-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
féldekás #86392 üzenetére
Ahogy a kollega is írja ha türelmes vagy akkor a 6-os fúró belemegya téglába egy sima nem ütve-géppel is, de szerintem ez motorikusan erőltetésnek minősül, így szerintem hazavághatja a motort, volt akinél a 10-es 120-as hosszú szerkezet építő facsavar is megfektette a 80Nm-es fekete behajtót, megtudta hogy füsttel működött, mert túlhajtotta.
Persze ez azért is fura, mert tecsőn vannak vidik amikben pont ilyen 10-es 120-as hosszú szerkezetépítő csavarokkal tesztelték faanyagba behajtással.
Szal ha épp az az 1 tégla keményebb mint a falazat többi eleme, szerintem elfüstölhet.Naja 20k-t nekem nem ért meg a fekete 12V-s csavarbehajtó teljes szett, ha lenne külön a gép 15-ért arra beruháznék. Én még 8-ért vettem a zöldet, pár hete volt is ennyiért megint, meg mintha kisebb boltokban épp kiszórnák a maradék készletet...
Ugye nekem van hozzá 4-es aksim, most már időnként kapható 5Ah, van 1 db 2Ah is amit még anno a miniflexhez kaptam töltővel.
Szal ezek nekem nem értékek a csomagból, meg azok a fejek sem amit adnak hozzá, inkább szerszám boltban veszek teljes makita vagy bosch szetteket...Egyébként tény hogy csak sima csavarbehajtáshoz is kapni 6k-ért most 20.-ától aksival egybeépített marok csavarozót...sokan dícsérik hogy jó az alakja és sok csavarozástól megkímél, ugyanakkor ezek csak 2-5 Nm forgatónyomatékot tudnak, tehát ikea összeszereléskor tutira utána kell húzni rendesen kézzel biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged