-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
SVLaller
senior tag
Sziasztok!
kezd vacakolni a házimozi erősítőm, egy régi kenwood 5070, amit eddig nagy megelégedettséggel használtam.
mivel most van folyamatban a plafon gipszkartonozása, arra gondoltam hogy beleugranék az újabb technikába és kiépíteném az atmoshoz amit lehet. erősítőket is nézegettem, ha jól láttam a legtöbb márkának van ~150k környékén erősítője. csatlakozókból nem kellene sok, viszont mindegyikről hiányolom a kapcsolt 230V kimenetet, ami a subot áramtalanítaná
a kérdésem igazából az lenne, hogy van olyan típus ami jobban ajánlott mint a többi? eddig a yamaha 581/681 tetszik a legjobban, de van ugye a denon 1300W van onkyo 656. melyiket érdemes választani?
hangszóró elrendezésben mi lenne a legjobb?
van olyan bolt ahol korrekt tanácsot tudnak adni és nem azt akarják rám sózni ami éppen beragadt készlet?Köszi előre is ha válaszol valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest