- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
geprombolo #6387 üzenetére
Ja barátnőmön is jól áll a combfixes harisnya
-
HUN_or
tag
Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek
Pee : lol
-
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt kívánok minden topictársamnak!
-
Zefír
őstag
Csatlakozok énis a teamhez.
Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket.,,a ph legyen veletek és a jézuska hozzon nektek sok terabájtnyi samsung merevlemezt ámen,,
Urak be újjitott a jézuska egy 19es fujitsu moncsit
Tolom rajta az 1.6 ot kicsit fura de már megszoktam naggyából.
Viszont a PH- meg a többi honlap nem teljes képernyős -
geprombolo
őstag
válasz
Devil Smile #6249 üzenetére
Harisnya powa! Frankó
Ja, és Boldog Karácsonyt minden gányolónak! -
Devil Smile
őstag
Békés Boldog Karácsonyt!! es gányolásban gazdag újévet kívánok!!!
-
Devil Smile
őstag
[B][I][U]
Békés Boldog Karácsonyt!! es gányolásban gazdag újévet kívánok!!!
[/U][/I][/B]
-
pee13
senior tag
-
z0d1AK
nagyúr
-
Bunker
tag
És hogy megdöbbenésemnek hangot is adjak, elsőként azt mondom: DÖBB
-
Bunker
tag
Találtam pár érdekes átalakítást amik ugyan a gányolás, tákolás, házi barkács témakörbe nem férnek bele, de úgy gondolom hogy pozitív értelemben a megdöbbentő jelző illik rájuk. Íme:
-
Petiapó
tag
Na jó estét!
Sikerült idegenből jelentkezni. Nagyon jó idő van: -12fok van hó az nem sok, de szél annájl inkább
majd meglátjuk hogy bírom.
Dolog az nem sok: egy kis nagyflex, meg aztán még egy kicsi
No legytek jók. most egy pár napig megint nyugi.
olvasgatni sajna nincs időm.
jó barkácsolást! -
sNORh
addikt
válasz
kételkedem #6362 üzenetére
huh ez ijen kukán-ártuditu? hónaalatt vanegy centrifuga?
-
Bunker
tag
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
-
syC
addikt
válasz
kételkedem #6362 üzenetére
Még-még
-
kételkedem
addikt
Boldog karácsonyt minden kedves gányolónak! Dremmel legyen veletek!
-
sly105
aktív tag
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK !
-
z0d1AK
nagyúr
nah, kaptam egy flexet is, szal sztem kicsit így már könnyebb lesz ház oldallapjának a kivágása
-
priti
addikt
Ez semmi, egyszer kiküldtek egy telephelyre nagyívű pályám elején, hogy szokjam. Persze tudták mi a helyzet és amiatt, szivatásból. Beülök a kocsiba zakó, fehér ing. Megérkezem. Raktár. A raktáron belül kialakítva gipszkartonból egy kis kukszli szerű házikó, az volt a raktárvezető irodája. Pedáns tisztaság, felmosva, minden. Szétszedem a gépet és majdnem hátraestem. Kábe ez, csak korom feketében. Mindez hosszú ujjú fehér ingben... Felhajtom az ujját röhögve, hogy ezt jól becoptam, aztán azzal a mozdulattal, ahogy kivettem a slot-ból a kártyát pattant egyet és az egész ing elölről kapott egyet... persze ráztam, fújkáltam, de teljesem mindegy volt.
Mint később megtudtam (persze már röhögve vártak) a targonca kemény gumija kopik folyamatosan, ahogy fordul a teherrel a raktártérben és az az a fekete szutyok és persze érkezésem előtt takarítottak ki. Raktárba ne induljatok el, amíg nincs váltásruha.Még az alsógatyám teteje is fekete volt, ...gondolom ahogy felhúztam magamon a gatyát vagy én nemtom hogy csináltam. Persze sehol egy csap, hogy kezet moss vagy valami, ilyen clearwater-es szarból töltöttem meg 3 poharat, miután végeztem, hogy legalább az autót ne intézzem teljesen el a kezemmel.
-
Bunker
tag
Szerintem szét kellene bontani és megnézni hogy valójában mekkora helyet foglal a mechanika. Ha a burkolatot eltávolítod, akkor sanszos, hogy oldalanként nyersz egy-egy centit. Akkor már be is fér. Általában nagyobb szokott lenni a meghajtó "háza" mint a beltartalma. Remélem tudtam segíteni.
-
HUN_or
tag
jó estét emberek, tákolás, gányolás : adott egy 12mm es noti dvd író : hogyan lehetne átalakítani ugy, hogy működjön és beférrjen a 9,5mmes helyére ??
akinek van ötlete szóljon
-
bandi210
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #6332 üzenetére
belevágsz pár növényt és kész a kiskert...a locsolással néha gond lesz a föld viszont megoldja a hűtést..egy darabig
Na de azért megnézném az asztalosműhelyben levő gépet is
ja azt mondjuk nézhetnk porszívónak is akár
Na mondjuk ha valaki asztalosműhelyben nem gondol ilyesmire az azért alap -
pee13
senior tag
Én most hoztam haza telekről szitafóliát, ami olyan mint a teaszűrő, csak sokkkal sűrűbb, de a levegő mégis könnyen átmegy rajta. Muter tápjára és prociventijére fogok belőle rakni. Nincs hátsó ventihely, ebből következik, hogy le van véve az oldallap mindig. Valami borzalmas hogy mi szokott a prociventi alatt felgyűlni a sűrű bordában
Majd kéne vágnom bele egy 80as helyet, csak semmi ekdvem kicuccolni belőle, és technikai akadálya is van a dolognak: Van egy lépcső a hátlapban, pont úgy hogy ne tudjam körberajzolni a venti helyét..
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6332 üzenetére
vagy csak bele engedték egy ilyen tartalmát
-
Tomate
veterán
Ikeás csillag.
Nekem is van. Én is gondolkoztam a beépítésen, de nem lett volna sehol jó.
-
nesa
veterán
-
Bunker
tag
Ez az egér mindenképp BESTSELLER:
-
Bunker
tag
Csinos:
-
Teasüti
nagyúr
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Ma beszereztem a pcbonto.hu (Mogyoró) rakatnyi P3-as konfigjai közül egyet.
Nemtom vitte haza vki ilyet és látta-e már belűlről, de elég érdekes ventivel találkoztam benne. Ki szeretném ganézni, meg a ventiket kicserélni nullkilométeresre... Szétkaptam mindjárt a tápját elsőnek. Na itt jön a csavar. 80x80x20-as venti van benne.
Ahogy elnézem a 25-ös már nem fog beleférni.
Van vmi tippetek? Kerestem vékonyabb ventit, de csak a zalmi op1-jére találtam rá.Jó, ha nincs kész megoldás, akkor barkács. Nem para.
De van vmi olcsóbb (ropi alatt) halk megoldás?
Noctuával azért nem tömném meg a gépet,
nem kerül annyiba az egész konfig...Viszont honnan tudok beszerezni fcpga hűtőt?
Vmi low noise 3000 rpm-es csodát árulnak neten két ropiért. Ez drága érte.
Más tipp esetleg? Mit tudnék ráhegeszteni?Köszi előre is!
-
DeadMen
tag
Köszönöm mindenkinek a gyors választ
MarioAna: Először én is ilyesmire gondoltam,csak nem szőkékkel -
MarioAna
senior tag
Hát ez kéééészz
. Egyszer CoD4 pubon volt egy gyereknek bebindelve (egy gombra kiír egy szöveget), hogy: Edd ki a vetést!!!!
Akárhányszor lelőtték kiírta, de kegyetlen vicces volt, utána mindig vagy 5 sor XD vagy lolozás követte. Alig volt nagy.
mod: #6308 DeadMen:
Sztem meg egy labirintus szőke nőknek, a közepéből kell a széléhez eljutni.
-
Bunker
tag
-
Bunker
tag
Ugyan a termék topicjába is belinkeltem, de a címből adódóan ide is beillik. Egy Thermaltake Sonic Tower nem rendeltetés szerű [használata.] Erre már mondhatják a kiskerben hogy nem cserélik gariban
-
bandi210
aktív tag
válasz
kételkedem #6300 üzenetére
XD nem ismeri fel a cd-t illetve a meghajtót nem ismeri fel:S na szóval a bootsorrendet megtaláltam de kiírja atapi cd device de az nem épp az..
egy lg meghajtó van benne és nem nagyon akarja felismerni...na mindegy megpróbálom mégegyszer...dde nsztem nem fog menni...na akk meek megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest