- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fenix
csendes tag
Helo megéri 1 új Jbl ES150P 65000 ft ?
-
spiky03
veterán
-
spiky03
veterán
Érdekes hangfalak ám
[link]SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Depose
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni..
Van egy ősrégi de jó..Sony W55-os hifim..sajna semmi kézikönyvem, leírásom nincs hozzá..
Elvileg ez a hifi tud Surround módot?..
Csakhogy ehhez a két fő 6 ohm-os hangfalon kívül kellene még pluszba két 16 ohm-os hangszóró..
Kérdés: honnan tudnék beszerezni 16 ohm-os hangszórókat...persze költséghatékonyan??
ill. mit lehet várni ettől a surround rendszertől..érdemes e foglalkozni vele?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz aleister #5689 üzenetére
Csatlakozom Dorian véleményéhez, az ötszög alapterület egyáltalán nem akadálya a jó hangzásnak, ellentétben a 10 négyzetméterrel.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
geri788
tag
Belsö merevlemezt szeretnék venni.Nem akarok nagyon mellélöni éppen ezért tudtok ajánlani valamit amit érdemes megvenni?Erröl tudtok valamit?Köszi!..még anyi talán hogy Dune HD Max ba kellene.
[ Szerkesztve ]
-
norral
aktív tag
válasz geri788 #5716 üzenetére
Ma vettem 2-t az új NAS-ba. Adattárolásra jó választás, mert elég halk és nem melegszik állítólag. Szerintem arra találták ki, amire szeretnéd használni. Asztali gépbe nem ajánlották. Hasonló árban még samsung van, de ott némelyiken kell firmware-t frissíteni, mert szétnyírja magát, úgyhogy én inkább alapból elkerültem.
-
BBéci
legenda
válasz geri788 #5716 üzenetére
Nekem is szükségem lenne 2 db olyan merevlemezre, de megvárom, amíg megint 20 alá megy az ára. Két 1,5-ösöm már van.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
norral
aktív tag
válasz spiky03 #5722 üzenetére
Egy közeli barátom ismerőse a WD-nél van, ő azt mondta, hogy aligha mennek mostanában vissza az árak, örüljünk, ha nem emelkedik.
Sajnos a forint is "veszélyben van", legalábbis az esőfelhők már gyülekeznek. Én inkább megvettem rögtön 2-t. Csak ne tartana ennyi ideig, amíg lértrehozza a NAS a raidet... Reggel lesz mire nekiállhatok rendesen configolni.
Geri:
A benzin inkább legyen 600 forint, akkor talán már kevesebben járnának kocsival Budapesten, és nem lenne annyi dugó. (Ironic smiley)[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz geri788 #5724 üzenetére
A nyersolaj és az üzemanyagok árát nem a Thaiföldet sújtó árvíz emelte meg, mint a merevlemezekét. Pár hónapja minden szakértő azt jósolta, hogy a második negyedévtől várható árcsökkenés. Azon nem csodálkozom, hogy a gyártók mást híresztelnek, hiszen akkor mindenki elhalasztaná a vásárlást, ők meg elvesztenék a munkájukat.
Némi árcsökkenés már látható, 30 alatt kapni 2 TB-os WD Caviar Greent, ami 3 hónapja 38-39 között volt.(#5727) cekkk
Inkább törlöm a kevésbé érdekes filmeket és nem BD ISO-kat, hanem mkv-t szedegetek össze.[ Szerkesztve ]
-
geri788
tag
Nekem elég lenne 1 is!De németbe nem olcsóbb??..valakitöl azt hallottam ott féláron lehet venni..na mindjárt utána nézek!!!
600ft a benzin?????....a szomszédom is azt hajtja hogy legyen 1000 ft,mert akkor nincs forgalom és sokkal hamarabb eljut A ból B-be!!Holott ö kb havi 5000km-t autózik!!!Szerintem ilyet normális ember nem mond![ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Én meg nem láttam mostanában érdekes filmet
Komolyan sírhatnékom van ettől.
Mi most is inkább sorozatokat nézünk itthon, mert jó film az nem volt mostanában. Bár ízlések és pofonok.geri788
110 euró. Ha fele lenne, tele lenne a piac ezekkel a szürke importos vinkókkal.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz geri788 #5729 üzenetére
Tegnap néztem az Amazonon, ott nem olcsóbb.
(#5731) regger
Pontosan így látom én is.
Főszerkesztőm átvette a TV-301-est, hétfőn kapom meg. A forgalmazó szerint még senki nem reklamált nála a 101 HD-hang problémái miatt.(#5733) cekkk
Az utóbbi 30 napban 300 gigányi filmet szereztem be, az egyik boltban frree leech is volt, a másikban most van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A segítség (The Help) volt az egyetlen nézhető mostanában. "Hang filmek" jönnek-mennek, értékelhető tényleg nagyon kevés van manapság. Hangok szerelmeseként a Mission Impossible Ghost Protocol azért várós, 4,5 mpbs Dolby TrueHD 7.1-es hanggal jelenik meg BD-n.
[ Szerkesztve ]
-
geri788
tag
Valóban NEM olcsóbb!!!!! söööööööötttttt!!!
-
cekkk
veterán
Jelenlegi lakóhelyemen Digi net van így én ilyen téren örülök, de bármikor cserélném a netem egy kertes házra
regger
Arról nem is hallottam, majd rá keresek.
Nekem pl a hangokkal is ki van a t..m
Megszereztem a DTS ULTIMATE DEMO DISC #16 2D & 3D 2012, és egyre jobban utálom a hangmérnököket, hogy hátulról kellene jönni a lövésnek és szól a frontokból rendesen, hogy hiába HD így HD úgy, ha már a stúdióba elhabarintják a hangot
De nagyon sok filmnél figyeltem meg ezt[ Szerkesztve ]
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok Urak!
Van egy ilyen hangfalszettem. Gondolkodom egy aktív mélysugárzó vásárlásán. Ti mit ajánlotok?
A segítségeket előre is köszönöm!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
törölt tag
Egyetértek, pont erről beszéltünk nemrég. Semmit nem jelent ha a mozi alapból HD hanggal bír, ha töketlen a hangmérnök. Egy jól kevert hang jól fog szólni 640kbps DD-lal is, az elcseszetten kevert hangon pedig semmit nem javít annak HD változata, lehet akár 6mbps, akkor sem.
Nekem most a Denon HM erősítő távjával van tele a tököm Onkyo után, mely nagyjából lineárisan növelte a hangerőt hosszú nyomva tartásra, míg a Denon hirtelen hatalmasakat tud ugrani.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Városunkban (Budapesttel határos) pár hónapja tarol a Digi, hármas csomagot, benne 80/25-ös nettel, havi 6000 forintért adnak. Hozzám még nem jutottak el, de elvagyok a 10/1-gyel, mert úgysincs szabad tárhelyem.
Ki kellene próbálnod másik erősítővel, tapasztalatom szerint az is lehet a jelenség oka!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz ratkaics #5744 üzenetére
Nem a méretével, a hangminőségével és a teljesítményével van baj.
Egy valóban jó szubláda drámai változást, javulást okozhat a rendszer egészének hangzásában.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Coconut's
csendes tag
válasz ratkaics #5744 üzenetére
Én ugyanannak a Polknak a kisebb verzióját ajánlom, talán ez már beleférne a keretedbe: PolkAudio PSW 110
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Az hogy 6 ezer mikor a honlapjukon is 4700 forint nekem a középső van és 3700.
Viszont az nagyon jó, ha kisebbe városokban is terjeszkedik nem csak a beton dzsungelekbenHm nem tudom, szerintem szimplán a hangmérnökök rontották el, mert ami jól meg van csinálva, az szépen szól, és jó térérzetem van.
regger
Én is biztatná,m magam, csak most nem látom értelmét, a filmek minősége miatt, igaz az első pár alkalommal úgy is az újdonság varázsa hatna, de utána nem lenne kihasználna, bár most már a Forma1et nézhetném hdban akkora képen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest