Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spiky03

    veterán

    válasz Peak #6198 üzenetére

    Hát mondjuk ezért is "picit lutri" ez a hallgatózás és hangfal választás, mert pl ami ott nem szól olyan jól, az otthon lehet, hogy pont úgy fog megszólalni, hogy besza-behu. :)
    Erre régebben is írtam egy példát a Korneres hallgatózásunk alkalmával, amikor a Streamaudiotól hívták fel őket, hogy milyen jó mélyei vannak az ELAC hangfalnak, ami nem volt tapasztalható a kornernél, amikor ott hallgatták meg. Mert ugye a két bemutatószoba teljesen más karakterisztikájú.
    Amikor a Streamernél voltunk hallgatózni ott is azt mondta a csávó, hogy valaki vett tőlük hangfalat és amikor otthon meghallgatta "teljesen" más volt a hangja, jobbak voltak benne a mélyek, amik náluk nem jöttek ki.
    Úgyhogy lehet, hogy ami hallgatózáskor nem annyira tetszik az otthoni körülmények között fog, persze ennek az ellenkezője is lehetséges. :)
    Ezért talán úgy lenne jobb a hallgatózás, ha valaki ismerősnél/rokonnál/barátnál tudja valaki meghallgatni a kiszemelt hangfalakat. Persze még ez sem olyan biztos, mert ahány szoba annyi akusztika. :) de talán közelebb van ahhoz, mint amit egy bemutató teremben hallunk.
    Nah hát röviden ennyi lett volna. :D

    SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

Új hozzászólás Aktív témák