Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mizurichi

    tag

    válasz sinci01 #141393 üzenetére

    Ritkán szoktam ide beírni, de azért ehhez hozzá tenném hogy nálam a tápkábel sokkal nagyobb változásokat hozott mindig mint bármely ic, vagy hangfalkábel cseréje.
    Ez nem placebó.
    Egy kis történet. Van egy jó barátom akinek nagyon jó füle van az ilyen változások meghallásásra, bár ezt a mai napig nem ismeri el.
    Egyszer sajnos ki kellett vennem egy tápkábelt a rendszeremből mivel csak kölcsön volt nálam pár hónapig.
    Ő ugye ehhez szokott hozzá. Kénytelen voltam pótolni egy jó, de alsóbb kategóriás tápkábellel.
    Amikor eljött hozzám zenét hallgatni, addigra én már el is felejtettem hogy nem szóltam neki a cseréről. Hallgatta egy darabig, majd megszólalt, mi a szosz van, lecserélted az ÖSSZES kábeledet hogy ilyen szar lett a hang??.)))
    Pedig azért a szartol messze volt:))
    A másik történet: Egy kollégámnak mesélteme rröl a témárol, hát mit mondjak, körbe röhögött, és ugyan azzal érvelt mint Te. Mondtam neki, ok, akkor hozok be egy olcsóbb tápkábelt, vigye haza probálja ki.
    Mondanom sem kell hogy olyan ledöbbent arcot régen láttam már:) Azóta elhiszi ha ilyenekről beszélek. Azóta ki sem volt hajlandó húzni az erősítőjéből, inkább megvette tőlem. Sőt hogy tovább menjek, vett egy Cd játszót amibe beépítették a kábelt, nos a kolléga aki kinevetett, kivágta a hátulján a lemezt és tett bele külön tápot hogy kicserélhesse bele a tápkábelt.
    Érdekes dolgok ezek.

    Üdv: Mizurichi

Új hozzászólás Aktív témák