- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
válasz
bandi210 #5199 üzenetére
En is Noname et szerettem volna csak a Bnom meglepett vele szuletesnapomra..
szegenyt jol leszurtam h miert vettem meg amikor nekem tokeletesen megfelelt volna egy 6-10 e ft os keszlet is.. igaz inkabb halas lehetek h ilyen bnom van es nem azt nezi h mennyi penzem van es h mikor kap pl bundat.. -
bandi210
aktív tag
válasz
Devil Smile #5198 üzenetére
XD na de ha nekem erre lenne pl 20K+ akkor én igen gazdag lennék...de végülis amíg a noname csodák vannak negyede árért addig meg is éri...aki nem ipari szinten csinálja....majd vmikor beszerzek én is egy ilyet
-
Devil Smile
őstag
A hasznalat elotti uresjaratast ugy emlexem a leirasban javasojak is lehet emiatt de ez tenyleg elkeserito h 20e folotti osszeget kepesek elkerni ezert.. sajnaos mas gepekkel nincs tapasztalatom mert csak 1x volt egy osregi talana FERM nalam kolcson de azt nem is figyeltem mert azzal csak vagtam es ott a full kraft kellett..
-
pee13
senior tag
-
pink75
aktív tag
Ostoros fúrót kell venni, mint amilyet a fogorvosok (meg az ötvösök
) használnak. Kb. 50-60-70e a jó, régi, NDK-s motorral
-
válasz
Devil Smile #5191 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de a rángatás a Dremmel típushibája. És egyre magasabb fokozatokon fog rángatni. A régi cégemben volt egy 7 éves Dremmel és az már 5-ösön is rángatott. Kellett üresen járatni egy kis ideig aztán lehetett csak vele dolgozni. Igaz néha így is megállt hirtelen és ilyenkor a tehetetlenség miatt el is dobta az ember
Vicces volt vele dolgozni
-
Klemens
őstag
Elhatároztam!
Ma hazamegyek és gányolok! -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Devil Smile #5191 üzenetére
Már aki ad érte 20e+t... Én az aksis Dremelt vettem 15-ért...
Bár a probléma mindíg ugyanaz. Nincs kraft bennük. Az ember valami komolyabbat akar vágni (pl alu-borda) elő kell venni a flexet, ami mégiscsak 700W meg 120db(A)...
-
Devil Smile
őstag
nekem van egy dremel 300as om
de alacsony fordulaton ebbe sincs ero..
polirozni probaltam mert nagy fordulaton felegett a paszta.. viszont alacsony fordulaton meg nagyon lefogja a gepet sot neha 1es fokozaton meg rangatni is szokott igaz ezt csak ritkan..
ugyhogy a dremel se jobb 20e+ ert de lehet h meg bekell jarodnia mert kb 1 ora uzemido van benne.. -
Az akkuja 1 Ah-ás ha 5 percig megy vele akkor olyan 100W körüli lehet.
A törpe feszültségű cuccokkal az a baj, hogy a nagy teljesítményményhez nagy áramot kell felvenniük, az meg a tekercselés miatt macerás, tehát ott a nyomatékot inkább a magas fordulatszámmal "pótolják" kb úgy mint a fogfúróknál. Az ideális a törpefeszes, napkerekes megoldás. De ott az 50 ezres fordulat csinálja ki az áttételezést. Meg ezek rohadt drágák. -
HUN_or
tag
válasz
elfelejtette #5174 üzenetére
szvsz. letisztult, rendezett
-
syC
addikt
válasz
elfelejtette #5174 üzenetére
Jólvan, jólvan. Nem akartalak megbántani
Egyébként visszakeresve tényleg van változás
-
elfelejtette
veterán
Neked, és DEJVID-nek is:
Ez már a rendezett állapot. 2db SATA vinyót, egy IDE, és egy SATA DVD írót kellett bekötni. A kábelek a ház tetejéhez, az aljához, és az 5,25"-ös fiókok végéhez van rögzítve kötegelővel. Majd csinálok egy képet kicsit oldalról is, ott majd meglátjátok. -
Klemens
őstag
Egy ilyen dremel gép mennyibe fáj és hol lehet kapni?
Igazából nekem az oldallap kivágására kell (nem akarom megint nagyapámhoz vinni, hogy vágja ki, inkább saját magam szeretném).
Vagy inkább ugorjak neki flexel? -
pee13
senior tag
Vettem egy dremel 688 szettet, 4150ft-ért, mivel van beépített emberem az áruházban és lejött 600ft kedvezmény
[link]
-
syC
addikt
válasz
elfelejtette #5163 üzenetére
Azért elég dőrván nézki, nincs kedved kábeleket kötözgetni?
-
bandi210
aktív tag
igen a hordozhatóságra gondoltam..de ha elmozdítod a gépet akkor a bútorban bennemarad a cumó? vagy ez csak egy szimpla usb elosztó gy kábellel elvezetve a géphez és csak bekötöd oszt jónapot? mrt akkor naon ötletes
már csak az kéne hogy kellően vastag falapba egy vinyót vagy optikai meghajtót vki belegyakon és akkor már csak pár dolog és aztán a szekrényben ol be lesz építve ide oda egy komplett gép
-
DEJVID
őstag
válasz
elfelejtette #5163 üzenetére
azér van ott még rendetlenség.
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Zsúfoltság nagyjából megoldva.
Ráadásúl a Galaxy 9600GT gyári hűtőjéből kiszedtem a ventit, és kábelkötegelővel aláfogattam a Scythe Ninja2 12cm-es ventijét, ami 5V-on is sokkal halkabb, mint a gyári 30%-ra leszabályozva. Igaz, hogy 50 fok helyett 70 fokos a kari terhelve, dehát a halkság mindenek felett...
Üdv. -
brownus
veterán
oups, ezt nem ide akartam
-
johniee
senior tag
Van, aki komolyan gondolja a szekrényben lakozó PC-t
-
HUN_or
tag
válasz
kételkedem #5143 üzenetére
dede
-
Gyíkac
aktív tag
HEllo,
Eltörött az AM2-es procim ventitartójának a kis pöcke, és a venti nem szándékozik tovább a helyén maradni s inkább a gravitáció bácsinak fogad szót..
hát kb ez volt a problémám 5 nappal ezelőtt, de usgyi PH és rendeltem egyet.. kaptam is csak hát 939-es keretet küldtek.. Főtt a fejem..
S a végeredmény:
1 mozzanat: egy kis fúrás a letört fül helyére
2 mozzanat: belecsavarni tövig egy kis rádióbók kihajtott kerek fejű csavart..
+
= jobban tart mint azelött
ha valaki ilyesmivel találkozik ajánlom ezt megoldásnak nekem beváltDe felelősséget nem vállalok, csak hát így mégis mehet minden tovább..
-
HUN_or
tag
KillHates : jó, hogy látlak, ha nem zavar akkor a 6000. hsz. ajándékát én adnám át a szerencsés nyertesnek
-
-
Petiapó
tag
Cseles, nagyon cseles!
De, ha mondjuk nem "céh-rendszerrel" csinálod, hanem minden betűt egyszerre csinálsz?
Értem ezt úgy, hogy első félig, a második félig, harmadik...stb. aztán első második fele, második második fele...stb Így ha el is rontod, akkor is csak a fele rontódik el
Ez a furmányos, mi? -
bandi210
aktív tag
válasz
kételkedem #5131 üzenetére
leáll egy ideig vele
mondjuk elmegy pihenni...kajolni....cigizni
(joo hosszú cigi lehet
)
-
pee13
senior tag
Szép lassan haladok a dologgal, mára sztrájot rendelek el
[link] -
Lenry
félisten
sima CD-olvasót meg lehet hajtani csak 5 vagy csak 12Voltról? vagy muszáj mind a kettő ág?
-
bandi210
aktív tag
Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű Uccsó betű
Na akkor erre varrjál gombot!! -
pee13
senior tag
[link]
Át kell húznom filccel, hogy egyenes legyen minden, és onnantól jön a neheze.. -
pee13
senior tag
[link]
Elkezdtem átmásolni a kivágandó feliratot.. -
Zefír
őstag
Héééééét véééége!!!
Asszem neki kéne látni a hdd box nak
De inkább 1.6ozok
-
pee13
senior tag
válasz
Devil Smile #5108 üzenetére
Az egy sima X a lyukak között.. Szerintem nem vészesebb a tx mint a gyári hűtő.. Ha nagyon zavar, akkor fogod kikapod belőle a pöcköket és mehet a csavar..
-
Devil Smile
őstag
nem tudja valaki hol kaphatnek a TX2 hutomhoz asszem backplate et? ha ez az ami kicsit mereviti a lapot h ne hajlitsa meg anynira a huto..
az is jo ha vki (Bp-i) kolcsonadna 1et egy masolas idejere -
bandi210
aktív tag
válasz
geprombolo #5103 üzenetére
azt is kell.....csak a teló kárára ne menjen!
-
bandi210
aktív tag
válasz
Solfrutta #5099 üzenetére
jaja de a trükk az hogy mint a motorolámnak a tiednek is 4 eres kell a mikrofon miatt...ezért nem ment valszeg a többiéval vagy értsd jol azért nem megy egy mp4ével mert ahhoz 4 eres kell az meg csak 3 eres(ezért csak a fele szól)
na szóval vegyél hozzá való fülest vagy gányolj....de a gányolás öröme nálam megvan...ez minden alkatrészében gány..semmi eredeti nincs már benneszoft cseréltem bootloadert cseréltem...külsőt lecsiszoltam..kamera cserélve....csak az alaplap maradt...de az is kifügézve na meg a hangfal cserélve de a belső kijelző se eredeti...de most fogok venni egy w610i-tszóval elpártolok..már haladnom kell a korral ennél jobbat már nem lehet kihozni ebből a telóbol....ezeket már nem lehet megverni..sajna...pedig poén volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest