Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• embe

nagyúr

Sziasztok!
    Arcam AVR390 az alany. Az ARC és a CEC problémám van vele.
    Az erősítőbe egy Zidoo Z9X van bekötve.
    Tévé egy TCL.
    2 hete szívok vele, nem bírom normális működésre bírni. Más erősítőkkel ( Onkyo, Yamaha, Denon, Pioneer ) normálisan működnek - kisebb anomáliáktól eltekintve.
    Végig mentem a szokásos beállítási hülyeségeken. Ha a Zidoo áramtalanítva van, akkor többnyire jól működik. De ha áram alatt van, és hiába van kikapcsolva benne a CEC, már hülye a rendszer.

Tudom optikai kábellel megoldható, de jó lenne a CEC-et használni, mert akkor nem kellene optikai kábellel vesződni.
    Az erősítő menüjében be van kapcsolva a CEC, és az ARC is. Viszont amikor a menü első pontjában a bemenetet kiválasztom, van egy Display lehetőség - nos ez a tévé. Ennek viszont nincs dedikált gombja. Nekem olyan távkapcsoló van, mint a fotón látható. Viszont találtam a neten olyan távval is ezt az erősítőt, amin a jobb alsó VCR gomb helyett TV felirat van.
    Valahogy nem lehetne összehozni, hogy valamelyik gomb lenyomására átváltson az erősítő a tévé be/kimenetre?

Új hozzászólás Aktív témák