- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Pista0001 #6991 üzenetére
Olyanom van aminek van feje. Kézzel csavarozható!
JAJBASSZAMEG! Véletlenül beleírtam a 7000-es hozzászólásba!
Legyen akkor nyeremény a 7100-nál és igyekszem visszafogni magam![ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Devil Smile
őstag
a kivagas felso ele csak a kepen tunik hullamosnak v elcsuszott a vagas?
jobb fajta reszelovel szepen eltudod tunteni nekem is volt egy pici..
a ragaszto meg sokmindenhez jo..
kapsz nagyobb festek boltban is en ott vettem kb fele annyiba kerul mint obi v praktikerbe..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Devil Smile #6992 üzenetére
nah, akkor praktikerben az is nézni kell
de nembaj, legalább kész lesz, szép lesz| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Devil Smile
őstag
F.BS ragaszto tomitoanyag szilikon kkaucsuk.. (FBS szilikonos ragasztó, tömítő a magyar piacon beszerezhető termékek közül kiemelkedik ragasztóerejével és szakítószilárdságával, magas rezonancia tűrésével. Felhasználása igen széles körű, az akváriumoktól, a gépkocsi szerelésig, számtalan helyen alkalmazható. Profilüvegek, üvegházak, üvegfalak készítésénél a legmagasabb műszaki igényeket is kielégíti.)
lenyeg h jol zsirtalanitsd a lemezt is meg a plexit is jo vekonyan ragaszd ugyertem vekony csikot huzz a ragasztoval es jol sulyozd le mert ha nagyon elall a plexi a lemeztol az eleg sz@rul nez ki.. nekem picit elallt a sarka uh 2 nap utan leszedtem es ujraragasztottam
erdemes ragasztas utan az eleket atkenni/feltolteni h az is fogja a plexit..[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Pista0001
addikt
válasz geprombolo #6990 üzenetére
enyém volt. most már más örülhet neki... mondjuk nem árultam el neki
a karton csak légterelés végett van, a hűtőt pedig egy vadi új majdnem fél honda civic hűtőből csináltam. a nagyobbik "feléből" suzuki sv1000 hűtő lett
van nélkülözhető ilyen csavarja valkinek? rezgésgátló gumibetétes vinyótartóhoz való
[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
válasz Pista0001 #6979 üzenetére
Nem semmi! Nagyon bejön a karton doboz. Kár, hogy nem maradt úgy, egy lanpartin simán vitted volna a pálmát. Jó a hűtőd, csak nem egy autóból belezted?
Ja, az ATI, majdnem elfelejtettem. Az egy XT, nem Pro, azonkívül stimmel. Ha a tied, örülhetsz.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Dimitryj
aktív tag
-
z0d1AK
nagyúr
mien az a fbs paszta? a sima sziló nem jó hozzá?
Pista0001: nem félek a repedéstől, mert ahova megyek holnap megvenni a plexit, ott méretre vágják, és fúrják ha kérem
Pee13: igen, csak 1 van, csak nem vettem ki a többi keretet még, nemtom, hogy változtat-e valamit, ha kiveszem
Arni: olyat nemigen tudnék szerezni[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Armahun
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Devil Smile #6982 üzenetére
köszi, de am túl sok választásom nem volt, hogy miként vágjam ki, asszem hogy a te házad volt az, ami alapján csak annyit döntöttem el, hogy kb milyen méretben vágom ki.
am, most gyorsan a kábeleket is rendbe raktam, ne kelljen már még azt is hallgatnom
mostmár aztán tényleg kezd gépnek kinézni a gépem...
oldallap nélkül
oldallappal
már csak a plexi legyen meg hozzá
azt szerintetek ragasszam, vagy csavarozzam?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Pista0001
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
nah, kivágtam végre az oldallapot, most így néz ki a gép, holnap megyek, veszek bele plexit ha minden igaz, aztán megosztom majd azt is
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Pista0001
addikt
ezek szerint túl régi
-
Zefír
őstag
Emberek!
Valaki, ócsóért vga-t egy középkategóriásat, nemtúl régit, és ennyi!!
Valaki, valamit, valakit?!?!?! -
pee13
senior tag
válasz geprombolo #6971 üzenetére
Teszkókormányom van, porosodik a szekrény tetején. Használom az usb-playstation átalakítóját, mert inkább fogom a doubleshock kontrollert mint azt a szennyet.. Ja, használam ám! Amikor el volt törve a kezem azon toltam félkézzel az NFS-t
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
bandi210
aktív tag
válasz geprombolo #6971 üzenetére
héééé neszójáábeee+!!!
én is panebaaa vok...illetve lakomde már parketta van!
na de egyébként nem kellene kolisnak kiadni magam...nyitva van a bejárati ajtó...viszont sok a kamera:SBy Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
geprombolo
őstag
válasz bandi210 #6968 üzenetére
A koli nem gond, add ki magad kolisnak, vagy beszéld meg az egyik bentlakóval, hogy nyúlja le, adsz neki egy deci páleszt.
Az előbb kimaradt, hogy a tecsóban van ócsóér gazdaságos kormány, meg dzojsztikk is. Padlókárpit meg van minden tömblakásban.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Devil Smile
őstag
minek nagy plazma meg ilynek homemade projektor az kell
nekem mar gyujtes alatt vannak az alkatreszek hozza..
nekem komplett Renault ules garnituram van ha ilyet csinalnek lenne anyos ules is (taposoakna az ulesbe epitve )sok elvetemult van ezen a foldon..
vannak hazi hidraulikus ulesek is jobbra balra elore hatra dol..
minden csak penz meg energia kerdese..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Tomate
veterán
válasz kételkedem #6961 üzenetére
Nekünk sem volt... Ha kell infó szólj és segítek!
-
bandi210
aktív tag
válasz geprombolo #6966 üzenetére
figyi az itteni koliban a bejáratnál is olyan plazma van hogy kiakad a szemed...csak bnéztem...csak sajna nem vok kolis...
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
pee13
senior tag
válasz geprombolo #6966 üzenetére
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
geprombolo
őstag
válasz Devil Smile #6963 üzenetére
Ford ülésem van, teljes garnitúra.... mehet a nagyipari házimozi-style pécétuning
A hidraulikáért majd szétverünk egy multi-traktort , akkora plazmát meg szerzünk a Nyugati térről, kinek kell az oda? Gépe meg mindenkinek van. Hát nem? Sepénzből megvan.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
bandi210
aktív tag
csak az árát lécci!
de mondjuk nekem nem kellne...milyen villanyszánla lenne!
éjjel nappal nyomatnámBy Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
pee13
senior tag
Én régi mazda 323 ülést raknék bele mondjuk
-
Devil Smile
őstag
válasz geprombolo #6959 üzenetére
geprombolo , pee13, kételkedem
5leteim nekem is vannak csak a megvalositashoz karcsu a penztarcam..
mondjuk ha ilyet csinalnek akkor vmi szebb ulest tennek bele.. szerintem kicsit elrontja az osszkepet az a regi Honda CRX ules..de elfogadnam en is..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
kételkedem
addikt
válasz Devil Smile #6951 üzenetére
Sok jó ötletet láttam, most megyek fűrészelgetek egy kicsit.
Tomate klassz ez a kandalló valami hasonlót szeretnék én is, csak nekem még kéményem sincs a házban.
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
pee13
senior tag
Elférne errefelé is egy ilyen, de akár az ára is jöhet
-
geprombolo
őstag
Egy ennyi luxust én is meg bírnék szokni, főleg a kormánykerék mögötti két ventit, nehogy beleizzadjak nagyon a játékba. LOOOOOL
-
nesa
veterán
Ertem en imadom ezeket a szombati munkanapokat finoman szolva hanyok tolle unduritonak tartom kene 1 reteg akire ezek nemvonatkoznak...
Tehat ugyanugy megyek dolgozni csak epp ugyeletnek hivjak ,szal mind1...eljen az egesszegugyi dolgozok kihasznalasa....
Szal ez engem meg x szazezer kolegamat nemigazan erdekli hogy most munkanap vagy sem
-
kriszbon
őstag
Hogy legyen tőlem is egy gyári gány #1 hsz (ha még emlékszik valaki rá) Ha már valaki feldobta akkor bocs! Képtelenség mindet átnézni(kép minőségért relamációkat az e250 gyártójához kérem benyújtani)
Jé!!!!!! Összejött a kép hozzáadása[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
Hát ez tényleg tiszta gány meló
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Pista0001
addikt
na... a végére értem. elolvastam az egészet. végre egy jó téma és egy összetartó klassz társaság .
én is szoktam tákolni, ha a szükség úgy hozza gányolni is. átnézem a képeimet, sokat sikerült megörökíteni, de ha a reprodukció is megfelel néhányról tudok utólag is képet csinálni . hétvégére összehozok egy kis galériát.
üdv: Pista
-
nagyúr
Jesszus! Nagyon komoly a "padlóból-kijövős" ülés!
És a fejmozgást követő kinézés a kocsiból! Azon lepetéztem![ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Devil Smile
őstag
Egy kis homemade gazdageknal
-
nagyúr
válasz geprombolo #6939 üzenetére
Ez nagyon szomorú. Holnap a nagyobb bevásárló központokban is csökkentik a fűtést!
Ha nem oldódik meg pár héten belül ez a gáz kérdés külföldön már nagy gondok lesznek.
Itthon úgy néz ki ha bezárják a közintézményeket február közepén, akkor 95 napig bírjuk még szusszal.Csak azért linkeltem be mert a szemét média csinálja a hisztériát. Ma az RTL-en és a TV2-n a két szutyokadón azt hallottam, hogy már csak 2 hétre van elég gáz. Hogy ezeket a szemeteket nem tudja senki sem felgyújtani! Máris melegebb lenne!
-
nagyúr
válasz RoyalFlush #6923 üzenetére
Ha tudok esetleg Retro ügyben segíteni nekem van egy régi Intel Albacomp referencia házam, de az mini torony. Szívesen odaadom.
-
nagyúr
válasz geprombolo #6920 üzenetére
Házi gyártmány. Az MTH-n volt egy srác aki a piramist építette, ő ért a CNC-hez. A léptetős vezérlésről kismillió dokumentáció van fent a neten.
-
nagyúr
válasz RexpecT #6917 üzenetére
Óvatosan a tápok venti cserélgetésével! Már kitárgyaltuk olyan két hónapja, hogy ha egy táp nem tud rendesen hűlni abból komoly gondok lehetnek. Ha kicserélted a ventit, akkor nézd meg, hogy nehogy melegedjen!!
-
DeadMen
tag
válasz geprombolo #6943 üzenetére
Nem akarja
-
geprombolo
őstag
válasz johniee #6940 üzenetére
A palackot én követtem el... Itt a kép is róla, (ha a Picasa is úgy akarja, mert nekem most pont nem akaródzik) a többi borzalmammal egyetemben. Egyébként ezt a duplaventis szupi cuccot hol találtad? Tényleg igényesen néz ki. Grat az elkövetőnek
[ Szerkesztve ]
-
pee13
senior tag
Maki az a muki te Én is mehetnék az eltére, de majd akkor ha egy lóf@sszal tolják ki a szememet.. vége ennek a sulinak, húzok a francba dolgozni, nem ülök többet a suliban, már kockás a seggem
-
geprombolo
őstag
Én ma a Suzukiban 3-tól fél 7-ig "dolgoztam", aztán mindenkit hazazavartak, hogy amíg nincs gáz, addig gáz van. Úgyhogy én már holnap sem dolgozom, nemhogy szombaton...most örüljek vagy sírjak ?
-
Zefír
őstag
Gyerekek !!Szombat nem munkanap!!!!!!A híradó bemondta!!!!!!!!!!!:
-
pee13
senior tag
válasz geprombolo #6933 üzenetére
Nem vált be a nicked?
-
geprombolo
őstag
Én inkább egy jófajta Dellt ajánlanék szemezgetésre, olcsó, ha letöltésről van szó, mert arra egy P2-es elég. Piszok stabilak a Dellek, meg sztem sokkal szebb is, formásabb. Annó volt egy P1-es Dellem, agyonütni sem lehetett.
-
pee13
senior tag
válasz bandi210 #6931 üzenetére
Azért, mert 220-on 50Hz-n kezd rezegni szerencsétlen fél wattos szóró.. Kell az, ezek a szerencsétlen beeperek nagyon halkak.. Ebbe a gépbe is fogok rakni egy rendes hangszórót, csak most nincs kéznél felhasználható..
-
bandi210
aktív tag
azért ott figyel a joo öreg házhangszóróF kösd be 12voltra...úgy elkezd recsegni!
220v-on nekünk felrobbant(haverom szerzett 2 gépet megcsináltam őket csak a hangszórókat kiszedtük)szóval 220von megsültektiszta petárda hangja voltBy Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
pee13
senior tag
Muterom házában meguntam, hogy nem fér be a zalman, és hogy szerencsétlen 145W-os matx aopen(fsp) táp szívja csak kifelé a elvegőt..
Hát ott áll üresen a dívül inszájz, pakoljuk át a cuccot.
Nem írok kommentárt, mert nincs ekdvem.. Viszont viccesen fest a zalman azon a lapon ami méretben inkább az itx-et közelíti..
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
Undoroid
őstag
Szia!
Értem és köszönöm az infót!
" megvan a 10°C különbség a ventivel, és nélküle. " --- Akkor,ha jól értem minden összetevőre(CPU,Mobo,HDD,GPU és környéke) ilyen jó hatással van ez a remek kopter?
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
bandi210
aktív tag
válasz RoyalFlush #6926 üzenetére
ok
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Fori23
őstag
válasz RoyalFlush #6926 üzenetére
Amit néztél abban ez a táp van [link]
"Auto speed control: without"Bár ez a gányolós topik
"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
Fori23
őstag
Már nézegettem HTPC-nek, mert nagyon jó árban vannak ezek a DTK cuccok.
Csak a tápok nem tudom milyen minőséget képviselnek bennük, mert ha pl. túl hangos mire cserélhetem ki ilyen méretben?Amit linkeltél [link]
Én ezt nézegetem, full ATX kell, mert az alaplap már megvan [link]
"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
bandi210
aktív tag
jelenleg az otthoni gépemben csak dísznek a dvd író fölött ott pózol egy lg cd meghajtó csak olvasó és azon van teherés és play gomb is....ha akarod felajánlom
De ghondolom ezt már megoldottad...de esetleg ha valami előre kapcsolódó gombot raknál be? pl :bekapcsolás előtt benyomnád és utána a gép bekapcs és akk indulna..de ez sztem kissé macerás meg nem hozná be a fílinget(ja a cd meghajtoo fehér)By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
RoyalFlush
őstag
válasz KillHates #6684 üzenetére
Ahogy mondom, sajnos vagy nem sajnos, így működött. A lényeg hogy aránylag jól jöttem ki belőle a rendszerhűtőkkel.
Ha sikerül kiszemelnem és megvennem valami jó kis új fekvő házat a letöltögetős gépemnek, talán folytatom a retro PC építését
Tudtok ajánlani esetleg valamilyet? Ilyesmivel szemezgetek.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Devil Smile
őstag
válasz geprombolo #6916 üzenetére
hirtelen azt hittem szifon patron metszeti rajz..
aztan lattam h nekem szol a hsz
koszonom a rajzot de ezzel hogy tudnek gravirozni?
olyasmire gondoltam ami merolegesen tartja a dremelt a gravirozando targyra
vmi hasonlora mint KillHates kepen..
De azertSteam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
bandi210
aktív tag
pill a haver küldött arról is képet minnyá linkelem:....szerk:upsz..akk majd később mert éppenséggel a pali nincs fenn nekem meg a könyvtárosi gépen letörlődött minden tegnapi cuccom(mindent ami nekem kell fel kell tolnom mindig pl msn...)
zeoos...milyen klántagok??...asszem lemaradtam...milyen játékkal jáccóó?(lehet láttalak már itt ott)
kille a giliszta és a lobotómiát írtad ki én meg hozzáírhatném a tészermről:hülye vok a fórumhoz...mivel nem nyalom magam bele nagyon a fórum alapelvekbe de azért kineeétek nagyon sok fórumon..volt hogy igazságtalanul szóltak rám:S
de hozzám képest pl itt bárki jobban ismeri a fórumszabályokat...
zodiak:na hiszed....te kocka! akk kapj be egy szögletes aspirint oszt jónapóó neki a gépnek és indokolni azt a ventit!!izzaszd meg de figyi 5.5Kért ez naon olcóó...de ha mondjuk gyorsabban pörög aqkk belátni tőle nem?...minek ráa ventirács? így már nem olyan szép mondjuk ehhez nem sok közöm van..haverom mondásával élvealura jóaz!
kill megintsztálytársaméknak ilyen gépük van illetve inkább komplett htpc de van még egy és eladó lenne p4es 20gb vinyóval meg minden...belenéztem..szép gyári de 14Kért nagyon megéri sztem
zodiak:ja épp lenne akár egy kis procicsak nem fűt így..ami a gépemben van egyelőre az mondjuk fűtene..az p4es csak sajna nullas a tuninglehetőség a biosban:S
zefír:ja én már regeltem!!hehehehehehehe
kill3:jaja télleg szép!szinte tájképbe illő
codegen táp?dobod el! na mondjuk ilyen kis gépbe joo az...de passz...
szerk:húú de sokat írtam..bocsesz![ Szerkesztve ]
-
pee13
senior tag
válasz RexpecT #6917 üzenetére
Nálam a 400as fsp birkózik meg kb 100W-al a gyári venti helyett egy silent blade-vel.. max 36cfm, a gyári meg kb 80
De mint tudjuk az fsp nem kodegány[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Srácok cseréltetek már Codegen tápban ventit?Kis letöltőgépet kellene halkítani fogyasztása 50-60W.
-
geprombolo
őstag
válasz Devil Smile #6838 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz KillHates #6912 üzenetére
Szerintem hűtő paszta a proci, vagy a vidó kártya hűtő alá. A felirat szerint folyékony fém. Szobahőmérsékleten csak a higany folyik, az meg egy kissé mérgező, ráadásul elektromosan vezető. Szerintem marketing rizsa az egész. A Terminátor filmeken felnőtt nemzedék előtt jól hangzik a folyékony fém szöveg.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztlata ezzel a cuccal? -
Devil Smile
őstag
válasz KillHates #6909 üzenetére
NAh igen ez az vmi ilyesmire gondoltam de nem kell h gep vezerelt legyen jo nekem ha en mozgatom kezzel a szerkezetet a plexin.. igaz macerasabb de olcsobb..
jelenleg sok terv van amire lehet kolteni..
pl hazi projektor keszites..
ez a "gravirozo asztal" is
es meg sorolhatnam..koszonom a kepet ha van meg hasonlod szivesen latom fole gha van esetleg hozzajuk vmi reszletesebb leiras is.. neztem parat a linken is vannak jok..
-
nagyúr
válasz Devil Smile #6838 üzenetére
Hát szerintem mindenképpen valami nagyon fix dologra lesz szükséget, mert a gyári állványt is "kinyitogatja" a gravírozó rezgése. Még egy sima fúróállvány sem az igazi mert az alatt is macerás tologatni a plexit. Valami ilyesmi kellene
Ennek tuti nem remeg a keze!
[ Szerkesztve ]
-
Devil Smile
őstag
-
nagyúr
válasz Devil Smile #6902 üzenetére
Köszönöm! Ha valakit érdekel itt elolvashatja Azóta már változott a helyzet, belefaragtam ventiket az elejébe, másik alaplap, cpu cooler, és vga került bele. A tápnak is vágtam szellőzőt, mert ha megkergettem a gépet, nagyon be tudott melegedni.
-
nagyúr
válasz Devil Smile #6899 üzenetére
Holnap este rakok fel képeket! Addig is köszönöm a tanácsokat. Megpróbálok akkor valami kábelharisnyát szerezni.
Zodiak: Sajna nekem max. 117 mm magas cooler megy csak a gépembe
A Triton 77-es lábait is meg kellett "roggyasztanom" egy kicsit, hogy beférjen.
A lábai egyenesek gyárilag!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Zefír
őstag
válasz Devil Smile #6902 üzenetére
ohoh .
Most erről jut eszembe nemtudok regelni radikálmódra 3szor próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest