- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
chege
aktív tag
válasz
bazsimano #39299 üzenetére
Köszönöm!
Mit gondoltok hűtőben van különbség AEG és Electrolux között?
AEG RDB72321AX és Electrolux EJ2302AOX2 között gondolkodom de nem tudom, hogy az AEG megéri-e a 15e Ft-os felárat... -
chege
aktív tag
Sziasztok!
Otthon melege programmal kapcsolatban volna egy kérdésem, biztos valakinek van már tapasztalata.
Kitöltöttem a pályázatot, megadtam a hűtő típust. Viszont kereskedőt azt mikor kell választanom? Azt az elbírálás után? -
törölt tag
válasz
cucumber87 #39295 üzenetére
A légkeverés helyett vagy mellett javaslom a hőlégbefújás funkciót. Egy fokkal jobb.
-
cucumber87
tag
válasz
cucumber87 #39287 üzenetére
Fontos hogy legyen benne légkeverés
-
asdf_
veterán
válasz
AsusBoy #39291 üzenetére
Azt nem tudom ,hogy lehet-e mosó-szárító funkciós mosógépre igényelni a támogatást.Már sokat átnéztem ami a listában szerepel de még nem találtam szárító funkciós gépet.
Nem lehet. A tavalyi pályázat elején még lehetett, aztán gyorsan kivették. De kombi gépet lehetőleg ne is akarj venni.
-
AsusBoy
senior tag
AEG L7FBE68S erről valakinek vélemény ?
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Otthon Melege Program keretein belül beszeretnék újítani egy mosógépre.
Jelenleg egy 1994es Zanussi FL411C mosógépem van.
Az ár amit rászánnék az 200e.Ft ig terjedő összeg.
Azt nem tudom ,hogy lehet-e mosó-szárító funkciós mosógépre igényelni a támogatást.Már sokat átnéztem ami a listában szerepel de még nem találtam szárító funkciós gépet.például Samsungnál ezekre lehet pályázni.
Samsung WW90K7415OW/LE
Samsung WW80K6414QW/LE
Samsung WW80K5210VW/LE
Samsung WW70K5210XW/LE
Samsung WW90K5410WW/LE
Samsung WW70K5210UX/LE
Samsung WW80K5210UW/LE
Samsung WW70K5410UW/LE
Samsung WW70K5210UW/LE
Samsung WW90K44305W/LE
Samsung WW80K44305W/LE
Samsung WW70K44305W/LE
Samsung WW80J5446FX/LE
Samsung WW80J5246FW/LE
Samsung WW70J5246FX/LE
Samsung WW70J5246FW/LE
Samsung WW70J4273MW/LE
Samsung WW60J4210JW/LE
Samsung WW60J4210LW/LE
Samsung WW60J4260LW/LE
Samsung WW60J4060LW/LE
Samsung WW80J3283KW/LE -
Voice24
őstag
Akkor a tölcsér és a vízkeménység ki lett tárgyalva, a vizes belső tér normális dolog?
-
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
Kombinált sütőt kellene vennünk, kérlek segítsetek ajánlással mert teljesen tanácstalan vagyok melyiket lenne érdemes
első találat: [link]
-
-
desigo
senior tag
válasz
bazsimano #39284 üzenetére
Nekünk ilyen típus van : FALMEC Gruppo Incasso Evo 70
Nekünk a szűrő alatti lap lenyitható.Ott olyan erős a mágnes,hogy nem is könnyű elmozdítani. -
bazsimano
őstag
szasiztok! kov fajta elszivoja van valakinek?
Cata GC DUAL 75/Blenyeg h most szereltuk be, es szeirntem hibas...ezert szeretnek rakwrdezni...max hivom a szervizt.
a gond az lenne, hogy van egy kezelopanel, amit szerintem ha bekapcsolja az ember az elszivot az le kell hajtani es utana olyan 60fokos szogben meg kell h maradjon...valoszinu meg kell h fogja egy magnes...de mintha nalunk tul gyenge a magnes es nem fogja meg... -
flegga92
senior tag
válasz
Alarikman #39278 üzenetére
Lassan 2 hónapja van meg a BOSCH WTH85201BY hőszivattyús szárítógépünk. Ez nem öntisztítós, a kondenzátor előtt még van egy szivacs amit 5 szárítás vagy ahogy a gép jelzi ki kell mosni. Heti 2-3 szárítás megy vele, néha elég durván tele van a fenti szösz szűrő, de a kondenzátor előttin nagyon kevés van, magán a kondenzátoron meg semmi szösz nincs.
Villanyszámlában én nem vettem észre ezzel különbséget, mindig 5-6000 között van, most is maradt (havonta diktálom).
Én alacsony hőmérsékleten szoktam szárítani, így is csont száraz lesz. Volt pár alakom, hogy olyan ruha került bele ami nem szárítható, legtöbbnek semmi baja nem lett, 1-2 póló nagyon minimálisan összement de simán hordható.Tisztítással kapcsolatban beszéltem a BSH Kft-vel itt leírtam.
-
Shadowfax
addikt
A Kenwood nagyon jó márka a robotgépek világában, a linkelt kMix ráadásul nem az olcsó fajta, olyan 100k körül van normál áron. Egyetlen hátulütője, ha bármilyen egyéb kiegészítőt akarsz hozzá venni, azt már macerásabb beszerezni (meg nyilván nem is fillérekbe kerül).
Tehát azt kell csak eldöntened, mire akarod majd használni? Ha csak dagasztásra, keverésre, habverésre, akkor Kenwood, ha kell más funkció is, akkor Tefal. Szerintem egyikkel se nyúlsz mellé.Ennyi pénzért én bármelyiket elfogadnám.
-
Üdv!
Keskeny, elöltöltős, inverteres mosógépnek, 5 év kiterjesztett garanciával ez ajánlott modellnek minősül?
Electrolux EWS1276CIEsetleg más ajánlott modell?
Köszi! -
canniball
nagyúr
-
Alarikman
senior tag
Üdv!
Van otthon egy párátlanító gépünk amivel évek óta szárítjuk is a ruhákat a fürdőszobában. Jó kis gép. Kb 400W-ot eszik max. Habár elég melós vele szárítani a ruhákat, mindig meg kell őket fordítani.Szóval gondolkodom, hogy beszereznék egy szárítógépet. Viszont a hőszivattyús tisztításáról olvasgatva a topikot az ember kétszer is meggondolja. A kondenzációs meg elég sokat tud enni.
Segítsetek már, hogy tényleg van-e olyan ami ajánlott, amihez nem kell szervizest hívni. Házilag is tisztítható. Ilyen csak kondenzációsban van? Sajna nincs időm az egész topikot végigolvasni.
Vagy vegyek egy kondenzációsat használtan? Többen is így tettek az ismerőseim közül. Aztán max a villanyszámla lesz sok. Napi 1x biztos menne. Köszi! -
M43g
aktív tag
Javítsatok ki, de a mosószer oldódása közben semlegesíti a vízkövet, azaz max kevésbé hatékonyan takarít. Nemde?
-
Voice24
őstag
Kuponakció keretében beruháztunk egy mosogatógépbe, ez lett a befutó, az itteni javallatok alapján is. Még nem üzemeltük be, de kibontottuk, és ami elsőre feltűnt, hogy egyrészt rendesen vizes volt a belseje, másrészt nem találtunk benne a só beöntéséhez való tölcsért. A vízre mosógép esetén olvastam már olyat, hogy valamilyen szinten gyárilag tesztelik őket, emiatt is lehet, viszont a tölcsérről úgy tudtam, még a legalapabb gépeknél is tartozék. Elvileg gyárilag csomagolt a gép, így létezik, hogy ehhez nem járna ilyen tölcsér? Furcsállnám, ha így lenne...
-
asdf_
veterán
válasz
Degeczi #39188 üzenetére
A beszúrt diagram pont hogy az 5 éves mosógépek meghibásodási esélyeit mutatja...
(méghozzá nem hasracsapva vagy egy szűk mintából kiindulva, hanem több mint 76e felhasználó garidőn kívüli javíttatásai alapján, 1-10 éves készülékeket lefedve)Egyetlen gond a tablazattal, hogy nem a magyar piac termekeire vonatkozik, ebbol adodoan annyir er, mint halottnak a csok. Amerikaban totalisan mas meretu, technologiaju, gyartasi helyu stb. gepeket arul pl. az LG de a Samsung is, a Kenmore az csak egy matrica a gepen, nem valos gyarto, igy minalunk kb. nulla relevanciaja van egy ottani Consumer Reports eredmenynek.
-
olta
aktív tag
Sziasztok,
Kérdés, hogy a 2 robotgép közül melyikkel járnék jobban, sajnos nem vagyok nagy szakertője
Az KENWOOD-ot 42.700-ért kapom meg, a Tefalt kereken 36.000-ért. A kérdésem inkább arra vonatkozna, hogy a "csupasz" KENWOOD megéri a felárat, tehát annyival tartósabb?
Köszi, aki tud segíteni
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok,kis segítséget szeretnék kérni
Morzsa porszívót szeretnénk venni kb 10-15 ért nem kell hogy nedvességet is tudjon,tul hangos azért nem legyen és birja az aksija + ha van hozzá valami sőrtés&kefe ,hogy ne karcoljon bútort az se lenne hátrány...
Lövésem sincs melyik ami megbízható.
Ismerős most vett egy philips FC6152/1 -t ...
Köszi előre is -
ribarszki
őstag
válasz
concret_hp #39262 üzenetére
Persze, főleg fűtési és pollennel terhelt időszakban. Én most a Lurdyban a Xiaomi boltban a Xiaomi PRO gépet venném 50k körül. De gyere át a légtisztí topikba sokféle gép van. De a Xiaomi 2es és a PRO tényleg best-buy.
-
concret_hp
addikt
beltéri légtisztítóval van valakinek tapasztalata? érnek valamit ténylegesen? melyik a tuti, mire kell figyelni?
-
Nippon
őstag
Sziasztok!
Szárítógépet kellene vennem és nem igazán vagyok képben a mai gépek minőségével és problémáival. Elég sokat használjuk, így azt gondolom hogy megérné a hőszivattyús gép.
Ezt a gépet néztük ki 2+3 év garanciával: BOSCH WTR85V00BYMennyire jó választás?
-
M43g
aktív tag
Teljesen tisztában vagyok vele
A szerencse a szerencsétlenségben az, hogy anno ezek a féleszűek a megbeszélt cementes, habarcsos anyag helyett* félig bedöglött modellgipssszel csináltak mindent a konyha oldalán, így kézzel finom erőszak alkalmazásával ki lehet majd szedni, ha így alakul.*: 6cm tégla, a víz vésésnél át lett lyukasztva a fal, és nincs a plafonig falazva, csak az álmennyezetig, így gyenge, nem terhelhető szar, ezért kellett volna valami erősebb anyaggal végezni a javítást
-
törölt tag
válasz
polonic #39256 üzenetére
Hát, őőőőő, némi nehézségekbe ütközik. Emellett – be kell valljam, – ott annyira azért nem is zavar.Külön kellett küszködni, hogy odaférjek a telóval.
-
pomk
őstag
válasz
#40553216 #39244 üzenetére
Miénk ugyan ilyen, és ugyan ennyi érhető el belőle.
Szerencsére tegnap este sikerült megoldani. A slagos, túlnyomásos dolog nem jött össze, mert rá illő csatlakozóm nincs és a törölközős módszer nem működött. Viszont felülről hozzáfértem annyira, hogy le tudtam csavarni a kupakot, a mosógép csatlakozó felől egy dróttal kipöccintettem a golyót, majd felülről egy erős dróttal (legjobb lenne egy kis méretű csőgörény) kipiszkáltam a lefolyó ágban lévő trutyit. Ami érdekes, hogy szinte alig jött ki valami belőle, lehet hogy lefelé továbbment ami a dugulást okozta.
Először kipróbáltam golyó nélkül, majd golyóval is és mindkét esetben simán kinyomta a mosógép a vizet. Igaz, hogy csak egy sima öblítés-centri programot választottam ruha nélkül mert az a legrövidebb időtartamú és így tudtam leggyorsabban tesztelni a rendszert, de a lényeg hogy nem dobott hibaüzenetet és lefolyt a víz.
Kiderül majd ha rendes mosást indítunk. Bár gondolom sok különbség nem lesz benne.Köszi a tippeket mindenkinek !!
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Olaj nélküli, forró levegős fritőz kéne itthonra. Van valami ajánlott, normális árú szerkezet?
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz
#40553216 #39247 üzenetére
El ne hidd az 1 mikront! Ez az anyag a 10mikronos, nálunk 3 előszűrő van a fordított ozmózisos vízgyárak előtt, már az 5 mikronosnak is teljesen más a struktúrája - ettől függetlenül jól tetted, hogy beraktad.
megj: te hol laksz? A gerinchálózat ilyen tréé vagy a társasházé
egyébként rozsda a csövek belső faláról, és mielőtt még valaki jajveszékelne, a kerámiabetétes csapra nagyobb veszélyt jelent, mint az emberre.
-
lufi7
aktív tag
A falba épített modern dizájnos, krómozott lemezzel eltakart, egészen addig jó amíg nem lesz dugulás. De ha ha eldugult akkor baj van … mert 10-ből 9-szer a burkoló mesterek, becsempézik, befugázzák a tisztító kupakot és gyakran az egész szifont, így szerelhetetlen lesz !A falba épített szifonokat csak úgy szabad beépíteni, hogy hozzá lehessen férni a tisztító nyíláshoz. Mert a szerkezet belsejében egy golyó is található, ami a bűzelzárást végzi. Sajnos 10 esetből 9-szer bevakolja és becsempézi a burkoló. Tehát, ha a falba épített mosógép szifon eldugul, akkor szinte mindig ki kell bontani.
https://www.dugulaselharitas.net/kulso-mosogep-szifon.html
Hátha sikerül így is kipucolni.
-
törölt tag
válasz
ribarszki #39249 üzenetére
Ilyenek:
vízszűrőház -
törölt tag
Így néz ki:
Épp’ azért nincs használatban, mert fennakadt a golyó, így jön vissza a bűz, viszont már nem csak a mosógép van előtte, hanem a szárítógép is a mosógépen. De amúgy is mindegy, mert nem folyik ki a víz, bárhová rakom a csövet. Így a gépek melletti zuhanyzóba dobjuk a végét, amikor mosunk.Más. Ma cseréltem szűrőbetétet a részecskeszűrőben. Ideje volt.
Az eredeti színe hófehér. -
Teaway
veterán
válasz
Grande Ale #39212 üzenetére
Sajnos nálad nem levehető az ajtófélfa, mint nálam.
-
ribarszki
őstag
válasz
ANDROID??? #39239 üzenetére
Veheti nyugodtan. Azért ez a turbókefe nem olyan széles mint egy hagyományos porszívófej, de azért el lehet vele boldogulni szőnyegen is. Kicsit több munka, ennyi.
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #39232 üzenetére
??
-
P00By
nagyúr
Üdv! Édesanyámnak a hétvégén vennem kellene a media marktban egy porszívót. Porzsákos kellene max 35e forintot szán rá. Szőnyeg nincsen. Talán itt láttam leírva, hogy regisztráció után a Boschokra 2+3 év garancia van. A kijelölt ársávban több gép is van, ezek közül melyik lehet a legjobb vétel?
MOD: Úgy látom a szűrés nem látszik a linken...
-
Czimby
addikt
válasz
PainKiller13 #39227 üzenetére
Elolvastam az összes értékelést volt kb 5db akik elégedettek voltak jellemzően mosógép hibánál.
Telefont laptopot semmiképp sem szabad náluk biztosítani az olvasottak alapján.
De tv-esetén is küldtek ki törött cserekészüléket illetve.
Kisebb értékben kárpótolták az illetőt.Illetve rengeteg esetben kibújtak a kötelezettség alól.
-
mzso
veterán
válasz
BB9000 #39226 üzenetére
+(#39225) M43g
Kösz az infót!
"Se a gyártás évét se a többi adatát nem nézték."
Ez jó. (Gondolom azt sem, hogy alul, vagy felültöltős-e)"akkor előfordulhat, hogy kizárnak a pályázók köréből, mert már egyszer nyertél. A mostani pályázatból még nincs kizárva aki korábban nyert, de nem használta fel."
Hmmm. Remélem legalább név szerint csinálják (és nem cím szerint) és akkor meg lehet pályázni más névre.
-
ANDROID???
addikt
Cica nincs, de a turbofej tetszik rokonomnak, rendelheti ezt a típust ajánlott?
Ez a szűrő azonos a csomagban lévővel?
-
-
ribarszki
őstag
Az a kis golyó a bűzzáró. A mosógép ahogy kinyomja a szennyvizet, akkor a víznyomás felnyomja ezt a kis golyót, a víz pedig alatt kiáramlik. Majd a golyó visszaesik és nem engedi visszafolyni a vizet, illetve visszaáramolni a bűzt. Ha viszont dugulás van, akkor nem tudja a gép lenymoni a vizet, és küldi a hibakódot. Pont mint az esetedben.
Amúgy ezek a falba épített szifonok nem kipattinthatóak? Biztos hozzáférhetőre csinálják őket. De ezt majd okosabbak megmondják.. -
pomk
őstag
válasz
ribarszki #39217 üzenetére
Köszi, hasonlón gondolkodtam én is.
Viszont rossz képet szúrtam be, ilyen a szifonunk.
Amúgy ez hogyan működik?A mosógép felől érkező szennyvíz felnyomja a golyót, majd a víz a golyót megkerülve bekerül az alsó kimenő ágba? Azért kérdezem, mert nem láttam még ilyet közelről / belülről és elég fura volt, hogy ahogy megújjaztam a szifont sehol nem találtam kimenő lyukat. Gyanús volt, hogy hova és hogyan megy el a szennyvíz.
-
PainKiller13
őstag
-
BB9000
senior tag
Részlet a pályázati Útmutatóból:
"Figyelem! Csak és kizárólag teljes és működőképes készülék leadása lehetséges! Működésképtelen és/vagy szemmel látható hiánnyal rendelkező készülék leadására nincsen lehetőség! "
A gyakorlatban eddig még sosem kellett elszállításkor bekapcsolni egy régi gépet se. Fogták és úgy ahogy van elvitték. Darab-darab alapon. Se a gyártás évét se a többi adatát nem nézték. Ha a gyakorlat a korábbi évek gyakorlatát követi, akkor pl. egy mosógépből hiányzó szivattyú elszállításkor senkinek nem fog feltűnni. A leadott gépek az NHKV (Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.) hez kerülnek. Legfeljebb kicsit kevesebb hulladék keletkezik.
Ha a megnyert támogatást nem használod fel, abból közvetlenül nem lesz problémád, de ha lesz még ilyen pályázat, akkor előfordulhat, hogy kizárnak a pályázók köréből, mert már egyszer nyertél. A mostani pályázatból még nincs kizárva aki korábban nyert, de nem használta fel.
-
mzso
veterán
Helló!
HGCS-nél azt mennyire szokták figyelni, hogy a régi mosógép megfeleljen a megadott adatoknak?
Vagy mis számít működőképesnek? Ha forog az már jó?
Gondoltam esetleg lehe keríteni valami olyat ami épphogy csak mozog a jelenlegit meg tartaléknak meghagyni
Gondolom abból nem lehet baj, ha leadok pályázatot, de nem használom fel?
-
BB9000
senior tag
válasz
freaghill #39219 üzenetére
A régi visszaadását ott kell intézni ahol megveszed az új gépet.
* Ha kiszállítással kéred, akkor amikor kihozzák, akkor elviszik a régit. Neked addigra ki kell kötni a víz, csatorna és elektromos hálózatból.
* Ha te viszed haza saját kocsival az új gépet, akkor a régit is neked kell visszavinned oda, ahová a kereskedő megadja. Nem feltétlenül a boltba.Csak a fenti két opció létezik. Keverve nem lehet. Ilyenek pl. nincsenek: szállítsák ki az újat, de majd én visszaviszem leadni a régit. Vagy én viszem haza az új gépet, de jöjjenek ki a régiért.
-
BB9000
senior tag
Dróttal tudod kipiszkálni belőle a koszt. Ha nem megy, akkor önts bele háztartási sósavat. Az jobb bármelyik lefolyótisztítónál. Szétmarja a hajszálakat.
A slaggal az a baj, hogy ha nyomás alá helyezed a visszafolyó vezetéket, akkor szét tud csúszni a falban bárhol, ahol nincs rendesen összeragasztva. Nem javaslom. -
Czimby
addikt
válasz
PainKiller13 #39206 üzenetére
Ránéztem a fény hang kftre, a weblap nem megy.
Google értékelés 68vélemény 1.9pont... -
ribarszki
őstag
Lehet beljebb a csővezeték dugult el. Ha a szifonban akadt fent hajszál, szennyeződés, azt tényleg ki kellene piszkálni.
Ha viszont a szennyvízcsőben, jellemzően a kanyarnál van dugulás, akkor a slag segít.Slagot kell kötni a mosógép vízcsapjára, a slag másik végét pedig vagy ráhúzni a szifon bemenetére, vagy betenni abba a lyukba amibe a szifon is csatlakozik. Ha a slag rámegy a szifonra, akkor nyisd meg a csapot, ha a slagot be tudod dugni a szennyvízcsőbe, akkor nyomd bele koppanásig. Majd egy jó nagy törülközővel tekerd körbe az egészet, nyisd meg a csapot és tartasd izomból. A felgyülemlő víznyomás jó eséllyel kiviszi a zsírdugót.
Nekem múltkor volt egy komolyabb dugulásom. Se tisztító, se csőgörény, semmi nem segített. Viszont a slaggal ki tudtam nyomatni. De a titka az, hogy le kell folytani a bementi nyílást, hogy komoly nyomás alakuljon ki a csőben.
Én ennyit tudok segíteni..
-
pomk
őstag
SOS !!!
Tegnap este mostunk egyet és a mosógép kiírta az OE hibát, amiről kiderült, hogy "Eltömődött a szűrő" hibát jelent. Szűrő kitakarít (semm nem volt benne), visszarak, újraindít, megint OE. Procedúra ismétel, megint OE hiba...
Megnéztem a mosógép szifont, ránézésre teljesen OK. Megpróbáltam kitakarítani, de mivel nagy része a falban van, sok mindent nem tudtam kezdeni vele. Mosás újraindít, de amikor nyomta a mosógép a szifonba a vizet, kiderült hogy a szifonnal van a gond...
Van valami ötletese módszer, hogy hogyan tudom kitakarítani? Benézve, benyúlva a mosógép oldaláról teljesen tiszta. Valószínű a golyó körül / alatt van eltömődve, amihez viszont nagyon nehezen férek hozzá mert be van építve a szifon és felülről nem nagyon férek hozzá. Gondoltam, hogy a mosógép oldaláról valamivel benyúlok amivel a golyót felfelé kipöccintem majd egy dróttal kitakarítom felülről, golyó vissza és próba? -
válasz
#40553216 #39204 üzenetére
Hali!
Tetszik, de amit linkeltem, azon is összekapcsolhatók a zónák mindkét oldalon, azért linkeltem. Tetszenek az AEG cuccok is, csak azt nem értem, hogy MM-ben, ahol egyébként olcsóbbak az AEG-ek, miért nem adnak rá kiterjesztett garanciát. Minőségben különben jobb az AEG, ha igen, sokkal?
Üdv!
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Szárítógépből létezik 55 cm széles verzió? Kollégám szeretne és a mosókonyha ajtaja ilyen keskeny...
-
Edorn
senior tag
válasz
Graphics #39209 üzenetére
Ennyit találtam még wiki-n meg pár cikkben:
"...ám 1999-ben az anyacég döntése alapján a Lehel név végleg lekerült a készülékekről, s ma már kizárólag Zanussi feliratú gépek készülnek..."Ez alapján akkor valóban 1999 a legkésőbbi időpont, amikor készülhetett? (gyártási számból nem lehet kiolvasni?)
-
-
blattida
nagyúr
válasz
PainKiller13 #39206 üzenetére
Nem a dd hajtás miatt csöndes, hanem a nem lévő szénkefék okán. Minden inverteres motorú mosógép motorja/hajtása csöndes, ellentétben például az lg szivattyúival, melyek viszont nem azok.
-
PainKiller13
őstag
válasz
Czimby #39198 üzenetére
LG egyértelműen. Direct drive eszméletlen jó, sokkal csendesebb a gép (elviselhetőbb).
Én a fény hang kftnél szoktam kötni, nincs nálam a kötvény azon rajta van a honlapjuk, akárhányszor kellett mindig korrektül jártak el. (szokott kelleni, érdemes kötni, főleg ezeknél az olcsó gépeknél)
-
törölt tag
válasz
johnny82 #39203 üzenetére
AEG IKB64431XB: akkora edény raksz rá, amekkorát akarsz. Nem drágább, de 4 év gari.
A mosogatógépből az első, mert abban van külön evőeszközfiók. -
Hali!
Következő héten elvileg készen lesz a konyhánk, amibe vásárolnom kell beépíthető cuccokat. Ezeket néztem eddig:
- indukciós főzőlap
- sütő
- hűtő
- mikró
- mosogatógép
- vagy ez a mosogatógépAmi fontos: főzőlap indukciós legyen, elöl legyen a legnagyobb főzőzóna, vagy legyen összekapcsolható. Sütő pirolitikus tisztítású legyen.
Nem ragaszkodok egyik márkához sem, de ezek tetszenek külsőre is.
Mi a véleményetek? Vagy valami más ajánlat esetleg? Szerintem most venném meg JOY napok alatt, úgyhogy nagyon megköszönném a reakciókat!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Filmgyűjtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest