- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
EXIEZ
aktív tag
Szakik, segítség kellene.
Kaptam egy monitort, viszont nem bírok rájönni mi a baja.
Összedugom, megy a standby led, plusz a kijelző fix nem törött.
Összedugom, bekapcsolom, kb 1 sec-re ad képet, kisebb fura hang a monitorból és kép ki.
Akitől kaptam azt mondta fénycső hibás, viszont abban az esetben ha megvilágítanám nem kellene képet adnia? Mert semmi nem látszik, viszont a monitor fekete(sötét) képet ad, mert ha kikapcsolom látszik hogy változik kicsit a kép.Kondenzátorok elvileg cserélve vannak, bár ebben nem bízom teljes mértékben.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest