Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • powerup2

    addikt

    Kis beszámoló az Anthem mrx 710 erősítőről meg Marmitek hdmi elosztóról mivel igértem lesz ilyen.

    Nos az erősítő beüzemelése nem okozz nagy fejtörést az arc más mint amit eddig használtam. Az erősítő hangja sokkal kifinomultabb mint ami volt a yamahának és pontosabbak jóval erő van benne bőven és nem melegszik ami jó pont. Yamaha egy nagyobb hajtás után meleg volt azért de nem vészesen ennél semmi ilyet nem tapasztalok, van benne egy ventilátor de nem hallottam hogy bekapcsolt volna e egyszer is. Marmitek hdmi elosztó tökéletesen végzi a dolgát megmerem kockáztatni jobb a kép igy mint volt nemtudom hogyan de jobbak a szinek. Hangot tökéletesen átviszi az erősítő felé és a képet is. Marmitek hdmi elosztó megéri az árát.
    Kiváncsi vagyok még mit lehet kihozni a rendszerből az arc segítségével még mivel elég sok beállitási lehetőség van. Persze akinek van vele tapasztalata ossza meg feltétlen. :)

    TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris Nas: Synology DS218

Új hozzászólás Aktív témák