Új hozzászólás Aktív témák
-
cami][us
senior tag
Az USB-C 2.0-át már igazán nyugdíjazhatnák.
-
szkaroly
senior tag
Több weboldalon is olvastam teszteket a telefonról, láttam vagy 20 webes videót is, de ilyen nem lefutó stresszteszt mizériát csak nálatok olvastam. Érdemes lenne azt is tudni, hogy normál használat esetén (böngészés, fényképezés, videónézés) mennyire melegszik, mivel benchmark-ot nem kívánok futtatni rajta.
Én csak az Alzán látom 202 ezerért, viszont az is Global modell nem EEA, tehát gondolom a szlovák boltból hozzák ezért hivatalos árnak feltüntetni nem igazán korrekt szerintem.[ Szerkesztve ]
Poco F6
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Olyan normál használat mellett, amit írsz, én nem tapasztaltam vele melegedést. Asphalt 9-et és CoD Warzone-t játszottam rajta, az sem forrósította, de ott egy a felső kamera gyűrűje körül azért langyosodott.
A Xiaomi telefonjai a 3DMark tesztjeivel egyébként hadilábon állnak, a 12 Pro és a Poco F5 Pro így kapásból az a kettő, aminél emlékszem, hogy ugyanezt a túlmelegedés volt.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
A Turbó Rudiról nekem az "ezeréves" Enterprise játék jutott eszembe: [link].
Xiaomi 13T
-
szkaroly
senior tag
válasz viragdani01 #3 üzenetére
Indiában jelent meg először, ott 40 fok felett van, youtube-on láttam több videót, nem volt ilyen gond. Az a lényeg hogy normál használatnál nincs gond.
Poco F6
-
yanna
addikt
Kissé összezavarodtam... Van sima F6 és ez az F6 5G is?
-
MODERÁTOR
-
szkaroly
senior tag
Egyébként a VoLTE azért működött? Kóddal lehet előcsalogatni a menüben, de ezt szerintem ti is tudjátok.
Poco F6
-
Predatorr
őstag
210-220e-ért már Xiaomi 13T Pro is kapható.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
gekkoXT
senior tag
Kamera: Vicc ez a kamu kialakítás amit mostanában kitaláltak a gyártók. Raknak a pár milliméteres lencsék köré egy vagy fél centis karimát, mintha akkora lenne a nyílás vagy lenne bármi funkciója. Szerintem ronda és béna húzás.
Az 50 Mpixelen látszik hogy csak felskálázott felbontás. Minőségre egy algoritmus által generált, mosott vacak. Semmi értelme. Egész biztos hogy nem az a natív tudása a szenzornak.
A 12 Megapixelnél a képjavító algoritmus itt legalább nem a falevél körberajzolós clarity kontraszttal játszó verzió. Annál kevés rosszabb van, de rendre használják gyártók különböző modelleknél (LG-nél kezdték el ezt alkalmazni annó). Sokkal életszerűbb a kicsit lágyabb, nem túlélesített fotó, nem lesz mobil feelingje ezáltal a képeknek.
Érdekes, hogy kivették a 3. kamerát, bár egy 2 Megapixeles makrónak nem sok értelme van. Régen volt egy Samsungom, az a sima kamerával is tudott baromi közelre fókuszálni. Visszahozhatnák azt a képességet.
Ezt a vaku kialakítást viszont egyáltalán nem értem. Mi ennek a célja? Fake harmadik kamera? Vagy mi? Ekkora méretben nem lesz ring light hatása garantáltan.
Műszakilag egyedül a microSD bővíthetőség hiány a nagyon fájó.
[ Szerkesztve ]
-
2 hete nyúzom, legjobb vétel volt idén szerintem.
Nem sok dologban tudok belekötni. Minden frankó.
138 ezer körül megvehető külföldről a nagyobbik kiadás.
Overkill már az is. Szép kijelző, keskeny kávák, jó a főkamera, este is kellő fényt enged be.
Szar a Google tárcsazo, de ez nem a Poco baja... Helyette más ajánlott.
Melegedést nem tapasztalom hétköznapi használat során, F4 GT melegebb volt.
Aki esetleg nem akar ennyit szánni telefonra az X6 Pro lehet alternatíva.
Sok user tapasztalata pedig itt: [link]
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
vence
tag
Mostanában az ulraszéles kamerával oldják meg a makro-felvételeket.
Tesznek rá AF-t (ami az uww-nél ugye nem kell)
a jó makro-hoz viszont nagyon ...
és meg van oldva a dolog.A legtöbb Motorolában pár éve már benne van és
két kamerával meg van oldva több funkció.
Nem kellenek "égő" kamu-kamerák.Persze még mindig sokan vannak, akiknek bejön a sok kamera, főleg, ha vonalban vannak.
-
Dupla LED villano van benne, és nagyon erős..
Kamera véleményes, valóban nagy lett körbe és felesleges.De itt már normálisan elrendezni is nagy öröm lenne.
Szépen körbe világítja a karimát..
@judas13: makró még mindig Kínában populáris a QR kodos fizetés miatt.[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
Szerintem mikor kezd sötétedni (esteledni) nagyon leveszi a fényerőt automatikus módban. Vagy csak én vagyok már vaksi?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #8 üzenetére
Ugye ez kavart be, itt csak F6. [link]
-
Rigormortiis
veterán
Kifejezetten jó ajánlat főleg, amennyiért külföldről (igaz így kb gari nélkül) meg lehet rendelni.
Mondjuk a hátlapja mocskos ronda főleg azokkal a hatalmas kamera-körökkel. Meg ezek az echte kínai kiírások, hogy 50 mp ois...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
De miért kavart be? Végigolvasva ott van, hogy 5G
" Nem hiányozhat a dupla nanoSIM foglalat, az 5G, a WiFi 6 (F6) és WiFi 7 modem (F6 Pro), valamint a Bluetooth 5.4 (F6) és 5.3 (F6 Pro), jack kimenet viszont most már egyik változaton nincs, csak USB-C port."
-
veterán
Mostanában az ulraszéles kamerával oldják meg a makro-felvételeket.
Tesznek rá AF-t (ami az uww-nél ugye nem kell)
a jó makro-hoz viszont nagyon ...
és meg van oldva a dolog.Elméletileg igazad van, de ennél a telefonnál fixfókuszos az ultraszéles kamera, tehát a makró képessége nem tól jó
A teszt rátérve, a végén furcsállottam az Ajánlott minősítést, csak USB2.0-ás OTG kimenettel, eléggé gyengusz kamerákkal, eSIM hiánnyal, hivatalos forgalmazó nélkül szerintem túlzott ez a minősítés
Az ára viszont jó, ha már úgysincs magyar hivatalos forgalmazó, akkor érdemesebb közvetlenül a kínai webáruházakból beszerezni.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
szkaroly
senior tag
válasz Donki Hóte #23 üzenetére
Ebben az árrésben van egyáltalán USB 3 bármelyik telefonban is? Egyébként én speciel wifi-t használok adatátvitelre. Wifi adapter a számítógépbe (usb csatiba), 70-80 Mbyte/s sebességgel megy wifi 5 alatt az adat (X3 pro csak ezt tudja). Szerintem a főkamera kb. annyit tud mint bármelyik ebbe a kategóriába (Pixeleket kivéve). Az ultraszéles nyilván gyenge, akinek az kell az válasszon mást.
Poco F6
-
judas13
addikt
válasz Viktor0610 #4 üzenetére
Nálunk is a májusi végi cca 400-ról, júliusra 350 EUR környékére esett be.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
MODERÁTOR
-
gegsite
tag
Azért írok ide is mert ez a hivatalos fóruma.
Teljesen okés a Poco F6, a boot logót én inkább cseréltem volna, ronda nah, szerencsére gyorsan betöltA hátlapi segédfények sajna nagyon béna helyen van, ha valaki szeretné a pulzusát ilyen vakku+kamera appos kombóvalaz felejtse el (apámnak a heppje).
Jah és nem tudja a fényerejét változtatni ha hosszan nyomod a lámpa gombot, Samsung ebben jobb. (Sőt mostmár akár lehet a fény fókuszálását is állítani más gyártóknál)Proci , memória jó gyors panasz nem lesz.
AOD az a 10 mp ciki....Ennyi (155.000 Ft bruttóban postázva) pénzért jobbat nem tudok most. Vedd!
CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
Sys85
veterán
Az a fránya virtuális szenzor már megint…
Főleg ezen az áron!
Régóta gondolkodok azon hogy lecserélem valami Redmi-re, vagy Poco-ra (persze nem 200k körül) a céges hulladék A04s-t (nem ad mást a cég, hiába egy milliárdos nemzetközi vállalat és kedvezményes vásárlás sincs még…), de ez a virtuális dolog mindig eltántorít.
Cégnél ragasztják a kamerákat, szóval szívás, az A04s is ezzel akaszt ki (sok más dolog mellett). -
klaya86
senior tag
Ár - érték arányban hibátlan a cucc. 200 alatt biztosan nincs jobb. Egy átlag felhasználónak kb maximálisan elég a tudása.
-
Hallosz
senior tag
A cikk címe szerintem legalább olyan jó lett, mint a telefon
-
vence
tag
No arra is kíváncsi lennék, hogy mennyire gördülékeny ez a dolog
auto-fókusz nélkül ...Persze el lehet vele játszadozni, előbb-utóbb beolvassa.
De ugye egy fotónál ez nem opció, hogy abszolút bizonytalan az eredmény.
És egyébként sem minden cég szokása minden piacot kínai verziőkkal teríteni.
Egy kamera elhagyása, másik típus beépítése régiónként nem megoldhatatlan probléma, sőt gyakorlat.Szóval, ez nem igazán valid érv.
-
vence
tag
válasz Donki Hóte #23 üzenetére
Nem a POCO-ra gondoltam, csak általában írtam ...
hogy, hogy lehet ezt értelmesen - kamu kamerák nélkül megoldani.Te makrózol a Moto-val?
A tesztek szerint, nagyon jó ez a megoldás ...Szerintem se érdemel ajánlott minősítést semmiképp, de tudod a nyers erőnél és az AnTuTu-nál = játéknál nincs fontosabb.
Szóval hc játékra ok, de általános használatra - szerintem - már
sokkal jobb ajánlat az Edge 50 Pro.
Nos, pl. ennek kellett volna kiderülnie egy jó tesztből ...És az Edge 50 Pro-ban meg vannak azok a funkciók is, aminek a hiányát említetted.
De ott még az is kevés volt egy "Tetszett"-hez is!A Fusion tesztjéhez meg - úgy tűnik - hogy 3 hónap is kell
-
válasz Ba cy lus #38 üzenetére
Nem tudom, nekem nagyon jónak tűnik ez a kamera, stabil az OIS, amit lefotozok fotó minőségben vagy TV-n visszanezve is rendben van.
Lehet hegyezgetni mindig a kamera kérdést, a többség fotózni sem tud...
Igen a user többsége a Gcamot sem ismeri, a Pro módba el sem jut.150-200 körül melyik jobb amúgy? Érdekel.
Samsungok biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
amadeuska
csendes tag
Nagyon örültem, amikor külföldről (AliExpress) két hete sikerült 282 euróért megvenni a 8+256ost (szerintem egy átlag usernek ez bőven elég, én nek játszom a telefonon). Egy négyéves Xiaomi 9T-t váltott, aminek az akksija az AccuBattery szerint már csak 72 százalékos, és ez érződött is a napi igénybevétel során.
Az F6 esetében talán a 10 másodperces AOD a fura, de ha megszokja az ember, akkor már nem lesz az, hiszen ott a duplakopp és a felemelés is, és akkor mindent mutat.
A virtuális közelségérzékelővel nekem eddig nem volt gondom, igaz korábban dolgom se, nem tudom, hogy ez milyen furcsaságokat képes művelni, de látom sokan tartanak tőle.
A rendszer gyors, nincs akadás, az akksi viszont picit gyorsabban merül, mint a 9T esetében, amely egy éjszaka, repülő üzemmódban mindössze 2-3 százalékot esett, itt ez most ugyanez 4-5, de ez még simán az elfogadható kategória.
Remélem, hogy ez is olyan jól szolgál majd, mint a 9T, mert akkor tényleg Best Buy volt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Igaz, hogy vannak, akiket nem érdekel a makró, igaz, hogy vannak akiket nem vonz a hajlított kijelző, meg az is igaz, hogy vannak akiket nem érdekel az eSIM, de azt azért te is beláthatod, hogy azért jóval kevesebben vannak olyanok, akiket egyszerre egyik sem érdekel
Engem pl. a gyors processzor nem érdekel, de az eSIM nekem létfontosságú, nem értem, hogy ezt miért hagyja ki a Xiaomi egyre több telefonjából
-
válasz Donki Hóte #42 üzenetére
De a piacon azért akadt számodra egy megfelelő vétel a Motorolaban.
Nem mindenki találja meg a számítását a Xiaomi-Redmi-Poco vonalon.
[ Szerkesztve ]
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Nincs két változat, csak ez az egy, de nem konzisztens, ahogy hivatkoznak rá. A dobozban pl. Poco F6 5G szerepel, a telefon a rendszerinformációs menüpontban csak F6-ot ír, a Poco weboldala is csak F6-ként hivatkozik rá.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
pusszycat
nagyúr
-
yanna
addikt
válasz viragdani01 #45 üzenetére
Köszi! Akkor nem akkora csoda, hogy nem volt számomra egyértelmű.
-
-
veterán
Nos igen, de én deklaráltan szeretem a lekerített kimelzőt, az eSIM-et, a jó üzemidőt és az átlagon felüli kamerás teljesítményt. Az adott Motorolánál persze közrejátszott a nagyon kedvező ár is, bár nagyon nagy tudású az Edge50 Ultra, a 400 eft körüli bolti árán valószínűleg sosem vettem volna meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Európai árak kerültek a Redmi Watch 5 Active-ra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen