Hirdetés
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz junior11 #13210 üzenetére
Igen, az Electrolux középkategória, a Gorenje némileg alatta, de általában megbízható (pl. hűtő, mikró). Mindenből van jobb/rosszabb, akár abszolút értelemben, akár ár/értékben, szóval ne elsősorban márka alapján vásárolj, hanem hasonlítsd össze az ajánlatokat. Én nemrég rendeztem be az új lakásom, lett Electrolux, Bosch, Gorenje is, attól függően melyik volt a jobb választás.
-
Dave™
nagyúr
válasz junior11 #13224 üzenetére
Háztartási nagygépekben egy konzorcium a Bosch és a Siemens, elvileg semmi különbség a logót/dizájnt leszámítva, egy kategória. Az AEG a prémium Electrolux, igen. Szerintem nem éri meg a felárat (mert vagy sima Elux, ami egy jó erős középkategória, vagy ha már annyit költenél, akkor inkább Bosch).
-
zoltan6
őstag
válasz junior11 #13370 üzenetére
szerintem keveri itt mindenki a dolgokat,van elektromos tűzhely,és főzőlap.ezek beépíthetőek,kábeles bekötéssel.és van a szabadonálló kombinált tűzhely,aminek elektromos a sütőrésze.na ez dugvillás bekötésü.álltalában manapság már ez az elterjedtebb,a gázos sütőrészű ritkaság.
-
ribarszki
őstag
válasz junior11 #15426 üzenetére
Miért esne ki a Miele? 42k a belépőmodell, de 59-ért kapsz 1600w-os, parquet szériát amiben nagyon jó parquett twister kefe van. Élmény vele a munka kemény felületen. Pörög, forog, nagyon szeretem. Keress rá a neten.
Nem romlik el, 20évre gyártják, made in germany, nagyon-nagyon megbízható, a legjobb gyári porzsák a piacon ami 2-3 hónapig bírja (csak eredetivel szabad használni), brutális szívóerő, egész halk, alacsonyabb fokozaton nem fogyaszt sokat, beépített tartozék tároló, és még pont belefér a keretbe.
De mindenki azt vesz amit akar.. csak kérdés magát akarja szívatni vagy a szőnyeget..
[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz junior11 #15429 üzenetére
Akkor nézz olyat ami nem parkettára való. A miele.hu és a szetei.hu oldalon is van bőven választék.
Ez egy német független fogyasztói teszt 36 porszívóról: teszt (Első 6-ból 4 Miele. Igaz a Sebo nyert. Azok is nagyon össze vannak rakva...)
Miele helyett Philips? Hát te tudod, de a motor és szívóteljesítmény nem minden. Egészében kell nézni egy porszívót.
[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
válasz junior11 #15431 üzenetére
"Az Electroluxok milyenek?"
Üdv.
-Szerintem nézd meg azokat is, megéri.
-Itt érdemes nézelődni:[link]
-Nálunk és a rokonoknál és a baráti kőrben is sok éve teszi dolgát hiba nélkül egy egy Eleletrolux porszívó nagyon szeretik.
-Én bátran merem ajánlani.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz junior11 #15642 üzenetére
"az Electrolux porszívókkal jócskán volt gond."
-Nekem elhiheted az Electrolux porszívókkal semmi baj nincs, vagy semennyivel nincs több gond az átlagosan előforduló műszaki problémákon kívül mint ami a többi égig magasztalt márkánál is előfordul.
-Nekünk egy 1994.12.16.án vásárolt 1100W-os papír porzsákos Electrolux Z911-es porszívónk van ami a mai napig kiválóan látja el feladatát mindenféle hiba nélkül,csak a szűrők és a porzsák volt rendszeresen cserélve.
-És a rokonság ill baráti körben is hibátlanul működik sok éve egy egy Electrolux porszívó szintén panasz nélkül.
-De ugye mindenki arra a márkára esküszik ami bevált,nekünk tartósságból és megbízhatóságból az Electrolux márka vált be és háztartási készülék márkából nem is vennék semmi mást,na jó AEG-t még igen.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
canniball
nagyúr
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz junior11 #21958 üzenetére
Még régebben írtam ezt a cikket, röviden tömören az a típus vagyok aki örül ha nem kell évente 2x fogdokihoz menni.
Az, hogy "motoros" vagy normál fogkefét használsz igazából mindegy. Azért a Curapox sörték igen strapabírók és nagyon jól lehet velük tisztítani. A fogkő ellen pedig kell az öblögető (Curasept) is, meg enzimes fogkrém!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
törölt tag
válasz junior11 #21973 üzenetére
Szerintem a Rowenta és az Elux is gyárt jó porszívókat, meg a Bosch. Eluxnál az 1 év garit kicsit gáznak tartom, bár én is bevállaltam egy tartályost tőle, de gyengének tartottam, és repült vissza. A Bosch-ról biztos olvastad az "A" minősítésű porkibocsátásúra 2+3 év gari van, és regisztráció kell hozzá.
-
Zeki
nagyúr
válasz junior11 #32436 üzenetére
Volt nálam egy 40 ezres phlips egy tesztre, aztán eladtam gyorsan. nem volt bejövős.
Mondjuk Etát még nem próbáltam.
A megbízhatóság meg a mai világban egy lutri.
Ha nem eleve gyárilag elbaltázott szar hibás széria vagy konstrukció, akkor sem lehet megmondani semmilyen kommersz márkáról, hogy az meddig bírja majd hiba nélkül. Még ha két ugyanolyan termék áll a polcon egymás mellett, akkor sem tudhatod, hogy a jobb vagy baloldali lesz az, ami nálad tovább bírja. Mert aligha nyiffan ki a kettő pont ugyanakkor. -
törölt tag
-
Tothgera30
Ármester
válasz junior11 #50874 üzenetére
Felültöltős Candy VITA G372TM-et használunk már több mint két éve. Egy probléma van vele, hogy kissé talán zajos.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Voice24
őstag
Nem tudom, az olcsó kategóriába tartozik-e, mi 100 ezerért vettük 3,5 éve, nekünk ilyen Whirlpool van [link] . Viszonylag csendes, jól mos, és ami a kérdésedre a lényeg: egyszer volt vele gond, elkezdett a mosószeradagolója rakoncátlankodni, az elején leengedte az öblítőt, a főmosás tartályában viszont benne maradt a mosópor. Garanciában lett javítva, a szerelő kompletten kicserélte ezt az egységet, azóta nincs baja. Az ügyfélszolgálat és a szerelő is gyors volt, szóval a garanciális dolgokkal szerintem nincs gond a whirlpoolnál.
-
torma99
aktív tag
Nekem csak felültöltős Whirlpoolal vannak tapasztalataim,aminél sajnos az ajtó elkezdett rozsdásodni 3 ev után, a rosszul elhelyezett mosószeradagoló es ajtónyitasi mechanizmus miatt. Most lett helyette egy Aeg,ami jóval drágább volt, de ott nincs gond. Elöltöltőssel sajna már régen nem találkoztam.
-
BB9000
senior tag
válasz junior11 #86778 üzenetére
Ilyenkor ajánlott szétszerelni, belül mindent szárazra törölni és szétszerelt állapotban megszárítani minden alkatrészét.
1-2 nap száradás elég szokott lenni, utána össze lehet szerelni. Vizes állapotban bedugni veszélyes! NE TEGYE!
Ha nem volt áram alatt, amikor a vízbe esett, akkor nagyon valószínű, hogy nem ment tönkre.
Ha nem szedik szét, akkor magától még hetek alatt sem tud normálisan kiszáradni, ráadásul a benne lévő víz és pára a rendkívül hosszú száradási idő alatt tönkre teheti a benne lévő elektromos alkatrészeket is.[ Szerkesztve ]
-
BB9000
senior tag
válasz junior11 #86780 üzenetére
Nyilván ő nem fogja tudni szétszedni, ezt nem is várhatjuk el egy átlag felhasználótól. Neked kellene, ha van hozzá gyakorlati érzéked. Természetesen ne legyen áram alatt szétszereléskor! Ha nincs kedved, időd szétszerelni, akkor egy kisgép-szervizbe vidd el. Magától nem tud normálisan megszáradni a belseje. A víz amilyen könnyen belemegy, olyan nehezen jön ki belőle.
Ha írsz pontos típust, keresek szétszerelős videót a YouTube-on.[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz junior11 #86780 üzenetére
Ha egy hálózatról működő eszköz működés közben beleesik a kádba, akkor az bizony nem kicsit veszélyes...a víz vezeti az áramot, és attól függően, hogy milyen elemek vannak a hálózaton (fí relé pl.), lehet belőle baj, az a user, aki ilyenkor a kádban tartózkodik, az életével játszik.
A fenti esetben minimum a kismegszakítót le kellett, hogy verje, vagy ha nem így volt, akkor talán a víz sem jutott be (esetleg mégsem volt bedugva)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Ukrajnai háború
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Canon EOS DSLR topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest