-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ebben a topikban mondjuk átértékelődnek ilyen dolgok, egyébként igen. Azért egy tápegység nem atomfizika, meg kell inkább javítani.
Amikor én átépítettem LED-esre egy fénycsöves monitort, az egyébként hibátlan tápegységet is kiraktam belőle, meg az inverter is feleslegessé vált értelemszerűen.
A fenti linkhez képest utána még beragasztottam a hiányzó sorokat, mai napig használnám is, mert bevált, csak később lett helyette egy nagyobb TV.
Az alaplapnak csak 5 V kellett, a LED-szalagnak 12 V, mindezt pedig a PC saját tápegységéből vezettem át, 4 szál vezetéken, amihez 4-pólusú csatlakozót szereltem fel:
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest