Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
válasz
v.attis #16698 üzenetére
Nekem 3,5*5 m-es szobában van a Mission szett, és hidd el még sok is ekkora szobába! Jó az érzékenysége és 200w-ig ráköthetsz bármilyen erősítőt! Én 40-es hangerő felett még nem hallgattam mert az már bulira is elég (75 a max az Onkyo-n). A négy álló hangszóró meg tényleg nem éri meg... zenét sztereóban, koncertet 5.1ben hallgatunk, effektekre meg bőven elég a kicsi surround ekkora szobában!
-
v.attis
őstag
válasz
Dorian #16695 üzenetére
4 x 4,5 méteres szoba, de az egyik falon szekrénysor van, benne a multimédia és a két szélső szekrény előtt lesznek az álló frontok.
Lehet, hogy megfogadom a tanácsod. Jelenleg Mission mv-8 -al szimpatizálok, de rugalmas az elképzelésem. Az a helyzet, hogy jövőre teljes lakásfelújítás lesz és amikor visszapakolok mindent, akkor már minimum 5.0 -át szeretnék. Szerintem most még nem beszélek árról, minimum fél év múlva veszem meg a hangfalakat, addíg még lesz változás. Nekem a 100 ezer küröli szettek jönnek be, 120-nál többet nem szivesen adnék ki.Egyébként szerinted ebben a szobában, ahhoz, hogy egy viszonylag ütős zenei teljesítményt elérjek, milyen "erejű" erősítőt és hangfalat próbáljak összehozni?
Hozzáteszem, hogy jelenleg két rendszerem van:
-egy phillips komplett házimozi(papír szerint 5x50W de kétlem)
-videoton erősítő(30W) és hangfalak(2x50W)
Jelenleg mindkettő kicsit kevés, épp hogy nem érik el azt a hangerőt ami már tetszene. Vagyis elérik, de akkor már torzítanak picit. -
madgie
titán
válasz
Gabor970 #16696 üzenetére
Hja, nekem még kutyább:
És esélyem sincs másként megoldani, a kanapé így is a falnál van, két oldalt pedig nem tudom oldalra eltolni a hangszórókat, jobbról ott a szekrény. Egyébként pont ezért szeretnék olyan falitartót, ami kicsit "eláll" a faltól, ezért pont felénk fordíthatóak a háttérsugárzók.
-
Dorian
félisten
válasz
v.attis #16693 üzenetére
Persze, hogy haddszóljon hangosan. De ez miért feltételezi, hogy 2 álló front erre (természetesen torzítás és erőlködésmentesen) nem elég? Én is szeretem a hangos zenét (szegény szomszédok), de - (mínusz!) 20-as hangerő fölé 99%-ban nem tekerem az AVR-t, mert bőőőven elég. Ha jó minőségű CD vagy FLAC a forrás, akkor meg még ez is sok. Az AVR-ek teljesítményét amúgy is 1 csatornára adják meg, és azt lehet osztani annyival, ahányat megszólaltat, tehát nem igazán nyersz így teljesítményt.
szerintem akármilyen normális minőségű rendszert választasz, teljesítményben nem lesz hiány, inkább a minőségre törekedj.
Bár jó lenne tudni, mekkora szobában, mennyi pénzből gazdálkodsz. -
v.attis
őstag
válasz
Dorian #16692 üzenetére
Igen, mondasz valamit az árakkal kapcsolatban, DE: az a helyzet, hogy a front hangfalakkal több gondom lesz, azokat nehezebben tudom elhelyezni. A háttereknek van két sarok, ahol most elfér két nagy fotel. Így bőven elfér majd két álló hangfal a helyükre.
Csak azért gondolkodom ilyen szetten, mert tévé műsort is sokszor hallgatok, zenecsatornát, audio cd-t. És néha szeretek hangosan zenét hallgatni. Az asszony sokszor örjöng egy jó dalra és zenére takarít. Hát hadd szóljon az a bonanza szám, vagy az az AC DC! -
Dorian
félisten
válasz
v.attis #16691 üzenetére
Szerintem ne erőltesd ezt a dolgot, azt gondolom, hogy ennek nem a "mi árkategóriánkban" van jelentősége. Szerintem jobban jársz, ha az árkülönbséget inkább jobb minőségű hangfalakra, erősítőre költöd.
Praktikussági okok miatt sem szerencsés, mert elég nehéz úgy elhelyezni két hátsó álló hangdobozt, hogy pl. a kanapé ne "árnyékolja le"
A zene pedig praktikusan elölről szól, ha elmész egy koncertre, akkor is előtted van a színpad. -
v.attis
őstag
Nemrég kérdeztem, hogy háttereknek lehet-e használni a frontokkal megegyező típusú állódobozokat, mert nekem a zene igen fontos lenne. Akkor azt a választ kaptam, hogy lehet. Ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem, melyek küzöl az egyik igen összetett:
1.) Ebben az esetben nem kellene a háttereket magasabbra helyezni, mint a frontokat? Mondjuk egy kisebb állványra tenni.
2.) Jó lenne, ha ebben a felállásban a sima sztereó zene mind a négy hangfalon szólna. Hogyan valósítható ez meg? Ugye, ha A+B bekötés lenne, akkor nem lenne gond, de ebben az esetben nem szólna 5 csatornán a film. Szóval az erősítőnél kellene egy átkötést csinálni a B hangszórópár kimenetéről a háttér kimenetbe. Csakhogy nem okoz-e ez galibát az erősítőben? -
Dictator^
veterán
Most a novemberi házimoz & hifi show-n lesz Grande Utopia?
-
ToxLee
őstag
Szerintetek mennyivel lehet hátrébb a center a frontok síkjától? BBéci az előbb belinkelte a THX előírását és ha jól láttam, a képen is hátrébb van a center. Kb. 30-40 cm elviselhető?
-
v.attis
őstag
Hát én elgondolkodnék a helyedben még egy pár napot és tologatnám a papírfecniket a terepasztalon.
Többiek:
Olyat senki nem tud a kedves kollégának javasolni, hogy esetleg a surroundokat hogyan lehetne normálisan fentről lelógatni? Azzal további helyet spórolna, ráadásul nem borítaná fel mint az állványos megoldást. Persze ez is csak akkor lenne nyerő, ha fejmagasság fölé lehetne engedni őket. -
-
Vidala
senior tag
Mivel legkisebb ráfordítás esetén csak a frontok cseréjét kéne megoldanod, még úgy sem lehetetlen, hogy a WD 9-es sorozatod van. Mivel ebben kellene elsődlegesen maradnod az egységes hangkép megtartása céljából. Újonnan már kevesebb helyen látom, de szerintem használtan sem kellhet túl nagy szerencse, akár egy értékegyeztetéssel történő csere lebonyolításához (ugye még pluszban is kijöhetsz belőle).
Az állvány ügy nem egyszerű, mert 60-80cm magasak vannak elsődlegesen, plusz a hangfal magassága. egy 100-120 cm-es állvány beszerzése már jóval neccesebb, mert azokat nem ekkora dobozokra gyártják elsődlegesen, hanem a kis bögrékhez. Viszont mivel a hátad mögé tudod őket rakni, egy alacsonyabb állvány sem olyan rossz talán, mint a mostani helyzet.
-
Móci
addikt
válasz
Vidala #16667 üzenetére
Nekem is a bozont féle megoldás tűnik a legjobbnak. Már csak az a kérdés, hogy vajon a szett többi darabja maradhatna e, mert akkor talán meg tudnám oldani értelmes anyagi keretek között.
Úgyis szeretnék egy új számítógépes asztalt, s maximum úgy gyártatnám le ismerőssel, hogy jó legyen minden szempontból.
Ha a hátsók állványokra kerülnének, s teszem azt polcon álló frontok lennének, akkor talán jó lenne a helyzet.
Jelenleg az asztal mellett vannak a frontok, tőlem kb. 1 méter távolságra. Bár szerintem így sem lesz az igazi.Igaz még nincs vége a mókának, de azért én meg szeretném köszönni már most a türelmet, meg a sok segítséget. Nélkületek nehéz lenne...
-
Vidala
senior tag
Így szemre az a szoba nincs 5x5-ös. Inkább úgy 3(3,5)x4 méteres lehet. Folytatásként elővennék egy mérőszalagot is.
Töröm a fejem már vagy 15 perce, hogyan lehetne kicsit javítani, de nem egyszerű a megoldás, különösen az állódobozok miatt. Két állványos doboz szerencsésebb lenne frontnak.
Persze előtte tologatni kéne inkább egy kört a bútorokat (a mérés és makettezés után). A méretarányos, papírból kivágott bútorokat én is csak igen erősen ajánlani tudom.Több jó ötlet is elhangzott, először én is talán a frontok közelebb húzásával próbálkoznék, ahogy BBéci mondta.
Viszont a legjobb megközelítés talán valami olyasmi lenne, amit Bozont rakott össze (kisebb dobozokkal) -
Dictator^
veterán
Eddig 1-1.
Egy 50 m2-es szobába, 2,3m es belmagasságnál álló vagy monitor? Egy árkategóriából!
-
Dorian
félisten
válasz
Dictator^ #16658 üzenetére
Szerintem nem a hagyományos értelemben vett részletgazdagságban van különbség, hanem abban, hogy az álló hangdobozok a mélyebb tartományt is nagyobb hangnyomással tudják megszólaltatni. Tulajdonképpen mivel a mélyek is a teljes hang részei, lehet azt mondani, hogy azonos típusú monitor és álló hangdobozok esetében az állók "részletgazdagabbak".
-
BBéci
legenda
Próbáld meg az asztal mellé tenni a frontokat, de tőled egyforma távolságba! A levegős, teres hangzás rovására lehetnek közelebb a falhoz, mint 70 centi. Az viszont továbbra is kérdéses, miként kerülhetnek közelebb a surroundok? Nem kóser, ha sokkal messzebb vannak, mint a frontok.
-
Dictator^
veterán
Köszi sikerült,csak féltem, nehezen jött ki.. kezdtem azthinni, hogy nem lehet kiszedni.
Nos kérdés 2: Egy azonos árú, monitor és álló hangfalnál melyik a részletgazdagabb?
Három egyikünk mindenképp a monitor hangfalakat mondja, ketten az állóra szavazunk.
-
Móci
addikt
válasz
v.attis #16648 üzenetére
Jó ötlet, bár azon a falon meg pont ajtó van középen.
Letörtem volna a kezét annak, aki anno azt oda beépítette.
Bár értem, hogy hogyan is gondolod, úgy meg nem fog zavarni az ajtó.
Más.
Ha a két frontot lecserélném polcon állóra, akkor vajon maradhatna a többi? A sorroundok Wharfedale Diamond 9.2-esek, a center Diamond 9-es.
Ez is megfordult a fejemben, mert akkor egy jó asztallal, vagy fali polccal meg tudnám oldani a kérdést. -
-
Gál István
senior tag
-
ricsik
őstag
Nekem is ez jutott eszembe, hogy monitoros mozizáshoz kis térbe, nehezen elhelyezhető hangfalazás esetén nem rossz megoldás a Z5500
Én már fel sem rakom a képeket a szobámról és a hangfalak elhelyezéséről, mert az lenne a véged, biztos seppukut követnél el
, bár csak fél milla választ el a jó elrendezéstől és a teljes nagyszoba berendezés kicserélésétől, szal igaz, hogy a HM köré kell építeni a szobát.
-
Dictator^
veterán
válasz
Dorian #16650 üzenetére
Ember, HOGY SZEDED KI?!
Mint ahogy BBéci is leírta, hogy letöbb erősitőnél kivehető, az, hogy az 508asnál lehet -e nem tudta. Nekem nem sikerült eddig.. lehet ki sem lehet venni..
Tehát ha a kérdésre válaszolnál az lenne,hogy igen ki lehet venni az 508nál, vagy nem nem lehet kivenni. -
Dictator^
veterán
Srácok Onkyo TX-SR 508-asban ha banándugót akarok használni, valaki próbálta már kivenni azt a kis biszbaszt innen (Középről!)?
Hogy a banándugó faszán bemenjen?
-
v.attis
őstag
A szekrénysort átteszed a másik falra. A kisasztalt az ajtó mellől kidobod a francba onnan.
Ahol most a szekrénysor van, az a falad üres lesz. Az egyik sarokból kiindúlva összerakod az egész mozi rendszert és a két háttérsugárzót állványra teszed. Ha minden igaz marad egy kis helyed az ágynak és lesz egy kis mozi kuckód.Csinálj méretarányos makettet és azt tologasd, mielőtt szétbombázod a szobát. Csak papír és olló kell hozzá. Ja meg mérőszalag, ceruza, számológép.
-
madgie
titán
-
Dorian
félisten
Én is vakartam a fejem egy darabig, maikor annó megvettem az AVR-t. Aztán győzött az erőszak, kikapartam a fekete biszbaszokat (gondoltam akármi is legyen ez, nem kell ide
) és bele a banánokat.
Ja hallgatóztam előbb erősítő-búgás ügyben: Tök csendben is csak akkor lehet valamit hallani, ha konkrétan hozzáér a fülem, tehát gyakorlatilag semmit. Dehát ezt is vártam el...
-
bozont
veterán
Köszönöm, bár még egy kis finomításra szorul a dolog, a front és surround tartó polcokat még lejjebb kell fúrni néhány centivel festés előtt. Nem számoltam azzal, hogy ha későbbiekben lecserélem a hangfalakat, azok nagy valószínűséggel jóval nagyobbak mint ez a JBL és a bal oldalra nem férnek majd el a tető megtörése miatt. A kiszemelt Polkaudio TSI200 majd 40 cm magas ha jól emlékszem, bár még nem biztos a dolog. Előbb kipróbálok több félét is hogy szólnak ilyen közel a falhoz.
Szerinted milyen kialakítású sub lenne a legmegfelelőbb? Nincs túl sok lehetőségem az elhelyezésre, de az asztal bal oldalán nem hiszem hogy túl jó lenne. Esetleg még a szekrénysor felé tudnám elhelyezni és akkor magam felé fordítva jobb irányból szólna. azért is kérdezem, mert amikor filmet nézek akkor hátrébb ülök az ágyra és úgy erősebben szól a mostani elhelyezés szerint, néha állítani kell rajta.
Gombinyó
Valamelyik ilyen nagyobb áruházban vettem (Baumax és társai), még néhány éve a Genius miatt, de az átrendezés miatt egy-két polc nem volt megfelelő méretű, így újat gyártattam egy asztalos műhelyben. Nem vészes 1-2 ezer forint/polc, tartót meg nézni kell hozzá, vagy ha van olyan ismerős aki ért a hegesztéshez és van is gépe hozzá, akár gyártatni is.
-
-
Móci
addikt
Hmm, Z5500... lehet, hogy végső esetben az lesz, ha más nem marad...
Egyre jobban tetszik a bozont-féle megoldás, bár akkor cserélni is kellene sajna.
Azt még megpróbálom ma, hogy a jobb frontot kiveszem az ágy mögül, s berakom az asztal mellé. Talán meglesz a 70 centi hátrafelé is... -
Dictator^
veterán
Onkyo TX-SR 508-asba papír szerint directbe (tehát nem oldalról) nem lehetne bedugni a banándugót.
A manuáls sem írja.
Van den Hul Wind (mk2) kábel van nálam egy nem tudom milyen fajta banándugóval (átmérő?!) és nem megy bele az Onkyo 508asba szemből. Tipp? Van kisebb átmérős banándugó? Esetleg ebbe nem ajánlott banándugózni?
link
Hasonló van itt , kigömbölyödő és nem megy bele.Képet javítottam.
-
BBéci
legenda
Az üres, kopár szoba sem alkalmas házimozinak.
Bármilyen rendszert állítasz össze, a jobboldali hangdoboz nem maradhat az ágy mögötti sarokban. Megkerülhetetlen szabály, hogy az állódobozok mindenféle faltól legalább 70 centire legyenek! Sarokban SOHA!!!
A monitorodhoz a sokat szapult, ám a maga kategóriájában kiváló Logitech Z-5500 való, azokat bátra elhelyezheted 1 méterre magadtól, talán a center sem lenne túl közel. -
MaTTeS
senior tag
Nem félsz, hogy éjjel kirúgod vagy kivered a jobb front hangfalad membránját?
Én konkrétan azért nem merem levenni az előlapját/borítását a hangfalaimnak, mert éjjel, ha kimegyek a slozira, akkor a dülöngélés közben nehogy beletenyereljek a membránba vagy belenyúljak a csipogójába(ajtó mellett van).
-
Utopista
tag
Igazad van, bután fogalmaztam. A lényeg, hogy nem egy szoprán asszonykórust kell tökéletesen megszólaltatniuk.
Tudom, hogy házimozi-hoz kell SUB, majd egyszer, addig is a mama nyugodtan meg tud ülni egy helyben.
Szó sincs arról, hogy nem szeretném meghallgatni, amit veszek, sőt. Épp ezért szeretnék tanácsot kérni, mi az amit érdemes fontolóra venni. Kérdezhetném azt is, hogy mit nem! Mindent nem lesz lehetőség meghallgatni, főleg a környéken.
Senkit nem kérek arra, hogy mondja meg mit vegyek, azért annyira naív nem vagyok. Nem veszek meg valamit csak azért mert valaki azt mondja, hogy: "ez jó".120e forintért már egész jó hangú dobozokat lehet kapni
Pont arra vagyok kiváncsi melyekre gondolsz.
senki nem fogja kiválasztani, neked kell azt megtenni, méghozzá meghallgatás után
Persze, hogy nekem kell kiválasztani, mert ami Neked tetszik, az lehet nekem nem. De ha így nézzük, akkor nem kell senkit lebeszélni az SAL-ről se, lehet neki az a hangzás jön be. Én nem azt szeretnék.
üdv.
-
Móci
addikt
válasz
nismoka #16630 üzenetére
Én legszívesebben kivágnék mindent, maximum egy hűtőt tennék be sörrel a szobába, s kinevezném moziszobának.
Mesterséges fénnyel ennyire futotta, szerintem használhatóak. Galéria
BBéci: értem én sajnos. Ezért is kérdeztelek meg Titeket, hogy mit lehetne tenni. Ha más nem marad, akkor vagy eladom az egész szettet, vagy marad a két front, s a mostani erősítőt lecserélem egy sztereóra. Nem szívesen tenném egyiket se, de ez van.
-
BBéci
legenda
Értsd meg, a frontsugárzók nem lehetnek ennyire messze egymástól, szinte közöttük ülsz. Nem lesz egységes térhangzás.
A 24 colos képátló tényleg csak monitornak való, ha 1 méternél messzebbről nézed, sem a full HD előnyeit, sem moziélményt nem élvezheted.
Nem a szekrénysorral van baj, több sebből vérzik ez a projekt. -
Móci
addikt
24"-os monitorom van. Igen, a rajz valóban szar, de hirtelen erre futotta.
Szóba kerültek az állványok is. Állványokkal az ülőpozíciótól 160 centire meg tudnám oldani a hátsókat, igaz maximum kerülgetném őket.
Más megoldás nincs jelen esetben, ami nem azzal járna, hogy kidobnék szinte mindent a szobából.A frontokat is csak így tudom használni, mivel ha arrébb tenném az asztalt, pont rányílna az ajtó. Az ágy sem kerülhet sokkal arrébb, mivel így is csak kb. 15 centire van a radiátortól.
Fényképeket megpróbálom, ha sikerül értelmes minőséget produkálni, felteszem őket.
-
-
v.attis
őstag
azt írtad, hogy 5x5-ös a szoba. és nem tudod úgy arrépbb tenni az asztalt, hogy a jobb végéhez férjen az egyik front? Há mekkora ágyad és asztalod van neked?
Ebben a helyzetben nem sok megoldást látok. Esetleg kidobálsz onnan egy szekrény elemet, vagy átteszed máshova. Vagy tényleg egy állványra teszed a két hátteret és kerülgeted mikor a szekrénynél jársz. -
Móci
addikt
válasz
#09634560 #16616 üzenetére
Jól gondolod!
A fallal az a gond, hogy az ablak meg a szekrény között talán 50 cm távolság van, így az ajtó nyitása elég necces lenne.
Az ágy meg az asztal közé sem tudom tenni a jobb frontot, mivel ott sincs elég hely hozzá.
A legegyszerűbb megoldás egy szekrénysor csere lenne, de arra most nincs keret. -
törölt tag
Oké,megnéztem. Teszem fel a PC helyén van a monitor. és a center,mert ugye a front az első ,surround a hátsó.
Frontok ki a sarokból! Az asztaltól kb 1-másfél méterre legyenek kb.
Az egyik surroundot az ablak éz a szekrénysor közé,másikat vele szembe a szembeni falra tenném. -
Móci
addikt
Huh, ez bizony gyors volt! Köszönöm a segítségeket, lassan kezd összeállni a kép.
A biztonság kedvéért leskicceltem a szobát paintben (nem röhögni!).
Nincs egyszerű dolgom sajnos a hangfalak elrendezésével (pl. a bal front 130 centire van tőlem, a jobb front 190-re)
A kép ne tévesszen meg senkit se, a szoba kb. 5x5-ös.
A mestermű. -
-
v.attis
őstag
Hát nem vagyok túl nagy hifista, Én is tanulgatom a 'szakmát' és majd jövőre vágok bele, de annyit elmondhatok tapasztalatból, hogy a legrosszabb hely neki a szekrény teteje. Inkább vegyél állványt hozzájuk, vagy polcra tedd őket. Személy szerint nekem fém felfogatással szerelt üvegpolcok lesznek, de még így is tüskéken lesznek a hangfalak és úgy mennek az üveglapra. A többiek el tudják mondani a helyes magasságot, hogy hova kellene tenni őket.
Látom a szekrénysorból, hogy nincs jobb dolgod neked sem, mint nekem. Mondjuk nálunk annyival könnyebb talán, hogy a szekrénysorban van a tévé pont középen. Fölé megy majd a center és ahogy nálad, esetemben is két szélen vállfás szekrények vannak, így eléjük megy majd a két álló front. Egyik ajtót majd nem tudom használni a szekrényből, de ez van...
Hátúl a kis surroundok mennek majd a polcra. Ahogy itt kivettem egy-két hozzászólásból a háttereknek kicsivel magasabban kell lenniük, mint a frontokak. Nálam ha kb 1 méteres frontok lesznek akkor kb 140-150 centire teszem majd a háttereket. (ha rosszúl értelmeztem ezeket a magasságokat, akkor elnézést miindenkitől, de már nem is egyszer olvastam ezt a magasság különbséget). -
törölt tag
-
robi0604
őstag
Nekem sem a favorit, de a reha-t hallottam egy 608-as onkyoval és nem volt rossz a hangja, mondjuk szerintem inkább "csak" modern zenén érzi jól magát.
A callisto-t egy Denon 1311-el hallottam nagyon rövid ideig, kicsit kopogós volt, de nem is volt bejáratva.
Példának hoztam fel, hogy számára egy hallgatást megérhet.
-
BBéci
legenda
Átlagos 270 centis belmagasságot feltételezve a hangdobozok rettentő magasan vannak, ráadásul a másfél méter eltérés a távolságukban irtó gáz.
Első lépésként húzd előrébb a szekrény széléig, aztán gondolkozz valami normális elhelyezésen!(#16604) Dictator^
Még szép, hogy kikapcsolt állapotban nincs zaja. -
Móci
addikt
Jó rég írtam már, de most jutottam el oda, hogy lassan összerakom az év eleje felé megvásárolt szettemet. Nyáron megtörtént a festés, szobaátrendezés. Féltem, hogy kevés lesz a kábel, de pont elég lett a hátsó hangfalakhoz. A center még nincs bekötve, majd az új gépasztal után kerül az őt megillető helyre.
Kb. így kuksolnak a hátsók a szekrény tetején. Nem tudom, hogy meg kellene e őket dönteni, vagy nem.
Irányban jók, bár a jobb talán 1,5m-el távolabb van, mint a bal.
Hiába nem teljes a szett, nem bírtam ki, hogy egy-két mozival ne próbálgassam őket. Kicsit 'dobozhangjuk' van, valószínűleg kell még bőven beállítani ezt-azt (igyekeztem őket beforgatni a sarok felé).
Ha lenne valakinek pár tippje, megköszönném. -
v.attis
őstag
Na, most vagyok a legboldogabb! Nekem nincs erősítőm, így nem is izgulok, hogy búg-e vagy sem! A régi Videoton erősítő, meg tisztán hallhatóan búg, nem kell hallgatózni! Zsíííír!
Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Politikai mémek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest