-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Jó telcsi. A kamera színvilága tetszik, meg a 12.5 mpx épei is jók. Nekem a videó is ok.
A kijelző teljesen jó, a hardver is. Az akkuidő meg kiváló.
Support nem hiszem, hogy túlzásba lesz véve, de ez így is egy jó telcsi. -
kbyte1024
veterán
Én nem tapasztaltam a drámai update helyzetet, amit többen írnak. Szerintem a fenti képen teljesen korrekt szoftveres support látszik, 1 év alatt 8 frissítést kaptam. Igaz, hogy ez Edge széria, G szériával még nem volt dolgom.
Korábban még Android one rendszerű One szériás motóm volt, ott is jöttek rendesen a frissítések (bár ott úgymond kötelező volt a gyártónak), a minőségükkel nem voltam teljesen elégedett, mert a főverziók egyre kevésbé voltak jók.
Edge20 és 30 esetében viszont kifogástalan a főverziók minősége, nem lassul, nem szaggat, nem fagy, ugyanolyan, mint az első napon, meg is lepődtem rajta, mert nem ehhez voltam korábban szokva.Oké csak ugye ahogy a forumtárs is írta nem egy kategória. Én örülnék ha így alakulna a G szeriaval is

-
ghiottone
nagyúr
Én nem tapasztaltam a drámai update helyzetet, amit többen írnak. Szerintem a fenti képen teljesen korrekt szoftveres support látszik, 1 év alatt 8 frissítést kaptam. Igaz, hogy ez Edge széria, G szériával még nem volt dolgom.
Korábban még Android one rendszerű One szériás motóm volt, ott is jöttek rendesen a frissítések (bár ott úgymond kötelező volt a gyártónak), a minőségükkel nem voltam teljesen elégedett, mert a főverziók egyre kevésbé voltak jók.
Edge20 és 30 esetében viszont kifogástalan a főverziók minősége, nem lassul, nem szaggat, nem fagy, ugyanolyan, mint az első napon, meg is lepődtem rajta, mert nem ehhez voltam korábban szokva.Edge más kategória frissítés terén is, nem tudod összehasonlítani.
-
elmepocok
tag
Részben igazad van, de ha kiadsz egy vadi új telora pénzt (mindegy mennyit), akkor elvarom a minimum 1-2 foverza frissítést, a biztonsági patch-rol nem is beszélve.
Úgyhogy a Motorola elmehet az igergeteseivel a....
Ezért nem veszi a kutya se, ez tisztán látszik az eladasokbol, és az ertekvesztesbol. Ha egy szaros B kategóriás gyártó nem ad az oké, mert tudjuk. De egy Lenovo /Motorola?? Ne már.....
Edge20 és 30 esetében viszont kifogástalan a főverziók minősége, nem lassul, nem szaggat, nem fagy, ugyanolyan, mint az első napon, meg is lepődtem rajta, mert nem ehhez voltam korábban szokva. -
Akelaus
senior tag
Nagyon elgondolkoztam ezen a telefonon. Lehet le kell cseréljem a mostanit és ehhez a Moto G54-hez
72 ezer ft-ert hozzá tudnék jutni flottás csomagban.
Xiaomit nem nagyon akarok , a flottás készülék park elég harmatos , szóval ez mellé tenném a voksom. Amugy is max 100 ezret szánnék egy telefonra.
Játszani nem sokat játszom , nagy az akksija és a tárhelye , sztereó hangszóró , SD slot ami mindenképpen pozitív. A kijelzője "gyengébb" de hát valahol spórolni kellett.
A fotós képessége javul ha GCamot használnék? Egyáltalán van rá? Ez az egy ami úgymond fontos lenne nekem.
Ha fontos a kijelző, és lehet hinni a méréseknek, akkor a G72-nek jobban látni napfényben a kijelzőjét mint ennek. G72-ben pont azt (is) szeretem, hogy tűéles a kijelző az utcán vakító napfényben is. GCam erre is van, bár még nem raktam fel mert nem éreztem szükségét ahogy néztem a képeket.
Amennyiben az akksi számít, és a tárhely stb.. akkor flottás csomagban érdemes elhozni, a teszt alapján. -
ghiottone
nagyúr
-
Öcsielvtárs
aktív tag
A valóságból:
Júniusi a legutolsó biztonsági frissítés a kezemben lévő G72-n, még a saját szoftverük is pirosan villog, hogy k-ra frissíteni kéne, csak ugyebár nincs mire, illetve fantasztikus, hogy "a közel vegytiszta Android" van a telefonon, minden bizonnyal ezért képtelen kiadni már lassan egy éve a Levonó a megígért 13-as ápdétet.
Több Lenovo Tablet is múlt héten frissült 13-ra, szóval van még remény másra is... (ráadásul tabon a sec. update is vagy fél éves volt)
-
kubista85
csendes tag
es a Wifi 6 hol maradt? 2023-at irunk hello. egy fillerrel nem kerulne tobbe
-
kbyte1024
veterán
A telefon működik?
Sosem értettem az ácsingózást a frissítésekért.
Nekem eddig 1 kivétellel minden telóm "hazavágta" a főverzió frissítés - - bug, lassulás, gyors merülés.
Mindig ódzkodva vágok bele egy ilyen frissítésbe.
A playes google frissítéseket nem engedélyezem, mert eddigi megfigyeléseim szerint csak gyorsítják a telefon elavulását.
Amikor megveszem a telefont és elégedett vagyok a teljesítményével és szolgáltatásaival, akkor elégedett leszek vele 2 meg 3 év múlva is.
A mostani telóm több mint 6 éves és még mindig tökéletes műszaki és esztétikai állapotban van, illetve ugyanúgy kiszolgálja az igényeimet mint 6 éve.
Igaz, vigyázok is rá, mint a cuccaimra általában.
Az akku kezelésére ügyelek, meg nem dobálom, ennyi.
Valamennyit biztos romlott az üzemideje, de nem tudom mennyit, mert most is elég 2 naponta töltenem mint eleinte, a "változatlan" telefonos szokásaim tekintetében.
Ez élt túl főverzió frissítést gond nélkül (mate 10 pro).
Korábbiak (motorola razr i, htc desire) "belepusztultak" frissítésbe.
A moto-t rootolással (és utána minden frissítés tiltásával) sikerült megmenteni . 9-10 éve már és az is működik még mindig, mint újkorában - bár ő már csak vésztartalék, a teljesítményét "kinőttem".
Szóval, ha adott a stabil és jó működés én inkább ignorálom a frissítéseket.
Mit hoznak általában ezek a frissítések?
Új ikonkészletet, átrendezett menürendszert, meg hogy bal kéz helyett jobbal is rázhatom a telefont a kapucsengő megnyomása helyett?
Cserébe főzi jobban procit, meríti az akksit, akasztja az appokat.
Nekem nem éri meg.Részben igazad van, de ha kiadsz egy vadi új telora pénzt (mindegy mennyit), akkor elvarom a minimum 1-2 foverza frissítést, a biztonsági patch-rol nem is beszélve.
Úgyhogy a Motorola elmehet az igergeteseivel a....
Ezért nem veszi a kutya se, ez tisztán látszik az eladasokbol, és az ertekvesztesbol. Ha egy szaros B kategóriás gyártó nem ad az oké, mert tudjuk. De egy Lenovo /Motorola?? Ne már..... -
cami][us
őstag
Nekem 5000mAh akkuval kijön másfél nap, ha mázlim van, ez meg majdnem 3 napot nyom.
-
fericske
addikt
A valóságból:
Júniusi a legutolsó biztonsági frissítés a kezemben lévő G72-n, még a saját szoftverük is pirosan villog, hogy k-ra frissíteni kéne, csak ugyebár nincs mire, illetve fantasztikus, hogy "a közel vegytiszta Android" van a telefonon, minden bizonnyal ezért képtelen kiadni már lassan egy éve a Levonó a megígért 13-as ápdétet.
A telefon működik?
Sosem értettem az ácsingózást a frissítésekért.
Nekem eddig 1 kivétellel minden telóm "hazavágta" a főverzió frissítés - - bug, lassulás, gyors merülés.
Mindig ódzkodva vágok bele egy ilyen frissítésbe.
A playes google frissítéseket nem engedélyezem, mert eddigi megfigyeléseim szerint csak gyorsítják a telefon elavulását.
Amikor megveszem a telefont és elégedett vagyok a teljesítményével és szolgáltatásaival, akkor elégedett leszek vele 2 meg 3 év múlva is.
A mostani telóm több mint 6 éves és még mindig tökéletes műszaki és esztétikai állapotban van, illetve ugyanúgy kiszolgálja az igényeimet mint 6 éve.
Igaz, vigyázok is rá, mint a cuccaimra általában.
Az akku kezelésére ügyelek, meg nem dobálom, ennyi.
Valamennyit biztos romlott az üzemideje, de nem tudom mennyit, mert most is elég 2 naponta töltenem mint eleinte, a "változatlan" telefonos szokásaim tekintetében.
Ez élt túl főverzió frissítést gond nélkül (mate 10 pro).
Korábbiak (motorola razr i, htc desire) "belepusztultak" frissítésbe.
A moto-t rootolással (és utána minden frissítés tiltásával) sikerült megmenteni . 9-10 éve már és az is működik még mindig, mint újkorában - bár ő már csak vésztartalék, a teljesítményét "kinőttem".
Szóval, ha adott a stabil és jó működés én inkább ignorálom a frissítéseket.
Mit hoznak általában ezek a frissítések?
Új ikonkészletet, átrendezett menürendszert, meg hogy bal kéz helyett jobbal is rázhatom a telefont a kapucsengő megnyomása helyett?
Cserébe főzi jobban procit, meríti az akksit, akasztja az appokat.
Nekem nem éri meg. -
Bounti
aktív tag
A valóságból:
-
kapal
tag
A cikkből:
"információink szerint két főverziót és három évnyi biztonsági támogatást garantál a gyártó." -
kbyte1024
veterán
Igen a Motorola nagyon gáz update téren. Az igergetes az megy.
-
Bounti
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
ghiottone
nagyúr
2 főverziót én sajna kétlem.
Kap 1-et, az android 14 személyében és 3 év biztonsági frissítés. -
kbyte1024
veterán
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
-
cs.zs.
veterán
Vesszek meg ezt nem láttam
Igaz hogy vonalban is voltam olvasás közben...
VirágDaniiiii ! Nemszóltam !
-
Graphics
Jómunkásember
-
kbyte1024
veterán
Igen , így értettem , csak nem fejtettem ki.

Köszi a választ a Gcam-ra.Nincs mit, én is gondolkodom egybe, ne a Samsung amoled panelján menjen egész nap a wazze. Ez pont jo lenne rá, ráadásul az aksi is nagy.
Egy jó Black freday és veszem is. -
Graphics
Jómunkásember
Ezen a piacon is volt Lenovo, amúgy saját név alatt már nem nagyon hoznak ki készülékeket, Moto néven végre nem töketlenkednek...
Tableteket erőltetik Lenovo néven.
Évekig Lenovos voltam, végigpróbaltam minden telójukat szinte...
-
WhiteWalker
nagyúr
-
DS39
nagyúr
A Motorola azt ajánlja, hogy vegyél egy 33W-os turbo bigyulát. Akkor miért is nem fér bele a töltőfej a dobozba? Vegyek külön sok pénzért, külön csomagolásban?? Miért kell ezen spúrkodni? És hagyjuk ezt az idióta környezettudatos dumát, mert a falnak megyek tőle! Szarrágás, kicsinyeskedés, fillérbszás. Ez jut erről az eszembe. Az összes többi gyártóról is, aki ugyanezt csinálja.
Ha ettől eltekintek, a telefon egész pofás. Örömteli látni, hogy egy ilyen régi gyártó tör fel, mint a talajvíz.Ez is már csak névben az, amúgy Lenovo.
(Bár az is régi, csak nem ezen a piacon.)A töltőn nem érdemes fennakadni, 400-500k-ért sincs.
-
Graphics
Jómunkásember
Oda van írva.
"Így aki csak alkalomadtán fotóz vagy videóz telefonjával, annak érdemes vetnie egy pillantást erre az eszközre, vagy ha sikerül csiszolni a képalkotó szoftveren, simán lehet Ajánlott is."
-
cs.zs.
veterán
a kamerán úszott el, ha az AF nem problémázna, a zajszűrés pontosabb lenne, simán megkapta volna
Ezt értem, elolvastam a cikket is, ezért sántít nekem egy kicsit a teszt "hangulata".
Totál pozitív az alcím, aztán az összegzésnél sok pro, kevés kontra - de nem ajánlott. Lehet hogy érdemes lenne odabiggyeszteni, hogy akinek a kamera nem fétise, ... -
kbyte1024
veterán
Egy szóval nem fikáztam a fényerőt.
Ja nem úgy értettem csak írtad hogy gyengébb. Jó nem amoled de attól még lehet jó úgy értettem. És amúgy igen van rá Gcam.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
kbyte1024
veterán
Nagyon elgondolkoztam ezen a telefonon. Lehet le kell cseréljem a mostanit és ehhez a Moto G54-hez
Xiaomit nem nagyon akarok , a flottás készülék park elég harmatos , szóval ez mellé tenném a voksom. Amugy is max 100 ezret szánnék egy telefonra.
Játszani nem sokat játszom , nagy az akksija és a tárhelye , sztereó hangszóró , SD slot ami mindenképpen pozitív. A kijelzője "gyengébb" de hát valahol spórolni kellett.
A fotós képessége javul ha GCamot használnék? Egyáltalán van rá? Ez az egy ami úgymond fontos lenne nekem.
A fényerőt ne fikazd latatlanba
a valóság sokszor más. Példa redmi note 8pro. Anno lehuztak hogy fakó meg alig látszik stb. Előben meg simán jó volt
biztos jobb fotókat lőne Gcam-al. -
Doki42
őstag
Nem rossz, ennyiért.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
A 88(ma 89) as ár az a telefonpontos ár ahol pl nincs ügyfélszolgálat és a garancia a leírás szerint gyári de ma mondtam le ott egy G54 et 67800 ért lett rendelve pár napja! A cég nem elérhető stb. Szóval ne a legalacsonyabb árat nézd!
A töltő 9000ft postával(smartdiszkont)!
Van ennl jobb Moto vétel hisz a G84 is kapható olcsóbban mit az itt leírt ár!Ez spúrkodás ezen az árszinten is!
Ja én nem a telefonpontosat néztem.

Néha az árukeresőn túl is van élet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De jogos, csak a zőőőd a szuperződ kerül itt ennyibe. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
foglaltvagy
kezdő
Jó drágán veszed a töltőfejet...
Amúgy már 88 ezerbe megvan ez a telefon, a töltőfej meg szerintem nem 10-15 ezer. ( 7800 Ft amúgy)
Tehát 100 ezerből kijöttem.
Vagy veszek egy ilyen töltőt, és le van tojva a történet.

Mindig lesz drágább és jobb telefon. Ahol van 95 ezer, ott lesz 115, meg 135 ezer is , eljutottunk az Edge 40 Neo-hoz...
És így tovább.Te most egy töltőn megakadtál.
A 88(ma 89) as ár az a telefonpontos ár ahol pl nincs ügyfélszolgálat és a garancia a leírás szerint gyári de ma mondtam le ott egy G54 et 67800 ért lett rendelve pár napja! A cég nem elérhető stb. Szóval ne a legalacsonyabb árat nézd!
A töltő 9000ft postával(smartdiszkont)!
Van ennl jobb Moto vétel hisz a G84 is kapható olcsóbban mit az itt leírt ár!Ez spúrkodás ezen az árszinten is!
-
Aprósólyom
addikt
95+ normális töltőfej az 110e postákkal együtt és akkor ne várd a nyarat mert nem fogod látni a kijelzőt ilyen gyatra fenyerővel! Tehát 115ezerért a G84 a befutó kb ugyanezzel a teljesítménnyel töltőfejjel a csomagban + az oled (1300nit, peak)
Sajna, egy monitor kalibráló eszközzel mért fényerő a természetes napfényben való láthatóságról még nem ad valóságos képet.
Más összetevőktől is függ: kontraszt, kijelző üveg reflexiója, a panel belső reflexiója és biztos van még pár dolog, amiről nem tudok.Saját tapasztalatom alapján állítom egy közös baárti kirándulás nyomán, hogy kijelző láthatóságban a saját Moto X Play-em levert egy Galaxy S7-t verőfényes nyári napsütésben. Direkt elkértem az S7-t és átnéztem a menüjét, hogy valami visszafogja-e, de nem.
Pedig "mérések" és specifikációs táblázat szerint jobbnak kellene lennie az S7-nek. (+152nit PH! mérések szerint)Szoktam időközönként írni itt a fórumon, hogy jó lenne ha kidolgoznának egy labor tesztet erős fényben való láthatóságra, mert ez a fényerő méregetés nem ad valóságos képet azoknak, akiknek prioritás a nyári napfényben való olvashatóság/láthatóság.
De eddig még nem volt foganatja.Néha írnak szubjektív véleményt a nyári olvashatóságról, de ezt csak késő tavasz, nyári, kora őszi, verőfényes tesztek alatt tudják megtenni, ami azért vérszegény és szubjektív.
Ezért lenne jó egy labor metódus.
-
Jack Hunter
tag
Bezony, Nokiának is illene legalább ilyen készülékeket lerakni az asztalra.
-
t1
veterán
A Motorola azt ajánlja, hogy vegyél egy 33W-os turbo bigyulát. Akkor miért is nem fér bele a töltőfej a dobozba? Vegyek külön sok pénzért, külön csomagolásban?? Miért kell ezen spúrkodni? És hagyjuk ezt az idióta környezettudatos dumát, mert a falnak megyek tőle! Szarrágás, kicsinyeskedés, fillérbszás. Ez jut erről az eszembe. Az összes többi gyártóról is, aki ugyanezt csinálja.
Ha ettől eltekintek, a telefon egész pofás. Örömteli látni, hogy egy ilyen régi gyártó tör fel, mint a talajvíz.Ha itt fillérbaszás akkor egy Iphonnál vagy Samsungnál 4-5x árért mi?
Amúgy korrekt telefon lett. -
SkyLine3000
addikt
Ha ettől eltekintek, a telefon egész pofás. Örömteli látni, hogy egy ilyen régi gyártó tör fel, mint a talajvíz. -
Graphics
Jómunkásember
95+ normális töltőfej az 110e postákkal együtt és akkor ne várd a nyarat mert nem fogod látni a kijelzőt ilyen gyatra fenyerővel! Tehát 115ezerért a G84 a befutó kb ugyanezzel a teljesítménnyel töltőfejjel a csomagban + az oled (1300nit, peak)
Jó drágán veszed a töltőfejet...
Amúgy már 88 ezerbe megvan ez a telefon, a töltőfej meg szerintem nem 10-15 ezer. ( 7800 Ft amúgy)
Tehát 100 ezerből kijöttem.
Vagy veszek egy ilyen töltőt, és le van tojva a történet.

Mindig lesz drágább és jobb telefon. Ahol van 95 ezer, ott lesz 115, meg 135 ezer is , eljutottunk az Edge 40 Neo-hoz...
És így tovább.Te most egy töltőn megakadtál.
-
foglaltvagy
kezdő
-
kakuk.tamas
addikt
Nah, megvan a tökéletes futárteló.
Habár inkább a 84. Márcsak az oled miatt is…
Mikor lesz belőle teszt???
-
Pityu89
senior tag
G84 teszt is várható?
-
kakuk.tamas
addikt
Nah, megvan a tökéletes futárteló.
-
johnny500
aktív tag
6000-es akksi meg jack csati. Ugye, hogy belefér ekkora házba.

-
kbyte1024
veterán
Nem rossz. Egy Gcam-al a fotózás is javulhat sokat.
-
cs.zs.
veterán
Már várom egy ideje.
Ilyen sok pro, ilyen kevés kontra,
és mégsem ajánlott ?
A cikk címe is gyakorlatilag az, hogy "visszautasíthatatlan ajánlat". VirágDani most összezavart...
-
Graphics
Jómunkásember
Gyorsan átfutottam, de ez egy nagyon erőteljes ajánlat lett ezen az ársávon.
A Motorola tényező lett most már erősen.
-
DS39
nagyúr
Abszolút korrekt telefon, jó áron.
Két pontosítás kellene:
A pontozás alján, illetve a specnél is 8/256 szerepel.
Miközben 12-vel szerelt. Ezt a cikk is kiemelte. -
CzG001
tag
100 forintig kellett kitolni a belépőszintet...
Nem 100 ezer forint akart az lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hosszabb bemutatót kapott az új Fable
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Végre véglegesek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Kap 1-et, az android 14 személyében és 3 év biztonsági frissítés.
értem haragszol rám és büntetni akarsz 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem 100 ezer forint akart az lenni?