Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- ASUS ROG Ally
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Elméletileg jobb az LFE bemenetet használni, de a Te esetedben semmilyen tanács és elmélet nem írhatja felül azt, amit a próbálgatással megállapítasz. Az előbb említett KáCsa kábelnek is Y a vége (a fene érti, miért olyanra gyártották) és az egyik szára szabadon fityeg. Arra azért ügyelek, hogy ne érjen semmi fémhez a vége.
Egy biztos, számít a szubkábel minősége is, valamint a tápkábelé is.(#24842) mandju
Ha nincs dedikált LFE bemenet, Y-t érdemes használni. -
ocsi12
csendes tag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni. Van egy pio vsx-921 erősítöm lehetséges-e, hogy ha stereo-ban halgatok zenét akkor a mély nyomó is szóljon?
-
Patice
nagyúr
-
Joshi
titán
Korábban már kérdeztem tőletek hogy a Trigger jack csatlakozó mi célt szolgál mert én azt hittem hogy a ki/be kapcsolásért felel. Aztán kiderült nagy nehezen hogy a Trigger a motoros vásznak ki/be kapcsolásáért felel, a subot az LFE hivatott ki/be kapcsolni.
(#24840) Jim-X: próbáld rádugni csak az egyik RCA csatlakozót az LFE-re aztán kiderül, mondjuk én is kíváncsi lennék rá hogy milyen módon van megoldva a két érpár elosztása négy érpárrá.
-
Jim-X
őstag
Szia!
Nekem van LFE bemenet a psw110-en, de egy Y sub kábelt kaptam hozzá, úgyhogy azt használom. Akkor most ez nem jó? Vegyek egy sima szimmetrikus subkábelt (az említett proson pl.) vagy az Y egyik végét egyszerűen dugjam be az LFE bemenetre a másikat meg hagyjam szabadon?
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a témában jártasabb tagoktól.
Karácsonyra meg szeretném lepni magam egy 2.1 hangfalrendszerrel.
Maximum 20.000ft-ot tudok rá szánni.Öcsémnek egy ilyene van, első kötben én is ilyet szeretnék:
Trust Tytan 2.1Amit még néztem:
Genius SW -G2.1 3000De ha tudtok jobbat ajánlani azt megköszönöm!
A lényeg, hogy vidéken lakom, tehát a budapesti vásárlás necces de ha 20 alatt van akkor futárszolgálattal meg tudom oldani.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Joshi
titán
válasz
Ed Parker #24827 üzenetére
Nekem H/K HKTS210/230-as subládám van amin van 1db RCA(LFE) és 2db RCA L/R csatlakozó. Csak ezért kérdeztem hogy most melyiket is mert nem tudtam a miértjét. Szóval akkor a Proson a maga 4000 forintjával nekem megfelel.
Köszi.
(#24826) BBéci: itt nem a mondanivalóval volt baja ED Parker-nek hanem a helyesírással, na mind1 hagyjuk már ezt.
-
BBéci
legenda
Mindegyik erősítőn (szubládánként) csak egy RCA kimenet van. Viszont egyes szubládák igénylik az Y bekötést.
(#24825) Joshi
A Hz mint mértékegység szlovákul is nagy H-val írandó! Ez csak egy példa. Ami sokkal rosszabb, az a mondanivalójában keresendő. Eleve eszement ötlet, amit kitalált és nem hajlandó belátni. Szembe megy az egész topikkal. -
Joshi
titán
válasz
Ed Parker #24824 üzenetére
Ezt most magadnak írtad? Miért nem tudsz túllépni sony25-ön? Érdekes hogy rajtad kívül mindenki értette hogy mit ír.
Inkább erre válaszolj: #24816 mert akkor témánál maradnánk és nem a fölösleges baromságokkal foglalkoznánk.ui.: amúgy bocs hogy bunkó voltam de tényleg nem kellett volna lovagolnod a témán.
-
robi-k
őstag
Aki szereti Mick Jagger-t és a The Rolling Stones együttest, és ha még nem láttátok/hallottátok, akkor javaslom letölteni és megnézni a The Rolling Stones: Charlie Is My Darling - Ireland 1965 / 2012 Blu-Ray lemezt (DTS-HD MA, 6 ch, 2871 Кbit/sec), (DTS-HD MA, 2 ch, 1641 Кbit/sec).
Magyar felirat nincs (sajnos), de angol, német, francia, olasz, portugál, spanyol és japán van. Ha kell torrent link, akkor privátba írjatok -
Joshi
titán
-
sony25
tag
válasz
Ed Parker #24811 üzenetére
Nem azt állítom.Meg nem a mélynyomóval akarok nagyra lenni.Nem csak eggyet gyártottak soknak van ijen biztos.Az volt a első kérdésem hogy,a erősítőbe mit kell kicserélni hogy,lehessen 40 hz nél is vágást állítani.Mivel a hozzá való sony erősítőn 40hz ig volt.Csak eladtam és vettem helyette technicset.És ennyi ez volt a kérdésem nem a subbal vitatkozni.
-
z123456789
addikt
Köszönöm mindenkinek a támogatást, valószínű még várok hogy csökkenjen az ára, a fent említett dolgok miatt.Nem szeretném megbánni tényleg 2 hét után.A vetítő tényleg jó ötlet, de ide kizárt hogy azt buheráljak.Talán egyszer ha lesz egy külön erre a részre fenntartott helységem.A Panasonic márka mindenképp marad, tényleg eszméletlenek a feketéi.Bár eddig még csak "kirakatban" láttam.Alig várom már hogy egy "Pokolból" vagy hasonló rejtelmes filmet megnézhessek.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Mi a különbség a sima RCA subwoofer kábel és az Y között? Melyiket érdemes megvenni? Most nem az ár a lényeg hanem a kábel kivitele, azaz miért jó az Y a sima helyett? Konkrétan ezekre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest