Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
Tibiajax #17788 üzenetére
Csak még egy:
"nem csak azt a mélytartomány-gazdag, fárasztóan lapos hangot, ami az alsóbb kategóriáit jellemzi"
Nálam az egyik no.1. zenész Mike Oldfiled. Nem tudom mennyire ismered a munkásságát, mondjuk a Shadow on the Wall, és a Moonlight Shadow popslágerein felül, de mondjuk még a Tubular Bells sorozat ismerősen csenghet számodra is. A csőharangok, és a xilofon nem éppen a lapos hangjuknak köszönhetik a sikerüket, amit pl. ez a JBL gyönyörűen ad vissza.Abbahagyom, mert úgy érzem innetől úgy is azt gondolsz, amit akarsz a 10 éves tapasztalatodra alapozva.
Valamint mindezt nem azért mondtam, mert a Kef IQ-t rosszabb doboznak tartanám (ilyet egy korábbi hozzászólásomban sem mondtam egyébként, csak már félrevezetőnek tűnhetek). Mindezt éppen azért írtam le, hogy ne úgy válasszunk szvsz két közel hasonló szintű doboz között, mert valaki azt mondta, hanem a saját fülünkre és szívünkre hallgassunk.
Aktív témák
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Tesla topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest