Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz féldekás #86392 üzenetére

Ahogy a kollega is írja ha türelmes vagy akkor a 6-os fúró belemegya téglába egy sima nem ütve-géppel is, de szerintem ez motorikusan erőltetésnek minősül, így szerintem hazavághatja a motort, volt akinél a 10-es 120-as hosszú szerkezet építő facsavar is megfektette a 80Nm-es fekete behajtót, megtudta hogy füsttel működött, mert túlhajtotta.

Persze ez azért is fura, mert tecsőn vannak vidik amikben pont ilyen 10-es 120-as hosszú szerkezetépítő csavarokkal tesztelték faanyagba behajtással.
    Szal ha épp az az 1 tégla keményebb mint a falazat többi eleme, szerintem elfüstölhet.

Naja 20k-t nekem nem ért meg a fekete 12V-s csavarbehajtó teljes szett, ha lenne külön a gép 15-ért arra beruháznék. Én még 8-ért vettem a zöldet, pár hete volt is ennyiért megint, meg mintha kisebb boltokban épp kiszórnák a maradék készletet...

Ugye nekem van hozzá 4-es aksim, most már időnként kapható 5Ah, van 1 db 2Ah is amit még anno a miniflexhez kaptam töltővel.
    Szal ezek nekem nem értékek a csomagból, meg azok a fejek sem amit adnak hozzá, inkább szerszám boltban veszek teljes makita vagy bosch szetteket...

Egyébként tény hogy csak sima csavarbehajtáshoz is kapni 6k-ért most 20.-ától aksival egybeépített marok csavarozót...sokan dícsérik hogy jó az alakja és sok csavarozástól megkímél, ugyanakkor ezek csak 2-5 Nm forgatónyomatékot tudnak, tehát ikea összeszereléskor tutira utána kell húzni rendesen kézzel biztos ami biztos.

[ Szerkesztve ]

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák