Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Sziasztok!

    Segítségre lenne szükségem porszívó témában.
    Volt egy Philips PowerPro Compact fc8474 típusú porzsák nélküli porszívónk, de sajnos lecsökkent a szívóereje és aztán némi égett műanyag szag és erősödő visítás kíséretében megadta magát, vagyis visít de nem szív.

    A keret szűkös max. 20k +- pár ezer Ft.
    Egyelőre két kinézett típus van, az egyik az itteni véleményekre alapozva egy porzsákos Electrolux EEG42EB, a másik egy szimpatikus porzsák nélküli Rowenta CYCLONIC RO3759EA.

    A lakás ~70nm bruttó alapterületű, tehát a szekrények stb által elvett területet nem számolva, többnyire fa padlóval és járólappal van burkolva kevés szőnyeggel. Por van rendesen, amihez hozzáadódik a kutya és macskaszőr.

    Melyik lenne jobb választás, ha nem szeretnék számottevő szívóerő csökkenést és két évnél tovább szeretnénk használni? Esetleg más ajánlott márka vagy típus?

    :R

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák