pont kell, de az is lehet hogy 1 olyan sem lesz benne. Legendre az esély gyors google keresés alapján 1 minden 22 packban. Persze ez is nyilván változhat mindkét irányba.
-
DjDanee87
addikt
válasz DaveNo1 #26330 üzenetére
Ha van benne undertaker, glaivezooka, wolfrider, arcane golem, explosive trap, unleash, leper, loot hoarder akkor ma én is futottam ilyennel össze. Szerencsére a control warrim elég jól ki van hegyezve hunterek ellen és sikerült is nyernem azt a meccset.
Aztán úgy döntöttem kicserélem Harrisont, mert vagy sosem volt nálam mikor kellett volna vagy nem fegyveres class ellen mentem. Beraktam helyette az iron juggernautot ami nagyon jól vagy nagyon rosszul is elsülhet handlock ellen. Az volt a szerencsém, hogy nem volt nála a 2. sunfury protector
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér