- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Milyen deck veri mostani metában ctrl warriort? Kb. minden ember azzal van ladderen, kezd unalmas lenni
-
whitezo88
nagyúr
-
dejaris
addikt
Troggzor earthinatort nyitottam a melyik nap, de ugy nem igazan latom hasznat. Valakinek van mas velemenye, strategiaja ra?
-
DaveNo1
veterán
válasz ígyvanferi #25294 üzenetére
Kb. azt hogy ne neked kelljen mindig lereagálni az ellenfél lépését, hanem fordítva + board control. Ha tempó előnyben vagy az ellenfél egyrészt versenyt fut az idővel, másrészt nyomás nehezedik rá.
You are not prepared.
-
ZS3NI
őstag
válasz ígyvanferi #25291 üzenetére
Post-gvg arénában a tempo mindennel fontosabb a hunter egy gyenge class oda szerintem
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz ígyvanferi #25291 üzenetére
Hunter arénában nekem olyan, hogy biztos nem választanám, mert 12 win nagyon nehéz vele, de utálom ha ellenem megy pont ami miatt amit írtál. Nehéz feljönni ha ő irányítja a boardot az elején. Ja és ez inkább az én hülyeségem, de képtelen vagyok körüljátszani a Multishot-ot.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
ígyvanferi
addikt
Én egyébként jobban gyűlölöm a huntert arénában (ez persze főleg amiatt lehet, hogy sokkal kevesebbet rankedezem). Ha nem tudsz rendes boardot kiépíteni, akkor annyi, mert ő megy arcba és pár kör alatt szétnyilazza a fejed. De még ha sikerül is, időközben biztos bekapsz annyi dmg-et, hogy pár kör és tényleg megöl heropowerrel, ami ellen meg aztán semmit nem lehet tenni.
Most is lent maradt egy kutya, (előző körben nyilván a 3 döggel is arcba ütött, mert miért ne, hiába volt lent 3 lényem), mert inkább az 1/1-et hagytam meg, nem a nagyokat, kaptam is két KC-t meg egy Arcane Shotot, heropower már nem is kellett. De ha nem is marad fent a kutya, akkor is csak egy plusz kört élek.
Bezzeg ha én választok huntert, csak a szopás van, és ilyen 1-3, 2-3-at jönnek össze, 6-3 a legjobb eddig. -
whitezo88
nagyúr
válasz fogtunder #25289 üzenetére
welcome to the club, párral feljebb leírtam én is milyen lapjárásaim voltak cancert nem kaptam de nevetségesen jó válaszokat és szar lapokat annál inkább. Sok pro streamer is lassan halad, más jobban, sok mindentől függ... huntert alig látni viszont náluk se.
de máskor is sok a cancer, szezon vége felé pont azért mert mindenki rástartol a jó helyre.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
tegnapi OTK arénában, sajnos utána lefelé ívelt már csak, 8-3 lett:
viszont megint elfelejtettem, hogy szezon elején nem jó rankedre menni, konkrétan az ebolás rák ömlött ki a monitoron át, egy meccset nyertem hétből és egyik se a skillen a múlt, még az enyém se, mert az execute-olt deathlord sneed's old shreddert dobott 3. körben. utána dr priesttel meg simán hoznám a sámán meccsett, de a holy nova és a két auchenai konkrétan az utolsó 3 lap volt a paklimban. hánynom kell.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Vanir
veterán
Amikor jót ad az a fránya rng.
-
BladeHero
tag
válasz DaveNo1 #25285 üzenetére
Köszi a gyors választ! A leper gnome-ról én is gondoltam hogy van jobb is. Argus az jó lenne, de azt max a 2 gólemre cserélném,.
Dr. Boom még nincs, de esetleg a dommhammerre helyett használhatnám.
Mindenesetre a a két zombit bevágom a gnome helyére, szerintem is jobbnak tűnik.RPCJ
-
DaveNo1
veterán
-
whitezo88
nagyúr
ahhoz képest hogy a paladin elvileg favored a control warrival szemben, a 2 ami ma jött össze vissza vert. Igaz, Quartermastert egyet se láttam, Harrisont sem, ellenben mind2 tudott kb 5 lapot húzni 2 acolyteal, és jött a Harrison a Light Justicera is. Meg egyszer a pofámba is robbant a 10-es akna, amit a pakli tetejére sikerült raknia, hogy 2.-ra húzzam fel. Ja, Tiriont se láttam egyszer sem Az a durva, hogy tegnap Ek0p rank6-ig ment egy viszonylag agresszív palával, amiben se Loh, se más heal, se EQ, se BGH nincs, Concec 1db és futtat Greenskint. Ma mióta elkedzte már rosszabbul megy, de tegnap rank10-6 között 0 vesztése volt, végig streakelt.
-
kexksz
addikt
A turn 2 álom [link]
-
whitezo88
nagyúr
másfél nap se kellett [link] tud ám seggelni, meg nem kiégni...
-
Mister_X
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #25277 üzenetére
Az én secret mage-embe nem fért be a spellbender is, ezért maradtam a cs-nél a mindent megfog miatt - utóbbi párszor fogott "végzetes aoe"-t (Flamestrike-ot 1x, Auchenai + CoH kombót 2x, Shadowflame-et 1x ---> nem jtszok azzal a aklival sokat, inkább pala).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Mister_X #25276 üzenetére
Én egyébként szerettem, többet használtam mint a CS-t. De végül is mindegy, megy a dumpster-be. Csak még megvárok pár választ (vagy válasz hiányát)
Másik amim van ilyen betörhető dolgok közül az a Bane of Doom. De itt még reménykedek abban hogy megváltoztatják és hozzáadnak démonokat.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #25275 üzenetére
Rengeteg olyan paklival futok össze, ami spare partot adó mechet nem tartalmaz, de még mechet is elvétve. A spellbender azért nem olyan jó lap, counterspell megfogja az aoe spelleket is - persze annak az esélye elveszik, hogy egy pala BoK a spellbenderre szálljon.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
NyxNyxNyx
addikt
Így gvg után a Spellbender simán törhető a spare partok miatt. Jól gondolom?
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #25264 üzenetére
nekem most egy warlockom van, van benne egy voidcaller, két doomguard, egy infernal, egy floating watcher és egy ysera, az eddig minden meccset lehozott, és többnyire fel is jött eddig, mivel lehet húzni. van gyógyítás is, darkbomb is, early game is, de nem hiszem, hogy meglesz a 12.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
boom 4ből eddig egyszer jött fel amit simán nyertem úgyis. viszont ez kreygasm: [link]
-
kexksz
addikt
Nagyon jól néz ki ez a meches hátlap.
-
whitezo88
nagyúr
welll [link] melyik kéne? rag annyira nem tűnt soha erősnek, DW nagyon sokat nyert, Boom meg közepes arénán szerintem, de a bomba tud jól tradelni.
az a baj hogy magas még a curveom is, de végig így adta, nem tudtam lenyomni. volt 1 instapick meg 2 kuka eddig.
[ Szerkesztve ]
-
HPAA
őstag
a mai nap /és az új év egyben/ egy kis önbizalmat adott
ma melóban volt időm játszani , és azt kell mondjam rankedben 23 meccsből csak az vert el akinek jelentősen jobb lapjai voltaka saját kárán tanul mindenki , én eddig csak játszottam , ez a lap készítő/betörő rész teljesen kimaradt , most utánanézve már lassan tisztul
a kérdésem az lenne , hogy a totál feleslegesnek látszó lapokat tördelve érdemes néhány gyakori lapot is legyártanom amire úgy érzem szükségem is lenne , vagy a nagyokra tartogassam ?
************* censored
-
whitezo88
nagyúr
elkezdtem ladderezni de már másodikra kikaptam egy arany portréjú paptól aki lightwell - velen chosen - mogushan wardennel kezdett, és nem tudtam leütni őket... omg. 3. ellenfél szintén golden. nem játszanak jól de mivel nem jönnek a lapok nem tudok velük mit csinálni. direkt anti agróra techeltem.
[ Szerkesztve ]
-
-
saelin
veterán
Nyitottam egy mal'ganis-t az jónak számít? Van egy grove tender is, jó lesz druidnak valamikor.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
törölt tag
a tartományba eső sebzések értéke mitől függ? valahogy mindig annyit sebeznek, amitől mindenem lehal...
egyébként tegnap este egy gyászos időszak volt a mechmage-nek. sorra vertek el szörnyen buta dolgok miatt. elég idegesítő látni mikor az ellenfél szemmel láthatóan bénán játszik (még hozzám képest is), de mégis nyer mert a lapjárás neki kedvez nekem meg...[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
lore nélkül nehéz működőképes druid paklit csinálni, nagyon kell bele a laphúzás, pláne, mióta azure drake helyett mindenki belchert használ, ha nem húzod fel a kombót időben, simán elmegy rajta a meccs. az 5/5 + két lap 7 manáért nagyon jó, ha nem csak a napik miatt akarsz druiddal játszani, úgyis kelleni fog. ha nem, akkor egy nourisht meg lehet próbálni, de sosem lesz olyan.
-
Sturdiridge
tag
a versenyben benne vagyok én is !
-
Muton
addikt
válasz DaveNo1 #25236 üzenetére
köszi! lore sajnos nincs
most játszottam egy Kitty nevű emberkével a arénában, egyszerűen fájt a szívem, hogy mit összebénázott. biztos egy kislány lehetett. alig bírtam olyan kártyákat kirakni, hogy le tudjon szegény ütni valamit
saelin: én kétszer futottam össze arany heroval, egyiket sikerült nagyon lealázni, a másik is épp hogy megvert. gondolom nekik szarul jöttek a lapok, nekem meg jól, de ezek alapján sosem fogok concende-t nyomni csak mert csillognak. verhetőek ettől
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
saelin
veterán
Már értem miért hívjatok jó seggelőknek a golden herokat! Kaptam egy golden maget rank 18-on, már majdnem instant nyomtam egy concedet, de mondom megpróbálom azért. Zoo-val végül megvertem 4 hpval úgy, hogy maradt előtte lerakott egy ragnarost. Volt lent kis pók és knife juggler, pókot beleöltem ragnába, majd minden kés a maget találja el. Maradt 5hpja. Ment is bele a reckless rocket.
Egy warlockkal már nem voltam ilyen szerencsés....
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
DaveNo1
veterán
Maraadról van elnevezve a hátlap
Muton: itt van ez pl. de igazából ami kell druidhoz hogy érvényesülni tudjál az a Lore + FON kombó, illetve a szokásos druid lapok: druid of the claw, keeper, stb.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Mister_X
nagyúr
válasz thesound #25234 üzenetére
Azért jól esik, hogy ez nekem "alanyi jogon" jár, mert eleve rank 20-ra rakott be a decemberi teljesítmény alapján
És ez szerintem is inkább paladin. Tuti ezt fogom használni - márciustól.
Napi köcsögRNG: control pakli ellen az istennek se jön fel 15 kör alatt egy Divine Favor sem, bezzeg Zoo/Aggro ellen mulligan után is visszaadja
-
Muton
addikt
válasz DaveNo1 #25223 üzenetére
sima lett, meg csináltam egy mage echo izét, és megmaradt az aranytartalékom (azaz az golden lapok, amiket azért tartok, hogy ha nagyon kell valami, akkor legyen dust).
tudnátok ajánlani egy jó druid és warlock decket (questekhez, nem rankingbe). lehet benne GvG is
-
DaveNo1
veterán
Januári hátlap
Paladin hype
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #25228 üzenetére
Ráadásul akkoriban nagyjából csak druiddal volt bármi tapasztalatom, az meg eléggé gyenge force és lore nélkül, elég sokat misplayeltem is, kipróbálnám még egyszer a dolgot olyan paklikkal, amiket ténylegesen használok is.
-
DaveNo1
veterán
Btw. lehetne valamikor szervezni egy újévi "PH kupát", most hogy van spectator mód, szerintem könnyen megvalósítható lenne.
You are not prepared.
-
Muton
addikt
köszönöm a válaszokat! ha aranyban csinálnám, az demoralizálóbb lenne, nem?
tegnap este vettem egy 15-ös packkot, volt benne egy ragna, egy gruul és egy arany baron geddon. jó zásár volt évvégén
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
hi!
először is buék mindenkinek!
ez a dr boom legend ez mage-en kívül is gyakran használatos? érdemes lecraftolni?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
HPAA
őstag
újévi fogadalomnak: nem költöm a fizumat a család helyett lapokra
************* censored
-
DjDanee87
addikt
válasz saelin #25206 üzenetére
Doomguardnak nagyon gyenge pótlása a reckless. +1 mana, megöli egy 1 manás zombie chow is és csak 1-1ben tudsz vele tradelni más lénnyel, míg doomguarddal le is tudsz ütni valamit és túléli. Nyilván lehet nyerni nem optimális lapokkal is ha jó lapjárásod van az ellenfélnek meg nagyon rossz, de a doomguard kb nélkülözhetetlen a deckbe.
-
törölt tag
ma este zárják a season-t vagy hogy itt mi a rendszer?
-
saelin
veterán
Nyugi én is sokszor vagyok így.
A korábbihoz:
Sikerült legyártani 2 dwarfot, már egy fokkal jobb. Az argus-ból is csak egy hiányzik és a doomot pótoltam reckless rockettel. + 1 dark bomb."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Vissza szívom a tegnapit. A zoo (legalábbis amit én tudtam kirakni) elég orosz rulett, mert vagy 2 taunt megfogja vagy valami aoe leírtja a boardot. Pala és priest ellen esélytelen, de ha úgy adja, akkor rouge ellen is. A meccsek nagyrésze feladással végződik nálam. Lehet a doom és irondwarf hiánya miatt, de lehet szimplán csak béna vagyok. Viszont ha bejön, akkor 5 perc a meccs, csak általában ugye nem jön be, így van előtte 4-5 concede. Nem kezdő barát deck az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla