Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz #75912448 #16299 üzenetére
Csengőhangnak, csak csengőhangot tudok elfogadni, minden mástól idegbajt kapok. Azt is csak erősödőre állítva, rezgéssel kombinálva, hogy a környezetet minél kevésbé zavarja.
Tudom, nem vagyok normális.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Toobee #16296 üzenetére
Miért kell a telefonra zene?
(#16297) Deadzone41
Annyi zeném van, hogy a harmadát még meg sem hallgattam. Mire a végére érek, vagy előkerülnek újra a most csak MP3-ban létezők FLAC-ban (volt, csak eltávolították), vagy megveszem CD-n.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz gorbep #16287 üzenetére
Ha vágyom egy lemezre és ne találom FLAC-ban, 1520 forintot gondolkodás nélkül kifizetnék érte.
Pár éve a Delegation válogatást Németországból rendeltem eBay-ról, mert csak MP3-ban sikerült letölteni. Azt egyszer meghallgattam, aztán soha többet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Teljes mértékben jól vetted az adásomat. Pontosan úgy értettem.
Attól még lehet igényes a lakására, kertjére, autójára, ruházkodására, öltözködésére, étkezésére.(#16266) Ed Parker
Ami nincs veszteségmentes változatban, azt vagy megveszem CD-n, vagy kimarad az életemből.
Vadászom Patti Labelle lemezekre, de csak MP3-ban találtam rájuk, eszembe nem jutott letölteni.[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
válasz MunezXBK #16278 üzenetére
Az általad említett kettő pont megvan FLAC-ban, az én áruházamban (nc...) A Felhőjáró meg megvan CD-n.....
Áruházon nem a Libri-t értettem.....
Egyébként meg aljasok, mert a Szabolcstól 1520 Ft-ért meg lehet venni mindet, még a postázásért sem kell fizetni!
Jim-X: a hangfalátkapcsolóról pár napja értekeztünk a Hi-Fi fórumon, keresd vissza! Nekem van profi megoldásom, 5e Ft+ 1 óra szabadidő.....
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
MaTTeS
senior tag
Dugdosásnál azt is csinálhatod, hogy nem az erősítőnél dugdosol. Hanem, ha nincs helyed, akkor veszel még egy pár valamilyen kábelt. A rosszabbikat bekötöd a Denonba mozira, a jobbikat pedig a sztereóba és a kábelvégeket a frontokban cserélgeted.
(olcsóbb mint egy 30x ezres hangfal átkapcsoló kábelekkel ) -
tiha_m
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan kerdesem lenne h mi a velemenyetek az Unitra hangfalakrol? Nekem van 1 par (90 w), viszont kicsit rendbe kene oket hozni, mukodni mukonek, nincs kiegve egy hagszoro sem bennuk csak a membran erett meg es malik szet. Erdemes bele penzt fektetni vagy inkabb valami ujj hangfal, esetlek ezekben jobb minosegu hangszorokat venni? Elore is koszi
-
Jim-X
őstag
válasz MaTTeS #16280 üzenetére
És akkor dugdosás?
Más:
Emlékeztek még a tápkábelekkel kapcsolatban kialakult parázs vitára? Na, mikor hazamegyek akarok egy két tesztet a tápkábelekkel kapcsolatban... De a 1912-höz milyet nézzek kipróbálásra?
Szerk.: Szerintem jól tudnék kiszállni belőle és "veszteségmentesen" cserélni a 2809-re, csak ne lenne fakin ezüst...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Patice
nagyúr
válasz Ed Parker #16266 üzenetére
Ha szükséged van Hed Kandi anyagokra FLAC-ban, akkor ezen tudok segíteni. Nemrég válogattam ki a legjobbakat a válogatás album sorozataiból.
Azért lehet tudnék pár előadót mondani, akinek a zenéje "méltó" arra, hogy FLAC-ban legyen meg...
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Jim-X
őstag
Vagy inkább feljebb a 33xx, 38xx szériát nézegessem? Vagy inkáb ne is nézegessek?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
gorbep
senior tag
Tisztelt fórumtársak!
Most éppen Kövi Szabolcs lemezeit kutatom az áruházakban, de 3 kivétellel csak 192K-s MP3-ban találom. Akkor azokat meg se vegyem?
Egyébként ajánlom annak aki még nem ismeri.......Most éppen hosszú szárnyú bálnák "énekelnek" akusztikus fúvóshangszerekkel (fuvola, indiai furulya, pánsíp... , hárfával és zongorával körítve...kicsit más világ mint a jazz, de nekem nagyon tetszik.
Ha valaki meglátja áruháza polcain FLAC-ban, ne habozzon szólni.....
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
bajnokpityu
félisten
válasz Deadzone41 #16273 üzenetére
En is igy vagyok. Hallom a hibakat, de tul tudok lepni rajta. Canampon egyszer borzalmas faradtan, nehezen csinaltam abx tesztet 320 mp3 flac elleneben. 8/8ig jutottam, de kegyetlen nehezen. Mondjuk canamp erosen mos. Sajat erositommel majd a heten kiprobalom.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Deadzone41 #16268 üzenetére
Van egy régi oly gépem,tud TIFF-et, kb 15Mb fájl,de nem éri meg abban tartani,nincs akkora különbség a jpg-hez képest,ami csak 4Mb.
-
Deadzone41
őstag
válasz bajnokpityu #16272 üzenetére
a rossz felvételeket én is ki nem állhatom, főleg a túlzásba vitt túlvezérlés effektet, vagy tudom is én hogy hívják, meg az alacsony dinamikát, de ha jó a nóta simán elnézem ezeket is, és tudom élvezni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz Deadzone41 #16268 üzenetére
Azt hozza tennem,h elobbi ismerosomnek pont azert nem tetszik a fuleserositom, mert bunteti a rossz forrast.
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #16270 üzenetére
Alapvetően nem az mp3 vs flac vitába kívántam belefolyni..erről korábban leírtam a véleményem. A stílust kifogásolva kénytelen vagyok azokat védeni, akik mp3 at is hallgatnak, holott én se tartom szerencsésnek.
-
Ed Parker
nagyúr
Amiket felsoroltam egyszerűen nem lehet beszerezni HD-ban,ezért vannak mp3-ban.
Én csak hangszeres zenét szedek HD-ban,az elektronikusnak nem látom értelmét.
Meghallgattam párat flac ban,de nagyon nem hallottam különbséget a 320kbps-től.Írnak ide is,csak már joval kevesebben.
Sokan read only módban vannak -
Deadzone41
őstag
csináltam egy abx-et, zene: apocalyptica- one, flac, és ebből konvertált 320kbps mp3.
rendszer: ms2+, bajnokpityu féle tranyós erősítő, k701.
eredmény: 10/3
ez az adatredukált zaj meglehetősen hasonlított az eredetire
BBéci: az is igénytelen aki a fotóit nem tiff-ben tárolja hanem jpg-ben? A filmek képi anyaga is veszteségesen van tömörítve.
-
Tonyo
őstag
válasz Ed Parker #16266 üzenetére
Erről beszélek, kiderül mégis ember az, aki mp3-at is meghallgat. Szerk: Most úgy tűnhet, az mp 3 mellett vagyok, de nem! Csak a stílusról...
De látni kell kirohanásom okát, értelmét. Aki nem látja..sajnálom.
De egy biztos, sokkal de sokkal többen írnának ide (is), ha mernének kérdezni..mert szerintem nem mernek..[ Szerkesztve ]
-
-
Jim-X
őstag
válasz nebulo5 #16262 üzenetére
Amúgy a matematikában van arra esély, hogy két teljesen azonos felépítésű (és ezáltal 100% azonos) "anyag" legyen a világegyetemben... de ebbe ne menjünk bele
(#16260) Tonyo-nak is címeztem természetesen, de hiba volt a mátrixban és az o lemeradt... (na jó én b@sztam el )
A játék az nem játék!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Én hallgatok mp3-at is és nyíltan vállalom. (sokszor nem tudom "megszerezni" jobban)
Probléma egyébként az is, hogy sok olyan mp3-van ami jobb minőségű mint jópár flac.
A "felkonvertálóknak" eltörném az ujjukat amivel az egérrel kattintottak. -
Jim-X
őstag
Ebben igazad van, több mint 7milliárd félék vagyunk...
(#16259) Tony : Túl komolyan veszed! Az, hogy "zene minőségben igénytelen" valaki nem olyan mintha csak rámondanád, hogy igénytelen! Legalábbis szerintem így gondolta BBéci. Anyámékat sem nevezem igénytelennek, mert nem flac-et hallgat a tőlem pár éve örökölt asztali gépen és a kis kettőpontegyen...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Tonyo
őstag
Béci!
Minden tisztelettel! Ha igazad is van dolgokban, tudod hány embert bánt meg a nyers megfogalmazásod?
Mostanában readonlyban követtem a fórumot, de tényleg minden hol ezt olvasom Tőled, (meg most amúgy is kicsit ideges vagyok, szóval kikívánkozik)Egyet értek azzal, aki akar, de nem tud 60 colos plazmát a szekrény sor helyett berakni abba az egy szobába, ahol él, vagy az mp3-at is meghallgatja, anélkül, hogy nyilvánosan igénytelennek lenne titulálva. Mert itt az megy..
hagyjuk...felesleges..
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Az baromság, hogy nem lehet megkülönböztetni.
Ugyanazt a zenét, (például Vivaldi Négy Évszak) hallgattuk más gyártmányú, kiadású CD-kről, durván különbözött a hangminőségük.Nem vagyunk egyformák, én kendőzetlenül kimondom, leírom a véleményemet.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
Ez már nekem is szemet szúrt, hogy legyen az LCD-s topic vagy HM, de végig az megy, hogy mi az igénytelen és mit kell kiirtani tűzzel vassal, nem rég még arra jutottunk, hogy AB-vel se lehet jó minőségű mp3-at flactól megkülönböztetni.
Én óckodnék a hasonló bántó kinyilatkoztatásoktól
Béci: Most látom idézőjelben volt.
Hozzá teszem, csak flac-jaim vannak és hallom a különbséget, de akkor is..
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nem hiszem el, hogy az írásomból arra lehet következtetni.
(#16255) Jim-X
Ha durva, ha nem, ez a véleményem. Guminő és tablettás bor keveréke, silány pótlék.
Meglepően olcsón össze lehet állítani sztereó rendszert, amin csak a süketek nem hallják a különbséget. Már egy 20000 forintos fejhallgató is alkalmas rá.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Rocsesz79 #16252 üzenetére
Olyanokkal általában nem foglalkozunk ebben a topikban és nem is ajánlunk olyanokat senkinek. Esetleg azoknak, akikkel ki akarunk b@szni.
-
Rocsesz79
tag
Szevasztok.
Tudna nekem valaki ajánlani blu-ray 3D házimozi rendszert olyan 100-120 ezer körül!
A válaszokat előre is köszönöm. -
Gavin
csendes tag
Sziasztok!
Mivel sehol nem találtam segítséget itt tenném fel a következő kérdést:
Melyik a jobb, illetve mi a különbség a mission ms-10 és az ms duo között?
Előre is köszi! -
BBéci
legenda
válasz Ed Parker #16247 üzenetére
Az előbb ezt kellett volna linkelnem másodiknak.
Viszont ehhez képest használtan nem ér többet 50-nél, annyiért be is kellene szereznem egyet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
M@trixfan
addikt
Köszönöm! Volt pár olyan név amit nem ismertem. Le kell akasztanom magamnak valahonnan egy legalább HDMI 1.4a képes erősítőt mert sosem lesz komplett a rendszerem. Jelenlegi összeállításban elvileg csak az 1.2 kellene a HD hangok, a Deep Color és az SACD stream miatt, de ki tudja mit hoz a jövő...
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
BBéci
legenda
válasz Ed Parker #16245 üzenetére
Ezekre alapoztam az említett árat: [link], [link].
Tehát már 85000 forintért meg lehetett venni vadiújan, 3 év garanciával.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ed Parker
nagyúr
A dac olcsóbban jött,mint a piaci ára.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz M@trixfan #16241 üzenetére
Mindkettőre gondoltam. Megbízható a HiFi Regler, Hirsch-Ille, hifi-schluderbacher, Audio-vision, Hifi-wohnstudio és még sok másik.
(#16240) Ed Parker
Mennyiért adtad el?[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
Használt készülékek vételére gondolsz magánembertől vagy megbízhatóak a Preissuchmaschine találatai alapján linkelt webáruházak is? Még nem mertem belevágni ilyesmibe, viszont ha jobban belegondolok azért csak le vannak szerződve világszinű futárcégekkel és ott talán jobban pörög a készlet is.
-
BBéci
legenda
válasz Deadzone41 #16228 üzenetére
Nem a létjogosultságát, hanem az MP3-at hallgató emberek igénytelenséget tartom megkérdőjelezhetetlennek.
Mint koncertekre járó zeneszerető, soha nem voltam hajlandó alább adni a CD-nél, bármennyire egyszerűbb és olcsóbb lett volna empéhármat letöltögetni. Egyszerűen fáj a vacak minőség. Lemezboltokban mindig voltak leárazott CD-k, azok közül válogattam és használtan is hozzá lehetett jutni hibátlan és értékes korongokhoz. Harmad-negyedáron vettem a gyűjteményem 80%-át.Dorian!
"lehet, hogy ezért itt engem kinyírnak, de autóba én teljesen feleslegesnek tartom az mp3 feletti minőséget. A közlekedés, motor, futómű zaja miatt úgyis tökmindegy."
Meg kellene hallgatnod néhány valóban minőségi autóhifi rendszert!
Múlt héten írtam a plazmás topikban, hogy az autómban a Stockfish, Reference, Telarc és hasonló audiofil kiadók lemezei szólnak igazán jól.[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
válasz Dorian #16235 üzenetére
Vásárolt már valaki német áruházaktól akik szállítanak ide is dhl vagy fedex segítségével? Az itthoni kereskedők nem igazán akarják átengedni a hasznot a kifutó termékekről. Komolyan mondom, úgy érzem, hogy lassan semmit sem lesz érdemes itthonról venni
-
Dorian
félisten
Korábban még 40ezerről volt szó. Ha van 100ezer Ft-od az egész mókára, akkor kinyílnak a lehetőségeid:
Eladod azt a Technics-et 20-ért és a Jamot, 10-ért.
Veszel használtan egy egész jó erősítőt 30-40-ért, egy jó kétutas dobozt szintén ennyiért, és még egy olcsóbb használt külső DAC vagy CD lejátszó is belefér + kábelek.
Segítünk választani a használt kínálatból, csak tisztázni kell a preferenciáid és a a lehetőségeid.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
m26
csendes tag
Kedves BBéci ,köszönöm válaszod ,bölcs és jogos észrevételedet.
Hozzáértésem nincs.Egy nemrég szerzett tech su-vz220ból nyertem kedvet rendszert mókolgatni.
Még nem volt élményem komoly szobai highend rendszerhez ,de van annyi fülem ,hogy ez a típusú hangfal konstrukciós szinten lett el .°.. Egyébként olvastam leírást lehetséges upgraderől ,állítólag nem kevés sikerrel.
Tudom ,hogy jelentősen nem ,de egy picit jobb 3utas hangfallal szeretnék javítni a hangzáson amennyire csak lehet.Nyílván a kábel sem mindegy..
Egy kicsit jobb ,életszerübb hangzás ami akár elég lenne kisebb teljesítmény,méret mellett.
Jó lenne úgy hallani hendrixet ,hogy elviselhetően részletekben szólal meg..
Esetleg ha mondanál néhány nem mostani és 100e feletti típust nagyon hálás lennék!
Köszönöm tisztelettel!Üdv.:Máté
-
Dorian
félisten
1. Egyszerű dolgod van: Jamo Studionál majdnem minden jobban fog szólni.
2. Ebben a kategóriában 2 utasok közt érdemes válogatni, jó minőségű 3 utas csak jóval drágábban van. Amúgy sem jobb attól egy hangdoboz hogy "minél több utas".
3. Sanci ajánlatát fontold meg.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz TazLeacher #16229 üzenetére
Volt wav és volt 2004-től apple lossless, nem feltétlenül kell a flac.
Egy ipod classic-ra felfér pár száz album alac formátumban. -
Dorian
félisten
válasz Rebell #16217 üzenetére
Akkor arányosíts. Mondjuk egy Dali C6-center-C1 szettnél kicsit olcsóbb a Wafi szetted, tehát megnézed mennyiért adják használtan a C1-eket (30 körül) így annál kicsit olcsóbban tudod adni a Warfi surroundot. 25-ért talán elmegy.
KisApám:
Ahogy Sanci írta, minden 7.1-es működik 5.1-ben is, ill. egy bizonyos minőségi szinttől alapszolgáltatás a 7.1, ha valaki jó minőségű mozierősítőt akar, akkor ez egy mellékes dolog, amit tudnak.[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Deadzone41 #16228 üzenetére
Meg a mai napig vannak készülékek, amik nem játszanak le FLAC-ot...mi volt 10 évvel ez előtt?
-
Deadzone41
őstag
a kisebb adathordozók, és a lassú internet kapcsolatok világába megkérdőjelezhetetlen volt a létjogosultsága, ma azért használják még mindig, mert az emberek 90%-nak tökéletesen megfelel. legtöbbeknek, köztük nekem is, meg az optikai adathordozókkal nem volt kedve szarakodni annó.
-
BBéci
legenda
Még azt is elárulhatnád, miképpen függ össze a kihasználás a hangerővel?
(#16170) Deadzone41
Aki annak ellenére MP3-at hallgat, hogy lenne lehetősége FLAC-ra is, arról van véleményünk és ki is szoktuk fejteni. Meglehetősen lesújtó.
Én speciel kimaradtam az "empéhárom" lázból, soha nem voltam hajlandó adatredukált zajt hallgatni zene helyett. Merénylet a jó ízlés, az igényesség ellen. Ha tehetném, tűzzel vassal irtanám.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
"Egy jamo studio 170-em van ,messsze nemtudom kihasználni ,hangosan sose hallgatom."
Az halkan és hangosan egyformán rettenetesen vacakul szól.40e alatti összegért kizárt, hogy rendkívül tiszta és finom hangzású háromutas hangdobozt tudj venni. Ahhoz legalább ötször annyi pénz kell.
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Ahogy nézem, jó páran a 7.1-es házimozi rendszerre vannak ráállva, talán az elegendő mennyiségű hangszórók nélkül... miért?
Pl. mi baja egy Denon AVR-1713 5.1 csatornás Házimozi Rádióerősítőnek,
azzal nem érné be?̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
m26
csendes tag
Szervusztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy tudnátok ajánlani olyan 3utas hangfal típusokat amik ,rendkívültiszta és finom hangzásúak?Régiekre lennék kíváncsi 40ezres összeg alatt.
Egy jamo studio 170-em van ,messsze nemtudom kihasználni ,hangosan sose hallgatom.
Köszönöm előre is!Máté
-
BBéci
legenda
válasz ginola #16147 üzenetére
Az Arcam AVR400 hangminősége sokkal jobb, mint az Anthemé, nincsenek egy súlycsoportban. Viszont az Anthem EQ-ja brutálisan jól működik, az Arcamé csak átlagos.
-
Rebell
senior tag
Lenne egy Diamond 10.2, jó áron, bár még picit alkudni kellene belőle
Passzolna is a rendszerbe, gondoltam lecserélem
Dorian :"Maximum a bolti ár 70%-a" 5.0 szettben vettem, így lövésem sincs,hogy mi lenne a reális ár, és mennyi a minimum ár.
Tudom, minden annyit ér, amennyit adnak érte
[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
válasz Dorian #16213 üzenetére
De tovább is olvastam:
Ezt a 10-10 darabot csak és kizárólag magyar vásárlóink részére, sőt névre szólóan adjuk el! És bár a nagyvilágban az a szokásos, hogy az efféle "anniversary", "limited edition" vagy "special edition" kiadványokat a szériához képest jelentősen magasabb áron értékesítik, mi úgy gondoltuk, hogy épp fordítva teszünk. Azaz ezt a 10-10 darabot (párt) mindösszesen 49 ezer forintért bocsátjuk a leendő tulajdonosaik rendelkezésére!
Tehát az első 10 jelentkező kevesebb mint 250 ezer forintért hazavihet egy több mint 2000 €-s rendszert!(És ők majd azt mondhatják a többieknek, hogy bi-bi-bííííííííííí...!
Pedig jó voltam matekból, de nem értem..... valaki segítsen!
Szerk: Akkor mennyi volt Bee???
[ Szerkesztve ]
-
-
Dorian
félisten
válasz gorbep #16212 üzenetére
Zsolt Audio oldaláról idézet:
"És ha már Luna/Canopus, akkor iziben itt az alkalom, hogy ezekkel a kis komponensekkel megemlékezzünk arról, hogy 10 éves a Heed Audio! (No nem a márkanév, mert az mindjárt 20 éves lesz, hanem a cég.) És ha már "10th Anniversary", akkor úgy stílusos, hogy ezekből a komponensekből felkínáljunk 10-10 darabot szülinapi meglepetésként!
Ezt a 10-10 darabot csak és kizárólag magyar vásárlóink részére, sőt névre szólóan adjuk el! És bár a nagyvilágban az a szokásos, hogy az efféle "anniversary", "limited edition" vagy "special edition" kiadványokat a szériához képest jelentősen magasabb áron értékesítik, mi úgy gondoltuk, hogy épp fordítva teszünk. Azaz ezt a 10-10 darabot (párt) mindösszesen 49 ezer forintért bocsátjuk a leendő tulajdonosaik rendelkezésére! "
Tehát a 100ezer Ft-os használt ár kicsit erős. Hififalvi apróban amúgy mindent mocskos drágán próbálnak eladni...
[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
Találtam egy ilyen hirdetést.... Mennyire reális ez az ár?
Eladó egy Heed 10th Annyversary erősítő szett, ami 1 db Luna X előfok és egy pár Canopus X végfok. Limitált széria volt, a 3 darab együtt most 100eHUF.
Nem a szíveteket akarom fájdítani, csak a sajátomat.... nem nekem kellene!
-
Rebell
senior tag
Sziasztok,
lenne egy olyan kérdésem, hogy a Wharfdale Obsidian 600as háttérsugárzóit, kb. mennyiért lehetne eladni?
Mi az az összeg ami reális lenne? Bocsi az offért.üdv.
Laca -
Ed Parker
nagyúr
válasz ricsik #16205 üzenetére
Volt kb 30 féle nokiám, nekem az n95 volt a kedvencem és a régi 8850-es.
A 6310i az üzleti szférában volt nagyon népszerű,mivel egy hetet kibírt az akksija,továbbá sok kocsiban volt abban az időben Nokia car kit gyárilag,( az én passatomban is)ami miatt sokan választották ezt a telefont. A meghibásodása aránya is alacsony volt,de azért mert egyszerű telefon. -
Ed Parker
nagyúr
válasz TazLeacher #16201 üzenetére
Az a Nokia egy fatengelyes telefon,mi romlana el benne?
A mai telefonok ezerszer komlikáltabbak,10x akkora kijelzővel és fele olyan vastagok -
TazLeacher
nagyúr
válasz Jégkokó #16197 üzenetére
Van itthon Nokia 6310i, a mai napig működik. Szerinted a mai telefonok is bírni fognak annyit?
Igazából film lejátszásra használnám amit a hálózaton küldenék át rá.
Ehhez nem kell házimozi, erre van a médialejátszó...
Meg sehogy se tudtam átvarázsaolni a hangot a tv re pedig minden kábelt bedugtam rajta.
Nem teljesen értem a gondot. Hogyhogy a hangot a TV-re? Pont arra van a házimozi, hogy ne a TV-ből jöjjön a hang, hanem a hangszóróból...miért kéne a TV-ből hangnak jönnie? Ezt most tényleg nem értem.
Továbbá: igazad van, csináld. Jobbat nem tudok mondani. Megfordult a kocka. Most Te győzködsz arról, hogy miért is jobb az. Engem nem kell meggyőzni, eddigi életem során 5 egybe házimozi volt a családomban (1 Samsung, 1 LG családi közösbe, és 1 Orion, 1 Samsung nekem, 1 LG fateroméknak mióta elköltöztem.), tehát lehet, hogy tudom, hogy miről beszélek. 1éve váltottam, ennek a közösségnek a hatására, és azóta is minden nap megveregetem a vállamat, hogy király csávó vagyok, jól döntöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest