-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Tegnap végre sikerült bekötni mind a két szubot (Ulti + Micro Marty), beállítottam az Y módot az XLS1002-n, majd gyorsan ebédidőben megnéztem 2 demót (Hulk vs Förtelme, The Bat).
A végfokon mind a két potit fullra tekertem.
Crossover nincs bekapcsolva.
Hát érdekes lett az eredmény.
Volt mély, de nem lehetett annyira érezni mint amikor csak a Marty volt magában (igen tudom az 1100w volt hídba, itt meg 2x400 vagy mennyi).
Nah meg ugye a szubok is csak ott voltak ahol vannak nem tologattam őket meg helyeztem át máshová. Erre sajnos nem volt most idő.Jó lenne majd bemérni, hogy úgy mit mutata, mert most igy azt mondom, hogy elég az 1 db Marty is.
De majd ha lesz időm még tesztelgetem őket. Lehet az Anthemben még adok +levelt a szubra.
Most az első zöld led villant fel a tesztek alatt. De mondjuk ez akkor is felvillant, talán a második is, amikor hídba volt kötve a Marty.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest