Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bajnokpityu

félisten

válasz Tonyo #90577 üzenetére

amikor oprendszerekkel elmélyülten foglalkozó srác meglátta az lcd tvmen az osxet: rohadjon meg, de jó a képe a 24bitnek, pedig csak egy színes képernyőkímélő futott.
    érdekes, de pont azt a fajta előrelépést láttam anno a 12 és a 13as xbmc között,mint a win és az osx között anno. ezért nem tököltem többet OSXen a filmmel. (tekintve, h HD hangokat egy éve nem kezelt, ezért maradt meg a szerver, amit meg nemsoká megint lecserélek, mert azért jogtiszta legyen már az élvezeti forrásom)

zeneiségben számomra többet tudott az osx,amikor PC kellett e zenéhez, és ez nem ilyen 5 perc alatt megállapítható dolog(elsőre csak a hangszín feltűnő, amit viszont sima programmal,oprendszer csere nélkül is meg lehet csinálni),hanem együttélés szempontjából.

egyszerűen win nekem olyan,mintha kötelességből zenélnének, osx meg lélekből. nah,ezt fordítsd le bitekre, jitterre egy olyan fórumközösségnek, ahol usb kábelnek nem lehet hangja, meg nem mindegy, h optika, v koax az spdif kábel,stb...

ugyanakkor megértem, ha valakinek nem fontos, és csak háttérzenélésre kell, úgy meg nem éri meg a szopás az osx-el.

fapaci viszont bizniszt csinált az egészből (nem is elhanyagolható árréssel) neki meg kell magyarázni, miért pont giga lapokat használ intel platformon. osx felhasználóknak ez a javasolt setup, hogy könnyen lehessen rátenni osx-et. ez okos, én is ezt javasoltam másfél éve mindenkinek, hogy olyan platformot érdemes sztem választani, amire minden oprendszer könnyen felmegy.

egyébként két hónapja elkezdtem egy cikket a témáról, de nem volt időm befejezni. remélem októberben elkészülök.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák