Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
Ebben igazad van, de a legtöbb netbook vagy laptopnál felsorolja az"integrált" alaplapi Spdif-et ami elérhetetlen, hacsak nem valóban van 3,5-es Spdif (amit kétlek ebben az esetben)
Vagyis ha nincsen felsorolva, akkor van egy sztereó kimenet, egy mikrofon bemenet és kész!Már miért ne menne ki 5.1 a sztereó kimeneten 6 kanóc, blankolás, összesodor azt kész
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
BBéci
legenda
válasz Csabroncka #17792 üzenetére
Tök mindegy, mit küld a fejhallgató kimenetre, ha normál Jack dugót használ, mert azon a büdös életben nem fog 5.1 kimenni, kizárólag monó vagy sztereó.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Csabroncka
addikt
válasz sylar21 #17784 üzenetére
Windows hang beállítások?
Így képpel>>
Sokszor oda kell figyelni, mert az oprendszer felülbírálja vagy összeakad!"in medias res"
-
Toobee
veterán
válasz Csabroncka #17790 üzenetére
Tuti ezzel nyomja minden nagyágyú, megrendelésre viszik nekik a kábeleket, csak nem merik mondani Kolompár Barbaszaurékkal vigyázni kell, mert ők még az optikairól is leégetik a szigetelést
-
Csabroncka
addikt
válasz Toobee #17749 üzenetére
Végül is, lehet már BBéci halgatott HÉV kábelt?!
Kíváncsi lennék mekkora a különbség a MÁV kábel és egy "mezei" 6-os villamos kábel között.
A tesztek vagy talán az ár alapján a HÉV kábel lehet a menő: fogytán van webáruház>>>
Na ez Magyarország!
"in medias res"
-
StormMan
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Egy 10 m²-es szobában lakom (albérlet), van egy Kenwood KRF 7070D erősítőm, hozzá pedig 2-2 hangfalam (2db 100/120w és 2db 50/60w). 5.1-es rendszer elrendezése majdhogy nem lehetetlen. Viszont most lenne lehetőségem egy Harman Kardon AVR 132-t vásárolni. Érdemes lehet lecserélni az erősítőt akkor is, ha az 5.1 hangfal szettet csak a költözés után fogom tudni kihasználni? Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv,
ST -
BBéci
legenda
válasz #10726912 #17785 üzenetére
Az lenne az igazi baklövés, mindegyik hangszóróból más szólna.
Az említett esetben az ötcsatornás (vagy All Channel) sztereó módot kell kiválasztani az erősítőn.
(#17784) sylar21
Már leírtam, mit kell tenni. Jack-Toslink átalakító és optikai kábel![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz sylar21 #17780 üzenetére
A hangkártya menüje nincs elállítva? Balansz pl. Illetve nézd meg a következőt: Húzd ki a jack dugót a laptopból és fogd meg. Hallgasd meg a hangfalakat, ha mindegyik ugyan olyan erővel kezd el búgni surround módban, (ne legyen "csutkán" a hangerő!) akkor a laptopod csatlakozója lehet a bűnös. Sztereó módban mindkét hangfal ugyan olyan erősen szól? (a frontok).
Próbáld megmozgatni óvatosan oldal irányba a jack dugót, mikor a laptopban van.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz sylar21 #17780 üzenetére
Házibuliban használható, egyébként borzalmas, éppen pár napja beszéltünk erről.
Koncerten is csak előtted vannak zenészek, hangládák.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz sylar21 #17778 üzenetére
Nagyon rossz módszert választottál!
A legtöbb laptopnak van SPDIF kimenete, amit a fejhallgató aljzattal építenek egybe. Olyan Jackdugó-adapter kell a használatához, aminek a másik fele Toslink. Abba egy optikai kábelt dughatsz, a másik végét pedig az erősítőhöz csatlakoztathatod.
Azt viszont nem értem, miért kell zenehallgatáshoz 5.1?[ Szerkesztve ]
-
sylar21
csendes tag
Szeretném segítségeteket kérni. Adott egy notebook Hp pavilion dv6 2040el (http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01944526&tmp_task=prodinfoCategory&cc=us&dlc=en&lc=en&product=4058528) illetve egy erősítő Philips FR986. Szeretném a kettőt összekötni zenehallgatás céljából. Hogyan tudnám ezt megvalósítani? Javasoltak hogy olyan kábelt vegyek aminek az egyik vége 3,5 jack ez menne a laptopba a másik vége RCA (piros fehér). Meg is vettem. a laptopba benyomta a füles részhez a jacket az erősítőben pedig a Sat-hoz az rca-t. Így szólnak a hangszórók de nagyon halkan és csak 3. viszont ha kihúzom mondjuk a pirosat akkor a másik oldaliak felerősödnek. Mi lehet a probléma? Hogyan tudnám működésre bírni hogy mind az 5.1 szóljon szépen az erősítőn keresztül? Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz ricsik #17776 üzenetére
Én is kíváncsi lennék más kábelekkel összehasonlítva milyen (de vidéki vagyok sajnos). Igazából ezek az STD-k jobbak mint a régi Titan1. Dugókat én is "szóvá tettem", de legalább normálisan rá van szerelve, forrasztva. Drágább kábelén persze jobb dugó van, de ez a "belépő szint". Én összességében elégedett vagyok vele, nálam most valszeg túlzás lenne ettől is jobb kábel. Bártfay, Cat7 után előrelépés volt.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Én kábelt mindenhová (front+rear+center sugárzók) EZT raktam + banándugók.
Holnap kiderül (ekkor rakom össze a rendszert), mennyire szól... bár mint kezdő, viszonyítási alapom nincs túl sok.
Házhoz jön profi, aki megmondja a tutit?
Panelproli vagyok és elég rosszak a hangfalak elhelyezési opciói...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #17771 üzenetére
na persze
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #17754 üzenetére
Még pár lépcsővel lejjebb vagyok, de haladok
-
xtremetuning
addikt
válasz cintula187 #17768 üzenetére
Nem töltöd, csak tápot adsz neki. A transmitterek a kábelen belül vannak.
Joker : tudtam, hogy lágy helyett zeneit kellett volna írnom.
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
cintula187
addikt
válasz xtremetuning #17763 üzenetére
Feladta a labdát, hogy kisebb árréssel dolgoztak. Jó tudom ennyire nem egyszerű a történet
De ebben jól látom, hogy magában a kábelben van amit tölteni kell az INEX -el?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #17766 üzenetére
Majd kinevetem
Es aki a kemenyet szereti? V nem ugy lagy?[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #17764 üzenetére
Elég jó kis analógos, lágy hangja van. De ne kötözködj Joker, mert rádküldöm Batmant
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
BBéci
legenda
válasz Tibiajax #17758 üzenetére
Akkor próbálgass kábeleket, ha megérkeztek és bejáródtak az ELAC dobozok.
A Hero nagyon jó madzag, bőven megéri az árát, de csak 8TC-ig érdemes a rendszerben hagyni, ha hangszórókábelben feljebb lépsz, azt is cserélni kell.
A vájtfülűek egy része színezettnek minősíti a Kimbereket, lehet benne valami, de nekem akkor is a kedvenceim. Ami drámaian hatott, az a KS 6063 után meghallgatott 12 TC rendkívüli lapossága, élettelensége. Vagy nem passzolt a rendszerbe, vagy annyival jobb a KS, esetleg mindkettő. Pedig a 12 TC alighanem legtöbbünk számára az álom kategóriába tartozik.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #17763 üzenetére
Minden szempontbol? Izles kizarhato?
-
xtremetuning
addikt
válasz cintula187 #17762 üzenetére
Amerikában nagy balhé volt miatta, mert amennyiért adták, kategóriával nagyobb drótokat levert. Ha jól tévedek 3-380 volt az ára és millás összekötőket megszégyenített. Ami nem nehéz, mert a transparentnél az még 'csak' a reference szint.
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
válasz xtremetuning #17761 üzenetére
Értelek.
Nem merek rákeresni az árára.
-
xtremetuning
addikt
válasz cintula187 #17760 üzenetére
Ez a saját szabadalmaztatott technológiájuk. És egy sima optikai konverzióhoz képest nagyságrendekkel jobban működik. Épp ez az, hogy az ő meglátásuk szerint így a drót nem szól bele, úgymond nem vesz el az adatokból. A front end oldali xlr megkapja az adatot - átkonvertálja - fényimpulzusként elszalad a végéig (tehát nagyon hosszú kábelt is csinálhatnak, nincs veszteség!!!!) és visszakonvertálódik az erősítő oldali xlr-be.
Csak az emberek nagy részének (lényegében az olcsó, tucat optikai miatt) a konvertálás egyenlő az adatok elvesztésével. Olcsó szinten ez igaz. Viszont az ő megoldásuk egy 'picit' jobb.
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
válasz xtremetuning #17759 üzenetére
De nem az a fő "filozófia" hogy mindenféle belenyulkálás, digitális áramkörök kihagyása nélkül direktben haladjon a zene procitól végfokon át hangfalakig? Ez nem módosítja?
-
xtremetuning
addikt
válasz cintula187 #17755 üzenetére
Azok is
A harmonic photon xlr analóg-digit átalakítójának saját táp kell.
De a saját 12 voltos fali tápja helyett akksit is lehet használni, amivel sokkal szebb a hangja. Hátránya, hogy az akksi lemerül ugye + minden egyes sztereó hallgatásnál saru fel, majd ha vége saru le.Nem csak az mm2-n van ilyen. Egy bizonyos széria felett mindegyiken van. Még akkor fejlesztették, amikor az MIT és a Transparent még nem vált ketté.
Elvileg illesztik, hangolják vele a kábelt. Egy speckó szűrő. Arról, hogy mi lakik benne, megoszlanak a vélemények....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Tibiajax
nagyúr
BBéci,
tapasztalataidat hívnám segítségül. TAG sokcsatornás proc+végfok, most még kicsi hangsugárzók, később elac dobozok érkeznének, most a kimber hero és kisebb hangfalkábeljei vannak.
tudnál esetleg valami mást ajánlani a rendszerbe? akár próba erejéig is?.. kimberekkel egyébként elégedett vagyok, de sosem nyugszik az ember. transparentet esetleg én is próbálhatnék?..
köszi előre is -
Toobee
veterán
Ezekre amúgy lehet valamilyen biztosítást kötni, gondolom ilyen cuccokat nem hagy csak úgy az ember. Tűzre gondolok főleg, nem hiszem, hogy betörő kábelt lopna.
-
cintula187
addikt
Ez meg a Harmonic tech már műremekeknek néznek ki
Mire való az akksi? Az MM2 -nél az a doboz szűrést végez?
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz tdd587 #17747 üzenetére
Harmonic Tech Reference Magic II SE-ből 2 darabom is van itthon.
Én kimondottan front-endbe használom. Photon egy hétig volt, de a Transparent Reference XL nekem sokkal jobban tetszett, az meg is maradt XLR-nek. Mindazonáltal hatalmas dolog a photon. (pláne akksiról )[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bajnokpityu #17687 üzenetére
Pedig transparent drótokat jó próbálgatni, mindegyik picit más, de érdemes az elejéről kezdeni, hogy lásd meddig lehet jutni.
Még messze van a reference -
-
BBéci
legenda
válasz tdd587 #17744 üzenetére
Mindegyik Furutech kábel megéri az árát, a HDMI és USB madzagaik is és nem csak a Flux széria. Eszméletlen szép és minőségi kivitelük mellett jól is működnek, a PowerFlux különösen jó hatással volt a Norma erősítőre és a CD-játszóra is. Az elosztóik szintén kiválóak.
-
tdd587
őstag
Kár, érdekelt volna. Megnéztem a Flux kábelek árait és annyiért már elég tisztességes gyártók árulnak elég tisztességes drótokat. A Furutech az én fejemben még mindig csatlakozó- és elosztógyártóként él. Régen pl. a Harmonic Tech is tőlük vett csatikat.
Tényleg HT kábeleket nem teszteltél mostanában?
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
BBéci
legenda
Ha nincs gyakorlata, tapasztalata, honnan tudná, milyen a jó kábel, honnan tudná, mire képes a Denon erősítő a hozzá csatlakoztatott hangdobozokkal, honnan tudná, hogyan kell szólniuk? Viszonyítási alap nélkül szinte reménytelen eset, a Logitech nem számítható annak.
Legalább két különböző madzaggal kell kezdeni, amelyik jobban tetszik, az maradhat a rendszerben.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
TCr
veterán
-
TCr
veterán
Holnap kapok próbára egy digit IC-t a Popcorn és a Denon közé.
Van ezeknek a kábeleknek iránya, vagy mindegy, hogy melyik felét melyik eszközbe dugom?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Tamoo
MODERÁTOR
Vesz a frontokhoz, nem pénz. Kipróbálja milyen. Ha nem tetszik, lényegében nem bukott "semmit". Egy inakustik starhoz képest, ami mondjuk itt ajánlva volt régebben nem kifejezetten rosszabb. Hetekig használtam most mkh kábelt. Alap kategória mellett szvsz megfér.
Toobee: LSW25 nekem elég sokáig jó volt a frontokhoz. Jobban bejött mint a gotham meg inakustik star. Aztán jött a bartfay, cat7, most meg néhai. És itt most valszeg meg is álltam amíg ez a cucc van.
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
A tegnapi film / játék OST témához még egy kis off:
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
BBéci
legenda
Bajnokpityu szokta mondogatni: a kerítésdrót is vezeti az áramot.
Amíg nem próbál ki valami normálisat is, honnan tudná, milyen a jó kábel???
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
Én még nem hallottam, de nem kifejezetten hangfalkábel. Vegyél belőle 4 métert, abból kijön 2*1 méteres hf kábel, éjszakára bekapcsolva hagyod, reggelre nagyjából tűrhető lesz. Aztán döntesz, hogy elég-e, vagy jobbat akarsz. Én biztos nem venném, de te tudod. Az is lehet, hogy egy fokkal se rosszabb, mint az olcsó hf kábelek.
-
-
BBéci
legenda
válasz tdd587 #17707 üzenetére
Nem született róla cikk, utalások vannak rá a Norma párosról leírtakban és a készülő YG bemutatóban is megemlítem majd a Fluxokat.
-
^Boss
őstag
köszi a tippeket.
[link]erről mi a vélemény? ezt betudném szerezni ismerős által jó áron, azért kérdezem.
-
spiky03
veterán
Talán még ez is jó lehet.
Proson Stadium
Mi meghallgattuk náluk, nem volt rossz hangja, meg ha ebből veszek ötöt, akkor akciósan adják, nah meg tuti, hogy homogén lesz a rendszered.[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
^Boss
őstag
Valaki ?
Denon 1312 melle a jamonal jobb hangfal mondjuk 100 korul kaphato?
Kabelezesre mennyit szanjak, es mik a buktatoi, milyen kabelek ajanlhatoak egy ilyen also-kozep kategoriaba?Koszi!
-
HÁZIGAZDA
őszinte leszek: az egri korona borháztól olyan bort, amit én szívesen innék, még soha életemben nem kóstoltam. fogalmam sincs, hogy évekkel ezelőttig, amikor végleg elástam őket, pont ezt a turánt kóstoltam-e. de, mivel ennyiszer szóbakerült, lövök majd egyet valahonnan, ránézek, és ha finom, jó bor, elsőnek írom majd meg. addig az általam kóstolt megszámlálhatatlan palack bor ismeretének birtokában maradok erősen szkeptikus. pláne azzal kapcsolatban, hogy az idézett bort mustsűrítményezés, cukrozás, töklevezés és egyéb, ugyan a remekül szabályozott magyarországon jogszerű, de igazán borszerető ember által mélyen megvetett módon kémiázzák-e. persze 659 ft-ért édes bort a fentiek nélkül nem is lehet megcsinálni.
sőt, ha legközelebb beszélek szecskő tamással, vagy losonci bálinttal (ez egy héten belül megtörténik, mert szedni kell már az olaszrizlinget is), rákérdezek az édes turánra, mint műfajra. mindketten termelnek turánt, ráadásul az egri borvidékhez sokban hasonlatos mátrában. abban azonban addig is egészen biztos vagyok, hogy természetes módon készítve, 659 ft-os (vagy 1100 ft-os) polci áron nem létezhet 0,75 literes édes vörösbor.
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
BBéci
legenda
Én is háklis vagyok a borok minőségére, mégis kedvencemmé vált a Turán, amit ezek szerint meg sem kóstoltál.
Azért, mert xy egy adott helyen és pillanatban nem érzékel valamit, még nem biztos, hogy az nem úgy van, ahogy másik 5-10 ember érzékeli. Tehát arra akár érdemes költeni!
A két Norma közé csatlakoztatott Transparent XLR akkora változást, javulást idézett elő, mintha a készülékeket eggyel magasabb kategóriásra cseréltük volna. Hihetetlen, de szó szerint igaz. Kipróbáltuk YG Carmel (20000 euró/pár) hangdobozokkal is, azok még jobban felnagyították a különbséget. Abban a tesztben szerepelt a Furutech LineFlux is.
És annak az XLR kábelnek a nagyobb testvérét használja Xtreme topiktárs, nem véletlenül cserélte le, hallottam az általa okozott változást. Csak fogtam a fejemet, nem akartam hinni a füleimnek.
Nem kell egymás mellett lennie a két rendszernek, mert amit hónapok óta hallgatsz, annak minden rezdülése bevésődött az agyadba.[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
bbéci: így van, ezek érzékszervek, érzékelés, van, aki erre érzékeny, van, aki arra. én például nagyon nem szívesen innám azt a turánt, mert borra nagyon háklis vagyok.
érdekes amúgy, hogy ott sem igaz minden esetben, hogy drágább = jobb, de nagy vonalakban persze nem véletlenül kerül többe egy komolyabb bor (alacsony tőketerhelés, válogatás, éveken át érlelés stb.). pont az attila cuvéénél mondjuk lehet töredék áron is jobb/hasonló bort találni.
egy szó mint száz, a különbséget én sem objektíve vitattam, azt mondtam, hogy én bizony nem hallottam ilyet. már sokszor leírtam, hogy azért, mert xy érzékel valamit, még nem biztos, hogy az úgy is van. így jobb híján arra érdemes költeni, amit fontosnak tart az ember. valakinek ez egy kábel, másnak egy kávé, a harmadiknak egy tál étel stb.
pityu: így van, a lényeg a zene, amit hallgatsz rajta. egy szint fölött, és főleg egy idő (pár év útkeresés) után szerintem arra juthat az ember, hogy nem érdemes az egyes rendszerek közötti "nüansznyi" (amik persze erre kihegyezve figyelve "gigantikusak") különbségeket keresni, azzal kell foglalkozni, amire az egész cucc született: zenét hallgatni. ezért írtam a fotózást, igen sok variálás után mostanra ott tartok, hogy persze, van sokkal jobb és rosszabb cucc is, de igazából a rosszabb cuccok is elég jók már ahhoz, hogy megcsináljam azt a képet, úgy, ahogy érdemes.
xt: szívesen, úgy sem hallgattam még igazán high-end cuccokat. ráadásul ami annyiba kerül, hogy úgy sem alternatíva nekem, ott nem zavar, ha valami extrém jót hallok. de amúgy sincs összehasonlítási alapom, az igazi teszt az lenne, ha együtt hallgatnám meg az én holmijaimmal is, ám arra nem fog sor kerülni.
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
spiky03
veterán
Ha már volt szó játékokról.
Nem rossz kis videó lett ez szerintem.
Assassin's Creed
Elvileg film is lesz belőle. Igaz a játékot nem ismerem, de filmre kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
tdd587
őstag
válasz bajnokpityu #17700 üzenetére
Társaságban minden hifi rosszabbul szól. A bort viszont egyedül kár inni, azt meg kell osztani mással.
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest