Hirdetés
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Milyen monitort vegyek?
- Új shader nyelvet terjesztene el Khronos Group
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Továbbra sem tetszik a Xiaomi képalkotása. A Mi 8 volt az utolsó, ahol még nagyon bejött, ez már számomra nagyon nem.
-
veterán
Ha nyerek a lottón, akkor biztosan veszek egy ilyet, egyébként nem valószínű
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Graphics
Jómunkásember
Külsőre tetszik, az ára kemény dió
Ez már nekem túl van azon az áron. Marad az F3
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
joey04
titán
az elődről nagyon nem érdemes váltani.
-
elfelejtette
veterán
válasz Donki Hóte #3 üzenetére
Ha nyernék a lottón, akkor vennék egy Pixel 5-öt. Az ilyen fél milliós Xiaomit vegyék az olyanok, akik a lepukkant bérház előtt parkolnak a 30 milliós BMW-vel.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
hito
nagyúr
Nagyon szeretem a Xiaomi-t, de ez most valahogy nem az igazi. Az elődök (Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra) fényévekkel jobban sikerültek, pláne ha az árcédulát is mellé tesszük. Egyedül az IP védelemben történt érdemi előrelépés. Sajnálom, hogy azt eddig húzták.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
shifty!
senior tag
A 67W-os vezetéknélküli töltés, a kijelző, a vízállóság szerintem tök királyság.
A méret, a kamerákból szoftveresen kihozott képminőség, meg az ár meg tökre nem király. Näte-tel értek egyet, ez a képstílus annyira nem megnyerő, bár a zoom felvételeken és a széleslátós képeken azért elidőztem, mert ott elég király azért a helyzet, de a főkamerás produkció szvsz nem hatalmas eresztés. A cikkben viszont nagyon találó - pont ezért - az a mondat, hogy ízlés kérdése, hogy melyik gyártó szoftveres megoldása, képfeldolgozása a nyerő egyénileg.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
beno52
tag
A MATE 40 PRO tényleg ilyen király fotót lő? Asszem rálesek arra a mobilra kicsit jobban
-
kakuk.tamas
addikt
válasz GoldhandRent #10 üzenetére
Kifutnék a karakterlimitből, ha leakarnám írni a sok-sok oldalt ami szerint k*rvajó a Mate 40 Pro kamerája…
Érdemes a Googleba a megfelelő kulcsszavak beírni, és elolvasni csak 10 oldal véleményét.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Zé.
tag
A képalkotás felé fejlődnek a mobilok, nyilván egy MILC - APS-C optika tudását nem éri el. A félmillió már egy lélektani határ, de ambivalens érzéseim vannak, hogy ez félúton van a várható fotóra kihegyezett mobilok útján. Nevezzük ezt talán MOBIL MILC - nek, de a nagyobb felületű optikát a jövőben egyértelműnek látom! Ebből adódóan, - a kamerapúpos-
,,fotomobilok" ha elérnék a mikro 4/3 érzékelő méretet, már versenyezhetnének a MILC
belépő kategóriában... Akkor már az árukat is talán másképpen látnám... -
beastars
tag
Köszönöm a tesztet.Ha nyernék a lotton ,akkor sem vennem meg ennyiért xiaomit. Bár tetszik a készülék
-
pepe792
tag
Több, mint félmillió. Annyiért veszek egy fényképezőt, ha fényképezni akarok. Kissé tulzó az ár. Pár év és 1 milliónál járunk?
-
andor80
senior tag
Attól,hogy nincs rajta g cucc még sokakat érdekel .Senki nem nyomat semmit ugyanúgy van samu volt lg ,stb bolg Fantáziálsz szellemeket kergetsz nincs értelme.
Egyébként még g nélkül is a legjobb készülékeket gyártja üzemidő kamera kb piacvezető...Honorral meg megint lesznek a csúcson...[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
GoldhandRent
őstag
PH! mobilfotó képfeltöltős része is huawei szárnyai alatt üzemel, szemmel láthatóan sok pénzt tolnak bele a marketingbe. azt állítani, hogy ~itt~ sok cuccuk nincs túlhypeolva elvakult és naív dolog.
és vannak (voltak) napok, hogy több huawei cikk van főoldalon, mint bármi más összesen aznap. ittvan pl másodika, ahol 9 cikkből 4 harmonyOS
persze lehet, hogy csak nekem szúr szemet, mert elvakult vagyok, csak nem tudom mi irányba[ Szerkesztve ]
-
-
SkyLine3000
addikt
530e. Aha. Akinek 6 anyja van! Ezeket az ótvar agyonkerekített, lyukas, noccsos kijelzőket jó lenne végre elfelejteni. Hánynom kell tőlük.
-
mjani1172
addikt
-
vdavid4
tag
Nem is értem ezt az árazást..itt alattam a kínai plázában átszámolva 800 euro körül jön ki az ára... Annyiért amúgy mondjuk nem rossz telefon... De az a kamerasziget meg maga az egész telefon túl nagy..
-
szami777
addikt
Brutál telefon lett.
A méret miatt nálam persze kiesik, de jó látni, hogy a xiaomi abszolút tudja az elitet is képviselni.Egyébként tök furcsa, hogy (tippre) a xiaomi adja ki a legtöbb telefont már egy ideje és mégse képesek ebben a rohadt nagy termékpalettán kompakt telefont csinálni.
Az egyetlen ok, amiért nem lesz xiaomim, az ez, pedig szimpatikus telefonokat gyártanak.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
őstag
Nálam a dizájn csillagos ötös, ebben a fehér színben baromi jól mutat. Kínából rendelve ~285k Ft-ért be lehet szerezni a 8/256-os verziót. Több RAM-mal vagy nagyobb tárhellyel rendelkező modellek sem sokkal drágábbak.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz GoldhandRent #17 üzenetére
Dzsízüsz. 2-án volt a Harmony OS világpremierje, bocsásd meg, hogy írtunk róla...
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
joey04
titán
-
atike
nagyúr
Nálam az ára mellett itt vérzik el:
"A hűvösebb tesztnapok során inkább szoftveres gikszerek idegeltek az Android 11-en alapuló MIUI 12.5 felületen."Amúgy tele van rakva minden földi jóval nyilván, de valahogy nem adja.
-
atike
nagyúr
Aha, meg csak a DXO-nál, meg a csak tulajok kezében....
-
bigmasterg
addikt
Érdekes, hogy többen kiakadtak az árat látva, pedig az S21 ultra, vagy iphone 12 pro max sem nyitott lejjebb.
Az más kérdés, hogy a fene sem adna ennyi pénzt telefonért, mikor fél év múlva megkapja fél áron. -
duke
aktív tag
"1080p (30, 60, 120, 240, 480, 960, 1920 fps), 720p (30, 60, 120, 240, 480, 960, 1920 fps)"
Ezt a nagysebesegu videouzemmodot igazan kiprobalhatta volna a tesztelo. Kivancsi lettem volna, hogy ez valos, vagy csak szoftveres tukrozes. Fel millioba persze, mar belefer egy valodi nagysebessegu kamera.
-
ilor14
tag
válasz bigmasterg #27 üzenetére
50k-val olcsóbb volt mindkettő egyébként (480k).
Mindhárom rohadt drága, de a xiaomi még a két iszonyat drága telefonnál is drágább, azért az szép eredmény. -
Kasya
nagyúr
És én még mindig előbb választanám ebben az ársávban az Apple v. Samu termékét.
-
doooo
veterán
Dehogyisnem nyitottak lejjebb... forintban biztosan. A nagy magyar-kínai barátság mellett elképesztő, hogy a nyugati 1200 euróból 530k lett, holott a hivatalosan szintén 1200 eurós S21U 480k volt megjelenéskor (ami már eleve abnormális volt).
-
janeszgol
félisten
Sehova nem csuszott le. A P30 Pro is, illetve a P40 Pro is eleg franko lett.
-
leslien
nagyúr
egyébként innen is lehet venni...
Xiaomi Mi 11 ULTRA - 8GB/256GB - Ultimate Of Android937,00€ 827,00 €
Xiaomi Mi 11 PRO - 8GB/128GB - 50MP S5GN2 Kamera812,00 €682,00 €[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
darvinya
titán
Ez lyuk, s ahogy kezeli a mellette megjelenő szövet.
Picasso féle torzulásos küklopsz, Kvazimodoval keresztezve.
Ennyi benyomás nyújtott .Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Postas99
senior tag
Majd néha néha benézek ide is, hogy lássam mennyi nyűg van a miuival meg ki mikor fog BL-t nyitni hogy szívjon a magisk-al hogy az OTP app működjön és lássam melyik gCam kell a készülékhez hogy más ROM mellett is szivjon vele. Mert az esetek nagy százalékban csak ilyennel szeret szarakodni aki xiaomit vesz.
-
Jakesz
addikt
Amíg a Xiaomi megtartja a Redmi Note, Poco és a MI T szériák színvonalát és árszabását, addig nincs gond azzal, hogy évente kiadnak egy ilyen luxuskiadást.
-
Kétszer olvastam el az indulóárát , de jó láttam
Amúgy durva , hogy a Xiaomi már ilyen szintet képvisel , bár már Mix Alphánál már tudható volt.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
realist
őstag
Tényleg?
[link] -
Hallosz
senior tag
Érdekes lenne tudni, hogy egy ennyire bika vason miért döccen meg a rendszer mégiscsak.
Mi lehet az a plusz futó folyamat a háttérben a terheli?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Azonnali játékos kérdések órája
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik